Άντε θα σου πω.....ευχαριστώ για τις πάντα αναλυτικές ενημερώσεις σου (και όλων των άλλων).....Δεν μπορεί...
Θα έχεις τους λόγους σου ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε τυποι τι γινετε με τους πιτσιρικαδες πλακωνουν στα μπουρδελα 5-5 ατομα 6-6 ατομα φασαρια και κακο
αληθεια περιμενα σημερα και πλακωσανε μαλακισμενα λες και τους αφησε πουλμανακι τριτης λυκειου για εκδρομη
μηπως να βαλουνε πορτα και στα μπουρδελα να μη μας πριζουνε τ αρχιδια
αληθεια περιμενα σημερα και πλακωσανε μαλακισμενα λες και τους αφησε πουλμανακι τριτης λυκειου για εκδρομη
Τα ίδια κάναμε κι εμείς στην ηλικία τους.Εκτός αν ήσουν μονόχνωτος και πήγαινες μόνος σου,αν πήγαινες για μπουρδελότσαρκα.Μια φορά θυμάμαι είχαμε πάει παρέα 17 ατόμων.Τι γέλιο είχαμε ρίξει,δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.Το 1993 αυτά.Μπαίναμε στα μπουρδέλα και δε χωράγαμε.
Το έχω γράψει πιο παλιά......ειδικά κάτι πιτσιρικάδες αλβανιάρηδες,είναι οι χειρότεροι.....και δεν γαμάει και κανένας τους!!! Μόνο κόμπλεξ/αγαμησιάς βγάζουν.....και κοροϊδεύουν τα "κορίτσα"................ :S :S :Sρε τυποι τι γινετε με τους πιτσιρικαδες πλακωνουν στα μπουρδελα 5-5 ατομα 6-6 ατομα φασαρια και κακο
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι ρε φιλε για το πουτσο τελειος θυμαμαι σε μια περιπτωση ο ενας ρωταγε αν ειναι παρθενα η κοπελα και μαλακιεςΤο έχω γράψει πιο παλιά......ειδικά κάτι πιτσιρικάδες αλβανιάρηδες,είναι οι χειρότεροι.....και δεν γαμάει και κανένας τους!!! Μόνο κόμπλεξ/αγαμησιάς βγάζουν.....και κοροϊδεύουν τα "κορίτσα"................ :S :S :S
σε δευτερη ο ενας ειπε μπροστα στη κοπελα στον αλλο με αηδια θα γαμησεις αυτη ...και τετοια
πουστρακια να πατε αλλου!!!
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μπραβο ηλιθιε τυπε που κατεβασες ολοκληρη ποδοσφαιρικη ομαδα για να γαμησεις χαρηκες κοινωνικε τυπεΤα ίδια κάναμε κι εμείς στην ηλικία τους.Εκτός αν ήσουν μονόχνωτος και πήγαινες μόνος σου,αν πήγαινες για μπουρδελότσαρκα.Μια φορά θυμάμαι είχαμε πάει παρέα 17 ατόμων.Τι γέλιο είχαμε ρίξει,δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.Το 1993 αυτά.Μπαίναμε στα μπουρδέλα και δε χωράγαμε.
ARISPEED
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 209
- Πόντοι
- 31
Τα ίδια κάναμε κι εμείς στην ηλικία τους.Εκτός αν ήσουν μονόχνωτος και πήγαινες μόνος σου,αν πήγαινες για μπουρδελότσαρκα.Μια φορά θυμάμαι είχαμε πάει παρέα 17 ατόμων.Τι γέλιο είχαμε ρίξει,δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.Το 1993 αυτά.Μπαίναμε στα μπουρδέλα και δε χωράγαμε.
to 1980 πηγαίναμε τσόντα σινεμά ολη η τάξη ,αρρένων τότε, 30 ατομα ,βυζάντιο egaleo city k Μετάξι μετά κ γαμούσαμε οι πιό πολλοί τις χοντροφακλάνες ελληνίδες ...κ γινόταν της πουτάνας απο το λεωφορείο ...........εως την επιστροφή στο σπίτι .
Και εγώ από το 1993 άρχισα την "καριέρα" μου,αλλά καφριλίκια δεν έκανα ποτέ! Μονόχνωτος δεν είμαι πάντως................Τα ίδια κάναμε κι εμείς στην ηλικία τους.Εκτός αν ήσουν μονόχνωτος και πήγαινες μόνος σου,αν πήγαινες για μπουρδελότσαρκα.Μια φορά θυμάμαι είχαμε πάει παρέα 17 ατόμων.Τι γέλιο είχαμε ρίξει,δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.Το 1993 αυτά.Μπαίναμε στα μπουρδέλα και δε χωράγαμε.
Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
Κλαίω.............Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
φακίρης ήταν ο σωματέμπορας;
μπραβο ηλιθιε τυπε που κατεβασες ολοκληρη ποδοσφαιρικη ομαδα για να γαμησεις χαρηκες κοινωνικε τυπε
Ναι ακριβώς έτσι έγινε.Ήρθαν όλοι για να βοηθήσουν να γαμήσω.Άλλοι κράταγαν τα πόδια της πουτάνας ανοιχτά,άλλοι έπιαναν και οδηγούσαν τον πούτσο στο μουνί και άλλο φώτιζαν με το φανάρι.Κάποιοι έφεραν και αναψυκτικά.Με βοήθησαν πάντως
Κάτσε τώρα μέσα στο σπίτι σου με παρέα το internet και να μισεις τους πιτσιρικάδες που έχουν φίλους.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ηταν οντος ψηλή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί αλλα ξανθια...ηταν η τζουλια που δουλευε φυλης 80 απογευματα πιο παλιαγια πολυ λιγο και ειχε μαυρο μαλλι... ;)αν ήταν ψηλή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ήταν η Τζούλι(α) και κάνει κώλο.
αν ήταν πάλι ξανθιά αλλά πιο νταρντανέ με ωραίο κώλο και 2αράκια βυζιά ήταν η Αλεξία.....
την καλησπέρα μου ;) ;) ;)
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οτι να ναι τυπε οτι του φανει.... νομιζεις οτι με ξερεις κιολας τελωςπαντων γιατι δε θα το συνεχισω γιατι θα φαμε κραξιμο σε αυτο το θρεντ ειναι για ενημερωσεις μια χαρα φιλους εχω!!!!!!Ναι ακριβώς έτσι έγινε.Ήρθαν όλοι για να βοηθήσουν να γαμήσω.Άλλοι κράταγαν τα πόδια της πουτάνας ανοιχτά,άλλοι έπιαναν και οδηγούσαν τον πούτσο στο μουνί και άλλο φώτιζαν με το φανάρι.Κάποιοι έφεραν και αναψυκτικά.Με βοήθησαν πάντως
Κάτσε τώρα μέσα στο σπίτι σου με παρέα το internet και να μισεις τους πιτσιρικάδες που έχουν φίλους.
δεν τους μαζευω για να παμε να γαμισουμε παρεα
παμε σε καμια μπυραρια και την αραζουμε
Συναγωνιστές δεν έβαλα αυτήν ενημέρωση για την Μπάρμπορα να στεναχωρηθείτε η να κλάψετε όπως υπε κάποιος συναγωνιστής ούτε για φακίρηδες απλά από ότι βλέπω χάνονται κάποια κορίτσια που έχουν καλές κριτικές και μήπως η κριτικές μας της βάζει σε κίνδυνο να προσέξουν περισσότερο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τυπε μου αυτο σκεφτομουν μολις τωρα και ηθελα να το γραψω κιολας...μηπος ρε γαμοτο οι καλες κριτικες μας για της καλες κορασιδες...τις βαζουν σε κίνδυνο;;χαθηκε η νικολετα,τωρα η μπαρμπορα..τι αλλο 8α γινει;;θα μεινουν ολες οι σκυλες στην φυλης οπως πριν παρα πολλα χρονια που υπηρχαν ωραιες μεν..αλλα πολυ σκληρες ιεροδουλεςΣυναγωνιστές δεν έβαλα αυτήν ενημέρωση για την Μπάρμπορα να στεναχωρηθείτε η να κλάψετε όπως υπε κάποιος συναγωνιστής ούτε για φακίρηδες απλά από ότι βλέπω χάνονται κάποια κορίτσια που έχουν καλές κριτικές και μήπως η κριτικές μας της βάζει σε κίνδυνο προσέξουν περισσότερο
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
μετα την αλλαγη της βαρδιας πριν καμια ωρα εριξα τρελη πουτσα στη τζουλια-αννα-ιλονα στο φυλης 71 ισογειο.. η γκομενα αντεχει φουλ.. για σκληρο γαμησι ο,τι καλυτερο στην περιοχη
στο φυλης 84 οροφος ηταν η τζουλια με μελι χρωμα μαλλιου και κωλο, κοντη μετριας φατσας
86 ισογειο αυτη η καινουρια κοντη μελαχρινη με την ομορφη καυλιαρικη φατσουλα με καπως γεματη περιφερεια.. πολυ παιχνιδι στο σαλονι αλλα οταν ηρθε κοντα μου μυριζε λιγο το στομα της
το 65 ισογειο ηταν κλειστο, ολα τ αλλα αν θυμαμαι καλα ανοιχτα
στο φυλης 84 οροφος ηταν η τζουλια με μελι χρωμα μαλλιου και κωλο, κοντη μετριας φατσας
86 ισογειο αυτη η καινουρια κοντη μελαχρινη με την ομορφη καυλιαρικη φατσουλα με καπως γεματη περιφερεια.. πολυ παιχνιδι στο σαλονι αλλα οταν ηρθε κοντα μου μυριζε λιγο το στομα της
το 65 ισογειο ηταν κλειστο, ολα τ αλλα αν θυμαμαι καλα ανοιχτα
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μετα την αλλαγη της βαρδιας πριν καμια ωρα εριξα τρελη πουτσα στη τζουλια-αννα-ιλονα στο φυλης 71 ισογειο.. η γκομενα αντεχει φουλ.. για σκληρο γαμησι ο,τι καλυτερο στην περιοχη
Άσε φιλαράκι την Κυριακή πήγα φυλής και έφαγα κάτι φόλες άστα να πάνε δεν ξέρω έχασα τα στανταράκιαΤυπε μου αυτο σκεφτομουν μολις τωρα και ηθελα να το γραψω κιολας...μηπος ρε γαμοτο οι καλες κριτικες μας για της καλες κορασιδες...τις βαζουν σε κίνδυνο;;χαθηκε η νικολετα,τωρα η μπαρμπορα..τι αλλο 8α γινει;;θα μεινουν ολες οι σκυλες στην φυλης οπως πριν παρα πολλα χρονια που υπηρχαν ωραιες μεν..αλλα πολυ σκληρες ιεροδουλες
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
καλές κριτικές = προαγωγη σε ιδρυμάτα του εξωτερικού με καλυτερες αμοιβες
Συναγωνιστές δεν έβαλα αυτήν ενημέρωση για την Μπάρμπορα να στεναχωρηθείτε η να κλάψετε όπως υπε κάποιος συναγωνιστής ούτε για φακίρηδες απλά από ότι βλέπω χάνονται κάποια κορίτσια που έχουν καλές κριτικές και μήπως η κριτικές μας της βάζει σε κίνδυνο να προσέξουν περισσότερο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις