Τα πέντε τελευταία Σάββατα, από τις 7 Ιουλίου (που άγγιξα...) μέχρι σήμερα 4 Αυγούστου (που ολοκλήρωσα...), περπάτησα στους δρόμους του Μεταξουργείου.
Επισκέφτηκα και φωτογράφισα 71 οίκους από τους οποίους λειτουργούσαν οι 46, ενώ προχώρησα και σε πέντε ''καταθέσεις'', τέσσερις εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν σε σπιτάκια της ομώνυμης συνοικίας.
Για τη συγκεκριμένη περιοχή είχα ακούσει και διαβάσει διάφορα, τόσο για την αυξημένη εγκληματικότητα στους δρόμους, όσο και για τη χαμηλή ποιότητα της παροχής ερωτικών υπηρεσιών από μέτριες έως και άσχημες ιερόδουλες, που λάμβανε χώρα σε ρυπαρά και άθλια δωμάτια.
Δέλεαρ το χαμηλό αντίτιμο των 10 ευρώ.
Εμενε να το διαπιστώσω και ο ίδιος.
Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των δρόμων δεν μπορώ να γράψω πολλά διότι οι επισκέψεις μου έγιναν πρωινά. Πάντως παρόλο που συνάντησα τόσο τοξικομανείς και άλλους περιθωριακούς τύπους, όσο και πολλούς μελαμψούς μετανάστες να τριγυρίζουν στην περιοχή δεν ένιωσα ν' απειλούμαι. Ακόμα και όταν χρησιμοποιούσα τη φωτογραφική μου μηχανή.
Σίγουρα όμως χρειάζεται εγρήγορση όταν κάποιος κινείται σε τέτοιες περιοχές.
Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρσιών έχω να σχολιάσω ότι στο
Μεταξουργείο χρειάζεται γνώση και εμπειρία. Δεν είναι χώρος για άπειρους χομπίστες (στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου). Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ο χρόνος είναι σύντομος, τα δωμάτια δεν προσφέρονται για ερωτική θαλπωρή και οι κοπέλες είναι συνηθως βιαστικές, πραγματοποιώντας τυποποιημένα προγράμματα.
Μονάχα ο έμπειρος και αυτός που έχει τη γνώση θα καταφέρει ν' αποκομίσει τα όποια ερωτικά οφέλη.
Σχετικά με την παρουσία των εργαζόμενων κοριτσιών,
είναι γεγονός ότι η πλειονότητα υπολείπεται σε εμφάνιση από τις κοπέλες της Φυλής και των πέριξ δρόμων, καθώς και από εκείνες των Studios.
Βέβαια αυτό δεν είναι ο κανόνας.
Είναι δυνατόν να εντοπιστούν και όμορφες παρουσίες. Τα μόνα που χρειάζονται είναι λίγος χρόνος, μελέτη και κάποια τύχη.
Τέλος
σε ό,τι έχει να κάνει με την καθαριότητα των δωματίων σίγουρα εδώ χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια, γιατί τουλάχιστον σε αυτά που εγώ μπήκα ήταν άθλια.