Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Οχι φιλε αμα γινουν νομιμα θα χαθει η μαγεια
Χαίρομαι όταν τα σχόλια πέρι αξιοπιστίας και συνεισφοράς μου στην ενημέρωση και γενικότερα ο όλος θαυμασμός πηγάζουν απο έναν μάχιμο και ακούραστο συναγωνιστή.Τα σχόλια απο κάποιον που πορεύεται στο ίδιο μετερίζι με μένα και εξασκεί το σπορ ενεργά έχουν βαρύνουσα σημασία. Να ξέρεις οτι και εγώ πάντα σε διαβάζω και σε ενημερώσεις αλλά και σε κριτικές και έχω βοηθηθεί αρκετά. Επίσης μπορώ να βεβαιώσω οτι εσύ δοκιμάζεις πιο συχνά καινούριες απο μένα και ενημερώνεις και πιο τακτικά.Δυστυχώς εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Θαυμάζω την μεγάλη ενεργητικότητα σου διότι έχω παρατηρήσει οτι μετά απο δουλειά έκανες τσάρκα και μετά πήγαινές και καπάκι στην παραλία για μπάνιο.Μακάρι να συνεχίσεις έτσι απτόητος και σίγουρα θα φθάσεις σε μεγάλη ηλικία.Τέλος το ότι δοκιμάζω και cult μορφές το παραδέχομαι.Σε βοηθούν να πειραματιστείς με κάτι καινούριο και να ξεφύγεις απο την συμβατικότητα. Να είσαι και πάλι κάλα για τα όμορφα σχόλια σου.θέλω να γράψω κάτι για τον professorx.....
καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν τον ξέρω προσωπικά όπως άλλους από εδώ μέσα.......
η συνεισφορά του στην ενημέρωση είναι πολύ μεγάλη και ειδικά σε σχέση με άτομα που πάντα γράφουν περι ανέμων και υδάτων και είναι όλο ερωτήσεις...
πιστεύω ότι θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται και ειδικά οι πιο παλιοί το γνωρίζουν καλύτερα και απο μένα...
όταν ξεκίνησα στο σαιτ τον διάβαζα(όπως και τώρα)πάρα πολύ....μου αρέσει το στυλ του αλλά πιο πολύ μου αρέσει το ότι δοκιμάζει συνεχεία καινούργιες και πολλές φόρες cult μορφές...
συνέχισε έτσι.....
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή. Ελπίζω το επόμενο γαμήσι που θα κάνεις να είναι επιτυχημένο.θα συμφωνήσω με τον συμπολεμιστή. Δόξα και τιμή στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ professorx που φροντίζει για την καθημερινή μας ενημέρωση με απόλυτα ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο και αντικειμενικότητα. Professorx συνέχισε ακάθεκτος, είμαστε μαζί σου και θα αφιερώσω το επόμενο μπουρδελογαμίσι μου σε εσένα.
καλά ρέ με παραλάγη κυκλοφορούσες χθές και δεν σε πέτυχα?Καλησπερα,ολα ανοικτα παντου,σε λιγο η ενημερωση απο Λιοσιων χθες αργα οπου μονο
μια ηταν(τροπος του λεγειν)τελικα η τσατσα που δεν δουλεψε...
...αυτη που συναντησα εγω στον δρομο,τελικα ολα ανοιξαν χθες.
Δεν μπορω να καταννοησω το γιατι κλεινουν και ανοιγουν μετα ενω ολοι το ξερουν.
Ειναι απλα μαλακια το ολο θεμα...
Ας γινουν νομιμα να τελειωνουμε!
ωραίος...καλά μόνο εμένα δεν πέτυχες......Καλησπερα απο την ομορφη Λιοσιων(σαν γιουροβιζιον ακουγεται).
Ας δουμε τι ειδα χτες αργα το βραδυ μετα τις 1μιση την νυχτα.
Τυγχανει εντελως ατυχως να συναντιεμαι με πολυ περιεργο κοσμο σε πολυ περιεργα μερη
που δεν δικαιολογειται η παρουσια τους εκει,θεμα καθαρα ατυχιας!
Αναφερω μονο οτι λεγεται στο σαλονι,οι ερωτησεις δεν γραφονται για να εχετε εικονα καθρεπτη!
κοίτα είναι φιλοσοφία ζωής....θέλω το 24ώρο μου να είναι όσο πιο γεμάτο γίνεται... δεν κοιμάμαι πολλές ώρες προσπαθώ να κάνω πράγματα...Θαυμάζω την μεγάλη ενεργητικότητα σου διότι έχω παρατηρήσει οτι μετά απο δουλειά έκανες τσάρκα και μετά πήγαινές και καπάκι στην παραλία για μπάνιο.Μακάρι να συνεχίσεις έτσι απτόητος και σίγουρα θα φθάσεις σε μεγάλη ηλικία.
Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...
Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.
Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω.
Όμως κάνω υπομονή
για το επόμενο καλό μουνί ...
Οπότε μάλλον βιάστηκες να σκεφθείς και να γράψεις τέτοια παράθεση προς εμένα που μόνο κακία βγάζει αυτό που με ρώτησες.
Έγραψα ότι αυτό που με ρώτησες βγάζει κακία. Διάβασε προσεκτικά την παραπάνω παράθεση μου.Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά αμύνομαι σε κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια.
Για την προηγούμενη φορά έγραψες ότι έληξε η παρεξήγηση μεταξύ μας μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν.Θυμίσου οτι πρώτος εσύ άρχισες και αυτήν την φορά και την προηγούμενη.
Επιμένω ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι είχες κάποια άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό που έγραψε ο psolaras78. Δεν προέκυπτε ούτε στο ελάχιστο κάτι τέτοιο. Οπότε όλα αυτά που γράφεις ότι μπορούσα να είμαι πιο σωστός και να είμαι ξεκάθαρος δεν νομίζω ότι έχουν κάποια σημασία. Αναπτύσσεις το σκεπτικό σου και τα κατηγορώ σου χωρίς να τα τεκμηριώνεις.Τουλάχιστον όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα σε εμένα να φροντίζεις στα σημεία που πρέπει να είσαι ξεκάθαρος.Το σχόλιο σου θα μπορούσε να αναφέρεται σε οποιαδήποτε απο τις προτάσεις που υπογράμμισες ή κάλλιστα και στις 2 ακόμα.Αν ήσουνα σωστός θα μπορούσες να γράψεις "ώρες ώρες με αυτά που μας πλασσάρουν οι υπηρεσίες μου έρχεται να σκάσω" και για να είσαι και πιο σωστός να προσθέσεις "ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνάδελφοι και ενημερώνουν". Με την λέξη "ωρισμένοι" βάζεις στο ίδιο καλούπι και μένα μαζί κάτι που είναι αρκετά βρώμικο,δεν νομίζεις;
Και εγώ ελπίζω (αν δεν το κάνεις εσκεμμένα) να καταλάβεις ότι ειδικά αυτή την φορά, τουλάχιστον με αδίκησες ξεκάθαρα και με παρεξήγησες ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος.Ελπίζω αν δεν το κάνεις εσκεμμένα μετά και απο αυτήν την παρεξήγηση να κατάλαβες το λάθος σου και όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα στα λεγόμενα κάπιου να γίνεσαι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος και να μην εφαρμόζεις τεχνικές Πυθίας.
... για τον ΠΥΡΑΥΛΟ με προβληματίζει γιατί, όπως το έχω πει και παλαιότερα είναι από τα λίγα μέλη που έχει πολύ καλή ιντερνετική συμπεριφορά χωρίς να έχει στεναχωρήσει κανέναν. ...
...
Αν λες την μελαχροινη ρωσιδα-ουκρανεζα η οποια δουλευε και στο φυλης 109 πανω την ειδα την προηγουμενη εβδομαδα στο Περγαμου 27Α πανω βαρδια δεν θυμαμαιΣυναγωνιστές μια ερώτηση η μαρίνα η που δούλευε βεργας και μετά καλυμνου ξέρετε που βρισκεται τωρα;
Το παίζει και ξινή τώρα όταν δεν περνάς.............Φ66Α Σούζη η εντυπωσιακή μελαχρινή μουνάρα που θα την τιμήσω τον χειμώνα με τα κρύα όπου θα χρειάζομαι κάποιο παλτό
Το παίζει και ξινή τώρα όταν δεν περνάς.............