Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (14 μέλη και 126 επισκέπτες)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Οχι φιλε αμα γινουν νομιμα θα χαθει η μαγεια  :rockon: :rockon: :rockon:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα απο την ομορφη Λιοσιων(σαν γιουροβιζιον ακουγεται).
Ας δουμε τι ειδα χτες αργα το βραδυ μετα τις 1μιση την νυχτα.
Τυγχανει εντελως ατυχως να συναντιεμαι με πολυ περιεργο κοσμο σε πολυ περιεργα μερη
που δεν δικαιολογειται η παρουσια τους εκει,θεμα καθαρα ατυχιας!
Αναφερω μονο οτι λεγεται στο σαλονι,οι ερωτησεις δεν γραφονται για να εχετε εικονα καθρεπτη!

Τροφωνιου 11 κατω
Εδρευει η γνωστη Γιαννα με την μεγαλη κωλαρα,χτες νομιζα οτι ηταν πλαστοζυμαρακι
καθως το προσωπο της ηταν πιο αδυνατο και η κωλαρα της πιο μεγαλη
Μηπως ασκηθηκε πιεση και αλλαξαν οι διαστασεις της;
Νεα κοπελα σε ηλικια με σκουρο ξανθο και ισιο μακρυ μαλλι.
Μικρο βυζι,κλασσικο προγραμμα συν κωλο.
Εχει αρκετους θαμωνες παντως και 20 ευρω η τιμη της.

Τροφωνιου 11 πανω
Κοπελα με μακρυ ισιο μελαχρινο μαλλι και αρκετες καμπυλες στο οριο
να μην την πεις χονδρη,κλασσικο το προγραμμα της και η τιμη της ειναι 20 ευρω.
Στηθος μετριο προς μεγαλος και κωλος αγνωστος,μακρυ ενδυμα αρα ελαχιστη η οπτικη επαφη
για περαιτερω επεξεργασια και συμπερασματα.

Τροφωνιου 13 κατω
Η Αλινα,νεο τεμαχιο σχετικα που εχει συναντηθει και στο Βεργας 2.
Ξανθια με ισιο μακρυ μαλλι,μιλφ κατηγορια με ενα σχετικα νορμαλ σωμα αλλα ελαφρια μπακα
(μην φορας κολλητα κοπελα μου).
Κλασσικο το προγραμμα της με 20 ευρω και βυζι μετριο.

Τροφωνιου 13 πανω
Η Ολγα,προτζιλφ πατημενο πια και προχωραει,ξανθια με ισιο μαλλι παντα κοτσο.
Ξεπροβαλει παντα με την ρωγα εξω κατα το ημιση,απατη τρυπα ακομα και για πουτσαραδες.
Βυζι πεσμενο αλλα αρκετο.Εχει δουλεψει την τελευταια μονο χρονια
Βεργας 6 στο υπογειο,Κολωνου 53 και τωρα εδω συν κατι αρπαχτες σε αλλα μπουρδελα.
Κλασσικο προγραμμα με 20 ευρω.Απευθυνεται σε λατρεις του ειδους και μονο.

Αδανων 2
Η Ελενη,προτζιλφ εποχη με καλο βυζι αλλα υποβασταζομενο και πεσμενο κωλο,προστυχοφατσα.
Πιστευω οτι ενδεικνυται για πιπα σε κοντινο πλανο,την εχω δοκιμασει και την βρηκα πολυ καλη
σε αυτο αλλα μεχρι εκει.Μαλλι κοκκινο ακαζου και κουρεμα αλα Στανιση στα νειατα της.
Κωλος στο προγραμμα μαζι με κλασσικο βεβαια και το κοστος ειναι 20 ευρω.

Βεργας 2α
Η Αλεξανδρα,ξανθια με μπολικο βυζι και συμπαθης προσωπο.
Κοιλια ασχημη και ζαρωμενη περαν του κανονικου,χασιμο κιλων αποτομο.
Μαυρισμενη απο μπανια η κοπελα αυτη δεν λεει πολλα.Προμιλφ κατηγορια με μαλλι σγουρο και μακρυ.
Στα 20 ευρω τιμαται το κλασσικο της προγραμμα.
Το μπουρδελο αυτο γαμαει απο ντεκορ μεσα στα δωματια.

Παιωνιου 47
Η Αννα-Μαρια,ξανθια,καμπυλωτη με μετριο βυζι.
Απλα συμπαθης προσωπο,το μαλλι κοτσο η ριχτο μεχρι περιπου τους ωμους.
Το προγραμμα ειναι κλασσικο στα 20 ευρω.

Εξηκιου 18 κατω
Νεα σε ηλικια κοπελα με ωραιο προσωπακι και ξανθοκαστανο μακρυ μαλλι σπαστο.
Ωραιο βυζι και παρεχει τον κωλο της παρεα με το κλασσικο στα 20 ευρω.
Σφιχτο το σωμα της και καλο ποδι,ρε'σεις αυτη ειναι η Τζενη που λετε;αυτη εχει τρια ονοματα. :2funny:
Μοντερνο μπουρδελο και καθαρο.

Εξηκιου 18 πανω
Μετα την εξαφανιση της Σιμονας απο εκει,βρηκα μια καινουργια κοπελα που λεγεται Σαβινα.
Σιγουρα καινουργια τουλαχιστον κατα τις τσαρκες μου και την γλωσσα του σωματος της.
Νεα σε ηλικια κοπελα με σφιχτο σωμα και μικρο στητο βυζι με ωραιο ποδι
Υφος προσεγγισης αρκετα ναζιαρικο και ακαλουπωτο.
Ελευθερη κινηση καπως κουμπωμενη,μικρα πατηματα και βλεμμα γατουλας.
Μαλλι μελαχρινο μακρυ σπαστο.Κλασσικο προγραμμα στα 20 ευρω και εγω θα την δοκιμασω σιγουρα. :grin:
Αν και το μπουρδελο αυτο ειναι εγκαταλλειμενο απο διακοσμηση
και εχει μεινει ετη φωτος πισω παντα με "φτιαχνουν" τα ξυλινα γαμοσκαλια.

Εξηκιου 20
Η Αννα,αρκετα ευτραφης κοπελα με πεσμενο βυζι και μεγαλο κωλο.
Κλασσικο το προγραμμα της με 20 ευρω,απευθυνεται σε λατρεις των κιλων.
Μαλλι μαυρο μεχρι τους ωμους περιπου και σπαστο,δεν ειναι ομορφη.

Λιοσιων 76 κατω
Η Αλεξια,πολυ εντυπωσιακη χτες θα πω εδω,μαλλι σχεδον παντα κοτσος καστανο μακρυ.
Ωραιο σωμα,σφιχτο με καλο βυζι και ωραιο ποδι,ψηλη,σοβαρη και αρκετα λιτη,ηρεμη δυναμη.
Στα 20 ευρω το κλασσικο της προγραμμα,αρκετες οι παρουσιες μου εκει.
Ωραιο μπουρδελο,επισης πεντακαθαρο.

Λιοσιων 76 πανω
Ωραια κοπελα αρκετα σεξυ,πολυ ωραιο σωμα και ωραιο βυζι.
Κλασσικο το προγραμμα της με 20 ευρω.Μαλλι καστανοξανθο μακρυ σπαστο.
Υποψηφια για γαμησι την βρισκω. :grin:

Χωματιανου 11 αριστερα
Μονικα,κοπελα με καλες καμπυλες και συμπαθης προσωπο.
Βυζι χορταστικο και τροφαντο κωλο που δεν τον δινει.
Στα 20 ευρω το κλασσικο της προγραμμα,μαλλι καστανοξανθο σε κοτσο πιασμενο.

Χωματιανου 11 δεξια
Κλασσικο ντουετο με κοπελες εκει,η Τανια μελαμψη και τσουπωτη με καλο βυζι
και μεγαλο κωλο.Μαλλι σγουρο μακρυ ξανθοκαστανο,αρκετα συμπαθητικη.
Η αλλη μοιαζει πολυ με την Ολιβ του Ποπαυ και εχει μαλλι μελαχρινο πιασμενο
σε πολυ μικρο κοτσο.Βυζι μικρο οπως και κωλο,στεγνο σωμα και αδυνατη.
Δεχονται και παρτουζα,στα 20 ευρω το κλασσικο προγραμμα της καθε μιας.

Αυτα ειδα και αυτα εγραψα,τα υπολοιπα ηταν κλειστα,ψιλοβαριεμαι σημερα........ :jerking:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
θέλω να γράψω κάτι για τον professorx.....
καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν τον ξέρω προσωπικά όπως άλλους από εδώ μέσα.......
η συνεισφορά του στην ενημέρωση είναι πολύ μεγάλη και ειδικά σε σχέση με άτομα που πάντα γράφουν περι ανέμων και υδάτων και είναι όλο ερωτήσεις...
πιστεύω ότι θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται και  ειδικά οι πιο παλιοί το γνωρίζουν καλύτερα και απο μένα...
όταν ξεκίνησα στο σαιτ τον διάβαζα(όπως και τώρα)πάρα πολύ....μου αρέσει το στυλ του αλλά πιο πολύ μου αρέσει το ότι δοκιμάζει συνεχεία καινούργιες και πολλές φόρες cult μορφές...
συνέχισε έτσι.....
Χαίρομαι όταν τα σχόλια πέρι αξιοπιστίας και συνεισφοράς μου στην ενημέρωση και γενικότερα ο όλος θαυμασμός πηγάζουν απο έναν μάχιμο και ακούραστο συναγωνιστή.Τα σχόλια απο κάποιον που πορεύεται στο ίδιο μετερίζι με μένα και εξασκεί το σπορ ενεργά έχουν βαρύνουσα σημασία. Να ξέρεις οτι και εγώ πάντα σε διαβάζω και σε ενημερώσεις αλλά και σε κριτικές και έχω βοηθηθεί αρκετά. Επίσης μπορώ να βεβαιώσω οτι εσύ δοκιμάζεις πιο συχνά καινούριες απο μένα και ενημερώνεις και πιο τακτικά.Δυστυχώς εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Θαυμάζω την μεγάλη ενεργητικότητα σου διότι έχω παρατηρήσει οτι μετά απο δουλειά έκανες τσάρκα και μετά πήγαινές και καπάκι στην παραλία για μπάνιο.Μακάρι να συνεχίσεις έτσι απτόητος και σίγουρα θα φθάσεις σε μεγάλη ηλικία.Τέλος το ότι δοκιμάζω και cult μορφές το παραδέχομαι.Σε βοηθούν να πειραματιστείς με κάτι καινούριο και να ξεφύγεις απο την συμβατικότητα. Να είσαι και πάλι κάλα για τα όμορφα σχόλια σου.

θα συμφωνήσω με τον συμπολεμιστή. Δόξα και τιμή στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ professorx που φροντίζει για την καθημερινή μας ενημέρωση με απόλυτα ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο και αντικειμενικότητα. Professorx συνέχισε ακάθεκτος, είμαστε μαζί σου και θα αφιερώσω το επόμενο μπουρδελογαμίσι μου σε εσένα.
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή. Ελπίζω το επόμενο γαμήσι που θα κάνεις να είναι επιτυχημένο.

:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Καλησπερα,ολα ανοικτα παντου,σε λιγο η ενημερωση απο Λιοσιων χθες αργα οπου μονο
μια ηταν(τροπος του λεγειν)τελικα η τσατσα που δεν δουλεψε...
...αυτη που συναντησα εγω στον δρομο,τελικα ολα ανοιξαν χθες.
Δεν μπορω να καταννοησω το γιατι κλεινουν και ανοιγουν μετα ενω ολοι το ξερουν.
Ειναι απλα μαλακια το ολο θεμα...
Ας γινουν νομιμα να τελειωνουμε! :grin:
καλά ρέ με παραλάγη κυκλοφορούσες χθές και δεν σε πέτυχα?  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Καλησπερα απο την ομορφη Λιοσιων(σαν γιουροβιζιον ακουγεται).
Ας δουμε τι ειδα χτες αργα το βραδυ μετα τις 1μιση την νυχτα.
Τυγχανει εντελως ατυχως να συναντιεμαι με πολυ περιεργο κοσμο σε πολυ περιεργα μερη
που δεν δικαιολογειται η παρουσια τους εκει,θεμα καθαρα ατυχιας!
Αναφερω μονο οτι λεγεται στο σαλονι,οι ερωτησεις δεν γραφονται για να εχετε εικονα καθρεπτη!
ωραίος...καλά μόνο εμένα δεν πέτυχες......
2 σελίδες πιο πίσω έχω και την δική μου ενημέρωση για χθές στη Λιοσίων και πέριξ...ψάξε τα ονόματα που δεν αναφέρεις για να τις θυμάσαι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
  Θαυμάζω την μεγάλη ενεργητικότητα σου διότι έχω παρατηρήσει οτι μετά απο δουλειά έκανες τσάρκα και μετά πήγαινές και καπάκι στην παραλία για μπάνιο.Μακάρι να συνεχίσεις έτσι απτόητος και σίγουρα θα φθάσεις σε μεγάλη ηλικία.
:)
κοίτα είναι φιλοσοφία ζωής....θέλω το 24ώρο μου να είναι όσο πιο γεμάτο γίνεται... δεν κοιμάμαι πολλές ώρες προσπαθώ να κάνω πράγματα...
έτσι κι αλλιώς κάποτε θα κοιμηθούμε για πάντα...
ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου για τα καλά σου λόγια...
ακόμα θέλω να σου αναφέρω ότι η παρεξήγηση σου με τον στρατηγό για μένα δεν έπρεπε να υπάρξει...εγω απο τα γραφόμενα του κατάλαβα ότι εννοούσε τον τσάτσο.... ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διευκρινίζω για τρίτη φορά, ότι η παράθεση μου αφορά την σημείωση του psolaras78 που αναφέρονταν στον τσάτσο. Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο ποστ σημειώνεται μόνο ο τσάτσος και κανένας άλλος.

O psolaras78 έγραψε το παρακάτω κείμενο

Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...

Στο κείμενο του psolaras78 εγώ έγραψα την παρακάτω παράθεση

Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.

Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω. 

Όμως κάνω υπομονή
για το επόμενο καλό μουνί ...
:grin:

ΕΡΩΤΗΜΑ

Που προκύπτει είτε άμεσα είτε έμμεσα ότι αναφέρομαι στο άτομο σου;

Πες το εδώ δημόσια!

Να δούμε όλοι ποιος είναι αυτός που κάνει κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια και ποιος κατηγορεί τον άλλον χωρίς στοιχεία.

Όχι αερολογίες. Συγκεκριμένα.

Οπότε μάλλον βιάστηκες να σκεφθείς και να γράψεις τέτοια παράθεση προς εμένα που μόνο κακία βγάζει αυτό που με ρώτησες.

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά αμύνομαι σε κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια.
Έγραψα ότι αυτό που με ρώτησες βγάζει κακία. Διάβασε προσεκτικά την παραπάνω παράθεση μου.
Η επιμονή σου όμως (στην συνέχεια) να με ενοχοποιήσει χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία και παρά τις πρόσθετες διευκρινίσεις μου, δημιουργεί πλέον σοβαρούς προβληματισμούς.

Θυμίσου οτι πρώτος εσύ άρχισες και αυτήν την φορά και την προηγούμενη.
Για την προηγούμενη φορά έγραψες ότι έληξε η παρεξήγηση μεταξύ μας μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν.
Τι έγινε;
Γιατί το αναφέρεις πάλι;
Για την προηγούμενη φορά να επαναλάβω ότι επανειλημμένα σου διευκρίνισα την ανεξήγητη εξαφάνιση ορισμένων ποστ που είχα γράψει τα οποία τακτοποιούσαν το ζήτημα και δεν θα προέκυπτε κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά αρκούσε η στάση μου στην συζήτηση για να λήξει το θέμα και να μην του δώσεις τέτοια συνέχεια και έκταση.
Για να μην ξεχνιόμαστε, ας θυμηθούμε την παλαιότερη παρεξήγηση μας.

Να συμπληρώσω ότι κάποια μέλη που γνωριζόμαστε δια ζώσης μου είπαν ότι έχω κάποιο κλώνο. Όχι μόνο δεν τους παρεξήγησα αλλά κάναμε και καλαμπούρι. Αυτό πάει να πει συναδελφικότητα.

Για αυτή την φορά δεν προκύπτει κανένας λόγος για παρεξήγηση. Δηλαδή δεν γίνεται να ισχυρίζεσαι οτιδήποτε χωρίς αποδείξεις και στην συνέχεια να με κατηγορείς με αυτό τον αβάσιμο ισχυρισμό. Νομίζω ότι θα ήταν λογικό να μην νομίζεις ότι σε αφορούν (πάντα) αυτά που γράφω. Μάλιστα αν νομίζεις ότι κάτι που έγραψα σε αφορά, αρκεί να (με) ρωτήσεις και αρκεί μια απλή διευκρίνιση από εμένα.

Τουλάχιστον όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα σε εμένα να φροντίζεις στα σημεία που πρέπει να είσαι ξεκάθαρος.Το σχόλιο σου θα μπορούσε να αναφέρεται σε οποιαδήποτε απο τις προτάσεις που υπογράμμισες ή κάλλιστα και στις 2 ακόμα.Αν ήσουνα σωστός θα μπορούσες να γράψεις "ώρες ώρες με αυτά που μας πλασσάρουν οι υπηρεσίες μου έρχεται να σκάσω" και για να είσαι και πιο σωστός να προσθέσεις "ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνάδελφοι και ενημερώνουν". Με την λέξη "ωρισμένοι" βάζεις στο ίδιο καλούπι και μένα μαζί κάτι που είναι αρκετά βρώμικο,δεν νομίζεις;
Επιμένω ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι είχες κάποια άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό που έγραψε ο psolaras78. Δεν προέκυπτε ούτε στο ελάχιστο κάτι τέτοιο. Οπότε όλα αυτά που γράφεις ότι μπορούσα να είμαι πιο σωστός και να είμαι ξεκάθαρος δεν νομίζω ότι έχουν κάποια σημασία. Αναπτύσσεις το σκεπτικό σου και τα κατηγορώ σου χωρίς να τα τεκμηριώνεις.

Ελπίζω αν δεν το κάνεις εσκεμμένα μετά και απο αυτήν την παρεξήγηση να κατάλαβες το λάθος σου και όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα στα λεγόμενα κάπιου να γίνεσαι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος και να μην εφαρμόζεις τεχνικές Πυθίας.
Και εγώ ελπίζω (αν δεν το κάνεις εσκεμμένα) να καταλάβεις ότι ειδικά αυτή την φορά, τουλάχιστον με αδίκησες ξεκάθαρα και με παρεξήγησες ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος.
Όσον αφορά ορισμένους όψιμους και επίδοξους κριτές και επικριτές θα τους λάμβανα σοβαρά υπόψη αν είχαν γράψει κριτικές και ενημερώσεις. Ιδιαίτερα βέβαια με προβληματίζει η άνεση τους που υποστηρίζουν την καλή πορεία του θρεντ, όταν δεν βλέπουν και προσπερνούν άνετα σφυρίζοντας κλέφτικα μια από τις καλύτερες κριτικές που έχει γράψει ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ η οποία με επιείκεια μπορεί να χαρακτηρισθεί και μια από τις δυο-τρεις καλύτερες που έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό. Σαφώς και δεν με ενδιαφέρει να πουν κάποιο καλό σχόλιο για δικές μου κριτικές. Ούτως ή άλλως έχω δεχθεί πολύ καλά σχόλια και μάλιστα πολύ περισσότερα από αυτά που θα ήθελα. Όμως ιδιαίτερα για τον ΠΥΡΑΥΛΟ με προβληματίζει γιατί, όπως το έχω πει και παλαιότερα είναι από τα λίγα μέλη που έχει πολύ καλή ιντερνετική συμπεριφορά χωρίς να έχει στεναχωρήσει κανέναν. Να σημειωθεί βέβαια ότι οι κριτικές του συνάδελφου δέχονται αρκετές θετικές ψήφους και αρκετά θετικά σχόλια, οπότε δεν χρειάζεται την γνώμη των επίδοξων επικριτών κατά παντός επιστητού.

Επίσης θέλω να σημειώσω ότι κάποιοι επίδοξοι επικριτές είχαν το θράσος να σχολιάσουν τον τρόπο γραφής του Bakalhs που οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι σε μια παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε ο Αντισθένης στην εφημερίδα espresso είπε ότι δέχεται τα καλύτερα σχόλια για τα κείμενα του συναδέλφου. Γνωρίζω ότι με αυτόν τον τρόπο που θέτω τα πράγματα δεν θα είμαι αρεστός σε ορισμένους και στην πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί (όπως τώρα) θα βρουν το περιθώριο να ρίξουν δηλητήριο. Όμως το δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν με ενδιαφέρει και ούτε ενδιέφερε ποτέ να αποκτήσω περίεργους υποστηρικτές και περίεργες συμμαχίες.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ας διαβάσουν (αν θέλουν) τα παρακάτω :

Πρόσθετα, για να γίνουν κατανοητά ορισμένα πράγματα, να σημειώσω τα εξής:
Με τον συνάδελφο Bakalhs είχαμε έντονη διαφωνία για την Βικυ (παλαιότερα Όλγα) στο Φυλής 109. Όμως αυτό δεν εμπόδισε την κόσμια και δημιουργική επικοινωνία μας έτσι ώστε να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα στους συναδέλφους. Εγώ έγραψα θετικά σχόλια για την Βίκυ και ο Bakalhs έγραψε με (μάλλον αυστηρό τόνο) ότι η Βίκυ δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των συναδέλφων. Θα μπορούσα να το αντιληφθώ ως βαρύτατη προσβολή και ακόμη να τσακωνόμαστε. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και σαφώς σημαίνει πολλά και για εμένα και τον Bakalhs αλλά και για την καλή λειτουργία του πορνο-σαϊτ. 

Παρεμπιπτόντως, τελειώνοντας
Όντως δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτό έλλειπε! Άσε που ενδέχεται πρώτος και καλύτερος να έχω πει κάποια στιγμή κάτι που να στεναχώρησε κάποιον, χωρίς να το καταλάβω ή να το θέλω.

Όμως άλλο είναι αυτό και άλλο είναι να έχω κακή πρόθεση και να στήνω από το πουθενά προβλήματα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
 αν και καθυστεριμένα θελω να αναφέρω από την καβλοτσαρκά μου το σαββατο οπού καποια στιγμή με έπνιξε η καβλα και βγήκε λυσσασμένος στην αλκιβιάδου και αλκαμένους ...... στην αγ. πετρου πετυχα την ανιτα ενα ξανθο(βαμμενο) πιπινι γλυκό σαν μελι που μου πήρε τις καβλες για λιγο βεβαια ...( πριν γινω επικυνδυνος)  .... γλύφει μπαλες δεν λεει οχι και κανει και ακα.....
δουλευει και πρωινα αλκιβιαδου Γ... σχεδον ολο το 24ωρο στο Φ136 πάνω ειναι η λιλη πολλα υποσχόμενο ρουμανακι πιστοποιημενο απο την τσατσα που δηλωσε πως δεν δουλευει με φουμαντσούδες..... :birdman:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Καλημέρα ;)

Ανοιχτά (πριν μισή ώρα)...
Φυλής: 54Β (έκλεισε στις 00:15), 66Α, 66Δ (έκλεισε 00:30), 59, 61, 80, 84Α, 84Β, 86Α, 86Β, 67, 71Β (άνοιξε μετά τις 00:00), 109Α, 134.
Φωκαίας: 19 (άνοιξε μετά τις 00:00), 25Α, 25Β (έκλεισε γύρω στις 00:00), 27Α (υπόγειο), 27Β (ισόγειο και όροφος)
Διδύμου: 8Β, 16Α, 18Α, 18Β (υπόγειο), 20. Εκλεισαν γύρω στις 00:00.
Θ' ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Επισκέπτης
Πριν λιγο πετυχα στη Φωκαιας 19 ενα απιστευτο πιπινακι, :cum: Μαριαλενα νομιζω ειπε η τσατσα, δε δοκιμαστηκε γιατι δεν ειχα ορεξη αλλα θα δοκιμαστει πολυ συντομα.

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μια ερώτηση η μαρίνα η που δούλευε βεργας και μετά καλυμνου ξέρετε που βρισκεται τωρα;

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Προ-μεταμεσονύχτια τσάρκα στις οδούς Φυλής, Διδύμου, Φωκαίας.[/size]

23:34-00:30

Διδύμου 8Β: Η Ρωσίδα Καρίνα, την είχα πάρει και στο Αγκύρας 12Α. Ψηλή, με καστανόξανθο μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, χαμογελαστό πρόσωπο με μαγουλάκια, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και μικρή κοιλίτσα, ωραίος κώλος. Απλό στα 20.
Διδύμου 16Α: Η Νίκη. Μεσαίου ύψους milf, με ξανθό καρέ μαλλί, μεσαίο στήθος, μέτριο κώλο. Απλό (69 και ισπανική) στα 20.
Διδύμου 18Β (υπόγειο): Η Φωτεινή. Ξανθιά, μέτριο πρόσωπο, βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Διδύμου 18Α: Η Ειρήνη. Νεαρή όμορφη χαμογελαστή κοπέλα, με μακρύ, αρκετά κάτω από τους ώμους, πλούσιο μαύρο μαλλί, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, μ' ένα ταττού στο αριστερό της αντιβράχιο, κωλάρα. ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Διδύμου 20: Η Νίκα (από το Βερόνικα). Απλό  στα 20. Αργούσε και αποχώρισα.
Φυλής 54Β: Η Ντενίσα. Ψηλή νεαρή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και σγουρό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, λεπτό σώμα (-τάρα), μεσαίο στητό βυζί, κωλάρα (-κι). Απλό (με 69) στο..."σεβόμαστε το 20άρικο. Θέλετε να περάσετε;"
Φυλής 66Δ: Η Αννα ή Αννίτα το γυφτάκι (έτσι μοιάζει). Μεσαίου ύψους κοπέλα, πρόσωπο μ' έντονα χαρακτηριστικά, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους, λεπτή, μεσαίο στήθος. Απλό στα 20.
Φωκαίας 25Α: Η Σύλβια. Milf μεσαίου ύψους, με καρέ καστανό μεζ μαλλί, μεγάλο στήθος, κοιλίτσα. ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Φωκαίας 25Β: Η Μαρία. Νεαρή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μακρύ μαύρο φουντωτό μαλλί, μικρό στήθος, λεπτή. Είχε λίγο περιφέρεια. Απλό στα 20.
Φυλής 59: Η Ρωξάνη. Ψηλή, όμορφη, κορμάρα. Απλό στα 20.
Φυλής 61: Η Σοφία. Πρόστυχο πρόσωπο, ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μεσαίο στήθος, λεπτή, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 20.
Φυλής 80: Δούλευαν δύο νέες κοπέλες. Η Μαρία, μεσαίου ύψους, με πλούσιο μαύρο μακρύ μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους, μακρόστενο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί με μία διάστιξη λίγο πάνω από τον όμορφο (με λίγη κυτταρίτιδα) κώλο της και η Εμμυ, επίσης μεσαίου ύψους, με καστανό ίσιο μαλλί έως κάτω από τους ώμους, όμορφο καυλωτικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μπουτάρες, ωραίο κωλαράκι, με μία δερματοστιξία χαμηλά στη μέση.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα "και παρτουζίτσα" στα 40. Δεν έγινε λόγος για πρωκτικό στην Έμμυ, όπως τα ξημερώματα της Κυριακής.
Φυλής 84Α: Η Σόνια. Ψηλή (πάνω στα τεράστια τακούνια της) κοπέλα με μαύρο σγουρό μακρύ μαλλί, αρκετά κάτω από τους ώμους, όμορφο σκυλέ πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, κωλάρα. Απλό στα 20. Δεν άφηνε τον κόσμο να φύγει.
Φυλής 84Β: Η Καρολίνα. Πολύ ψηλή, με όμορφο πρόσωπο, ίσιο πλατινέ μαλλί έως τους ώμους, ωραίο στήθος, κωλάρα, ποδάρες! Απλό στα 20.
Φυλής 86Α: Η Μόνικα. Ψηλή, με όμορφο πρόσωπο, ίσιο ξανθό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, χυτό κορμί, κωλάρα! Φορούσε σέξυ εσώρουχα και χόρευε προκλητικά. Απλό στα 20.
Φυλής 86Β:  Η Ελένη. Κοπέλα μέτριου ύψους, με όμορφο άγριο πρόσωπο, με καστανόξανθα μαλλιά έως κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, γυμνασμένο κορμί, κωλάρα. Απλό στα 20.
Φυλής 67: Η "τσαχπινομπιρμπίλω και τσαχπινογαργαλιάρα", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τσάτσος, Σόνια, που την είχα δει και στη μεταμεσονύχτια τσάρκα μου της Κυριακής. Ψηλή με όμορφο βορειοευρωπαικό πρόσωπο, ξανθό μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, καμπυλώδες κορμί. Απλό στα 20.
Φυλής 109Α: Η Χριστίνα. Μέτριου ύψους κοπέλα με καστανόμαυρα μεζ μαλλιά πιασμένα σε κοντή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπάκι, μικρό στήθος, ερωτικό κωλαράκι.
Φυλής 134: Η Μαρία. Ψηλή κοπέλα, με χαμογελαστό πρόσωπο με ανατολικοευρωπαικά χαρακτηριστικά, μαύρα ίσα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, μικρό στήθος , γεροδεμένο σώμα με πιασιματάκια και λίγη κοιλίτσα, κωλάρα! Βγήκε στο σαλόνι από το δωμάτιο ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις γόβες της. Απλό στα 20.
Φυλής 66Α: Η Νικολέτα. Κοντούλα (πάνω στους κόθορνους έδειχνε ψηλή) και πανέμορφη νεαρή (19 - 20 ετών) κοπέλα, με ίσια κατάξανθα μαλλιά, μεσαίο στήθος, λεπτό σωματάκι, μ' ένα ψεύτικο μεγάλο ταττού στον δεξιό μηρό της, κωλάρα! Απλό στα 20. Τιμήθηκε...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Φωκαίας 27Α (υπόγειο): Η Αγάπη.
Φωκαίας 27Β (ισόγειο): Η Ερρικα, με καστανόξανθο μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, χαμογελαστή και άνετη, με όμορφα μάτια (αλλά σαν σύνολο το πρόσωπο δε μου άρεσε ιδιαίτερα), μικρό στήθος, γεροδεμένη, με μπουτάρες που έδειχναν μυώδεις. Είχε και δύο φτερούγες (ταττού) εκατέρωθεν από κάτι κινέζικα γράμματα (ταττού επίσης) ψηλά στο ύψος της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης. Απλό στα 20.
Σημείωση: Ο όροφος ήταν κλειστός.
Φωκαίας 19: Η Μαριλένα. Ψηλή, μελαχρινή κοπέλα με ωραίο στήθος. Δεν πρόλαβα να τη δω καλύτερα, μιας και είχε κόσμο και χάθηκε στα ενδότερα την ώρα που έμπαινα. Απλό (με 69 και ισπανική) στα 20.
Φυλής 71Β: Το έκφυλο μωρό που είχα συναντήσει στη τσάρκα της περασμένης Κυριακής. Ο τσάτσος τη φώναξε, "Αστέρω"...
Επρόκειτο για νεαρή κοπέλα μεσαίου ύψους, με πρόστυχα όμορφο προσωπάκι, σκούρο (δε θυμάμαι χρώμα μαλλιών) ίσιο πλούσιο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο συμμετρικό στήθος, πολύ ευλύγιστο κορμί, ωραίος κώλος. Απλό στα 20.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... για τον ΠΥΡΑΥΛΟ με προβληματίζει γιατί, όπως το έχω πει και παλαιότερα είναι από τα λίγα μέλη που έχει πολύ καλή ιντερνετική συμπεριφορά χωρίς να έχει στεναχωρήσει κανέναν. ...
...

Αμφιβάλλω αν π.χ. η κ. Ελβίρα συμμερίζεται την άποψή σας για εμένα κ. farkeli

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Συναγωνιστές μια ερώτηση η μαρίνα η που δούλευε βεργας και μετά καλυμνου ξέρετε που βρισκεται τωρα;
Αν λες την μελαχροινη ρωσιδα-ουκρανεζα η οποια δουλευε και στο φυλης 109 πανω την ειδα την προηγουμενη εβδομαδα στο Περγαμου 27Α πανω βαρδια δεν θυμαμαι

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Μια μίνι πρωινή ενημέρωση από την σύντομη τσάρκα που έκανα στην οδό Φυλής και μόνο.

Φ80 Μαρίγια απλό πρόγραμμα - Έμυ (ή Έμιλυ - δεν θυμάμαι καλά) απλό πρόγραμμα και κώλο (και οι δυο ψιλο αφρατούλες) Η Μαρίγια εμφανίστηκε τοπλες και με κοίταζε με αγωνιά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της για να δει αν θα περάσω στα ενδότερα. Δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς
Φ71Α Έλενα η ξανθιά μουνίτσα από Ρωσία/Τσεχία με ακάποτο τσιμπούκι και 69 στο πρόγραμμα
Φ71Β Μια ξανθιά ψιλοσκυλε κοπέλα, αδιάφορη με καλό σώματάκι για την ηλικία της, όπου δεν ανακοινώθηκε όνομα από τον τσάτσο. Απλό πρόγραμμα
Φ69Β Αννίτα από Ιταλία που είχα τιμήσει πριν λίγες μέρες στο 69Α με απλό πρόγραμμα
Φ69Α Τζωρτζιάνα μελαχρινή χοντρούλα αδιάφορη κοπέλα, η τσατσα δήλωσε πως είναι νέα στον χώρο (και εμείς την πιστέψαμε)
Φ67 Τζούλια με καστανοκόκκινα πλεον μαλλιά από μελαχρινή που ήταν, με λεπτό σωματάκι, άβυζη, με ψιλοχάλια συμμετοχή στο δωμάτιο και με κώλο στο πρόγραμμά της
Φ66Α Σούζη η εντυπωσιακή μελαχρινή μουνάρα που θα την τιμήσω τον χειμώνα με τα κρύα όπου θα χρειάζομαι κάποιο παλτό
Φ54Β Ντενίσα η ψηλή μουνάρα από το Φ66Α όπου τραγουδάει συνήθως τα απογεύματα/βράδια με την κοντή Νικολέτα με 69 στο πρόγραμμά της
Φ40 κλειστό

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους, μηπως γνωριζει κανεις ποτε επιστρεφει η Αλιονα?

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Στο φυλης 134α δουλεύει ακόμα η Κατερινα; Αν ναι τι ώρες; Ευχαριστώ συνάδελφοι!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Το παίζει και ξινή τώρα όταν δεν περνάς............. :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι δίκιο έχεις. Βασικά την λυπάμαι μερικές φορές γιατί πρέπει να έχει βαρεθεί την ζωή της να περιμένει στο κουζινάκι συνέχεια μπας και περάσει κανένας... Κρίμα γιατί είναι ωραίο πουτανί.

carvalio

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νταιανα που δουλευε αλκιβιαδου ποτε γυρναει?απο βουλγαρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom