Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 389 άτομα (44 μέλη και 345 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Διδύμου 18 η αρχαία Αντριάνα χρόνια είχα να την δω ... έσπασε
...

Νομίζω ότι ετοιμάζεται να αλλάξει το όνομά της σε "Ακρόπολη" (ως υπόμνημα της ηλικίας της)

SORPEN

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε χυστες κανα καλο μιλφακι η πιπινακι να το  :knockinb: υπαρχει;4 μερες θα ειμαι αθηνα  :tickedoff:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης
65α ρωξανη
65β αλεξανδρα,η λεπτη ξανθουλσ
67 αλισια,πρωην αντριαννα,γνωστη απο φωκαιας 19,Φυλής 67 και 71β,ενω δουλευει και κροκεεων σε στουντιο.Ετρωγε πολυ ξυλο συναγωνιστης στο δωματιο απο δαυτη
86β λαουρα,επεστρεψε,επειδη ρωταγε νομιζω ενα παιδι γι αυτη,φουλ προγραμμα,ενω με χουφτωσε κιολας
69β τανια,καταθεση,σταθερα καλη.Αυτο το κορμι παντως ειναι για αγρια γ...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Δουλευει κανεις εδω μεσα στο τμημα Ηθων να μας πει να θα εχουν σκουπα και σημερα να μην τρεχουμε αδικα μεσα στο λιοπυρι το απογευμα ?  :jerking:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Α και μια παρατηρηση μ αφορμη το προηγουμενο ποστ,μη βγαινετε καθε τοσο ατομα που δεν γραφετε κιολας και μας ζαλιζετε τα παπαρια αν ειναι η΄ δεν ειναι ανοικτα τα μπουρδελα σημερα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Α και μια παρατηρηση μ αφορμη το προηγουμενο ποστ,μη βγαινετε καθε τοσο ατομα που δεν γραφετε κιολας και μας ζαλιζετε τα παπαρια αν ειναι η΄ δεν ειναι ανοικτα τα μπουρδελα σημερα

Σορρυ ρε φιλε που δεν εχω 3000 ποστ οπως εσυ,  αλλα αν προσεξεις εχω κανει κριτικες και εχω γραψει.Ενημερωσεις για ποιες ειδα δεν κανω, εκτος απο ελαχιστες φορες γιατι αφ'ενος κατεβαινω μονος, αφ'ετερου δεν εχω καλη μνημη και δεν ρωτω καν ονοματα. Δεν ειμαι ολη μερα στα μπουρδελα να τις ξερω απ'εξω. Σορρυ.
Απο 900 σελιδες τοπικ , αυτη η ερωτηση σε πειραξε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμένα μου επιτρέπεις,όμως γιατί μένω μακρυά................ :2funny: :2funny: :2funny:

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Τωρα στη φυλης
65α ρωξανη
65β αλεξανδρα,η λεπτη ξανθουλσ
67 αλισια,πρωην αντριαννα,γνωστη απο φωκαιας 19,Φυλής 67 και 71β,ενω δουλευει και κροκεεων σε στουντιο.Ετρωγε πολυ ξυλο συναγωνιστης στο δωματιο απο δαυτη
86β λαουρα,επεστρεψε,επειδη ρωταγε νομιζω ενα παιδι γι αυτη,φουλ προγραμμα,ενω με χουφτωσε κιολας
69β τανια,καταθεση,σταθερα καλη.Αυτο το κορμι παντως ειναι για αγρια γ...

Πριν από λίγο επέστρεψα από Αλισια στο Φ67. Πολύ πίτσος ψυγειοκαταψηκτης μαζί μου. Έκανα μαλακία και θαμπώθηκα από το σαλονάρισμα και τις βυζάρες της και πέρασα. Πέταξα το 20αρικο... Θα γράψω κριτική. Στο 66δεξια ήταν ένα άγριο μαυρομαλλικο πορνίδιο με σγουρά μακρυά μαλλιά και τρελλό εσώρουχο που κάλυπτε μόνο μπροστά και πίσω χωρίς να έχει στα πλάγια κορδόνι. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή; Δεν μου ανακοινώθηκε όνομα. Κατά τα αλλά δεν έκανα τσάρκα παρά μόνο στα παραπάνω σπιτάκια και εγώ.

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από λίγο επέστρεψα από Αλισια στο Φ67. Πολύ πίτσος ψυγειοκαταψηκτης μαζί μου. Έκανα μαλακία και θαμπώθηκα από το σαλονάρισμα και τις βυζάρες της και πέρασα. Πέταξα το 20αρικο... Θα γράψω κριτική. Στο 66δεξια ήταν ένα άγριο μαυρομαλλικο πορνίδιο με σγουρά μακρυά μαλλιά και τρελλό εσώρουχο που κάλυπτε μόνο μπροστά και πίσω χωρίς να έχει στα πλάγια κορδόνι. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή; Δεν μου ανακοινώθηκε όνομα. Κατά τα αλλά δεν έκανα τσάρκα παρά μόνο στα παραπάνω σπιτάκια και εγώ.

Ειναι η Σουζη.(Βλ. 6ο ερασιτεχνικο sirina,ξανθια τοτε)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
παραφερεστε κυριε..

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μιλάς για την πρωϊνη φατσούλα με τα πεταχτά δοντάκια και το ταττού πάνω απο τον ποπό; Ωραία καυλίτσα την έχω τιμήσει τέσσερις-πέντε φορες.
Ναι. Για αυτήν μιλάω. Στο πισω-κω(ο)λλητό που φαίνεται και το tattoo στην ΟΜΣΣ είναι "όλα τα λεφτά"

στρατηγε πριν απο 3-4 χρονια την θυμαμαι στο 65 πανω και κατω και εκτοτε δεν ξαναπερασα αν κ για καποιο φεγγαρι την επαιρνα συχνα,πλεον δεν θα ξαναεμπαινα,απο τις παλιες μεταγραφες,ειναι σαν να φερνεις τον Ζε Ελιας να ξαναπαιξει μπαλα μετα απο τοσα χρονια
Μια από τα ίδια και εγώ. Μετά από δυο-τρία παιγνίδια (σχεδόν πάντα) πάω για μεταγραφή ...  ;)

Σήμερα το πρωί 9:00 στην Φυλής οι εξής αγουροξυπνημένες
...

Παιδιά ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις !!! 

Ειναι η Σουζη.(Βλ. 6ο ερασιτεχνικο sirina,ξανθια τοτε)
Ο xilnik την ανακάλυψε πρώτος όταν το γύρισε στο μελαχρινό και μας ενημέρωσε αμέσως !  :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι. Για αυτήν μιλάω. Στο πισω-κω(ο)λλητό που φαίνεται και το tattoo στην ΟΜΣΣ είναι "όλα τα λεφτά"

Σαββάτο πρωϊ θα γίνει ντου επίθεση. Ξέρει κανεις αν δουλευει η Κάρλα η Ιταλίδα (και καλά) στο Μαγνησίας 11 τα πρωϊνά;

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντως χθες το βραδυ που ανεφερα τι ειδα,ειπα οτι μονο η Λιοσιων αναπτυσσοταν σε φωτα και ειχε καποια αρκετα ανοικτα.
ΟΙ υπολοιπες περιοχες εκτος Μεταξουργειου που δεν πηγα να δω ηταν νεκρα.
Ειπα και για Φωκαιας για τα λιγα της ανοικτα!
Μου κανει εντυπωση ομως οτι μετα δεν ανοιξε η Φυλης οπως διαβασα σημερα να λετε,περιεργο αυτο. :o

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω παντως χθες το βραδυ που ανεφερα τι ειδα,ειπα οτι μονο η Λιοσιων αναπτυσσοταν σε φωτα και ειχε καποια αρκετα ανοικτα.
ΟΙ υπολοιπες περιοχες εκτος Μεταξουργειου που δεν πηγα να δω ηταν νεκρα.
Ειπα και για Φωκαιας για τα λιγα της ανοικτα!
Μου κανει εντυπωση ομως οτι μετα δεν ανοιξε η Φυλης οπως διαβασα σημερα να λετε,περιεργο αυτο. :o
Σήμερα να δούμε.....γιατί έχω μπουκώσει και χρειάζομαι εξαέρωση.............. :2funny:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Γύρω στις 6 που πέρασα τα περισσότερα στο Μετάξι ήταν ανοικτά και υπήρχε αρκετός κόσμος.

Στο Ιάσωνος 19 κάτω ήταν κάποια "Κουίνα" ή κάτι τέτοιο φώναξε η τσατσά χτυπώντας την πόρτα του δωματίου. Το σαλόνι ήταν γεμάτο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να διακόψεις τον πελάτη που είναι στο δωμάτιο. Σηκώθηκα και έφυγα επιδεικτικά μόλις το είδα χωρίς να περιμένω να βγει η κοπέλα

Απέναντι στο 20 ήταν κλειστά και τα δύο. Εϊδα την Άννα "που πρέπει να αλλάξει επάγγελμα επειγόντως" να χτυπάει και να μπαίνει.

Στο Λεωνίδου 28 πάνω ένα μελαχρινό milf με ημιπεσμένο κώλο που τα κάνει "όλα σας λέω" και έναν γραφικό τσάτσο με άσπρη γενειάδα και κώτσο. Δηλαδή και πρωκτικό στα 10. Ο τσάτσος όλα τα λεφτά.

Στο Λεωνίδου 28 κάτω μια νεαρή βουκολική παρουσία με ωραίο κώλο-μέτριο βυζί και μεγάλη στρογγυλή κοιλιά σαν να είναι στον 2ο μήνα εγκυμοσύνης. Περιέργως περιμένανε 3 να περάσουν στα δωμάτια. 10€

Στο Κολωνού 32Γ μια μικρής ηλικίας λεπτή αρκετά γυμνασμένη μελαγχρινή γύρω στο 1,60. Την έχω πετύχει κι άλλες φορές. Χαμογελαστή βγαίνει στο σαλόνι κάθε φορά. 10€. Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Στο Κολωνού 32Α η Λαρίσα από Φυλής 71Β με απλό πρόγραμμα στα 10€ (από ότι βλέπω στις κριτικές αυτή πρέπει να είναι αφού είχε το τατού με τις πατημασιές γάτας στο αριστερό βυζί). Περιέργως το σαλόνι και τα δωμάτια ήταν άδεια. Αν και δεν είχα διαβάσει κριτικές από πριν και δεν την ήξερα, το ένστικτό μου με οδήγησε να μπω και πέρασα καταπληκτικά. Από ότι μου είπε ήταν εκεί κατά τύχη αφού δουλέυει συνήθως άλλη βάρδια. Σπεύσατε όσο προλαβαίνετε, μόνο μην πάρετε τον ηλεκτρικό προς κηφισιά γιατί γίνεται της πόρνης λόγω red hot chilli peppers.

Δεν πήγα σε άλλα.
Φεύγοντας πήγε να με πιάσει ο τύπος που ψαρεύει πελάτες για ξενοδοχείο στη γωνία Κολωνού και Λεωνίδου.

Για τη Λαρίσα δεν θα γράψω κριτική αφού από ότι βλέπω τα έχουν γράψει αναλυτικά οι άλλοι στο Φ71Β. Άλλωστε από ότι κατάλαβα στο συγκεκριμένο οίκημα ήταν από σπόντα και μάλλον δεν θα την ξαναδούμε εκεί, οπότε μπορεί να παραπλανήσω παρά να βοηθήσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom