Σημερινή πρωινή και απογευματινή μίνι ενημέρωση:
Πρωί
Διδ. 8α: η ζουμερή πια Γιασμίν
Διδ. 7α: η Λόρη με φουλ
Διδ. 7β: μια προ-μιλφ με καλούτσικο κορμί, μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, κόκκινα εσώρουχα και φουλ πρόγραμμα.
Φυλ. 86 ισ.: η Λάουρα (Νομίζω) η κοκκινομάλλα με την αχλαδωτή κωλάρα που δίνει και το ίδιο ριγέ στριγγάκι που φοράει κάθε μέρα.
Φυλ. 86 1ος: η Αντριάννα
Φυλ. 84 ισ.: η Τζούλια που μου έφραξε την έξοδο και μου ζάλισε τα παπάρια μέχρι να με αφήσει να φύγω . . . .
Φυλ. 80: Άννα Μαρία
Φυλ. 69 ισ.: η Τάνια, ετιμήθη
Φυλ. 69 1ος: Κάποια τζουλιάνα ξανθούλα, με ζουμερό ποπάκι που το δίνει
Φυλ. 65: Μια Μαρία ξανθούλα, με καλό σώμα και ζαρτιέρες.
Φυλ. 59 1ος: η Ιζαμπέλα η αδύνατη σκουρόχρωμη που δοκίμασα προχτές απόγευμα
Φυλ. 59 ισ.: η Ιζαμπέλα η καλύγραμμη καινούργια κοπέλα , που παίζει και Φωκ, 25
Φυλ.
66δ: μια παλιά καραβάνα του οίκου, νομίζω Άννα, ξανθιά, με καλούτσικο κώλο που κάποτε τον έδινε. Τώρα δεν ξέρω. Έπαιξε λίγο και απέναντι στο Φυλ. 61.
Φυλ. 134 υπ.: η Άννα η Βουλγάρα από Φ. 69 & 134 1ος
Φυλ. 134 ισ.: η Πάολα
Φυλ. 134 1ος: η Λολίτα
Φυλ. 109 ις.: Η 'Αννα
Φυλ. 109 1ος: η Μαρίνα, μια μιλφ που έπαιζε και απέναντι στο Φ. 134 1ος απογεύματα
Φωκ. 17: η Μαρία η Πόντια
Φωκ. 24: Ίρινα
Απόγευμα
Φυλ. 134 υπ.: η Κλαούντια, ετιμήθη
Φυλ. 134 ισ.: η Άννα η Βουλγάρα
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσυ
Φυλ. 109 1ος: 2 κοπέλες. η Τζούλια ένα καυλιάρικο με ζουζουνο-baby-face και μπουκλέ μαλλάκι μαύρο & μακρύ μέχρι τον κώλο, καλούτσικο σωματάκι και η Μίκι(η ίδια με την προχθεσινή) μόνο που σήμερα φορούσε ένα ωραίο μαύρο εφαρμοστό κοντό φορεματάκι που τόνιζε τις βυζάρες της και άφηνε ακάλυπτο τον ωραίο πισινούλι της. . . Δυστυχώς, και οι δύο (μάλλον και οι τρεις καινούργιες απογευματινές υπάρξεις , μαζί με την Αλεξάνδρα) παρέχουν μόνο απλό πρόγραμμα, δίχως 69.
Φυλ. 71 ισ.: η Αλίσσια τσίτσιδη . . . .
Φυλ. 69 ισ.: η Μάγια, ετιμήθη
Φυλ. 84 ις: η Αντριάννα
Φυλ. 84 1ος: μια ωραία κοπελίτσα με αχλαδωτή κωλάρα και με ωραία μάτια. Έχει ξαναεμφανιστεί στο παρελθόν στον διπλανό οίκο καθώς και στο Φωκ. 25. Αν θυμάμαι καλά, οι κριτικές δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.
Αυτά