[size=11pt]
Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στο ερωτικό Μεταξουργείο...[/size]
Η προσέγγιση αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τα νότια.
Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να συμπεριλάβω και τον περιφερειακό οίκο Λουκά Νίκα 1 στην περιοχή του Ψυρρή.
Από τον ηλεκτρικό αποβιβάστηκα στο γραφικό και αγαπημένο...
...σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου στις 11:45 π.μ
Περπατώντας ανάμεσα από τα στενά έφτασα στη...
Το πράσινο σπιτάκι (στην πόρτα γράφει ότι είναι studio) διακρίνεται στ' αριστερά.
Λουκά Νίκα 1
11:53 π.μ
Με την παρουσία ευτραφή συναγωνιστή που κατέφτασε εκείνη την ώρα με παπάκι, διαπιστώσαμε ότι ήταν κλειστό.
Περπάτησα ανάμεσα στα τα πολύ όμορφα σοκάκια της περιοχής του Ψυρρή.
Μόνος σαν τον κοσμοκαλόγερο (η δική μου ζωή βέβαια δεν είναι τόσο λιτή και ασκητική...) Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη που ήταν κάτοικος της περιοχής για πάνω από 20 χρόνια και έφτασα στην...
Τα σπιτάκια βρίσκονται στ' αριστερά της φωτογραφίας. Το 11Α είναι η πρώτη πόρτα και το 11Β κάτω από το διπλανό κιόσκι.
Κολωνού 11Α
11:58 π.μ
Κλειστό.
Κολωνού 11Β
Κλειστό.
Παράλληλα με την Κολωνού βρίσκονται τα τρία μικρά νούμερα της...
Τα σπιτάκια εμφανίζονται στ' αριστερά της φωτογραφίας με πρώτο, το 1Α.
Λήψη από την αντίθετη πλευρά, σε πρώτο πλάνο στα δεξιά, το 1Γ.
Ιάσονος 1Α
12:01 μ.μ
Κλειστό.
Ιάσονος 1Β
Κλειστό.
Ιάσονος 1Γ
Κλειστό.
Κάθετη στην Ιάσονος είναι η...
Η όμορφη πόρτα βρίσκεται πίσω από το ασημί αυτοκίνητο στ' αριστερά της φωτογραφίας.
Κεραμεικού 26
Σημάδια από κόκκινο κερί...
Κλειστό.
Σρίβοντας αριστερά συνάντησα ξανά την...
Το 19Α διακρίνεται στ' αριστερά της φωτογραφίας και δεξιά, από μπροστά προς τα πίσω, τα 20Α, 20Β (με την καρδούλα) και το 20Γ.
Ιάσονος 20Α
12:03 μ.μ
Κλειστό.
Ιάσονος 20Β
Κλειστό.
Ιάσονος 20Γ
Κλειστό.
Ιάσονος 19Α
Κλειστό.
Τελευταία στάση, μήπως και εκεί ήμουν τυχερός η...
Ο οίκος βρίσκεται στο μέσον και αριστερά της φωτογραφίας πίσω από το μικρότερο δενδράκι.
Λεωνίδου 28
12:06 μ.μ
Δυστυχώς, κλειστό και αυτό...
Προσπαθησα να βρω κάποιο που να μην ήταν κλειδωμένο. Το πρώτο που εντόπισα ήταν το...
Ιάσονος 36:Δούλευε η αλλοδαπή Μαρία. Κοντούλα, χοντρούλα, με καστανά ίσια μαλλιά μαζεμένα πίσω στο κεφάλι σε κότσο, μεγάλο στήθος. Φορούσε μεσοφόρι.
"10 ευρώ είναι, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, από πάνω" ανακοίνωσε ο ηλικιωμένος τσάτσος.
Πολύς κόσμος στο σαλόνι. Φύγαμε όλοι.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17:Δούλευε η Ερρικα (άλλη Ερρικα) σε απλό πρόγραμμα. "Τσιμπούκι, πισωκολλητό, ανεβαίνει από πάνω, στα 10 ευρώ" όπως μου απάντησε ο τσάτσος. Πολύς κόσμος στο σαλόνι επίσης. Περιμέναμε αρκετή ώρα. Στο τέλος έφυγα.
Ιάσονος 30Β:"Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό,ανεβαίνει από πάνω, ελεύθερα πιασίματα. 10 ευρώ."
Δούλευε η Ερρικα. Νεαρή κοντούλα Αλβανίδα, με μάυρα ίσια μαλλιά πιασμένα ατημέλητα πίσω από το κεφάλι, γλυκό πρόσωπο, λεπτή, με μεσαίο φυσικό στήθος και ωραίο κωλαράκι. Αρκετός κόσμος.
Στις 12:32 μ.μ διάβηκα την...
...για να τιμήσω την Ερρικα. >
Ευτυχώς που τελικά πήρα τα 5 ευρώ πίσω...
Αρκετή η βρωμιά στους τοίχους... :S
Η λύση για την αποχέτευση του κλιματιστικού κυριολεκτικά "τα σπάει"!...
Θ' αναρτηρθεί κριτική, αλλά και η τσάρκα θα επαναληφθεί.
Τα πέντε τελευταία Σάββατα, από τις 7 Ιουλίου (που άγγιξα...) μέχρι σήμερα 4 Αυγούστου (που ολοκλήρωσα...), περπάτησα στους δρόμους του Μεταξουργείου.
Επισκέφτηκα και φωτογράφισα 71 οίκους από τους οποίους λειτουργούσαν οι 46, ενώ προχώρησα και σε πέντε ''καταθέσεις'', τέσσερις εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν σε σπιτάκια της ομώνυμης συνοικίας.
Για τη συγκεκριμένη περιοχή είχα ακούσει και διαβάσει διάφορα, τόσο για την αυξημένη εγκληματικότητα στους δρόμους, όσο και για τη χαμηλή ποιότητα της παροχής ερωτικών υπηρεσιών από μέτριες έως και άσχημες ιερόδουλες, που λάμβανε χώρα σε ρυπαρά και άθλια δωμάτια.
Δέλεαρ το χαμηλό αντίτιμο των 10 ευρώ.
Εμενε να το διαπιστώσω και ο ίδιος.
Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των δρόμων δεν μπορώ να γράψω πολλά διότι οι επισκέψεις μου έγιναν πρωινά. Πάντως παρόλο που συνάντησα τόσο τοξικομανείς και άλλους περιθωριακούς τύπους, όσο και πολλούς μελαμψούς μετανάστες να τριγυρίζουν στην περιοχή δεν ένιωσα ν' απειλούμαι. Ακόμα και όταν χρησιμοποιούσα τη φωτογραφική μου μηχανή.
Σίγουρα όμως χρειάζεται εγρήγορση όταν κάποιος κινείται σε τέτοιες περιοχές.
Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών έχω να σχολιάσω ότι στο
Μεταξουργείο χρειάζεται γνώση και εμπειρία. Δεν είναι χώρος για άπειρους χομπίστες (στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου). Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ο χρόνος είναι σύντομος, τα δωμάτια δεν προσφέρονται για ερωτική θαλπωρή και οι κοπέλες είναι συνηθως βιαστικές, πραγματοποιώντας τυποποιημένα προγράμματα.
Μονάχα ο έμπειρος και αυτός που έχει τη γνώση θα καταφέρει ν' αποκομίσει τα όποια ερωτικά οφέλη.
Σχετικά με την παρουσία των εργαζόμενων κοριτσιών, είναι γεγονός ότι η πλειονότητα υπολείπεται σε εμφάνιση από τις κοπέλες της Φυλής και των πέριξ δρόμων, καθώς και από εκείνες των Studios.
Βέβαια αυτό δεν είναι ο κανόνας. Είναι δυνατόν να εντοπιστούν και όμορφες παρουσίες. Τα μόνα που χρειάζονται είναι λίγος χρόνος, μελέτη και κάποια τύχη.
Τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με την καθαριότητα των δωματίων σίγουρα εδώ χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια, γιατί τουλάχιστον σε αυτά που εγώ μπήκα ήταν άθλια.