Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (50 μέλη και 327 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Μεσημεριανη εξορμηση περιξ της φυλης
Διδυμου
8α μονικα,ψηλη μελαγχροινη αξιοπιστη mlf,με αξιοπρεπεις επιδοσεις στο δωματιο.Σημερα εξερχομενη απο το δωματιο κρατουσε στο χερι της ενα δωρακι απο τον ρομαντικο συναγωνιστη προφανως, με τον οποιο συνευρεθη
8β μικυ,δεν την ειδα,προφανως η μικυ-ρομπερτα που ειδα χτες το απογευμα στο ιδιο σπιτι.Ωραιο σωματακι, με στηθος λεμονακι και γλυκο προσωπακι
7α χριστινα,κλασσικη  λεπτη μελαγχροινη τσιγγανορουμανα με φουλ προγραμμα,κανονικο υψος
7β μαρια,βαμμενη ξανθια, γλυκια τσιγγανορουμανα πιθανον.Και εδω ειχαμε πρωινη ανακυκλωση,αφου η ιδια κοπελα δουλευε και χτες το απογευμα
18 ισογειο αντριαννα,χτες δουλευε απογευμα στην αλκιβιαδου 16α
Αγκυρας
12α η ελενα του zero
12β η αννα που δουλευε χτες το απογευμα εκει,ψηλη λεπτη και εκφυλη mlf που μιλαει συνεχως στο τηλεφωνο οποτε πηγαινω
Ρεμουνδου
20 ξανθια μπαμπατσικη πολυ ατιμελητη κοπελα,αλβανιδα πιθανον
21α μονικα η ξανθια λετονη.Τα δοντια της δεν τα εφτιαξε..το συμπεραινω γιατι παλι δεν χαμογελασε..Δε μπορω να καταλαβω πως μια κοπελα που ειναι και αρκετα εμφανισιμη,(ψηλη ,ξανθια,με ωραιο σωμα και καλη στο δωματιο τη μοναδικη φορα που την πηρα),παραμενει εμφανισιακα τοσο στασιμη..
Περγαμου 27 οροφος μαριαννα,ξανθια progilf,55+ με μεγαλο στηθος
Αλκαμενους 113 η μαρια με τα κοτσιδακια
Βεργας
2β ναταλια,ξανθια 45+,με οψη πολωνεζας,κανονικο σωμα,μαλλι καστανο, κοντο, με αφελειες,κοντα μποτακια,ατιμελητη εμφανιση.Το νοημα παντως φαινεται να το εχει πιασει καθως με διαβεβαιωσε οτι κανει σουπερ πιπα και ωραιο γλυψιμο
Βεργας
6α ολγα,ξανθια gilf γνωστη απο τον οροφο της ρεμουνδου 21, καλυμνου 48 και περγαμου 27
6β σοφια η ξανθια μπαμπατσικη προgilf

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Aπογευματινη ενημερωση στην αδεια φυλης
65α σοφια,ξανθια μετριου υψους κοπελα,μετριας αλλα οχι κακης εμφανισης, με χαρακτηριστικο την  τραχεια φωνη
65β αλεξανδρα και τζουλια.Η δευτερη εχει δυνατο κορμι αλλα ξυνισμενη φατσα
67 τζουλια με φουλ προγραμμα.Ξανθια τωρα,ψηλη με ωραιο λεπτο κορμι
86β η μελαγχροινη τζουλια απο τον οροφο του 86 με το φουλ προγραμμα
134α καστανη συμπαθητικη κοπελα,μετριας εμφανισης αλλα με καλες πιθανοτητες να ειναι ευχαριστη μεσα
136 μια κοπελα που βγηκε σαν παλιαστης στο σαλονι..,σχετικα ψηλη και γεροδεμενη
Πιπινου 65,λεπτη μελαγχροινη σχετικα κοντη κοπελιτσα με φουλ προγραμμα,ρουμανικα χαρακτηριστικα
Ρεμουνδου
20 μονικα,γλυκια κοπελα,μετριου υψους,συμπαθητικη εμφανιση
21α η λετονη μονικα απο το πρωι
21β αλεξανδρα,πλαδαρο κορμι με κοιλιτσα σαν μπαλονι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4161767#msg4161767 date=1351626751]
παρενθεση...στα μισα σπιτια που επισκεφτηκα η τιμη που ανακοινωθηκε στο μεταξι ηταν 15 και οχι 10....τι γινεται...πανε να το καθιερωσουν σε 15 απλο τελικα...?
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:   μου αρεσει που καποιοι ελεγαν για μειωσεις τιμων, τελικα εγιναν αυξησεις

Αληθεια σε ποια σπιτακια το πηγαν 15? Παντως αν η τιμη καθιερωθει στα 15 στο Μεταξι και παραμεινει η Φυλης στα 20 αλλαζουν τα δεδομενα του VFM...

YΓ. Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη εγινε η αυξηση. Θεωρουν το γαμησι στο μπουρδελο προιον ανελαστικης ζητησης  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Aπογευματινη ενημερωση στην αδεια φυλης
65α σοφια,ξανθια μετριου υψους κοπελα,μετριας αλλα οχι κακης εμφανισης, με χαρακτηριστικο την  τραχεια φωνη
65β αλεξανδρα και τζουλια.Η δευτερη εχει δυνατο κορμι αλλα ξυνισμενη φατσα
67 τζουλια με φουλ προγραμμα.Ξανθια τωρα,ψηλη με ωραιο λεπτο κορμι
86β η μελαγχροινη τζουλια απο τον οροφο του 86 με το φουλ προγραμμα
134α καστανη συμπαθητικη κοπελα,μετριας εμφανισης αλλα με καλες πιθανοτητες να ειναι ευχαριστη μεσα
136 μια κοπελα που βγηκε σαν παλιαστης στο σαλονι..,σχετικα ψηλη και γεροδεμενη
Πιπινου 65,λεπτη μελαγχροινη σχετικα κοντη κοπελιτσα με φουλ προγραμμα,ρουμανικα χαρακτηριστικα
Ρεμουνδου
20 μονικα,γλυκια κοπελα,μετριου υψους,συμπαθητικη εμφανιση
21α η λετονη μονικα απο το πρωι
21β αλεξανδρα,πλαδαρο κορμι με κοιλιτσα σαν μπαλονι
Μπράβο................... :tits2: Και την Δευτέρα δεν έπαιζε κόσμος........

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μακαρι να το πανε 20 μπας κ καθαρισει η περιοχη απο τα πακια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μακαρι να το πανε 20 μπας κ καθαρισει η περιοχη απο τα πακια

Τυπε μη λες μαλακιες. Αν δεν εχουν καπου φτηνα να ξεκαβλωνουν θα αρχισουν να μας βιαζουν στους δρομους  :S

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε ολο το μπουρδελοφορουμ,πήρα τη μεγαλη απόφαση μετα απο αρκετό καιρο να επανέλθω ενεργά στο πορνοστιβο και θα ήθελα να ενημερώσω για την πιο πρόσφατη εμπειρία μου.Εξηλθον το απόγευμα της Τρίτης προς αναζητηση κατάλληλου πορνοοικηματος δια να εκπληρώσω συνηθισμένη αντρική βιολογική ανάγκη.Εφοσον είχε προηγηθεί αλλη φορά το απαραίτητο "scouting" επισκέφθην κατευθείαν τον οίκο επι της οδου Λιοσίων αριθμός 76 και εσυνευρεθην με την ιεροδουλο ονόματι Αλεξία.Η εν λόγω κοπέλα ειναι μια ευπαρουσιαστη ξανθια ,γύρω στο 1.68,με σχετικα μικρο στήθος,πολυ ωραια απαλή επιδερμιδα και όμορφα οπισθια.Υπηρξε ολιγόλεπτη αναμονή στο ιδιαίτερα άνετα και κακόγουστο σαλονι(θα μπορούσε άνετα να είχε τοποθετηθεί και μια τηλεόραση πλάσμα για τη παρακολούθηση αγώνων μετα αλκοολούχων ποτών και ξηρών καρπών αντί να βλέπει κανείς σε υπερυψωμένο επίπεδο στην αντίπαθητικη τσατσα καθισμένη βαριεστημενα στη καρέκλα της ωσαν γέρικο-υπέρβαρο βατράχι πάνω στο νούφαρο) και εν συνεχεία πέρασμα στο δωμάτιο της αμαρτίας.Δυστυχως η παροιμία "η καλη μέρα απο το πρωί φαίνεται" βρήκε για αλλη μια φορά εφαρμογή ,όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση.ΕΙσερχεται στο δωμάτιο η Αλεξια με ενα βαριεστημενο,ράθυμο θα έλεγα,στυλ και με ρωτάει το τυπικό "γεια σου,τι κανείς?"....τη χαίρεται και γω και με τη σειρά μου αποκρινομαι "μια χαρά,εσυ?¨ , για να κάνω την απάντηση "προσπαθούμε" οπότε και ανησυχία άρχισε να με κυριεύει σκεπτόμενος οτι είχε κουραστική μέρα.Στο δια ταύτα λοιπόν,η κοπέλα αυτή ειναι αρκετα τυπικη(όχι όμως διεκπαιρεωτικη)-πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει γιατί οι πολυ διαχυτικες με φέρνουν σε δύσκολη θέση-με αρκετα και καλα προκαταρκτικά σε πολυ gfe φάση όπως πολλάκις έχουν αναφέρει συνάδελφοι για την εν λόγω.Αποψη μου ειναι πως πολυ δυσκολο να μη μπορέσει κάποιος να "ανεβεί" με τη συγκεκριμένη στην "προθερμανση"...στη συνέχεια ακολούθησε πεοθηλασμος ο οποίος ήτο κάπως "ρηχος",σε μέτριο tempo,όχι άτεχνος αλλα επουδενι μαεστρικός.Στη συνέχεια,έχοντας διαβάσει και κριτικές συναδέλφων απο δω μέσα που εξηραν αυτου του ειδους τη συνουσια μαζί της,επέλεξα να γίνει η συνουσια στα όρθια για να πραγματοποιηθεί έτσι και ενα πιο....cult φιναλε.Δυστυχως όμως αυτο ήταν και το "κερασάκι" στη φτωχή-εποχής ΔΝΤ- "πορνοτουρτα" καθώς δεν μπόρεσα σε καμία περίπτωση να επιτυχώς ικανοποιητική και άνετη διείσδυση,ο λόγος?....πρώτον φόρεσε τα τακουνια της για να σηκωθεί ορθια(σημειωτέον υπήρχε χαλάλι στο 1/3του δωματίου) και δεύτερον ανασηκωνε τοσο ψηλά την λεκάνης της που ήταν αρκετα δυσκολο εώς αδύνατο να επιτευχθεί σωστά η διείσδυση εκτός και αν κάποιος είχε σωματοτυπο καλαθοσφαιριστή(σημειωτέον πως έχω ανάστημα 1.87m άνευ υποδημάτων).Εν κατακλείδι σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο αλλα δεν έκλαψαν και τα λεφτά μου όπως συνηθίζεται να λέγεται,ίσως μάλιστα να πέτυχα και σε κακή φάση τη κοπέλα και να μην μπορούσε να αποδώσει τα πρεποντα(αν και φυσικά ως επαγγελματίες ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πρέπει να αντιμετωπίζουν τους πάντες ,πάντα και όλες τις ώρες το ίδιο παρέχοντας το ανάλογο σέρβις.Αυτα απο μένα και συγνώμη για το κατεβατο,ελπίζω να έδωσα χρήσιμες πληροφορίες.
Υ.Γ:Η επίσκεψη έγινε περίπου κατα τις 7 το απόγευμα και η κοπέλα έμεινε στα περίπου 10-12 λεπτά στο δωμάτιο.

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Συναγωνιστές επειδή λέω να κατέβω κάποια στιγμή σήμερα στην πρωινή βάρδια στην οδό Φυλής και πέριξ μετά από λίγες ημέρες αποχής, έχει κάποιος κάτι καλό να προτείνει; Δεν ξέρω τι μου την βάρεσε σήμερα αλλά ψάχνω να πηδήξω κάποιο κωλαράκι. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!  :) Κάποτε (1-2 χρόνια πριν) γινόταν χαμός στην Φυλής από 20χρονα και δίναν κώλο οι περισσότερες. Τώρα τι σκατά έχει γίνει και είναι όλο οι ίδιες και οι ίδιες με ανύπαρκτες υπηρεσίες (με ελάχιστες εξαιρέσεις); Κάθε πέρυσι και καλύτερα μου φαίνεται... Ξέρω πως στην πρωινή βάρδια οι επιλογές είναι ακόμα λιγότερες από τις πιο απογευματινές/βραδινές ώρες αλλά θα βρίσκομαι μάλλον κέντρο το μεσημεράκι οπότε λέω να πάω να καταθέσω  :zfuck:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
.Στη συνέχεια,έχοντας διαβάσει και κριτικές συναδέλφων απο δω μέσα που εξηραν αυτου του ειδους τη συνουσια μαζί της,επέλεξα να γίνει η συνουσια στα όρθια για να πραγματοποιηθεί έτσι και ενα πιο....cult φιναλε.Δυστυχως όμως αυτο ήταν και το "κερασάκι" στη φτωχή-εποχής ΔΝΤ- "πορνοτουρτα" καθώς δεν μπόρεσα σε καμία περίπτωση να επιτυχώς ικανοποιητική και άνετη διείσδυση,ο λόγος?....πρώτον φόρεσε τα τακουνια της για να σηκωθεί ορθια(σημειωτέον υπήρχε χαλάλι στο 1/3του δωματίου) και δεύτερον ανασηκωνε τοσο ψηλά την λεκάνης της που ήταν αρκετα δυσκολο εώς αδύνατο να επιτευχθεί σωστά η διείσδυση εκτός και αν κάποιος είχε σωματοτυπο καλαθοσφαιριστή(σημειωτέον πως έχω ανάστημα 1.87m άνευ υποδημάτων).
H περιγραφη σου φιλε ειναι ακριβεστατη.Εγω εχω γραψει οτι την εχω παρει σ αυτη τη σταση και εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.Για ενα περιεργο λογο,αν και ειμαι 1,77 παντα σ αυτη τη σταση τα καταφερνω.Οφειλω να ομολογησω παντως, οτι  σ αυτη τη σταση με δυσκολεψε αρχικα τουλαχιστον,πολυ  περισσοτερο απο αλλες ψηλοτερες κοπελες με τις οποιες επιχειρησα αυτη τη σταση
Γενικα η περιγραφη σου ειναι ακριβεστατη σε ολα τα σημεια του ποστ!
Υ.Γ Μανωλη γκορτσο νομιζω αλκιβιαδου 16γ η κατερινα ειναι μια καλη επιλογη

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1

Να είσαι καλά xilnik! Θα βολτάρω προς τα εκεί και αν περάσω στα ενδότερα  :knockinb: θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.095
Πόντοι
3.760

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
.....είναι λιγάκι ξεπετατζού αλλά ωραίο μουνί η Σέρβα!

Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Ξέρουμε μήπως ηλικία; Είναι αυτή στις κριτικές () ??? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω κάποια πιο πρόσφατη κριτική από τον Αύγουστο... Υπάρχει κάποια άλλη με κωλαράκι στα πέριξ; Τζούλια από Φυλής 67 (συνήθως) και Τατιάνα/Λούβα από Φυλής έχω δοκιμάσει μόνο κώλο αλλά δεν συγκινήθηκα κιόλας... Ευχαριστώ.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
H περιγραφη σου φιλε ειναι ακριβεστατη.Εγω εχω γραψει οτι την εχω παρει σ αυτη τη σταση και εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.Για ενα περιεργο λογο,αν και ειμαι 1,77 παντα σ αυτη τη σταση τα καταφερνω.Οφειλω να ομολογησω παντως, οτι  σ αυτη τη σταση με δυσκολεψε αρχικα τουλαχιστον,πολυ  περισσοτερο απο αλλες ψηλοτερες κοπελες με τις οποιες επιχειρησα αυτη τη σταση
Γενικα η περιγραφη σου ειναι ακριβεστατη σε ολα τα σημεια του ποστ!
Α ώστε εσυ λοιπόν φιλτατοι ήσουν η "πηγή του κακού" ε? :s&m_1:,χαχαχα φυσικά αστειευομαι και εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για τα καλα σου λογια.Τωρα όσον αφορα τα υπόλοιπα,πραγματικα μπράβο σου που τα κατάφερες υπό αυτές τις αντίξοες συνηθκες,εγω προσωπικά τα βρήκα μπαστουνια και δυσκολεύτηκα να δώσω ρυθμό και να απόκτηση καλη αίσθηση.Τελος πάντων,προσπάθησα να δώσω όσο γίνεται πιο λεπτομερής,γλαφυρη και αντικειμενική περιγραφη για την εν λόγω περίπτωση και εξέφρασα την άποψη μου...σίγουρα δεν ειναι ξεπέτα,ούτε σπαστική στη συμπεριφορά αλλα οφείλω να ομολογήσω πως θα το σκεφτώ παρα πολυ αν την ξαναεπιλέξω(μπορει να το κάνω για δεύτερο " test drive" μιας και δε πρέπει να ειμεθα απόλυτοι απο μια και μόνο δοκιμή).

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ντενίζα από Ρεμούνδου λείπει.
Μπαρμπόρα από Αδανών λείπει. (Η χοντρο-Ζάνα τα πρωινά)
Μεταξουργείο ξενέρα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Προτου προχωρησω στη μεσημεριανη ενημερωση,να πω σκοκο οτι την αλεξια την εχω παρει δυο φορες,περασα αρκετα καλα και ηθελα να τη ξαναπαρω.Παρ ολα αυτα,αν και ειχα προγραματισει και τριτη καταθεση μαζι της,δεν μου βγηκε τελικα να ξαναπαω.Και αυτο πιστευω γιατι φαινεται, η αποδοση της να εχει καποιο ταβανι, που δυσκολα να το ξεπερασει.Εγω αυτο  που ζητω, απο ενα σημειο και μετα απο τα στανταρακια μου,ειναι μια συμετοχη χωρις ορια
Επισης να πω οτι χτες η μπαρμπορα ιχα δουλευε στη φυλης 84α το απογευμα
Μεσημεριανη ενημερωση απο φυλης
84α τζουλια με φουλ προγραμμα,προφανως η κοντουλα μελαγχροινη απο το 86α και β
86α αντριαννα,μελαγχροινο μωρο με σφριγηλο,θηλυκο, ζουμερο σωμα και πολυ παιδικο προσωπο
86β λαουρα με φουλ προγραμμα
67 αλισια/αντριαννα απο Φυλής 67,φωκαιας 19 και κροκεων στουντιο,λεπτη με καλο κορμι
71β αννα,καστανο μωρο με πολυ ωραιο κορμι,πολυ ζωηρο στο σαλονι,με μειον την ακμη στο προσωπο που δεν ηταν αποτρεπτικος παραγοντας για μενα
134α παολα,η μελαγχροινη αλλοτε πιπινα
136 τζενη,εκανα τη κινηση για να καταθεσω,αλλα η υπηρεσια μου ειπε να περιμενω λιγο,αφου ειχε αλλους δυο πελατες.Λογω ελλειψης χρονου,αφου εκατσα λιγο ,εφυγα
Αλκαμενους 113 μααρια με τα κοτσιδακια
Διδυμου
7α γιασμιν,μαλλον ασημινα θα πρεπει να τη λενε και να ειναι και ελληνιδα,αφου η προφορα δειχνει πελοποννησο
7β μικα
Aγκυρας
12α η ελενα του zero
12β σοφια,για τους λατρεις των γεματουτσικων mlf

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
στοχευμενα στο φυλης 66α κατα τις 4 το πρωι στην ερημη φυλης
Ντενισα και Νικολετα.. να πω την αληθεια η νικολετα που εχω ακουσει διθυραμβους δεν με εντυπωσιασε τοσο-ωραια ειναι παντως
περασα με ντενισα, ψηλη ξανθια μουναρος.. ηταν λιγο νταουν λογω ερημιας στη φυλης κ μαλακισμενων πελατων που ειχαν προηγηθει αλλα το πηραμε χαλαρα και σε καλο κλιμα κ περασα μια χαρα..

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
16.366
Πόντοι
4.891
Περνώντας από Διδύμου 7α, δοκίμασα για πρώτη φορά τον οίκο αυτό, με τη Μαρία, βαμμένη ξανθιά, ηλικίας 20+ με αρκετά ενδιαφέρον κορμί, όμορφο στήθος και κώλο.
Οι επιδόσεις της αξιολογούνται σε επίπεδο, αν όχι κάτω, πάντως πλησίον του μετρίου (πίπα επιφανειακή, χωρίς αισθησιασμό, στάση σώματος σφιγμένη και επιφυλακτική). Θετικό στοιχείο το γεγονός ότι ήταν πεντακάθαρη (την ειδοποίησα όμως από πριν δηλώνοντας την σχετική μου απαίτηση), ενώ δεν δέχεται δάχτυλο και στραβοκάθεται στο 69.
Συνιστώ την προσοχή σας στη διαφαινόμενη ασταθή της διάθεση, παρά το γεγονός ότι δεν έχω να της προσάψω κάτι αρνητικό ως προς τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Μπαίνοντας στο δωμάτιο άκουσα να μιλάει απρεπώς σε συναγωνιστή που τη ρώτησε ευγενικά από ποια χώρα είναι! Αν το είχα ακούσει λίγο πριν, δεν θα παιρνούσα, διότι δεν μου αρέσουν οι άξεστες.
Πάντως, ευχαριστήθηκα το κορμί της και τη συνιστώ μόνο για το λόγο αυτό και την καθαριότητα.

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες η σονια απο φυλης 84 που ειναι???μηπως ξερετε???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Περνώντας από Διδύμου 7α, δοκίμασα για πρώτη φορά τον οίκο αυτό, με τη Μαρία, βαμμένη ξανθιά, ηλικίας 20+ με αρκετά ενδιαφέρον κορμί, όμορφο στήθος και κώλο.
Οι επιδόσεις της αξιολογούνται σε επίπεδο, αν όχι κάτω, πάντως πλησίον του μετρίου (πίπα επιφανειακή, χωρίς αισθησιασμό, στάση σώματος σφιγμένη και επιφυλακτική). Θετικό στοιχείο το γεγονός ότι ήταν πεντακάθαρη (την ειδοποίησα όμως από πριν δηλώνοντας την σχετική μου απαίτηση), ενώ δεν δέχεται δάχτυλο και στραβοκάθεται στο 69.
Συνιστώ την προσοχή σας στη διαφαινόμενη ασταθή της διάθεση, παρά το γεγονός ότι δεν έχω να της προσάψω κάτι αρνητικό ως προς τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Μπαίνοντας στο δωμάτιο άκουσα να μιλάει απρεπώς σε συναγωνιστή που τη ρώτησε ευγενικά από ποια χώρα είναι! Αν το είχα ακούσει λίγο πριν, δεν θα παιρνούσα, διότι δεν μου αρέσουν οι άξεστες.
Πάντως, ευχαριστήθηκα το κορμί της και τη συνιστώ μόνο για το λόγο αυτό και την καθαριότητα.

γιατι δεν έμπαινες στα σπιτάκια απέναντι. Πάντα παίζουν καλά πράγματα εκεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom