Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (35 μέλη και 259 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
προτείνω οι παλιές καραβάνες της Διδύμου (κυρίως Μαρία τρελοκοτσιδού και η Αντριάννα με τα ακάποτα) να πάνε να κάνουν έκτακτα μαθήματα στις νεοφερμένες κοπέλες των νέων σπιτιών.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
σήμερα πάντως στο αριστερά είχε την Έλενα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
και στο δεξί την Λόρι απο Φ66δ μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί ,ακα και κώλο. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
σήμερα σε βόλτα που έκανα κατά τις 16.00...στο Φωκαίας 19 είχε μια κοπέλα πολύ ψηλή(όχι βέβαια στο ύψος της Καρολίνας)και υπερβολικά λεπτή.....δεν την έχω ξαναδεί...αλλά ήταν άσχημο θέαμα .

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Φιλοι και συναγωνιστες πρεπει ολοι μας να μαυρισουμε την τσατσα στο Ιασωνος 46Β που ειναι την απογευματινη βαρδια  :s&m_1: .Μιλαμε για μεγαλο ζωο.Μεχρι προτεινος ηξερα οτι ειναι σπασαρχι και οτι δεν αφηνει την κοπελα στο δωματιο πανω απο 6-7 λεπτα.Αλλα σημερα εγινε αλλο σκηνικο.Ηταν στην βαρδια της Αλεξιας της γνωστης και πηγαμε εγω με φιλο συναγωνιστη στο ρδελο αυτο.Βγαινει η Αλεξια ο φιλος δινει τα 10 ευρω παει στο δωματιο και ολα καλα.Μετα απο λιγο αρχισε η τσατσα να τσακωνεται με την Αλεξια για το αν πηρε το δεκαρικο η οχι κλπ.Πηγε στο δωματιο ρωτησε τον φιλο, της ειπε το εδωσα και μετα ξαναγυρισε στο σαλονι και συνεχισε τον τσακωμο.Εγω σε μια φαση ως μαρτυρας τηε ολης φασης της ειπα οτι οντως το ειχε δωσει κλπ.Τελικα το αποτελεσμα ηταν και ο φιλος να φαει φολα απ την Αλεξια καθως της ειχε κανει τσαταλια τα νευρα αλλα και εμενα η τσατσα να με αρχισει στα μα και μου επειδη ειπα τη ειδα(οτι δηλαδη το εδωσε το 10αρικο ο φιλος).Πραγματικα ηταν για πολλα χαστουκια η κολογρια  :s&m_3: Αυτο που καταφερε βεβαια ειναι απο δω και στο εξης να μην ξαναπατησουμε στο βρωμομπουρδελο της ακομα και αν φερει την Παμελα Αντερσον.ΜΑΥΡΟ λοιπον  :s&m_2:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αν και καθυστερημένα, να ενημερώσω ύστερα από πολύ καιρό αποχής.
Κατάφερα να τσεκάρω και τις δυο βάρδιες της Φυλής, αλλά όχι όλα τα "σπιτάκια". .. .

Πάμε λοιπόν.

Πρωί:

Διδ. 8β: Καρίνα από Φωκ. 27 και Διδ 20
Διδ 5α: η Ελένη μαι ξανθιά μέτρια ύπαρξη.
Διδ 5β: η Λόρυ η αδύνατη με φουλ από Φυλ. 66δ & 40
Φωκ. 19: ένα ψιλό-λιγνό αντιερωτικό σκιάχτρο. Πάνω από 1.85, πολύ αδύνατο, με αγορο-πρόσωπο.
Φυλ. 54: μια Χριστίνα προμιλφ ξανθιά αχλαδοκώλα
Φυλ. 84 1ος: η Σεμέλα ψάρευε πελάτες από το παράθυρο
Φυλ. 67:: η Τζούλια
Φυλ. 69 1ος: η Λούβα-Τατιάνα
Φυλ. 69 ισ.: η Τάνια
Φυλ. 71 ισ.: η Αντίνα
Φυλ. 109 1ος: μια προμίλφ που παιζει εκεί πια τα πρωινά, ενώ παλιότερα ήταν πάντα απογεύματα στο Φυλ. 134 1ος. Ξανθιά, με λίγη κοιλίτσα και σχεδόν πάντα φοράει κορμάκι.
Φυλ. 134 1ος: η Άννα η Βουλγάρα από το Φ.69
Φυλ. 134 ις: η Πάολα
Ρεμ. 21 ις: η Μόνικα η Λετονή , που έχει χαλάσει πολύ
Ρεμ. 20: κάποια ξανθιά προμίλφ, που πίσω από τα σίδερα της εισόδου (μα καλά, δεν σου ανοίγουν να μπεις μέσα ? ? ?  :think:) και στιγμιαία που εμφανίστηκε από την κουρτίνα, καλό σωματάκι είδα και μια μακριά μυτούλα . ..  
Περγάμου: η Τζέσσικα από Φυλ. 134.

Απόγευμα:
Φυλ. 66α: Νικολέτα
Φυλ. 84 ις.: Σόνια
Φυλ. 86 ις.: Έλενα, μάλλον το έπιπλο Σοφία-Ρομπέρτα. Δεν περίμενα να την δω.
Φυλ. 71 ις: η Λάουρα
Φυλ. 69 1ος: η Ανίτα ένα νέο μελαμψό τσιαγγνάκι, αδύνατο και χαμογελαστό
Φυλ. 67: η Αντίνα, διπλοβάρδια
Φυλ. 109 1ος: η Μαργαρίτα η προσωποποίηση της ειρωνίας με μακρύ καστανό μαλλί, πλέον
Φυλ. 134 1ος: η Γιάννα
Φυλ. 134 ις: η Πάολα, διπλοβάρδια
Φυλ. 136: η Έμυ από Φ.80
Πιπ. 65: η Έλενα που παίζει και Φυλ. 134 υπ.
Φωκ. 19: η Τζούλια του Φ.67, διπλοβάρδια
Φωκ. 25 1ος: η Αλεξάνδρα από Φωκ. 22

Αυτά

azziani

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τώρα στο μεταξουργείο....

ΙΑΣΩΝΟΣ

1α ξανθιά κοντή με τεράστια βυζιά ,απλό στα 10.
1γ μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
19 κάτω μελαχρινή κοντή λεπτή πολύ ωραίο κορμί στητό μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
20α Λαρίσα ξανθοκάστανη λεπτή(έχει αδυνατήσει αρκετά)μικρό βυζί τατού ,απλό στα 10.
20β μελαχρινή κανονικό σώμα άβυζι ,απλό στα 10.
20γ ξανθιά μπάρμπι παχουλή με βυζάρες , απλό στα 10.
27α Μαρία η γνωστή λεπτη ξανθιά με τα σιλικονάτα βυζια ,απλό 10 κώλο 15.
30α ξανθιά με γυαλία και πολλά τατού ,απλό στα 10.
30β καστανή λεπτή άβυζι με χαλασμένα δόντια...ότι πρέπει για τον απόλυτο χα χα ,απλό στα 10.
31β μίλφ με πλατινέ μαλλί λεπτό άβυζό πολλές φακίδες,απλό στα 10.
33 ξανθοκάστανη καρέ μαλλί πιασμένα με στέκα πολύ λεπτή μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
37α ξανθιά κοντή μεσαίο βυζί , με κώλο στα 10.
37β ξανθιά μίλφ νταρντάνα με 2.5 βυζιά ,από στα 10.
44νέο καστανή με πιασήματα μεσαίο βυζί με μεγάλη ρόγα ,απλό στα 10 κώλο στα 15.
46 Κλάρα μελαχρινή κοντή με ωραίο στητό βυζί ,απλό στα 10.
46α Αλεξία ή Αλεξάνδρα...δεν θυμάμαι...μελαχρινή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί απλό στα 10,όταν έφευγα μου λέει γύρνα πίσω θέλω να σε γλύψω ολόκληρο....
46β μελαχρινό μίλφπαχουλό με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 και τελείωμα στα βυζιά.
43 μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζί , κώλο στα 10.

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥ

38α μελαχρινή χοντρή με πεσμένα 2άρια βυιά ,απλό στα 10 με κώλο στα 15.
38β μελαχρινή ασπρουλίαρα με μεσαίο βυζί ,απλό στα 10 άκα και κώλο στα 15.
63 δεξιά Εμανουέλα μελαχρινή  κανονικών κιλών με φλάτ κώλο πολύ πεσμένα βυζιά , δεν είπαν πρόγραμμα.
63 αριστερά Τζώρτζια ξανθιά χοντρή με πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10 με κώλο στα 15.

ΚΟΛΩΝΟΥ

11α δεξιά κοντή γεματούλα με πίρσινγκ στα χείλη με μεσαία βυζιά ,απλό στα 10.
11α αριστερά Αλεξάνδρα ψηλή ξανθοκάστανη παχουλή με 2.5άρια βυζιά πεσμένα ,απλό στα 10.
11β μελαχρινή γεματούλα ,απλό στα 15.
15 ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα παχουλή με μυτερό βυζί στυτό απλό πρόγραμμα.
27α ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
27β υπόγειο Αντρεα μελαχρινή κοντή πολύ χοντρή ,απλό στα 10.
30α καστανή με πολύ ωραίο κορμί και στητό 2αράκι βυζί άψογο κώλο και ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος και οι δυο απλό στα 10 και παρτούζα.
30β μελαχρινή μουνάρα κανονικόσώμα στητό στήθος ,απλό στα 10..Ιωάννα???
32β Ελενα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ωραία κωλάρα ,απλό στα 15
32α μελαχρινή μακρή μαλλ΄ψηλή κανονικό σώμα 2αράκια βυζιά ελαφρός πεσμένα ,απλό στα 10.
47 κάτω Γιούλη καστανή μίλφ ελληνίδα χοντρή ,ακα τελειωτικό στα 10.
47 πάνω 2 ξανθιές ίδια κοψιά , μια μικρή μια μεγάλη , χοντρές με μικρό σ΄τηθος  ,απλό στα 10.
48 Ειρήνη ξανθιά με αλογοουρα με πιασηματάκια και μεγάλα βυζιά και Γιάννα μελαχρινό μιλ΄φ χοντρό και οι δυο απλό στα 10.
53 Αντριάννα μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά και Φωτεινή(Γκμόχ)ξανθια μίλφ με 2.5 γεματούλα και οι δυο απλό στα 10.

λΛΕΩΝΙΔΟΥ

28 πάνω Μαρία ψηλή λεπτή μικρό στηθος , με κώλο στα 10.(τιμηθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
28 κάτω μελαχρινή με 2αράκια βυζιά απλό στα 10.

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15 Ανίτα ξανθό γκίλφ κοντη , ακα και κώλο.
17 ξανθοκάσατανη λεπτή μίλφ με μικρό στηθος ,απλό στα 10.
20 δεξιά μελαχρινή μικρό βυζί ανοιχτή περιφέρεια ,με κώλο
22α Ελένη μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
22β μελαχρινή τσιγγανόφατσα κοντή λεπτή πεταχτώ κωλαράκι και μεσαίο νερουλιασμένο βυζί , με κώλο στα 10.
28α Βερόνικα μελαχρινή ,έχει γίνει τεράστια σε σχ΄ση με την π΄ρωτη φορά που την είχα πάρει πριν μερικά χρόνια στο Χωματιανού και στο Αδάνων και ακόμα περισσότερο μετα που δούλευε Διδύμου και Αλκιβιάδου , το μόνο που αξίζει τα μεγάλα βυζιά ,ακα τελειωτικό στα 10.

ΠΕΡΔΙΚΑ
3 αριστερά Μιρέλα κοντή μελαχρινή με καμπούρα ασχόφατσα μικρό βυζί , ακα και κώλο στα 10.
3 δεξιά Λαρισα μελαχρινή ωραίο πρόσωπο κοντή μικρό βυζί αρκετά παχουλή ,απλό στα 10.
Επιτέλους!!! μετά από καιρό και μια καταπληκτική αναφορά για το Μετάξι! Τι έγινε δηλαδή? γίνατε ξαφνικά όλοι ματσώ και έχετε τρελαθεί με την Φυλής? Εύγε Ν. Σμύρνη...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
τώρα στο μεταξουργείο....

ΙΑΣΩΝΟΣ

1α ξανθιά κοντή με τεράστια βυζιά ,απλό στα 10.
1γ μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
19 κάτω μελαχρινή κοντή λεπτή πολύ ωραίο κορμί στητό μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
20α Λαρίσα ξανθοκάστανη λεπτή(έχει αδυνατήσει αρκετά)μικρό βυζί τατού ,απλό στα 10.
20β μελαχρινή κανονικό σώμα άβυζι ,απλό στα 10.
20γ ξανθιά μπάρμπι παχουλή με βυζάρες , απλό στα 10.
27α Μαρία η γνωστή λεπτη ξανθιά με τα σιλικονάτα βυζια ,απλό 10 κώλο 15.
30α ξανθιά με γυαλία και πολλά τατού ,απλό στα 10.
30β καστανή λεπτή άβυζι με χαλασμένα δόντια...ότι πρέπει για τον απόλυτο χα χα ,απλό στα 10.
31β μίλφ με πλατινέ μαλλί λεπτό άβυζό πολλές φακίδες,απλό στα 10.
33 ξανθοκάστανη καρέ μαλλί πιασμένα με στέκα πολύ λεπτή μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
37α ξανθιά κοντή μεσαίο βυζί , με κώλο στα 10.
37β ξανθιά μίλφ νταρντάνα με 2.5 βυζιά ,από στα 10.
44νέο καστανή με πιασήματα μεσαίο βυζί με μεγάλη ρόγα ,απλό στα 10 κώλο στα 15.
46 Κλάρα μελαχρινή κοντή με ωραίο στητό βυζί ,απλό στα 10.
46α Αλεξία ή Αλεξάνδρα...δεν θυμάμαι...μελαχρινή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί απλό στα 10,όταν έφευγα μου λέει γύρνα πίσω θέλω να σε γλύψω ολόκληρο....
46β μελαχρινό μίλφπαχουλό με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 και τελείωμα στα βυζιά.
43 μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζί , κώλο στα 10.

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥ

38α μελαχρινή χοντρή με πεσμένα 2άρια βυιά ,απλό στα 10 με κώλο στα 15.
38β μελαχρινή ασπρουλίαρα με μεσαίο βυζί ,απλό στα 10 άκα και κώλο στα 15.
63 δεξιά Εμανουέλα μελαχρινή  κανονικών κιλών με φλάτ κώλο πολύ πεσμένα βυζιά , δεν είπαν πρόγραμμα.
63 αριστερά Τζώρτζια ξανθιά χοντρή με πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10 με κώλο στα 15.

ΚΟΛΩΝΟΥ

11α δεξιά κοντή γεματούλα με πίρσινγκ στα χείλη με μεσαία βυζιά ,απλό στα 10.
11α αριστερά Αλεξάνδρα ψηλή ξανθοκάστανη παχουλή με 2.5άρια βυζιά πεσμένα ,απλό στα 10.
11β μελαχρινή γεματούλα ,απλό στα 15.
15 ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα παχουλή με μυτερό βυζί στυτό απλό πρόγραμμα.
27α ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
27β υπόγειο Αντρεα μελαχρινή κοντή πολύ χοντρή ,απλό στα 10.
30α καστανή με πολύ ωραίο κορμί και στητό 2αράκι βυζί άψογο κώλο και ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος και οι δυο απλό στα 10 και παρτούζα.
30β μελαχρινή μουνάρα κανονικόσώμα στητό στήθος ,απλό στα 10..Ιωάννα???
32β Ελενα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ωραία κωλάρα ,απλό στα 15
32α μελαχρινή μακρή μαλλ΄ψηλή κανονικό σώμα 2αράκια βυζιά ελαφρός πεσμένα ,απλό στα 10.
47 κάτω Γιούλη καστανή μίλφ ελληνίδα χοντρή ,ακα τελειωτικό στα 10.
47 πάνω 2 ξανθιές ίδια κοψιά , μια μικρή μια μεγάλη , χοντρές με μικρό σ΄τηθος  ,απλό στα 10.
48 Ειρήνη ξανθιά με αλογοουρα με πιασηματάκια και μεγάλα βυζιά και Γιάννα μελαχρινό μιλ΄φ χοντρό και οι δυο απλό στα 10.
53 Αντριάννα μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά και Φωτεινή(Γκμόχ)ξανθια μίλφ με 2.5 γεματούλα και οι δυο απλό στα 10.

λΛΕΩΝΙΔΟΥ

28 πάνω Μαρία ψηλή λεπτή μικρό στηθος , με κώλο στα 10.(τιμηθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
28 κάτω μελαχρινή με 2αράκια βυζιά απλό στα 10.

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15 Ανίτα ξανθό γκίλφ κοντη , ακα και κώλο.
17 ξανθοκάσατανη λεπτή μίλφ με μικρό στηθος ,απλό στα 10.
20 δεξιά μελαχρινή μικρό βυζί ανοιχτή περιφέρεια ,με κώλο
22α Ελένη μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
22β μελαχρινή τσιγγανόφατσα κοντή λεπτή πεταχτώ κωλαράκι και μεσαίο νερουλιασμένο βυζί , με κώλο στα 10.
28α Βερόνικα μελαχρινή ,έχει γίνει τεράστια σε σχ΄ση με την π΄ρωτη φορά που την είχα πάρει πριν μερικά χρόνια στο Χωματιανού και στο Αδάνων και ακόμα περισσότερο μετα που δούλευε Διδύμου και Αλκιβιάδου , το μόνο που αξίζει τα μεγάλα βυζιά ,ακα τελειωτικό στα 10.

ΠΕΡΔΙΚΑ
3 αριστερά Μιρέλα κοντή μελαχρινή με καμπούρα ασχόφατσα μικρό βυζί , ακα και κώλο στα 10.
3 δεξιά Λαρισα μελαχρινή ωραίο πρόσωπο κοντή μικρό βυζί αρκετά παχουλή ,απλό στα 10.

Ειχαμε ψιλοκοντριτσες στο παρελθον. Αυτο βεβαια συμβαινει συχνα, ακομα και στις καλυτερες οικογενειες. Επειδη μου ανανεωνεις συνεχως το "στοχαστρο", με τις πολλες και πληρεστατες ενημερωσεις σου, σου εκφραζω δημοσια την ευγνωμοσυνη μου, και σε υπερ ευχαριστω.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επιτέλους!!! μετά από καιρό και μια καταπληκτική αναφορά για το Μετάξι! Τι έγινε δηλαδή? γίνατε ξαφνικά όλοι ματσώ και έχετε τρελαθεί με την Φυλής? Εύγε Ν. Σμύρνη...

Αντί να σχολιάζεις τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του, κάνε και εσύ μια ενημέρωση να σε δούμε.

Αμάν πια με τους κηφήνες εδώ μέσα.

Πετάγονται κάτι φιντάνια σε αυτό το νήμα για να σχολιάσουν οτιδήποτε άσχετο, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα .

Έλεος. . . . .

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Να ενημερώσω,επαληθεύοντας τα λεγόμενα του professox οτι η Λούβα- Τατιάνα απο Φ71α Φ40 και Φ69 είναι πρόσωπο υπαρκτό και εξαιρετικά πλησίον των περιγραφών.Πρόκειται για μια σύνθεση μελαγχολίας και δεκτικότητας σε συσκευασία ...έτσι κι έτσι.Εμένα μ άρεσε,αλλά κατανοώ κάποιους που στην κλίμακα της ελκυστικότητας την τοποθετούν σε χαμηλά σκαλοπάτια.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες (1 η ώρα τη νύχτα δηλαδή), στην οδό Λιοσίων

Στο 91 η νεαρά μικροκαμωμένη αλλοδαπή με παρακάλεσε να τη γαμήσω με €15.
Καταστενοχωρήθηκε που απεχώρησα.

Στο 76 άνω, με παρακαλούσε άλλη λεπτοφυής αλλοδαπή.
Η Αλεξάνδρα απούσα.

Στο 178, η δροσερή Αλέξια.
Μετά τα μεσάνυχτα, τον παίρνει με τα μάτια κλειστά.
Ο πρωκτός της είναι σαφώς πιο διευρυμένος σε σχέση με πριν μερικές εβδομάδες.
Φαίνεται ότι κάποιοι διεισδύουν με κάποιο τρόπο.

black hunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει καποιος συναγωνιστης που δουλευει η Σαντρα η μαυρουλα που δουλευε κολωνου 47 κατω....?εκει την ειδα τελευταια φορα τον Ιουνιο...ηταν παρα πολυ καλη και τιμουσε μεχρι σεντς τα λεφτα που επερνε.Οποιος μπορει και ξερει ας βοηθισει,ευχαριστω!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ειχαμε ψιλοκοντριτσες στο παρελθον. Αυτο βεβαια συμβαινει συχνα, ακομα και στις καλυτερες οικογενειες. Επειδη μου ανανεωνεις συνεχως το "στοχαστρο", με τις πολλες και πληρεστατες ενημερωσεις σου, σου εκφραζω δημοσια την ευγνωμοσυνη μου, και σε υπερ ευχαριστω.
ούτε που θυμάμαι τι κοντρίτσες είχαμε.......
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά σε βρίσκω κάπως υπερβολικό  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες (1 η ώρα τη νύχτα δηλαδή), στην οδό Λιοσίων

Στο 178, η δροσερή Αλέξια.
Μετά τα μεσάνυχτα, τον παίρνει με τα μάτια κλειστά.
Ο πρωκτός της είναι σαφώς πιο διευρυμένος σε σχέση με πριν μερικές εβδομάδες.
Φαίνεται ότι κάποιοι διεισδύουν με κάποιο τρόπο.
78 μάλλον θέλεις να πείς....
αν όντως έχει γίνει να μας πούνε και εμάς τον τρόπο γιατί είναι ωραίο μωράκι και αν και της είχα ζητήσει όταν πέρασα μαζί της , μου αρνήθηκε...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ούτε που θυμάμαι τι κοντρίτσες είχαμε.......
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά σε βρίσκω κάπως υπερβολικό  ;)
ε το πας φιρι φιρι να ξανα-κοντραριστειτε!!! ακου υπερβολικος!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

Σημειωσεις ενος πορνογερου....
;) ;)

ευρισκομενος για μια ακομη φορα Αθηνα, λογω το οτι ημουν καλεσμενος σε κοινωνικη εκδηλωση,βρηκα την ευκαιρια να εφορμησω στους ρομαντικους οικους ανοχης της πολης...η καταδρομη ελαβε χωρα το Σαβ/κο,με ιδιαιτερη πορνικη βαρυτητα την Κυριακη... :grin: :grin:

Το Σαββατο κατα την αφιξη μου στον Ρομαντικο σταθμο Λαρισης ειχα λιγο χρονο στην διαθεση μου,οποτε κατευθηνθηκα προς Τροφωνιου 13 οπου φιτιλιασα το πορνικο εικοσαρικο για χαρη της Μπετυς...δευτερη φορα που την τιμαω,δεν γραφω κριτικη για το λογω οτι εχω ξαναγραψει για την ιδια,γενικα μια τυπικη διακπαιρεωτικη καταθεση...οτι ηταν να παρω απο την συγκεκριμενη,το πηρα...δεν θα ξανατιμηθει,δεν εχει νοημα...παρολο αυτα ηταν ενα καλο ξεφορτωμα για τα δοξασμενα μπαλακια μου.... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Την κυριακη ειχα περισσοτερο χρονο στην διαθεση μου οποτε πορνιασα μεσημερι κ Βραδυ...η εικονα για εναν οδοιπορο μαχιμο πορνοτουριστα ηταν απογοητευτικη....δηλαδη μεγαλη ποσοτητα οικων,αλλα απο ποιοτητα μπουρουχα...τι να πρωτοθυμηθω...τα ξαχασμενα gilf κ milf Βεργας κ Εξηκιου...ή τις ασχημες κ αδιαφορες ιεροδουλες σε Λιοσιων,Κνιδου,Παρασιου κτλ...ειδικα στην Κνιδου μου βγηκε μια τυπισα με 6 αρια? βυζια κρεμαμενα κ μου ειπε ειγκοσι ευρω σαν ρομποτ...τρομαξα...στο δε τοιχο στο σαλονι εαν θυμαμαι καλα γραφει Αυταρχικο 40 ευρω... :2funny: :2funny:...ποιος δινει 40 για να το φαει απο πισω απο αυτο το μπαζο... :headbang: :headbang:...μονο τα βυζια της αξιζουν,αλλα κριμα να πυρφορισεις το 20 για ενα ζευγαρι μασταρια....πρωτη μεσημεριανη καταθεση στην Περγάμου 27Β στην μελαχροινη καυλα Τατιανα (θα ανεβασω κριτικη οσωνουπω)...η αλλη κοπελα που δουλευε μαζι της μπαζο κ αυτη (ξανθια Ναταλια)...διπλα στο Περγάμου 27Α επισης μπαζο (μιλφ )που κραταγε κ τα βυζια της με τα χερια.... :jerking: :jerking:...το απογευμα περασα κ απο Παρασίου 36 οπου αντικρισα μια ξανθια Αννα...δεν μου αρεσε,ουτε σωματικα ουτε φατσικα κ την κοπανησα...

Το βραδυ η κατασταση ακομη χειροτερη...στο Λιοσίων 76 νεαρη τσιγγανα μπαζο,πηγε να μου κλεισει το δρομο πιανωντας μου τα χερια κ της απαντησα απαξιωτικα:μη με αγγιζεις σε παρακαλω...κανε κ στην ακρη να φυγω....
στο Λιοσίων 78 μια ξανθια αβυζη,αχαρη ,ανοστη κ ψιλο-ξυνισμενη...η τσατσα ουτε καν μας την παρουσιασε μιλαγε στο τηλεφωνο μεσα στο κουζινακι....απεναντι στο Λιοσίων 79Α μια τσεχα μιλφ Αλεξανδρα (εαν θυμαμαι καλα το ονομα),που μονο τα βυζια της αξιζαν κ το μαυρισμα που ειχε στο κορμι...το κεφαλι για κοψιμο συμφωνα με τα
γουστα μου ...στο διπλανο με την εσω-πορτα που ειναι αλλα Σαλουν ,ενα χοντρο μπαζο,που θα ηθελα να ξεχασω...η τσατσα στραβωσε που δεν περασα να τιμησω την χοντρη εργαζομενη....στα σπιτακια της Βεργας πετυχα επισης σιτεμενα μπαζα κ διερωτομαι ποιος τις χρυσωνει για να πυρφοριζει μαζι με δαυτες...αβυσσος η ψυχη του πυρφορου.... :P
στο Λιοσίων 91 μου παρουσιαστηκε ενα αδυνατο κοριτσακι σαν γυφτακι,ενω στην Εξηκιου η τσατσα καπνιζε εξω απο τον οικο...κανω να περασω κ μου κλεινει τον δρομο...ακολουθει ο ρομαντικος διαλογος:
΄΄που πας νεαρε?''
΄΄μεσα παω΄΄
΄΄ασε μην πας,δεν σου κανει η κοπελα΄΄ :headbang: :headbang:
΄΄κ συ που το ξερεις?΄΄
¨¨¨ε αμα σου λεω εγω΄΄....
΄΄καλα αμα το λες εσυ θα ισχυει΄΄//// :jerking: :jerking:
(το ξανασκεφτεται η τσατσογρια)
΄΄καλα αντε περνα να την δεις΄΄
΄΄καλα αντε παρε μπουλο΄΄ της αποκριθηκα κ εφυγα...κατι τετοια σκηνικα με κανουν κ ντρεπομαι που τριγυριζω στους ρομαντικους οικους ανοχης...με βαζουν στην φιλοσοφικη αναζητηση του ποιος ειμαι κ τι κανω....δεν φτανει που βαρανε μυγες κανουν κ face control στα μπουρδελα...κ που?στην Εξηκιου...να σημειωσω οτι στο μοναδικο μπουρδελο που πετυχα συναγωνιστη ηταν στο Λιοσίων 78...στα υπολοιπα μονος εμπαινα κ εβγαινα..κ μιλαμε για Κυριακη βραδι... :rolleyes: :rolleyes:
τελος πηγα  απο Παιωνίου 47 (εχει αλλαξει χρωμα σε σχεση με την φωτο) οπου μου παρουσιαστηκε ενα χοντρο νεαρο μπαζο με βυζια μεγαλα,μαλλον τσιγγανα την εκοψα...μπραφ την κοπανησα...επισης ο συγκεκριμενος οικος βρωμαει μεσα...στο Χωματιανού 11Β μου ανοιξε μυωψ τσατσα γρια που επισης μου παρουσιασε κοπελα αχαρη,μελαχροινη που μονο ωραιο κωλο ειχε...επειδη εφυγα η κωλογρια με εβρισε...να παει να γαμηθει...πρωτη φορα ενω ηθελα να πορνιασω κ να φυτιλιασω ενα ακομη εικοσαρι,τελικα εφυγα απραγος για το ξενοδοχειο μου...προτιμησα να το ριξω στην χειρογλυκανη παρα να ριξω τα βασικα μου στανταρ κ να παω με τις κοπελες που ειδα...ενταξει ολοι ξερουμε οτι τα γουστα ειναι υποκειμενικα,αλλα αντικειμενικα οι κοπελες που αντικρισα ηταν κατω του μετριου...εαν κανω ενω φτωχο αναλογισμο,δεν θελω να φανταστω τι κυκλοφορει Μεταξι...Φυλης δεν πηγα γιατι με προδωσαν τα ποδια μου...

Υγ 1:Μαυρο στην περιοχη του κεντρου,οπου καποιος ξενος Ελλην δεν μπορει να βρει ενα φασφουνταδικο της προκοπης κ αναγκαζεται να φαει σκουπιδια παο το σιχαμενο κ πανακριβο γκεουλε Εβερεστ...
Υγ 2:το θρεντ Ημερησια θα πρεπει να ειναι περηφανο μιας κ σε αυτο γραφουν οι φαρκελι,νεα σμυρνη,προφεσορας,Φανουρης κ λοιποι αξιοι ρεπορτερ...
Υγ3:εαν σε καποιους φαινεται σκληρη κ αδικη η πορνοαναφορα μου,θα πω οτι δεν ηταν προθεση μου να φανει ετσι...απλα πολλες φορες με πιανει μια κυνικοτητα κ βλεπω τους οικους καθαρα σεν προΐον συνναλαγης...
Υγ4:προς machinehead...δυστηχως δεν ειχα προσβαση στο νετ (δεν ειχα δυνατοτητα να ερθω σε επαφη μαζι σου) για να μπορεσουμε να πορνιασουμε μαζι...καποια στιγμη θα ηθελα να βρω τους γνωστους-αγνωστους που γραφουνε εδω μεσα να πορνιασουμε μαζι...παρολο που συνεχιζω να πιστευω οτι το μπουρδελην ειναι μοναχικο αθλημα...κατι σαν την ζωη μας...ενας μοναχικος δρομος προς τον θανατο...Καληνυχτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom