Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ξερουμε τι παιζει απο πρωι στην φυλης??
μήπως είναι το αλβανάκι που δούλεψε πέρσι Φωκαίας 27βπάνω και Φ71α ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο και στητό 2αρακι βυζί? , τότε είχε τα μαλλιά 2 κοτσίδες....
Στη προηγουμενη ζωη του πρεπει να ηταν σκυλος..λαγωνικο συγκεκριμενα.Δεν πρεπει να υπαρχει κατά τη γνωμη μου,μεγαλυτερο λαγωνικο ιεροδουλων από αυτό το παιδι με τον καταπληκτικο χαρακτηρα και τ ονομα piatsas.Πρωινο τηλεφωνημα λοιπον,για να μ ενημερωσει ότι ανοιξε ένα καινουργιο οικημα στη διδυμου 5,με μια ξανθια ομορφη κοπελα με τ ονομα ελενα.
Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...
Μελετα τα σπουδαια.....Οχι δε το πιασαμε για λεγε
Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...
Μελετα τα σπουδαια.....
Γι αυτο γραφω οτι ειναι λαγωνικο.Καλο βραδι...Αυτο ηταν που μου προκαλεσε εντυπωση..πως ο Φανης και ο Προφεσορας δεν το παρατηρησαν και το παρατηρησε ο Πιατσας;...Ευχαριστω για την υποδειξη σου..ξαναδιαβασα προσεχτικα την ενημερωση του προφεσορα και το αναφερει!!Και παλι συγνωμη για την αστοχια μου!!
Ζητω συγνωμη αλλα τις δυο προσφατες ενημερωσεις του Φανη που διαβασα δεν το ανεφερε!!...Ο Προφεσορας το αναφερει και ενω διαβασα την ενημερωση του... δεν επεσε το ματι μου στην αρχη!!!...Αυτο ηταν που μου προκαλεσε εντυπωση..πως ο Φανης και ο Προφεσορας δεν το παρατηρησαν και το παρατηρησε ο Πιατσας;...Ευχαριστω για την υποδειξη σου..ξαναδιαβασα προσεχτικα την ενημερωση του προφεσορα και το αναφερει!!Και παλι συγνωμη για την αστοχια μου!!Αστυνομε Μπεκα δες την παραπανω ενημερωση του προφεσορα. Αλλη φορα να διαβαζεις τα ακριβως προηγουμενα μυνηματα πριν πληκτρολογησεις τη θεωρια συνομωσιας σου.
Καλο βραδυ και αν επιθυμεις ανεβασε την κριτικη σου...να μας ενημερωσεις εκτος της εργαζομενης και για τους χωρους που εχει μεσα το καινουργιο οικημα και αν ειναι με ευγενικο προσωπικο μεσα και με καθαριοτητα φυσικα!!!...Αν και θα παω απο εβδομαδα στην Διδυμου...απο εκει δεν εχω περασει ποτε μου....Γι αυτο γραφω οτι ειναι λαγωνικο ;).Καλο βραδι
παιδιά έχει γραφτεί εδώ και βδομάδες ότι επίκεινται να ανοίξουν εκεί νέει οίκοι.....Τι σοι λαγωνικο ξεχασες να μας πεις ....ειναι ο piatsas και το ανακαλυψε το καινουργιο οικημα;....Αλλοι συναδελφοι χτες και σημερα στις ενημερωσεις τους δεν το αναφερουν ...αυτος πως το ανακαλυψε;;..Περναγε βολτα και το ειδε;;....Πιστευω να πιανεις το μηνυμα αγαπητε...
Και εμένα μου έχεις δημιουργήσει σοβαρούς προβληματισμούς με τα διφορούμενα,αόριστα και Δελφικά σχόλια που κάνεις.Μία πρόταση που λες που μπορεί να αφήνει υπονοούμενα πρέπει να φροντίζεις να την ξεκαθαρίζεις.Όπως είπες και πιο πριν έχεις ήδη ξεκαθαρίσει οτι αναφερόσουν στον τσάτσο η επιμονή μου έγκειται στο να γράφεις πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα όταν παραθέτεις σε τι και σε ποιον αναφέρεσαι για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Ελπίζω απο εδώ και πέρα να μην ξαναδημιουργήθει παρεξήγηση.Ας είμαστε φίλοι όπως ξαναήμασταν.
Φίλε Dawn λυπάμαι (ειλικρινά) που δεν πέρασες καλά στην μπουρδελότσαρκα σου. Νομίζω ότι από την επόμενη φορά καλό θα ήταν να αφιέρωνες στον εαυτό σου το κάθε μπουρδελο-γαμήσι σου. Τα υπόλοιπα τα είπαμε σε πμ και είμαστε σύμφωνοι.δυστηχώς η αντιπαράθεση και η παρεξήγηση μεταξύ του προφέσορ και του φαρκέλη είχαν οδυνηρές επιπτώσεις στην κατάθεση μου σήμερα.
έχει γραφτεί εδώ και βδομάδες ότι επίκεινται να ανοίξουν εκεί νέει οίκοι.....Στη προηγουμενη ζωη του πρεπει να ηταν σκυλος..λαγωνικο συγκεκριμενα.Δεν πρεπει να υπαρχει κατά τη γνωμη μου,μεγαλυτερο λαγωνικο ιεροδουλων από αυτό το παιδι με τον καταπληκτικο χαρακτηρα και τ ονομα piatsas.Πρωινο τηλεφωνημα λοιπον,για να μ ενημερωσει ότι ανοιξε ένα καινουργιο οικημα στη διδυμου 5,με μια ξανθια ομορφη κοπελα με τ ονομα ελενα.
Που είναι "το Μπάρμπαρα-Λάουρα"....??? Θέλω να το σκίσω λιγάκι και έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες!Συνέχισα την βόλτα μου και στο Φυλής 71 ισόγειο αυτήν την φορά ήταν η Αντίνα.Πρόκειται για νόστιμη κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά.Δεν ανακοινώθηκε κώλος,