Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (39 μέλη και 300 επισκέπτες)

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
149
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
ξερουμε τι παιζει απο πρωι στην φυλης??
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Στη προηγουμενη ζωη του πρεπει να ηταν σκυλος..λαγωνικο συγκεκριμενα.Δεν πρεπει να υπαρχει κατά τη γνωμη μου,μεγαλυτερο λαγωνικο ιεροδουλων από αυτό το παιδι με τον καταπληκτικο χαρακτηρα και τ ονομα piatsas.Πρωινο τηλεφωνημα λοιπον,για να μ ενημερωσει ότι ανοιξε ένα καινουργιο οικημα στη διδυμου 5,με μια ξανθια ομορφη κοπελα με τ ονομα ελενα.Φτανοντας το μεσημερι εκει,ειμαι στο σαλονι,οπου ακουω μια γνωριμη φωνη που μολις εβγαινε από το δωματιο,να μιλα με διθυραμβικα λογια για τη κοπελα στην υπηρεσια.Το χαμογελο στα χειλη μου αρχιζει σιγα-σιγα να διαγραφεται πλατια,όχι μονο γιατι αρχιζω να πιστευω ότι η κοπελα πρεπει να είναι καλη,αλλα κυριως γιατι αυτή τη φωνη την ξερω..στα επομενα δευτερολεπτα ξερω ότι θα εμφανιστει μπροστα στα ματια μου ο christaras(chris1971),ένα από τα παιδια που μαζι με τον piatsa,τον zero,τον τρεζ και τον νιτρο,εχω μεγαλη αγαπη και αδυναμια.
Μπαινοντας η κοπελα στο δωματιο,και ενώ ξεκινησε να μου παιζει το πουλι μου,της ζητησα να ξαπλωσει και να τη χαιδεψω.Η κοπελα όχι μονο το δεχτηκε αλλα και ανταποκριθηκε,μπορω να πω προοδευτικα πολύ ζεστα.Ξεκινημα ιεραποστολικα,μια σταση που όπως εχω πει, είναι για μενα το κλειδι για να κρινω αν μου ταιριαζει μια κοπελα ερωτικα.Η σταση αυτή κρατησε πολύ ωρα,ηταν πολύ καλη,γι αυτό και δεν την αλλαξα παρα μονο όταν ηθελα να δω αν και πισωκολλητα θα ηταν το ιδιο ενδιαφερουσα,η κοπελα εξισου καλα ανταποκριθηκε.Δυο λεπτα σ αυτή τη σταση και ξανα ιεραποστολικα,ηθελα να κλεισω το ιδιο ζεστα,όπως και όταν ξεκινησε αυτή η συναντηση.,τα δυο κορμια αγκαλιαστα και τελειωμα σ αυτή τη σταση.Εμεινα πολύ ευχαριστημενος από αυτή τη πρωτη συναντηση,και τολμω να πω ευτυχισμενος υστερα από ένα καφεδακι που ηπια με καποια παιδια από εδώ.Μακαρι και στα γεραματα πια, να μπορουμε να βρισκομαστε,και να συζηταμε, για τι άλλο..γυναικες
Y.Γ Αντισθενη κανε μια καταχωρηση για το νεο σπιτι,για να περαστει μετα και ως κριτικη
 

Επισκέπτης
μήπως είναι το αλβανάκι που δούλεψε πέρσι Φωκαίας 27βπάνω και Φ71α ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο και στητό 2αρακι βυζί? , τότε είχε τα μαλλιά 2 κοτσίδες....

μαλλον αυτη ηταν, αλλα χθες που πηγα να τη δοκιμασω ηταν κλειστο το Φωκαιας 19 (βραδυνη βαρδια) >:(
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στην σημερινή βόλτα μου πέρασα απο Φυλής,λίγο απο Αττική και Μεταξουργείο.Είδα τα εξής:
Διδύμου 20 το αρχοντικό μιλφ Βαλέρια.Στο Διδύμου 16 κλασσικά η μιλφ Σόνια.Στο Διδύμου 8 ισόγειο η Καρίνα Ρωσίδα μιλφ απο Φώκαιας 27 όταν ξεκίνησε,Διδύμου 20 και Αγκύρας.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.Μία καινούρια είδηση είναι οτι ακριβώς απέναντι στην πολυκατοικία το ένα απο τα 2 καινούρια μπουρδέλα είχε ανοίξει.
Ανοιχτό ήταν το αριστερό ισόγειο όπως κοιτάμε απο απέναντι την πολυκατοικία.Και τα 2 κτίσματα αυτά είναι απο νοβοπάν και έχουν κλείσει την πυλωτή της πολυκατοικίας.
Οι παρανομίες είναι δύο οτι συστεγάζονται σε πολυκατοικία και ότι έχουν κλείσει παράνομα τον χώρο.Όλα τα Φυλής 92 και Μονής Προδρόμου κλείσανε επειδή ήταν σε πολυκατοικία.Το ένα διαμέρισμα που είχε την σιδερένια σκάλα ήταν και πολεοδομικά παραβατό.Η είσοδος του δεν προβλεπόταν να είναι απο εκεί.Οψόμεθα να δούμε στην συνέχεια για πόσο καιρό θα λειτουργήσουν αυτά τα μπουρδέλα απέναντι απο την Διδύμου 8. Κλείνω την παρένθεση. Μπαίνοντας λοιπόν στο σπιτάκι αυτό είδα μία κοπέλα γνώριμη που είχα πάρει κάποιες φορές στο παρελθόν. Ήταν η Έλενα κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλιά καρέ,ανοιχτούς οφθαλμούς ,λευκή.Η κοπέλα αυτή αρχικά είχε δουλέψει στα Φυλής 66Δ, Φυλής 40, ρεπατζού στο Αλκιβιάδου 16Β,Φυλής 69 όροφος για να τερματίσει στο Φυλής 71 όροφος όταν την αντικατέστησε η άλλη Έλενα που δουλεύει τώρα.
Παρελθοντικά ήταν πολύ καλή περίπτωση αλλά στο Φυλής 71 όροφος οι υπηρεσίες της είχαν χαλάσει. Στο σαλόνι εμφανίστηκε με ένα καβλωτικό σετ απο μαύρα εσώρουχα καθώς φορούσε και πολύ ψηλές μαύρες μπότες.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Κώλος που έκανε παλιά δεν ανακοινώθηκε.
Στο Φυλής 40 η Τζούλια κοντή,λευκή,με κόκκινα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Έχει ξαναδουλέψει εκεί και πιο παλιά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 74 υπόγειο βγήκε εξώ στο δρόμο μια Ρουμάνα μουνάρα με μαύρα μαλλιά αλογοουρά ντυμένη  κρατώντας τσάντα με ψώνια.Μέσα στο μπουρδελάκι ήταν κλασσικά η Άννα με το μουστακάκι απο το Φώκαιας 22 αριστερά.Τα Φυλής 59 και 61 κλειστά.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά ήταν η Σοφία μιλφ αδιάφορο.Στο δεξιά η Έλενα η μελαχρινή κοπέλα απο Ρωσία επέστρεψε.
Στο Φυλής 86 ισόγειο ήταν η Λάουρα κοπέλα ξανθιά,λευκή,κάπως γεματούλα. Στο Φυλής 69 συνάντησα την Τατιάνα (είναι η πρώην Λούβα).Την δοκίμασα όπως ήταν αναμενόμενο. Η κοπέλα παραμένει καλή αλλά οι επιδόσεις της αυτήν την φορά δεν ήταν όπως την πρώτη φορά. Αυτήν την φορά ήταν κουρασμένη και λίγο πιο βιαστική να περάσει απο τα προκαταρκτικά στο κυρίως πιάτο. Κατά τα άλλα η κοπέλα ακόμα μένει αξιέπαινη και ελπίζω να μείνει καλή και να μην χαλάσει με την πάροδο του χρόνου.
Συνέχισα την βόλτα μου και στο Φυλής 71 ισόγειο αυτήν την φορά ήταν η Αντίνα.Πρόκειται για νόστιμη κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά.Δεν ανακοινώθηκε κώλος,
Έχει δουλέψει στο Φυλής 61 όπου ξεκίνησε με κοντά μαύρα μαλλιά και συν την πάροδο του χρόνου κατέληξε στο Φυλής 67 όπου κατέληξε όπως την γνωρίζουμε.
Εγώ την είχα δοκιμάσει όταν ήταν ακόμα καινούρια και έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Το Φώκαιας 19 κλειστό και δεν μπόρεσα να καταλάβω αν επέστρεψε η Μαρινέλα.
Στο Περγάμου 1 η Τζέσσικα η όμορφη γνωστή λεπτή ξανθιά Βουλγάρα απο τα Φυλής 134 και παλιότερα Φυλής 65 καθώς και Αγιού Πέτρου 7.Στο Αγίου Πέτρου 7 η Έλενη κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη,λευκή,κάπως ζουμερή, με μεγάλο τατού που καλύπτει την πλάτη της.Απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωφ. Ιωνίας 12 συνεχίζει η γκράνυ Βαλέρια με κοντά κόκκινα μαλλιά γνωστή απο τα Αγκύρας 12,Φώκαιας 27 όροφος όταν είχε πρωτοανοίξει,Καλύμνου 48 και αλλού.
Στο Μεταξουργείο  στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο ήταν η Μόνικα μιλφ με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με τραχύ πρόσωπο.Κώλος στο δεκάρικο.Είναι καινούρια άφιξη του Αυγούστου και δουλεύει και στα Κολωνού 11 όροφος καθώς και Ακομινάτου 2 ισόγειο.Στο υπόγειο υπέρβαρη νεαρή κοπέλα αδιάφορη με κώλο στο δεκάρικο.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο μιλφ κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους μάλλον Αλβανίδα.Δουλέυει σε αυτό και στο δίπλα μαγαζί καθώς και στο Ακομινάτου 2. Στον όροφο ανέβηκα αλλά προς το παρόν δεν θα σας πω γιατί πέρασα ξανά αργότερα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 η υπέρβαρη Βερόνικα με κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Αν ήταν λεπτή σίγουρα θα πέρναγα με τέτοια προσφορά.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος καινούρια κοπέλα η Αλεξάνδρα.Πρόκειται για κοπέλα με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά,παρουσιαστικό αθίγγανης αλλά με πιο ανοιχτό δέρμα,ίσως να χρησιμοποιεί γαλακτώματα,ωραία κωλάρα και βυζάρες.Απλό πρόγραμμα.Μάλλον μέσα δεν πρέπει να είναι καλή γιατί πελάτης βγήκε αγριεμένος,πήρε τα χρήματα του πίσω και πήγε να χυμήξει να πλακώσει την κοπέλα φανερά εκτός εαυτού.Μόνο όταν η υπηρεσία τον απείλησε με αστυνομία αποχώρησε ξεφυσώντας.
Στο μεσαίο ήταν κοπέλα λευκή ορεσίβια με μαύρα μακριά μαλλιά,σώμα χαλαρό και ελάχιστα περιττά κιλά. Μου μοιάζει με την Στέλλα απο Κωλοκυνθούς και μάλλον πρέπει να είναι αυτή.Κώλος στο πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε μία μαύρη κανονικών κιλών μέτριας εμφανίσεως.Δεν ήταν η νέγρα Τζούλια.Απλό στο δεκάρικο.Στον όροφο ήταν η υπέρβαρη που δούλευε σε ντουέτο με την Όρκα.Μπροστά στην Όρκα όμως η συγκεκριμένη φάνταζε ανορεκτική.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι 15.Απλό 10. Σουβλάκι με πίτα 1.Σκέτο 0,80.
Στο Κωλοκυνθούς 63 αριστερά η Τζώρτζια υπέρβαρη με ξανθά μακριά μαλλιά και κώλο και γυμνό τσιμπούκι στα 15.Απλό στα 10.Στο ευθεία μπροστα ήταν η Εμμανουέλα η γνωστή σχετικά νόστιμη κοπέλα με τα πιασιματάκια τα μαύρα μακριά μαλλιά και τις βυζάρες με τις μαύρες ρώγες και δακτυλίους.Είναι καλή μέσα.Χρησιμοποιεί χρωματιστές καπότες,
Το Αχιλλέως 51 παραμένει σφραγισμένο. Το Αχιλλέως 40 ανοιχτό.Πάνω με περίμενε μία έκπληξη. Η γνωστή γραία υπηρεσία με τα άσπρα μαλλιά και τα χοντρά κοκκάλινα γυαλιά απο Φώκαιας 24 αλλά και Φυλής 61 μου παρουσίασε για κοπέλα μία άλλη επίσης γνωστή υπηρεσία.Μάλιστα η κοπέλα αυτή σαν υπηρεσία είναι αρκετά ευγενική.
Η "κοπέλα" έχει δουλέψει υπηρεσία στο Φώκαιας 17 όροφος πριν κλείσει,στα Φυλής 59 καθώς και στο Φυλής 69 όροφος.Ομολογώ οτι ξαφνιάστηκα.Χαρακτηριστικά κοπέλας ημεδαπή,μεταμιλφ,κοντή,με ξανθά μαλλιά και αρκετά ομιλητική. Αντικειμενικά η γυναίκα αυτή πάντως ταιριάζει περισσότερο για υπηρεσία.Είναι σεβαστό όμως οτι ξαναμπήκε στην ενεργό δράση και φυσικά κανείς δεν της το απαγορεύει. Συναγωνιστές που έχουν φαντασιώσεις με πολύ ώριμες που έχουν κάνει και τσατσάδες ας σπεύσουν.Το Αχιλλέως και Μαραθώνος κλειστό.Το Μαραθώνος 59 είχε την Λολίτα αθίγγανη,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.
Λίγες πληροφορίες: η κοπέλα αυτή είχε κάνει το ντεμπούτο της στο Φώκαιας 24 όπου τότε έκανε και γυμνό τσιμπούκι με λειχία όρχεων.Είναι κατα κύριο λόγω υπεύθυνη για την αλλαγή του ονόματος της γνωστής σας Λολίτας σε Όλγα. Είναι η κοπέλα που τώρα δουλεύει σαν Βίκυ στο Φυλής 109.Η Λολίτα έπειτα δούλεψε και Φυλής 134 όροφος για λίγο και μετά εξαφανίστηκε.Επέστρεψε στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α με πρόγραμμα όχι τόσο καλό με πριν.Αυτήν την στιγμή θα την βρείτε στο Μαραθώνος 59.Χαρακτηριστικό της είναι οτι παρόλο που με θυμάται απο παλιά που την τιμούσα τώρα που δεν μπαίνω μου την λέει.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α κοπέλα δεν ήταν άλλη απο την Χριστίνα απο Διδύμου 20 την σχετικά καινούρια άφιξη.Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που δούλευε εκτός αλυσίδας.Είναι ψηλή,νταρντάνα με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και Ρωσόφωνη.Έχει κωλάρα και τριάρια βυζιά. Στο μαγαζί αυτό εκτός απο γυμνό τσιμπούκι κάνει και κώλο.Στην αλυσίδα έκανε μόνο γυμνό τσιμπούκι. Η κοπέλα έχει δοκιμαστεί στην Διδύμου 20 απο μένα και ήταν έπιπλο σέ όλη την διάρκεια της πράξης δεν είχε συμμετοχή και δεν έβγαλε ούτε ένα βογγητό.
Στο Ελευσινίων 22 ήταν  μεταμιλφ Βουλγάρα απο Εξηκίου παλιότερα.Κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλες φλεβώδεις βυζάρες της οποίες επιδεικνύει στο ντεκολτέ της με χάρη.Απο το όλο σύνολο μόνο οι βυζάρες της άξιζαν.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β ήταν η Άντζελα κοπέλα λεπτή,κοντή,με ξανθά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου ομιλούσα καλά ελληνικά.Δούλευε και πριν 2 χρόνια πάλι εκεί και δεν την έχω δει να έχει δουλέψει σε άλλο μπουρδέλο.Κανονικό πρόγραμμα.
Επιστροφή στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος όπου πήρα πετίτ τσιγγανάκι με όνομα Μαρίνα.Κοντό,μελαμψό,με μαύρα λιτά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου,λεπτή,με έκφυλο πρόσωπο.Έχει δουλέψει πρόσφατα και στα Μεγ Αλεξάνδρου 20 και τα 2. Πρωτοεμφανίστηκε την Άνοιξη σε ντουέτο με την αθίγγανη Χριστίνα στο Ιάσωνος 43.
Παρόλο που φαντάστηκα την ξεπέτα μιας και η συγκεκριμένη έκανε ντουέτο με την Χριστίνα αποφάσισα να περάσω.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε κώλος που και να ήθελα δεν υπήρχε περίπτωση να μου τον δώσει κανονικά. Την γάμησα σχετικά καλά πάντως για 10 ευρώ αλλά στο τέλος ντύθικε και με άφησε με τον πούτσο σηκωμένο.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 7 λεπτά και περισσότερα στην κριτική που θα αναρτηθεί. 
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Στη προηγουμενη ζωη του πρεπει να ηταν σκυλος..λαγωνικο συγκεκριμενα.Δεν πρεπει να υπαρχει κατά τη γνωμη μου,μεγαλυτερο λαγωνικο ιεροδουλων από αυτό το παιδι με τον καταπληκτικο χαρακτηρα και τ ονομα piatsas.Πρωινο τηλεφωνημα λοιπον,για να μ ενημερωσει ότι ανοιξε ένα καινουργιο οικημα στη διδυμου 5,με μια ξανθια ομορφη κοπελα με τ ονομα ελενα.

Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...

Οχι δε το πιασαμε για λεγε
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...

Αστυνομε Μπεκα δες την παραπανω ενημερωση του προφεσορα. Αλλη φορα να διαβαζεις τα ακριβως προηγουμενα μυνηματα πριν πληκτρολογησεις τη θεωρια συνομωσιας σου.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Το διδυμου 5 ηταν ανοιχτο και ειχε φωτακι εξω απο τη πορτα σημερα το μεσημερι,ειναι πολυ απλο
Ο piatsas μ ενημερωσε για την εμφανιση της κοπελας,δεν τη δοκιμασε
Αυτες οι πληροφοριες ειναι συνηθισμενες μεταξυ φιλων που εχουν αλλαξει τηλεφωνα
Υ.Γ 1 Πολυ σωστα σημειωνει ο chevalier, οτι το ιδιο επιβεβαιωνει και ο professorx, τωρα που διαβασα την ενημερωση
Y.Γ 2
...Αυτο ηταν που μου προκαλεσε εντυπωση..πως ο Φανης και ο Προφεσορας δεν το παρατηρησαν και το παρατηρησε ο Πιατσας;...Ευχαριστω για την υποδειξη σου..ξαναδιαβασα προσεχτικα την ενημερωση του προφεσορα και το αναφερει!!Και παλι συγνωμη για την αστοχια μου!!
Γι αυτο γραφω οτι ειναι λαγωνικο.Καλο βραδι
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Αστυνομε Μπεκα δες την παραπανω ενημερωση του προφεσορα. Αλλη φορα να διαβαζεις τα ακριβως προηγουμενα μυνηματα πριν πληκτρολογησεις τη θεωρια συνομωσιας σου.
Ζητω συγνωμη αλλα τις δυο προσφατες ενημερωσεις του Φανη που διαβασα  δεν το ανεφερε!!...Ο Προφεσορας το αναφερει και ενω διαβασα την ενημερωση του... δεν επεσε το ματι μου στην αρχη!!!...Αυτο ηταν που μου προκαλεσε εντυπωση..πως ο Φανης και ο Προφεσορας δεν το παρατηρησαν και το παρατηρησε ο Πιατσας;...Ευχαριστω για την υποδειξη σου..ξαναδιαβασα προσεχτικα την ενημερωση του προφεσορα και το αναφερει!!Και παλι συγνωμη για την αστοχια μου!!
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Ε ρε πουστη μου με τις μαλακιες συνεχεια  :headbang:
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Γι αυτο γραφω οτι ειναι λαγωνικο  ;).Καλο βραδι
Καλο βραδυ και αν επιθυμεις ανεβασε την κριτικη σου...να μας ενημερωσεις εκτος της εργαζομενης και για τους χωρους που εχει μεσα το καινουργιο οικημα και αν ειναι με ευγενικο προσωπικο μεσα και με καθαριοτητα φυσικα!!!...Αν και θα παω απο εβδομαδα στην Διδυμου...απο εκει δεν εχω περασει ποτε μου....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συμπληρωματικές παραβλεφθείσες πληροφορίες για μερικά σπιτάκια.
Στο Κολωνού 47 όροφος 2 κοπέλες ημεδαπή μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά με χάλια σώμα με περιττά κιλά και χονδρα κοντά πόδια μαζί με νεαρότερη κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά,αθίγγανη,γεματούλα αδιάφορη.Πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Στην Κεραμικού πολλοί τοξικομανείς χτύπαγαν σύριγγες σε κοινή θέα ενώ άλλοι κοιμόταν.Έξω απο τα σπιτάκια πολλοί μαύροι ναρκέμποροι πουλούσαν τον θάνατο και οι υποψήφιοι πελάτες τους παρακαλούσαν για την δόση τους να την πάρουν με βερεσέ.
Στο Κεραμικού 15 ισόγειο η ίδια κοπέλα με την προήγουμενη εβδομάδα.Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκή, τριαντάρα,με αλβανικά χαρακτηριστικα,σχετικά νόστιμη.Κώλος στο δεκάρικο.
Στον όροφο κοπέλα καινούρια ψηλή,κανονικών κιλών,μάλλον Ρουμάνα με μακριά μαύρα μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν η Αλίνα με την σκωλίωση απο Κωλοκυνθούς 38 και Κωνσταντινουπόλεως 166.Τελευταία δούλεψε στο καινούριο Κολωνου 15 και τώρα εδώ με απλό πρόγραμμα στα 10.Δεν κάνει κώλο και γυμνό τσιμπούκι πλέον.
Στον όροφο κοπέλα καινούρια λευκή,λίγο γεματούλα με πλαδαρό σώμα και κανονικά καστανά μαλλιά.Είχε ύφος τσαμπουκά αλλά ήταν αδιάφορη εμφανισιακά.
Τέλος στο Ακομινάτου 2 αδιάφορη κοντή υπέρβαρη.
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Στο Κολωνού 47 όροφος 2 κοπέλες ημεδαπή μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά με χάλια σώμα με περιττά κιλά και χονδρα κοντά πόδια μαζί με νεαρότερη κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά,αθίγγανη,γεματούλα αδιάφορη.Πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Το Αχιλλέως 40 ανοιχτό.Πάνω με περίμενε μία έκπληξη. Η γνωστή γραία υπηρεσία με τα άσπρα μαλλιά και τα χοντρά κοκκάλινα γυαλιά απο Φώκαιας 24 αλλά και Φυλής 61 μου παρουσίασε για κοπέλα μία άλλη επίσης γνωστή υπηρεσία.Μάλιστα η κοπέλα αυτή σαν υπηρεσία είναι αρκετά ευγενική.
Η "κοπέλα" έχει δουλέψει υπηρεσία στο Φώκαιας 17 όροφος πριν κλείσει,στα Φυλής 59 καθώς και στο Φυλής 69 όροφος.Ομολογώ οτι ξαφνιάστηκα.Χαρακτηριστικά κοπέλας ημεδαπή,μεταμιλφ,κοντή,με ξανθά μαλλιά και αρκετά ομιλητική. Αντικειμενικά η γυναίκα αυτή πάντως ταιριάζει περισσότερο για υπηρεσία.Είναι σεβαστό όμως οτι ξαναμπήκε στην ενεργό δράση και φυσικά κανείς δεν της το απαγορεύει. Συναγωνιστές που έχουν φαντασιώσεις με πολύ ώριμες που έχουν κάνει και τσατσάδες ας σπεύσουν.

Βέργας 6Β ξανθό συμπαθητικό, ευγενικό gilf με πονηρές καλτσάρες. Ωραίο πρόσωπο αλλα πολύ gilf για τα γούστα μου. Στο Βέργας 6Α milf καστανόξανθο με ίσιο μαλλι και φράτζα, τσαχπίνικο και γεμάτο υποσχέσεις.
Εξηκίου 18Β Αννούλα, ευτραφής gilf, μελαχρινή με κοντό μαλλί.

Παρασίου 36 γλυκεία κοκκινομάλα gilf Αλίκη. Δεν κάνει για κατάθεση αλλα για να σε περιποιείται λές και είσαι ο εγγονός της. Μόνο για ιδιαίτερα γούστα.

πολλα μπραβο για την ενημερωση....

στα θετικα οτι η κριση επαναφερει γκιλφ στον αγωνα και δη ημεδαπα!!!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.474
Κριτικές
1.272
Like
227.031
Πόντοι
46.232
Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...
παιδιά έχει γραφτεί εδώ και βδομάδες ότι επίκεινται να ανοίξουν εκεί νέει οίκοι.....
απλά σήμερα λογικά άνοιξέ ο πρώτος..... 
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εμένα μου έχεις δημιουργήσει σοβαρούς προβληματισμούς με τα διφορούμενα,αόριστα και Δελφικά σχόλια που κάνεις.Μία πρόταση που λες που μπορεί να αφήνει υπονοούμενα πρέπει να φροντίζεις να την ξεκαθαρίζεις.Όπως είπες και πιο πριν έχεις ήδη ξεκαθαρίσει οτι αναφερόσουν στον τσάτσο η επιμονή μου έγκειται στο να γράφεις  πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα όταν παραθέτεις σε τι και σε ποιον αναφέρεσαι για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ελπίζω απο εδώ και πέρα να μην ξαναδημιουργήθει παρεξήγηση.Ας είμαστε φίλοι όπως ξαναήμασταν.

Θα ξεκινήσω και θα τελειώσω στο τελευταίο που γράφεις. Δεν πρόκειται να είμαστε φίλοι. Και ο λόγος είναι απλός. Δημιούργησες από το πουθενά, ολόκληρο πρόβλημα και ειλικρινά χαλιέμαι πολύ να δίνεις τόση συνέχεια κάθε φορά που υποψιάζεσαι ότι κάτι γράφω για εσένα, ενώ σου διευκρινίζω ρητά ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα. Σου είπα ότι αρκεί να με ρωτάς και αρκεί να δίνω τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Εκεί θεωρώ ότι πρέπει να τελειώνει κάθε παρεξήγηση. Όμως δεν θα έχεις πλέον αυτή την επιλογή. Όχι γιατί θα «διορθωθώ» σύμφωνα με τις υποδείξεις σου, αλλά γιατί δεν πρόκειται να ξαναγράψω στο θρεντ. Τώρα πόσο δόλο έχω απέναντι σου ενώ φεύγω από το θρεντ το αφήνω σε εσένα να το τεκμηριώσεις. Και εδώ ο λόγος που φεύγω από το θρεντ είναι απλός. Δεν γίνεται να μπαίνω για να γράψω και να σκέφτομαι ότι ενδέχεται κάθε φορά να νομίζεις ότι αναφέρομαι σε εσένα. Άσε που ο τρόπος που γράφω μπορεί να σε οδηγήσει, όπως διαπιστώνω, κάθε φορά να σκέφτεσαι ότι γράφω για εσένα. Χαλιέμαι πολύ. Μα πάρα πολύ. Και χαλιέμαι πολύ περισσότερο όταν βρίσκουν την ευκαιρία διάφοροι όψιμοι και επίδοξοι επικριτές (στους οποίους είχα κάνει παρατήρηση παλαιότερα να μην σπαμάρουν ασταμάτητα χωρίς ποτέ να έχουν γράψει ενημέρωση) να βρίσκουν την ευκαιρία να ρίχνουν το δηλητήριο τους. Όπως έμαθα, λόγω αυτής της κατάστασης, δεν θα συμμετέχει πλέον στο θρεντ και ένα νέο μέλος που έκανε πολύ καλές ενημερώσεις με πραγματικό μεράκι. Κρίμα! Γιατί μόλις ξεκίνησε και δεν είχε δείξει τις δυνατότητες του και τον πολύ καλό του χαρακτήρα.

Μια μόνο επισήμανση

Με τον dirtyliving επικοινωνήσαμε στη συνέχεια της φαινομενικής μας παρεξήγησης σε e-mail. Σαφώς δεν θα μπορούσες να το ξέρεις και δεν σε κατηγορώ για αυτό.

Είχα υποσχεθεί σε κάποιους συναδέλφους να γράψω για την τεχνική της μπλόφας. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν θα την γράψω. Επίσης δεν θα γράψω τις δυο κριτικές που είχα υποσχεθεί. Από αυτή την άποψη είμαι ρεμάλι και αλήτης. Ποτέ όμως δεν υπήρξα κω(ο)λόπαιδο!

Για μια στιγμή σκέφτηκα να μην φύγω και να συνεχίσω να γράφω στο θρεντ μήπως έστω και σε κάποιο ελάχιστο ποσοστό είναι αναντικατάστατη η δική μου συμμετοχή. Όμως βλέποντας ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πράγματα είδα ότι το θρεντ έχει πολύ δυνατούς ανταποκριτές.

1) Ανταποκριτές που γράφουν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο έτσι που γίνονται άμεσα χρησιμοποιήσιμες οι πληροφορίες όπως ο Xilnik με τον n.smirni76

2) Ανταποκριτές που γράφουν με σοβαρό και περιεκτικό τρόπο όπως ο Amadeous_gr (επίσης με πολύ εμπειρία) και ο Opeth (χάθηκες συνάδελφε)

3) Ανταποκριτές με πολύ ωραίες και διασκεδαστικές εκφράσεις, όπως ο Psolaras, ο Ακόρεστος, το Απόλυτο αρσενικό

4) Ανταποκριτές με δυνατές και ασυναγώνιστες ενημερώσεις όπως ο Φανούρης Τζούρας

Υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που δεν μου έρχονται στο θολωμένο πορνο-εγκέφαλο μου γιατί γράφω αρκετά στεναχωρημένος και όχι ήρεμος. Συγχωρήστε με

δυστηχώς η αντιπαράθεση και η παρεξήγηση μεταξύ του προφέσορ και του φαρκέλη είχαν οδυνηρές επιπτώσεις στην κατάθεση μου σήμερα.
Φίλε Dawn λυπάμαι (ειλικρινά) που δεν πέρασες καλά στην μπουρδελότσαρκα σου.  Νομίζω ότι από την επόμενη φορά καλό θα ήταν να αφιέρωνες στον εαυτό σου το κάθε μπουρδελο-γαμήσι σου. Τα υπόλοιπα τα είπαμε σε πμ και είμαστε σύμφωνοι.

Να σημειώσω ότι είχα πειράξει αρκετές φορές (φιλικά πάντα) τον Picker και διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι είναι πολύ καλός και δυνατός σαν χαρακτήρας.

Πιθανόν να τα ξαναπούμε (τυχαία ως συνήθως) στις μπουρδελο-αγορές του κόσμου. Εδώ να σημειώσω ότι γνώριζα τον Ορεινό Λέοντα πριν τον γνωρίσω μέσα από το πορνο-σάϊτ. Δηλαδή κάναμε τσάρκες, όταν συναντιόμαστε πραγματικά τυχαία σε κάποιο μπουρδελο-σάλονο. Κάναμε αλληλο-ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και χώρο και συνεχίζαμε μαζί την βόλτα στα επόμενα τσαρδιά.  

Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές για τα πμ που μου έστειλαν, αλλά (όπως αντιλαμβάνεσθε) στην δημόσια συζήτηση προκύπτει εντελώς διαφορετικό νόημα. Αυτό απλά το σημειώνω και δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι προ(σ)καλώ τον οποιονδήποτε συνάδελφο να τοποθετηθεί ενώ πιθανόν δεν θέλει. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση μου. Θα χαρώ πολύ να κρατήσετε την ενέργεια σας για τις πορνο-δέσποινες.

Γεια σας και καλά γαμήσια

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.474
Κριτικές
1.272
Like
227.031
Πόντοι
46.232
Στη προηγουμενη ζωη του πρεπει να ηταν σκυλος..λαγωνικο συγκεκριμενα.Δεν πρεπει να υπαρχει κατά τη γνωμη μου,μεγαλυτερο λαγωνικο ιεροδουλων από αυτό το παιδι με τον καταπληκτικο χαρακτηρα και τ ονομα piatsas.Πρωινο τηλεφωνημα λοιπον,για να μ ενημερωσει ότι ανοιξε ένα καινουργιο οικημα στη διδυμου 5,με μια ξανθια ομορφη κοπελα με τ ονομα ελενα.
έχει γραφτεί εδώ και βδομάδες ότι επίκεινται να ανοίξουν εκεί νέει οίκοι.....
απλά σήμερα λογικά άνοιξέ ο πρώτος.....  
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχισα την βόλτα μου και στο Φυλής 71 ισόγειο αυτήν την φορά ήταν η Αντίνα.Πρόκειται για νόστιμη κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά.Δεν ανακοινώθηκε κώλος,
Που είναι "το Μπάρμπαρα-Λάουρα"....??? Θέλω να το σκίσω λιγάκι και έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες! :fuck2:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom