Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (31 μέλη και 229 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
εχει κανεις αποψη για την μαιρη?ηταν χθες στη φυλις 59 πανω!μελαχροινη καραμουναρα περιγραφεταιαπο συναγωνιστη :boobies:

Για αυτή με την κωλάρα λες...
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά σύμφωνα με συνανιστές πρόκειται για πολύ μέτρια μέσα στο δωμάτιο...

kokalis

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
και εγω ιδια εμπειρια εχω,αλλα περσυ!φανταστικα μηπως βελτιωθικε η απλα επεσα σε δυσκολη μερα

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
χθεσινη πρωινη μεταξουργειο πολυ καλυτερη απο προχθεσινη απογευματινη, μ εκανε εντυπωση
στο κολωνου 32 οροφος μια ξανθια αδυνατη καυλα, πολυ καυλοφατσα 15 ονλι γκρικ
στο ιασωνος 33 οροφος μια μελαχρινη ομορφουλα με ωραιο σωμα 10
περδικας 3 δεξι εμφανισιμη μελαχρινη
τα αξιοσημειωτα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4238490#msg4238490 date=1355178941]
δεν μιλας για πρωινη βαρδια να φανταστω? αν ναι εφυγε το μαρακι?
[/quote]                                                                                            Αυτη που λεει ο πιπινισκιστης...με το ταττου στο στηθος που ειναι ξανθια με λευκο δερμα...τι ωρες δουλευει στο 33 οροφο :think:μια φορα την  :knockinb: με τον κολιτο μου κια ομολογο μειναμε απολυτα ικανοποιημενοι και οι 2...αν γνωριζι κατι παραπανο ο πιπινισκιστης ασ ενημεροσι εδω..η ασ μου στηλη π.μ  :rockon: :rockon:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
Παιδια θελω τα φωτα σας,καθως θα κατεβω αθηνα μεθαυριο.Στην απογευματινη βαρδια,ποια προτεινετε για gfe γουστα και προκαταρκτικα με 10-15 ευρω;Εκτος απο μεταξι.Προτιμω μελαχρινες γκομενες.

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
παίδες καλησπέρα...αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο οίκο για duo που να αξίζει.Ευχαριστώ προκαταβολικά

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα στους συναγωνιστες κ ειδικα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που ειναι στην μαχη του πεζοδρομιου για την ενημερωση μας !!!
εχω καιρο να δω κ στις κριτικες αλλα κ στους οικους την γνωστη milf Μαρινα-γκεισα τελευταια ηταν σε καποια βαρδια Αλκαμενους 113 εχεις καποιος απο τους ενημερωμενους συναγωνιστες καποια πληροφορια ? ευχαριστω προκαταβολικα

Επισκέπτης
Παιδια θελω τα φωτα σας,καθως θα κατεβω αθηνα μεθαυριο.Στην απογευματινη βαρδια,ποια προτεινετε για gfe γουστα και προκαταρκτικα με 10-15 ευρω;Εκτος απο μεταξι.Προτιμω μελαχρινες γκομενες.

Δεν νομίζω να παίζει κάτι με 10Ε ή 15Ε ... Μόνο Μετάξι ... Δυστυχώς!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.055
Πόντοι
3.091
                                                                                           Αυτη που λεει ο πιπινισκιστης...με το ταττου στο στηθος που ειναι ξανθια με λευκο δερμα...τι ωρες δουλευει στο 33 οροφο :think:μια φορα την  :knockinb: με τον κολιτο μου κια ομολογο μειναμε απολυτα ικανοποιημενοι και οι 2...αν γνωριζι κατι παραπανο ο πιπινισκιστης ασ ενημεροσι εδω..η ασ μου στηλη π.μ  :rockon: :rockon:

Συναγωνιστή, ομολογώ ότι βρέθηκα σε δίλημμα, αν θα πάρω αυτή ή την μικρή Ρουμάνα Κορίνα στο Ιάσωνος 20β (όροφος). Τελικά επέλεξα την Κορίνα, λόγω διαφοράς στήθους και τελικά δεν το μετάνιωσα, διότι οι υπηρεσίες της ήταν αρκούντως ικανοποιητικές. Εντούτοις θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να πάρω και την πιο πάνω, διότι μου άρεσε το πρόσωπό της και τα λεπτά, πλην καλοσχηματισμένα οπίσθια. Πόσο μάλλον τώρα που έχω από εσένα την πληροφορία ότι είναι τίμια στις υπηρεσίες της.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπερα στους συναγωνιστες κ ειδικα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που ειναι στην μαχη του πεζοδρομιου για την ενημερωση μας !!!
εχω καιρο να δω κ στις κριτικες αλλα κ στους οικους την γνωστη milf Μαρινα-γκεισα τελευταια ηταν σε καποια βαρδια Αλκαμενους 113 εχεις καποιος απο τους ενημερωμενους συναγωνιστες καποια πληροφορια ? ευχαριστω προκαταβολικα
στο καλυμνου το δεξι ειναι τωρα,δεν ξερω ποιες μερες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστή, ομολογώ ότι βρέθηκα σε δίλημμα, αν θα πάρω αυτή ή την μικρή Ρουμάνα Κορίνα στο Ιάσωνος 20β (όροφος). Τελικά επέλεξα την Κορίνα, λόγω διαφοράς στήθους και τελικά δεν το μετάνιωσα, διότι οι υπηρεσίες της ήταν αρκούντως ικανοποιητικές. Εντούτοις θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να πάρω και την πιο πάνω, διότι μου άρεσε το πρόσωπό της και τα λεπτά, πλην καλοσχηματισμένα οπίσθια. Πόσο μάλλον τώρα που έχω από εσένα την πληροφορία ότι είναι τίμια στις υπηρεσίες της.
                                                                                          Τυπε μου ειναι φωτια στο κρεβατι...ειναι ξαν8ια,με λεπτα αλλα καλοσχηματισμενα οπισ8ια οπως ειπες και εσυ..και εχει ενα ταττου στο αριστερο βυζακι τις...πες μου ομως τι ωρα την ειδες.. :think:Εγω 1 πρωινο με τον κολιτο μου την  :knockinb: και μετα δεν την ξαναειδα,καποιος ειπε οτι ηταν εκτακτη σε ρεπο της μαριας απο αλβα....

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.055
Πόντοι
3.091
                                                                                           Τυπε μου ειναι φωτια στο κρεβατι...ειναι ξαν8ια,με λεπτα αλλα καλοσχηματισμενα οπισ8ια οπως ειπες και εσυ..και εχει ενα ταττου στο αριστερο βυζακι τις...πες μου ομως τι ωρα την ειδες.. :think:Εγω 1 πρωινο με τον κολιτο μου την  :knockinb: και μετα δεν την ξαναειδα,καποιος ειπε οτι ηταν εκτακτη σε ρεπο της μαριας απο αλβα....

Την είδα το Σάββατο στις 19:30 περίπου. Αν την ξαναδείς, ενημέρωσε, γιατί θέλω να τη δοκιμάσω κι εγώ. Ευχαριστώ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οποτε δουλευει απογευματα...βεβαια ειχα περαση  μια φορα απογευμα..και δεν ηταν...αλλα ηταν 2 μια μαυρομαλλα...αγενεστατη..με χτυπησε και στο κολο μου..και αλλη μια ξαν8ια γεματουλα που μου επιανε συνεχος τον που...μου ..και μετα φυσικα εφυγα...αν την πετυχο ομως αυτη με το ταττου 8α ενημεροσο αμεσος  :rockon: :rockon: :rockon:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
παρα τις οποιες αρνητικες αναφορες αποφασισα να δοκιμασω τη μαγια στο φυλης 69 ισογειο απογευματινη βαρδια
εντυπωσεις αναμικτες αλλα τελικη αισθηση- αυτη του ανικανοποιητου-ισως και ξενερωματος
κυριως ηταν θεμα χημειας κ τυποποιημενης αναμενομενης βεβαια συμπεριφορας
μ ειπε οτι ειναι απ τη ρωσια... που δεν νομιζω
κανει καποια προκαταρκτικα με γλυψιματα απο λαιμο μεχρι κοιλια και βυζοτριψιμο πουτσου.. μια χαρα αυτο
πιπα οκ, μια χαρα
αρχη κ τελος με αυτη απο πανω χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη
δεν ηταν κακη καπου ουτε αγενης και τα σχετικα απλα δεν υπηρξε επικοινωνια
εγω δεν νομιζω να ξαναπαω αλλα μια δοκιμη αξιζει σιγουρα κ απο κει κ περα θεμα χημειας
εμφανισιακα κοντουλα, καλο προσωπακι, ωραιο κωλο αδυνατο σωμα, οχι ωραιο στηθος

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ξεκίνησα για περίπατο, με αρχή το υπόγειο Κωνπόλεως 166.
Συνέβη το αναμενόμενο, αυτό που συμβαίνει 9 στις 10 φορές: Στο πρώτο μπουρδέλο που θα μπω, με το που βλέπω το θήλυ, με πιάνει μια λιγούρα, αρχίζουν να τρέχουν τα σάλια και οι μύξες, γαμάω όπως - όπως, μετά με πιάνει μετασυνουσιακή χαύνωση, παρατάω τη βόλτα, και πάω να κάνω άλλα πράγματα (να φάω, να χέσω, να κοιμηθώ, κτλ).

Ήταν η Σόνια λοιπόν, μελαχρινή αλλοδαπή νεαρά, λεπτής σωματικής διάπλασης, ωστόσο με αρχές παραπανίσιων κιλών και με πλούσιο στήθος.

Εσοδομήθη πάραυτα.  

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σημερινή πρωινή και απογευματινή μίνι ενημέρωση:

Πρωί

Διδ. 8α: η ζουμερή πια Γιασμίν
Διδ. 7α: η Λόρη με φουλ
Διδ. 7β: μια προ-μιλφ με καλούτσικο κορμί, μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, κόκκινα εσώρουχα και φουλ πρόγραμμα.

Φυλ. 86 ισ.: η Λάουρα (Νομίζω) η κοκκινομάλλα με την αχλαδωτή κωλάρα που δίνει και το ίδιο ριγέ στριγγάκι που φοράει κάθε μέρα.
Φυλ. 86 1ος: η Αντριάννα
Φυλ. 84 ισ.: η Τζούλια που μου έφραξε την έξοδο και μου ζάλισε τα παπάρια μέχρι να με αφήσει να φύγω . . . .
Φυλ. 80: Άννα Μαρία
Φυλ. 69 ισ.: η Τάνια, ετιμήθη  :knockinb:
Φυλ. 69 1ος: Κάποια τζουλιάνα ξανθούλα, με ζουμερό ποπάκι που το δίνει
Φυλ. 65: Μια Μαρία ξανθούλα, με καλό σώμα και ζαρτιέρες.
Φυλ. 59 1ος: η Ιζαμπέλα η αδύνατη σκουρόχρωμη που δοκίμασα προχτές απόγευμα
Φυλ. 59 ισ.: η Ιζαμπέλα η καλύγραμμη καινούργια κοπέλα , που παίζει και Φωκ, 25
Φυλ. 66δ: μια παλιά καραβάνα του οίκου, νομίζω Άννα, ξανθιά, με καλούτσικο κώλο που κάποτε τον έδινε. Τώρα δεν ξέρω. Έπαιξε λίγο και απέναντι στο Φυλ. 61.
Φυλ. 134 υπ.: η Άννα η Βουλγάρα από Φ. 69 & 134 1ος
Φυλ. 134 ισ.: η Πάολα
Φυλ. 134 1ος: η Λολίτα
Φυλ. 109 ις.: Η 'Αννα
Φυλ. 109 1ος: η Μαρίνα, μια μιλφ που έπαιζε και απέναντι στο Φ. 134 1ος απογεύματα

Φωκ. 17: η Μαρία η Πόντια
Φωκ. 24: Ίρινα

Απόγευμα

Φυλ. 134 υπ.: η Κλαούντια, ετιμήθη  :knockinb:
Φυλ. 134 ισ.: η Άννα η Βουλγάρα
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσυ
Φυλ. 109 1ος: 2 κοπέλες. η Τζούλια ένα καυλιάρικο με ζουζουνο-baby-face και μπουκλέ μαλλάκι μαύρο & μακρύ μέχρι τον κώλο, καλούτσικο σωματάκι και η Μίκι(η ίδια με την προχθεσινή) μόνο που σήμερα φορούσε ένα ωραίο μαύρο εφαρμοστό κοντό φορεματάκι που τόνιζε τις βυζάρες της και άφηνε ακάλυπτο τον ωραίο πισινούλι της. . . Δυστυχώς, και οι δύο (μάλλον και οι τρεις καινούργιες απογευματινές υπάρξεις , μαζί με την Αλεξάνδρα) παρέχουν μόνο απλό πρόγραμμα, δίχως 69.
Φυλ. 71 ισ.: η Αλίσσια τσίτσιδη . . . .
Φυλ. 69 ισ.: η Μάγια, ετιμήθη  :knockinb:
Φυλ. 84 ις: η Αντριάννα
Φυλ. 84 1ος: μια ωραία κοπελίτσα με αχλαδωτή κωλάρα και με ωραία μάτια. Έχει ξαναεμφανιστεί στο παρελθόν στον διπλανό οίκο καθώς και στο Φωκ. 25. Αν θυμάμαι καλά, οι κριτικές δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Αυτά

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξεκίνησα για περίπατο, με αρχή το υπόγειο Κωνπόλεως 166.
Συνέβη το αναμενόμενο, αυτό που συμβαίνει 9 στις 10 φορές: Στο πρώτο μπουρδέλο που θα μπω, με το που βλέπω το θήλυ, με πιάνει μια λιγούρα, αρχίζουν να τρέχουν τα σάλια και οι μύξες, γαμάω όπως - όπως, μετά με πιάνει μετασυνουσιακή χαύνωση, παρατάω τη βόλτα, και πάω να κάνω άλλα πράγματα (να φάω, να χέσω, να κοινηθώ, κτλ).

Ήταν η Σόνια λοιπόν, μελαχρινή αλλοδαπή νεαρά, λεπτής σωματικής διάπλασης ωστόσο με αρχές παραπανίσιων κιλών και με πλούσιο στήθος.

Εσοδομήθη πάραυτα. 
                                                                                          Χαχαχαχα,, Ωραιος ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ  :grin:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
της μαγιας ησουν ο πρωτος της πελατης?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom