Η αδερφή της πήρε δρόμο,τρέχοντας......3 μέρες δούλεψε! Δε νομίζω να έρθει πίσω.............η τσατσά όταν την είχα ρωτήσει,είπε απλά "έφυγε"....χωρίς άλλες πληροφορίες!..μήπως ξέρει κάνας τύπος συναγωνιστής αν επέστρεψαν η Νικολέττα ή η αδερφή της στο Φυλ.66 η μήπως κάνας συνοδοιπόρος πέτυχε τη Κλαούντια απο Φυλ.109?
Thx
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Εμας δεν μας σκέφτεται όμως..Eμεις,ισως,προβληματιζομαστε.αυτη θα ανοιξει την πορτα απο το κινητο μαγαζακι και θα βρει τον τροπο να δουλεψει και να ωφεληθει οπου και αν βρισκεται
Είχε πει για 3/8 και με μένα γενικά είναι πάντα ορεξάτη και φιλότιμη.Το είχε πει ότι θα ξαναφύγει. Πάντως, δεν είχε πολύ όρεξη για "δουλειά"...
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.219
- Πόντοι
- 1.936
Τετάρτη απόγευμα "βολτούλα" Φυλής και πέριξ 18.15-20.20 με δυο καταθέσεις............
ΦΩΚΑΙΑΣ
27β πάνω Ελενα μελαχρινή κοντή με τεράστια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω το κλασσικό δίδυμο Βικτόρια ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκια βυζιά , με ακα και Γιάννα καστανόξανθη πια , λεπτή μικρό βυζί με ακα. σήμερα είχε ωραίο μακιγιάζ στα μάτια που τόνιζε το πράσινο των ματιών της.
27α Αντρεα το καστανό κοντό πίπινι , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αρακια βυζιά πολύ "νερουλά" για την ηλικία της ,απλό πρόγραμμα.
25β Άντζελα μελαχρινό κοντοπούτανο(πρώτη φορά το βλέπω)εκ Βουλγαρίας κανονικό σώμα ωραία 2αράκια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
25α Αννα η ξανθιά πρασινιμάτα χοντρή με τα μεγάλα βυζιά , τα πάντα όλα κώλο και ακα τελειωτικό.
19 Μπάρμπαρα(απο φ71β)κοντή λεπτή καστανή με λόρδωση και ωραία 2αράκια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
ΔΙΔΥΜΟΥ
20 Άντζελα ξανθιά κοντά μαλλιά , ψηλή παχουλή με κωλάρα και μικρά βυζιά ,ακα.
18β Αλιόνα ξανθιά μίλφ με σιλικονάτα βυζιά , ακα τελειωτικό.
18α Φωτεινή η ξανθιά χοντρή με τα τεράστια βυζιά , ακα τελειωτικό , η τσα τσα και η ίδια δεν με άφηναν να φύγω πρίν τους πώ το μυστικό του μαυρίσματος μου....
16 Λίλιαν ξανθοκάστανη μίλφ με πεσμένα βυζιά και απο την μέση και κάτω χοντρή , με ακα
8β Αλεξάνδρα(απο Φωκαίας 22 και Φυλής 74) μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό στήθος , τώρα πια απλό πρόγραμμα.
8α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
ΦΥΛΗΣ
40 Αννα μελαχρινή μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονικό καλό σώμα μέτριο ύψος και ωραία στητά βυζιά , με ακα.
54β Λάουρα μελαχρινή ψηλή λεπτή με ωραίο κορμί άβυζι ,απλό πρόγραμμα. η τσα τσα με ενημέρωσε ότι η Ντενίσα θα γυρίσει απο βδομάδα.....
66δ μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος(δούλευε και φ61)ακα και κώλο.
74 δεξιά Κατερίνα Βουλγάρα λεπτή άβυζι αδιάφορη σαν παρουσία ,απλό πρόγραμμα...η Αννα που δούλευε εδώ πριν λίγο καιρό δουλεύει πια στην Κρήτη.
59 κάτω Νάντια ξανθιά κορμάρα ώραία πράσινα μάτια Τσέχα μέσα σε ένα καυλωτικό σομόν διχτυωτό ,απλό πρόγραμμα και Μόνικα μελαχρινή λεπτή μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
61 Κατερίνα η ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα...η τσα τσα μου έλεγε ότι στο ίντερνετ γράφουν τα καλύτερα για αυτήν...
80 Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
84α Σόνια η "Ιταλίδα" μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
84β Ελενα (η για τους γνώστες η πρώην Σοφιά/Ρομπέρτα)κοντή καστανή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα...όταν την ρώτησα με τι όνομα δουλεύει με απορία με ρώτησε με ξέρεις...της είπα τα πάντα..επέμενε ότι έχει έρθει ανανεωμένη και ότι πρέπει να περάσω....μακριά.
86α Τζούλια μελαχρινή κοντή με 2.5 βυζιά τατου και πίρσινγκ , με κώλο... ευτυχώς που δεν με είδε(ψώνιζε απο έναν πακιστανό)γιατί θα έκανα κανα τέταρτο να φύγω.
86β Μίκη ξανθιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό στητό στήθος , με κώλο.
65α Μαίρη μελαχρινή ωραίο κορμί και ωραία στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα. απο τις ωραίες παρουσίες τους τελευταίους μήνες..αλλα δεν το έχει.
65β Αλεξάνδρα το ξανθό κοντό λεπτό άβυζο πιπιίνι , με ακα.
67 Σόνια ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αρακια ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
69α Ναταλι(α) μελαχρινή χοντρή με τεράστια βυζιά , ακα τελειωτικό στο στήθος.
69β Λάουρα καστανή μουνάρα , κανονικό σώμα 2,5 βυζιά , με ακα...σε αντίθεση με άλλους απο τα στανταράκια μου.
71α Ελενα ξανθιά κορμάρα με ωραίο κώλο και μικρό στήθος , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
71β Τζούλια(απο Φωκαίας 19)μελαχρινή μουνάρα ότι καλύτερο είδα σήμερα σε συνδιασμό κορμιού και πρόσώπου...εξωτικό πρόσωπο κανονικό σώμα με απίστευτη κωλαρά μικρό στητό στήθος και 2 τατου ,απλό πρόγραμμα.
109α Βικη μελαχρινή μακριά μαλλιά(και πολύ τουπέ)κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα...τουλάχιστον έτσι ανακοινώνεται.....
134 Πάολα το καστανό πιπίνι που δούλευε φ134β κοντή παχουλή τουρλωτή κωλάρα μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
134α Τζέσικα(χωρίς τα γυαλάκια της)ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκια σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα.
136 ανοιχτό αλλά δεν ανέβηκα............
ΑΓΚΥΡΑΣ
12β Μαρίνα μίλφ ξανθό με γυαλιά τα έχει τα πιασηματάκια της μεσαίο βυζί , με ακα.
12α Βερόνικα μελαχρινό μίλφ με τα μαλλιά αλογοουρά ελάχιστα περίτα κιλά μεσαίο βυζί με ακα.
Εξαιρετική κριτική όπως πάντα!!!!
Επισκέπτης
δεν εννοω αυτο. απλα αν δεν κανεις στοιχειωδεις μαλακιες δεν εχεις κινδυνο.καποια πραγματα.. δηλαδη οπως muay thai και μαυρη ζωνη στο κουνγκ φου χεχε Tongue
π.χ.
να μην περπατας με το i-phone στο χερι
να μην αφηνεις πραγματα στο αμαξι να φαινονται
και να κοιτας λιγο παρακατω στον δρομο τι υπαρχει δεν εχεις προβλημα.
γιατι αν π.χ. ειναι 3 το βραδυ και δεις στην καλλεργη μια παρεα με 10 πρεζακια και πας να περασεις απο μεσα ειναι λογικο οτι η φερμα ειναι 50-50..
και να ξερεις και εσυ και ολοι οτι αυτοι στο μεταξυ δεν θα πανε να την πεσουνε στον οποιονδηποτε αλλα θα ψαξουν τον αδυναμο κρικο...
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Ετσι ακριβώς. αρκετά πια με την καραμέλα. 15 χρόνια κυκλοφορώ σε αυτές τις περιοχές τις πιο ακατάλληλες ώρες και δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό.δεν εννοω αυτο. απλα αν δεν κανεις στοιχειωδεις μαλακιες δεν εχεις κινδυνο.
π.χ.
να μην περπατας με το i-phone στο χερι
να μην αφηνεις πραγματα στο αμαξι να φαινονται
και να κοιτας λιγο παρακατω στον δρομο τι υπαρχει δεν εχεις προβλημα.
γιατι αν π.χ. ειναι 3 το βραδυ και δεις στην καλλεργη μια παρεα με 10 πρεζακια και πας να περασεις απο μεσα ειναι λογικο οτι η φερμα ειναι 50-50..
και να ξερεις και εσυ και ολοι οτι αυτοι στο μεταξυ δεν θα πανε να την πεσουνε στον οποιονδηποτε αλλα θα ψαξουν τον αδυναμο κρικο...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.083
- Πόντοι
- 46.232
ενημέρωση.....Εξαιρετικήκριτικήόπως πάντα!!!!
ευχαριστώ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.083
- Πόντοι
- 46.232
σίγουρα μας κάνεις πλάκα έτσι????Έβγαλα τα 10 ευρώ και της είπα "πάμε"! Είδε το διαβατήριο και ρώτησε την ηλικία μου. Όταν άκουσε ότι είμαι 31, επέστρεψε το 10ρικο. Νόμισα ότι με πέρασε για ξένο και της έδειξα ταυτότητα. Είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με τους ξένους, αλλά θέλει γλύκες κι όχι ανωμαλίες. Αν ήμουν μέχρι 25-26, θα δεχόταν.
Την παρακάλεσα με 15 και είπε να πάω σε κάποια άλλη να εκτονωθώ και μετά σ' αυτή. Ζήτησα να με αφήσει να την χουφτώσω λίγο. Δέχτηκε για ένα απαλό άγγιγμα κι έφυγα. Τι της έχουν κάνει & φοβάται, ΑΠΟΡΩ!!!
Δεν είμαι εντελώς πιπινολάτρης κι ούτε τρελαίνομαι για τόσο νέες κοπέλες. Αλλά, είχε σώμα για γλύψιμο! Θα ξαναπροσπαθήσω κι ίσως να μην καταφέρω να την πηδήξω. Αλλά, θα περνάω να την βλέπω! Αν είστε περίεργοι, κάντε το κι εσείς!
έφαγες "πόρτα" σε μπουρδέλο λόγο ηλικίας......
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.083
- Πόντοι
- 46.232
καλή τύχη............χρόνια πολλά.
πήγαινε πλήρωσε την τσα τσα και μπές στο δωμάτιο...τι θα κάνει θα σε διώξει??
πήγαινε πλήρωσε την τσα τσα και μπές στο δωμάτιο...τι θα κάνει θα σε διώξει??
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
+1Ετσι ακριβώς. αρκετά πια με την καραμέλα. 15 χρόνια κυκλοφορώ σε αυτές τις περιοχές τις πιο ακατάλληλες ώρες και δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.083
- Πόντοι
- 46.232
τό ίδιο και εγώ , κυκλοφορώ πάνω απο 20 χρόνια και όχι μόνο δεν μου έχει συμβεί τίποτα , αλλά ούτε κάτι απειλητικό δεν έχω νιώσει....Ετσι ακριβώς. αρκετά πια με την καραμέλα. 15 χρόνια κυκλοφορώ σε αυτές τις περιοχές τις πιο ακατάλληλες ώρες και δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό.
βέβαια θέλει εγρήγορση και όχι άγνοια....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
συναγωνιστές η Ντενίζα η Τσέχα δουλεύει ακόμα Ρευμούνδου? Αν ναι ξέρει κανείς ώρες?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Σ Ω Σ Τ Α!!!!!!!!!!!!!!!τό ίδιο και εγώ , κυκλοφορώ πάνω απο 20 χρόνια και όχι μόνο δεν μου έχει συμβεί τίποτα , αλλά ούτε κάτι απειλητικό δεν έχω νιώσει....
Εγω πολυ σπανια κανω πια μπουρδελοτσαρκες... μονο interactive απο τις ενημερωσεις του farkeli, xlinink, opeth, proffessorX
και τελευταια του Φανουρη... προτιμω τα μασαζ και τα call girls, οσο αντεχει η τσεπη μου και οταν ειμαι ρεστος απο γκομενα,
η απλα γουσταρω...
Οπως και να 'χει ανετα μεν στη Φυλης, αλλα και με προσοχη, δεν παρκαρουμε στα σκοτεινα, καλυτερα στο παρκινγκ και ας φυγει το ταληρο,
παρα να σου φυγει η μαγκια... λεω εγω τωρα και οποιος θελει ακουει.
Oσο για Μεταξι εγω δεν... ουτε καν interactive, too dangerous especially when the light goes down...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο πιο ασφαλης δρομος ειναι η φυλλης το βραδυ πιο ασφαλης και απο τη μερα.τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα
Παντα απόγευμα. Θα ειναι εκεί μέχρι 14/8. Μετά διακοπές και γυρίζει 6/9συναγωνιστές η Ντενίζα η Τσέχα δουλεύει ακόμα Ρευμούνδου? Αν ναι ξέρει κανείς ώρες?
Ευχαριστώ
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
καμια ενημερωση για φυλης 99?εχει τσεκαρει κανεις τα μεταλαγμενα τον τελευταιο καιρο?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
thxσήμερα το απόγευμα το 66α κλειστό..........
...φυγαν τα καβλακια και αφησαν την Ολιβ-ΛαουραΗ αδερφή της πήρε δρόμο,τρέχοντας......3 μέρες δούλεψε! Δε νομίζω να έρθει πίσω.............η τσατσά όταν την είχα ρωτήσει,είπε απλά "έφυγε"....χωρίς άλλες πληροφορίες!
Ναι ρε γαμώτο........φέρνει κάτι φακλάνες τώρα......χάλι μαύρο και έχει και νευράκια η κυρία τσατσά μας! Δεν βγάζει λεφτάκια και δε μιλάει όμορφα στον κόσμο!thx...φυγαν τα καβλακια και αφησαν την Ολιβ-Λαουρα
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
τό ίδιο και εγώ , κυκλοφορώ πάνω απο 20 χρόνια και όχι μόνο δεν μου έχει συμβεί τίποτα , αλλά ούτε κάτι απειλητικό δεν έχω νιώσει....
και εγω σχεδον παντα μονος μου κανω κυκλοφορω και ποτε δεν μου εχει τυχει κατι..
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Την παρακάλεσα με 15 και είπε να πάω σε κάποια άλλη να εκτονωθώ και μετά σ' αυτή. Ζήτησα να με αφήσει να την χουφτώσω λίγο. Δέχτηκε για ένα απαλό άγγιγμα κι έφυγα. Τι της έχουν κάνει & φοβάται, ΑΠΟΡΩ!!!
Που φτασαμε να παρακαλαμε τις πουτανες για να μας δεχτουν...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις