Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (29 μέλη και 252 επισκέπτες)

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
άντε έτσι να βλέπουμε νεο αίμα στις ενημερώσεις

Δεν είμαι τόσο τακτικός όσο εσύ αλλά κάθε φορά που θα κατέβω είτε πρωί είτε απόγευμα που μπορώ βάζω και εγώ το λυθαράκι μου στην ενημέρωση...

Στο Φυλής 80 πρέπει να ήταν η μελαχρινή η η Κατρίν που λες με μεγάλα μαστάρια και έγραψα λάθος για το κώλο. Συνήθως οι κοπέλες στο συγκεκριμένο ίδρυμα δίνουν και εκ παραδρομης το έγραψα και για την συγκεκριμένη. Λάθος μου αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...  :grin:

Η γνωστή Ιλόνα/Τζούλια/Αννα/Τζουλιάννα στο 71Β ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!

Στο 66Α μου είπε η τσατσα πως η Νικολέτα λείπει γιατί έχει και καλά περίοδο... Από εδώ έχω ενημερωθεί πως έχει άλλα θεματάκια οπότε δεν το έχαψα...  ;)

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρω πως δεν είναι το κατάλληλο τόπικ να ρωτήσω αλλά η Άννα (το καβλοπιπινάκι η Ρουμάνα από την Αλβανία) που δουλεύει στο 109Β υπάρχει ακόμα ή έχει φύγει για άλλη γη άλλα μέρη; Ευχαριστώ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
Η γνωστή Ιλόνα/Τζούλια/Αννα/Τζουλιάννα στο 71Β ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!

Στο 66Α μου είπε η τσατσα πως η Νικολέτα λείπει γιατί έχει και καλά περίοδο... Από εδώ έχω ενημερωθεί πως έχει άλλα θεματάκια οπότε δεν το έχαψα...  ;)
η αννα είναι πολύ καύλα όταν είναι στα καλά της....αλλά γιατί της έβαλες μόνο 3 στην κριτική σου....
η Νικολέτα πάντως δεν έχει περίοδο σωστά το λές ότι έχει άλλα θεματάκια απο πρόχθές  ;) ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ξέρω πως δεν είναι το κατάλληλο τόπικ να ρωτήσω αλλά η Άννα (το καβλοπιπινάκι η Ρουμάνα από την Αλβανία) που δουλεύει στο 109Β υπάρχει ακόμα ή έχει φύγει για άλλη γη άλλα μέρη; Ευχαριστώ!

Νομίζω οτι εκεί είναι. Το Σαββάτο πρωί πρέπει να ήταν στο δωμάτιο.

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
η αννα είναι πολύ καύλα όταν είναι στα καλά της....αλλά γιατί της έβαλες μόνο 3 στην κριτική σου....

Γενικότερα είμαι λίγο κουρασμένος/ζαλισμένος από τα πιοτά και τα 2 απανωτά που έριξα και μόλις έγραψα την κριτική μου για την Άννα/Ιλόνα ξέχασα να την βαθμολογήσω ο μαλάκας...  :jerking: Έβαλα στα σχόλια τις βαθμολογίες μου και παρακάλεσα τους διαχειριστές να τις περάσουν στην κριτική μου... θα δείξει... Ακόμα δεν το έχουν αλλάξει... Πολύ κάβλα η ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΕΜΕ  :rockon: :rockon: :rockon:!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.537
Πόντοι
17.085
Την άλλαξα τη βαθμολογία, ok.  ;)

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Νομίζω οτι εκεί είναι. Το Σαββάτο πρωί πρέπει να ήταν στο δωμάτιο.

Ευχαριστώ! Είναι ακόμα με τα φεγγάρια της όπως λένε διάφοροι συναγωνιστές ή έχει στρώσει; Ήταν αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο μαζί μου τουλάχιστον κάποια φορά που την είχα πάρει και θα ήθελα να της τον ξανασφυρίξω στο άμεσο μέλλον! Ευχαριστώ για την ενημέρωση και πάλι!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Ωραία είναι όταν αλληλοσυγχαιρόμαστε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom