Ναι ρε.....μου είχε κάνει πουστιά με την καπότα και μου είχε βγει "κατά λάθος".........πρώτη φορά στην ζωή μου................... Μου είπε ότι έφταιγα κιόλας!!!την είχα πάρει φυλής πριν πάει μετάξι , τότε έκανε υποτίθεται φουλ(ακα και κώλο)
μαλακίες...όχι φούλ όλο "φάουλ" έκανε........απο τα μεγάλα μαύρα.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Δεν ειναι αληθεια αυτο φιλε μου,απλα βαριεται να γαμηθει..
Εχει καθιερωσει οπως τα περισσοτερα κοριτσια αυτης της αλυσιδας τα προηγουμενα χρονια το γαμησι fast food
Προτιμω τις γυναικες που ειναι αμιλητες στο σαλονι και <<μιλανε>> μεσα και οχι το αντιθετο που συνηθως συμβαινει
θα διαφωνησω. Μπορει να μην ειναι απο τις καλυτερες μεσα στο δωματιο αλλα "φολα" δεν τη λες... ειναι πανω απο το μεσο ορο για τα μετρα της Φυλης... και ειδικα τωρα που το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ και σε υπηρεσιες και σε εμφανιση...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.140
- Πόντοι
- 46.232
μια χαρά το έμαθες το Μετάξι.........Τα πέντε τελευταία Σάββατα, από τις 7 Ιουλίου (που άγγιξα...) μέχρι σήμερα 4 Αυγούστου (που ολοκλήρωσα...), περπάτησα στους δρόμους του Μεταξουργείου.
Επισκέφτηκα και φωτογράφισα 71 οίκους από τους οποίους λειτουργούσαν οι 46, ενώ προχώρησα και σε πέντε ''καταθέσεις'', τέσσερις εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν σε σπιτάκια της ομώνυμης συνοικίας.
Για τη συγκεκριμένη περιοχή είχα ακούσει και διαβάσει διάφορα, τόσο για την αυξημένη εγκληματικότητα στους δρόμους, όσο και για τη χαμηλή ποιότητα της παροχής ερωτικών υπηρεσιών από μέτριες έως και άσχημες ιερόδουλες, που λάμβανε χώρα σε ρυπαρά και άθλια δωμάτια.
Δέλεαρ το χαμηλό αντίτιμο των 10 ευρώ.
Εμενε να το διαπιστώσω και ο ίδιος.
Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των δρόμων δεν μπορώ να γράψω πολλά διότι οι επισκέψεις μου έγιναν πρωινά. Πάντως παρόλο που συνάντησα τόσο τοξικομανείς και άλλους περιθωριακούς τύπους, όσο και πολλούς μελαμψούς μετανάστες να τριγυρίζουν στην περιοχή δεν ένιωσα ν' απειλούμαι. Ακόμα και όταν χρησιμοποιούσα τη φωτογραφική μου μηχανή.
Σίγουρα όμως χρειάζεται εγρήγορση όταν κάποιος κινείται σε τέτοιες περιοχές.
Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρσιών έχω να σχολιάσω ότι στο Μεταξουργείο χρειάζεται γνώση και εμπειρία. Δεν είναι χώρος για άπειρους χομπίστες (στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου). Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ο χρόνος είναι σύντομος, τα δωμάτια δεν προσφέρονται για ερωτική θαλπωρή και οι κοπέλες είναι συνηθως βιαστικές, πραγματοποιώντας τυποποιημένα προγράμματα.
Μονάχα ο έμπειρος και αυτός που έχει τη γνώση θα καταφέρει ν' αποκομίσει τα όποια ερωτικά οφέλη.
Σχετικά με την παρουσία των εργαζόμενων κοριτσιών, είναι γεγονός ότι η πλειονότητα υπολείπεται σε εμφάνιση από τις κοπέλες της Φυλής και των πέριξ δρόμων, καθώς και από εκείνες των Studios.
Βέβαια αυτό δεν είναι ο κανόνας. Είναι δυνατόν να εντοπιστούν και όμορφες παρουσίες. Τα μόνα που χρειάζονται είναι λίγος χρόνος, μελέτη και κάποια τύχη.
Τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με την καθαριότητα των δωματίων σίγουρα εδώ χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια, γιατί τουλάχιστον σε αυτά που εγώ μπήκα ήταν άθλια.
να δώ τώρα με τι θα καταπιαστείς ............ή θα αρχίσεις τις επαναλήψεις
Grigori Rasputin
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξεκίνημα στις 5 από Αγ. Μελετίου.
Καλύμνου όλα κλειστά (στο 36 ήταν ανοιχτή η εξώπορτα αλλά το φωτάκι ήταν σβηστό και δεν μπήκα).
Φυλής από το 200 μέχρι το 40 όλα κλειστά (και το 99).
Διδύμου όλα κλειστά.
Φωκαίας όλα κλειστά.
Αγκύρας όλα κλειστά (και το 1).
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Κανενα προβλημα,και στη κριτικη μου περιπου το ιδιο λεμε.Εχει πολυ ωραιο σωμα και επιδερμιδα που σε πρωτη φαση δεν της φαινεταιθα διαφωνησω. Μπορει να μην ειναι απο τις καλυτερες μεσα στο δωματιο αλλα "φολα" δεν τη λες... ειναι πανω απο το μεσο ορο για τα μετρα της Φυλης... και ειδικα τωρα που το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ και σε υπηρεσιες και σε εμφανιση...
Ισως στα 15 ευρω μιας που δυστυχως βαζουμε και τη παραμετρο χρηματα σε συνδυασμο μ αυτο που παιρνoυμε ισως να ηταν μια πολυ τιμια επιλογη(oπως εχουν γινει τα 20 ευρω πια στη πατριδα μας)
Ωστοσο θα επιμεινω στην ουσια του προηγουμενου ποστ μου αγαπημενε μου xlexlekia
Επισκέπτης
λοιπον μαγκες εχτες αποφασισα να μην ξανασχοληθω με τις κριτικες εδω και να βλεπω (και να κανω) μονο ενημερωσεις..
πηγα στην τζωρτζινα απο κολωνου! η κοπελα δεν ειναι ξεπετα αλλα εντελως ασχετη με το σπορ. απορω με αυτους που λενε οτι ειναι καλη.. δεν ξερει να γαμιεται καθολου, το μονο που κανει ειναι επειδη εχει καταλαβει τι μαλακες ειμαστε (ανεξαρτητως εθνικοτητας) πουλαει αγαπουλες και τρυφεροτητα.. αλλα οχι gfe απλα το παιζει μελαγχολια κτλ... μιλαμε για αθλια φαση!!!
διπλα πανω η αννα ρουμανα με καληγραμμο αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο, κοκκινες γοβες με γυμνασμενη γαμπα και αλυσιδα στον αστραγαλο. φιλοτιμη και ενεργητικη στο σεξ με ωραια στησιματα και φαντασια στο γαμησι πραγματικα για 15ευρω δεν ειναι vfm αλλα κλοπη!!! θα της εδινα τιπ αλλα ειναι παγια τακτικη να μην το κανω για να μην παιρνουν αερα αλλα ειναι απο τις ελαχιστες που μου το εβγαζαν...
τελος ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ-ΣΟΦΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ ΑΠΟ ΦΥΛΗΣ 84 ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΠΕΤΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝ.. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!!
ολα τα παραπανω ισχυουν και για την σελενα...
και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια δειτε τις τοτε κριτικες:
η 3η η παρτουζα με σελενα ειναι δικη μου!
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/listingid:626/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/listingid:626/[/url]
επιμενω για να μην της κανουμε την χαρη να ξεχασουμε πως εφυγε τοτε.. τι εκανε και τι ειπε!!!
τουλαχιστον εδω που εχουμε ενημερωση δεν πρεπει να ξαναπαει κανεις (για εμενα)
οχι χιλνικ δεν ειναι ουτε για 2ευρω!
πηγα στην τζωρτζινα απο κολωνου! η κοπελα δεν ειναι ξεπετα αλλα εντελως ασχετη με το σπορ. απορω με αυτους που λενε οτι ειναι καλη.. δεν ξερει να γαμιεται καθολου, το μονο που κανει ειναι επειδη εχει καταλαβει τι μαλακες ειμαστε (ανεξαρτητως εθνικοτητας) πουλαει αγαπουλες και τρυφεροτητα.. αλλα οχι gfe απλα το παιζει μελαγχολια κτλ... μιλαμε για αθλια φαση!!!
διπλα πανω η αννα ρουμανα με καληγραμμο αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο, κοκκινες γοβες με γυμνασμενη γαμπα και αλυσιδα στον αστραγαλο. φιλοτιμη και ενεργητικη στο σεξ με ωραια στησιματα και φαντασια στο γαμησι πραγματικα για 15ευρω δεν ειναι vfm αλλα κλοπη!!! θα της εδινα τιπ αλλα ειναι παγια τακτικη να μην το κανω για να μην παιρνουν αερα αλλα ειναι απο τις ελαχιστες που μου το εβγαζαν...
τελος ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ-ΣΟΦΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ ΑΠΟ ΦΥΛΗΣ 84 ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΠΕΤΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝ.. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!!
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/listingid:626/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/listingid:626/[/url]
φιλε μιλαμε οτι οποια εχω παρει στην φυλης τοσα χρονια (εκτος της σελενας) ειναι μακραν καλυτερη..θα διαφωνησω. Μπορει να μην ειναι απο τις καλυτερες μεσα στο δωματιο αλλα "φολα" δεν τη λες... ειναι πανω απο το μεσο ορο για τα μετρα της Φυλης... και ειδικα τωρα που το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ και σε υπηρεσιες και σε εμφανιση...
επιμενω για να μην της κανουμε την χαρη να ξεχασουμε πως εφυγε τοτε.. τι εκανε και τι ειπε!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.140
- Πόντοι
- 46.232
χείμαρρος..............
Σιγουρα πηρες τη Τζορτζιανα η μηπος την Ιωαννα; Η τζορτζιανα εχει tatoo στη μεση.
Επισκέπτης
την τζωρτζινα πηρα παροτι η ιωαννα ειναι πολυ καλυτερη στην εμφανιση...Σιγουρα πηρες τη Τζορτζιανα η μηπος την Ιωαννα; Η τζορτζιανα εχει tatoo στη μεση.
Επισκέπτης
λοιπον μαγκες εχτες αποφασισα να μην ξανασχοληθω με τις κριτικες εδω και να βλεπω (και να κανω) μονο ενημερωσεις..
τελος ΠΡΟΣΟΧΗ!!
φιλε μιλαμε οτι οποια εχω παρει στην φυλης τοσα χρονια (εκτος της σελενας) ειναι μακραν καλυτερη..
Τυπε μερικες φορες περναει καποιος καλα με καποια ιεροδουλη και μερικες οχι, αλλες παλι ειναι θεμα "κλικ"
εγω πχ 3 φορες περασα με τη Μυκη (τωρα Φυλης 86Β, παλιοτερα Φυλης 92 και 74) και ποτε δε περασα καλα... μετρια πραματα... αλλοι εχουν ξετρελαθει με τη παρτη της...
για τη Τζωρτζιαννα ενα θα πω μονο: την εχουν ξεπατωσει!!! κανει τοσα δωματια την ημερα οσα κανουν οι αλλες την εβδομαδα ΚΑΙ ΑΝ!!!! χωρις υπερβολη... κανει καμια 80ρια+ πελατες στις 2, ακομα και 3(!!) βαρδιες την ημερα... το κοριτσι το εχουν εκμεταλλευτεί τοσο πολυ που λογικο ειναι να εχει στερεψει απο δυναμεις και διαθεση...
Επισκέπτης
το 80ρια ειναι υπερβολη αλλα θελω να τονισω οτι δε σταματαει καθολου παει απο δωματιο σε δωματιο
Επισκέπτης
κοιτα φιλε αυτο που λες εχει μεγαλη βαση..Τυπε μερικες φορες περναει καποιος καλα με καποια ιεροδουλη και μερικες οχι, αλλες παλι ειναι θεμα "κλικ"
εγω πχ 3 φορες περασα με τη Μυκη (τωρα Φυλης 86Β, παλιοτερα Φυλης 92 και 74) και ποτε δε περασα καλα... μετρια πραματα... αλλοι εχουν ξετρελαθει με τη παρτη της...
για τη Τζωρτζιαννα ενα θα πω μονο: την εχουν ξεπατωσει!!! κανει τοσα δωματια την ημερα οσα κανουν οι αλλες την εβδομαδα ΚΑΙ ΑΝ!!!! χωρις υπερβολη... κανει καμια 80ρια+ πελατες στις 2, ακομα και 3(!!) βαρδιες την ημερα... το κοριτσι το εχουν εκμεταλλευτεί τοσο πολυ που λογικο ειναι να εχει στερεψει απο δυναμεις και διαθεση...
για την τζωρτζινα μπορω να το δεχθω γιατι την πηρα μια φορα. βεβαια εχω την εμπειρια να κατλαβαινω οτι η γκομενα πουλαει ενα στυλακι κακομοιριας που μου την σπαει αλλα ισως και να μην ηταν σε καλη μερα εχθες..
η μικυ ειναι μια κοπελα που την εχω παρει 2 χρονια τωρα σιγουρα πανω απο 30-40 φορες!!!
και παντα περναω σουπερ. βεβαια πλεον επειδη, οπως μου εχει πει, ειμαι ο μονος τακτικος πελατης που την εχει ακολουθησει σε ΟΛΑ τα σπιτια που εχει δουλεψει, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι σιγουρα μου κανει καλυτερο γαμησι απο οτι κανει σε καποιον που δεν τον ξερει ή καποιον που την εχει παρει 2-3 φορες!!!
αλλα για την σοφια-ελενη ειμαι καθετος, η κοπελα ειναι ΣΑΠΙΑ και το δειχνουν και ολες οι κριτικες για αυτην..
και το περιεργο ειναι πως την πρωτη φορα που την πηρα, απο τις πρωτες μερες που δουλεψε στην φωκαιας. ηταν καλη! αλλα παροτι εμφανισιακα μου αρεσει παρα πολυ δεν μπορω να ξεχασω το δουλεμα και την κοροιδια που μου εχει ριξει εμενα αλλα και πολλων συναγωνιστων. κατι το οποιο την οδηγησε στο μεταξουργειο στα 10αρικα με τους πακιστανους.
γιατι και αυτη και η σελενα ειναι οι μονες που προσπαθουσαν να μην γαμηθουν καν και μετα οταν τις εδιωχνα με παναγιες αυτες γελαγαν ειρωνικα κιολας.. δεν την κριτικη οταν τις ειχα παρει παρτουζα. και εκτος απο την παρτουζα της σοφιας της ειχα δωσει αλλες 2 ευκαιριες..
και την τελευταια φορα που εκανε ακαποτο και τελειωτικο. μπηκα στο φ25 και μου ειπε επειδη ποναω ελα να σου κανω πιπα να με χυσεις στο στομα.. της ειπα οκ γιατι το cim ειναι κατι που μου αρεσει πολυ. παει να τον παρει πιπα και μου λεει βρομαει.. που δεν μου το εχει πει καμια ΠΟΤΕ. γιατι παντα πλενομαι πριν παω σε μπουρδελο.. ξαναπλενομαι στον νυπτηρα! μου λεει κατσε να στον παιξω να χυσεις στο στομα μου.. και οταν πηγα να χυσω το καταλαβε εφυγε και εχυσα στον αερα!!!!!! ακομα εχυνα και αυτη ειχε ηδη εξαφανιστει!!!
θα μου πειτε τι μαλακας εισαι αφου:
1) ξερεις τι ξεπετα ειναι
2) ειδες οτι δεν θελει να γαμηθει
3) γιατι δεν ζητησες τα λεφτα σου πισω
εχετε δικιο σε ολα αλλα αυτο δεν αναιρει το τι κανει αυτη μεσα στο δωματιο!!!!
και για οποιον βαριεται κανω κοπι-πειστ την κριτικη για παρτουζα σελενα-σοφια(ελενα)
"μπηκα στο φυλης 84πανω και βλεπω 2 πολυ ομορφα κοριτσακια την σοφια (εχω κανει κριτική και την εχω και στην λιστα "cim σε μπουρδελα" και ηταν μια που μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις) και η σελενα που εκανε κωλο και ακαποτο!!
αμεσως με καβλωσε και η εμφανιση τους αλλα και το να χυσω την σοφια στο στομα και να βλεπει η αλλη!!!!
και κανω το λαθος και δινω 40 για να τις παρω παρτουζα καθως μου ειχε καβλωσει ο πουτσος απο το σαλονι μπαινω γδυνομαι και περιμενω ορθιος.. συνηθως στις παρτουζες παιζει ενας ψιλοανταγωνισμος απο τις κοπελες και πραγματικα το απολαμβανεις αλλα εδω την ειχανε δει αλλιως..
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΑΜΗΣΙΟΥ:
μπαινουν και μου λεει η σελενα -ξαπλωσε!! με υφακι αντε να τελειωνουμε μαζι σου.. και παει να μου φορεσει καποτα, της λεω -ακαποτο δεν κανεις?? και χωρις να πει τιποτα γεματη ξενερα στην μαπα τον παιρνει ακαποτα για μια πιπα πραγματικα αδιαφορη και το μονο που ειπε ηταν -μην τολμησεις να χυσεις! η σοφια ειχε καθισει ορθια μακρια απο το κρεβατι και της ειπα -ελα πιο κοντα.. και αυτη που την αλλη φορα ηταν μια χαρα την ειδα οτι ξενερωσε αλλα ηρθε στο κρεβατι σε σημειο ωστε να μην την φτανω οποτε λεω στην σελενα -σταματα να μου κανει λιγο πιπα και η σοφια. και μου λεει η σελενα -τι λες μωρε πρωτα θα γαμησεις εμενα να τελειωνουμε και μετα την σοφια!, σε μια απελπιδα προσπαθεια μηπως και σωσω το 40αρι της λεω -ωραια, φυγε εσυ.. και η απαντηση -μην λες βλακειες και τελειωνε πρεπει να χυσεις εχεις 10 λεπτα!! και τοτε η σοφια τιναζεται στον αερα και μου λεει οτι πηγα να της βαλω δακτυλο στον κωλο πραγμα που δεν εκανα απλα κουνηθηκα και πηγα να της χουφτωσω τον κωλο αλλα δεν πλησιασα καν στην κωλοτρυπιδα!!
αυτο ηταν που ξεχυλησε το ποτηρι τις εδιωξα και τις 2 και αυτο που με εξοργησε εντελως ειναι οτι εφυγαν και γελαγαν μαζι μου, σε υφακι σου φαγαμε 40€ για πλακα και δεν γαμησες καν.. ντυθηκα βγηκα εξω και προειδοποιησα τους συναγωνιστες στο σαλονι να φυγουν γιατι ειναι ξεπετες.. αλλα εκανα το λαθος και δεν ζητησα τουλαχιστον το ενα 20αρικο της σοφιας την οποια πραγματικα δεν αγγιξα!!"
Επισκέπτης
για τη Ελενα/Σοφια/Ρομπερτα/Μπιανκα/Μαρια τα γραφω παραπανω και δεν ειναι καθολου υποκειμενικο το οτι ειναι ΦΟΛΑ οπως και η φιλη της η Σελενα που καλώς μας εχει αδειάσει τη γωνια η πατσαβουρα
fanismetal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημερα 15.00 εως 17.00 μπουρδελα σε ΦΥΛΗΣ & ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!Μετα την εκανα λογω ζεστης.ΑΥΤΑ!
crazy boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η σημερινή μέρα
μέρα περισυλλογής
για τους αγαπητούς συναγωνιστές...
Στο φυλής 66Α πήγα εχθές κατα τις
11:50 και έτσι δεν ξέρω σίγουρα,υποθέτω οτι είχε γίνει η αλλαγή της βάρδιας...
Και μπαίνω μέσα μάγκες και βλέπω ένα ψιλή ξανθιά (άγγελος...),μαυρισμένη που μίλαγε απταίστως την ελληνικήν...
Κάνουμε μια χαζοσυζητησή επιπέδου μηδέν και μου λέει οτι γύρισε απο διακοπές εν ολίγοις
αλλά δεν μπήκα γιατί είχα καταθέσει πριν απο λίγη ώρα αλλα κ την χθεσινή (τοτε) μέρα.
Πολλά λεφτά κ δεν ήξερα αν θα το ευχαριστιόμουν/απέδηδα...
Μία ερώτηση: Πώς την λένε ξέρει κανείς???
Κ σε ποία βάρδια δουλεύει...
Αυτά κ ευχαριστώ εκ των προτέρων...
μέρα περισυλλογής
για τους αγαπητούς συναγωνιστές...
Στο φυλής 66Α πήγα εχθές κατα τις
11:50 και έτσι δεν ξέρω σίγουρα,υποθέτω οτι είχε γίνει η αλλαγή της βάρδιας...
Και μπαίνω μέσα μάγκες και βλέπω ένα ψιλή ξανθιά (άγγελος...),μαυρισμένη που μίλαγε απταίστως την ελληνικήν...
Κάνουμε μια χαζοσυζητησή επιπέδου μηδέν και μου λέει οτι γύρισε απο διακοπές εν ολίγοις
αλλά δεν μπήκα γιατί είχα καταθέσει πριν απο λίγη ώρα αλλα κ την χθεσινή (τοτε) μέρα.
Πολλά λεφτά κ δεν ήξερα αν θα το ευχαριστιόμουν/απέδηδα...
Μία ερώτηση: Πώς την λένε ξέρει κανείς???
Κ σε ποία βάρδια δουλεύει...
Αυτά κ ευχαριστώ εκ των προτέρων...
mourdarisxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε λογικα η ντενισα και ειναι μεταμεσονυκτια
για τη Ελενα/Σοφια/Ρομπερτα/Μπιανκα/Μαρια τα γραφω παραπανω και δεν ειναι καθολου υποκειμενικο το οτι ειναι ΦΟΛΑ οπως και η φιλη της η Σελενα που καλώς μας εχει αδειάσει τη γωνια η πατσαβουρα
Παντως η Ρομπερτα ειχε στο μεταξυ πολυ κοσμο που εξηπηρετουσε οσες φορες ειχα παει ειδικα τον πρωτο καιρο, αλλωστε το ειχε απο θεμα εμφανισης.Τωρα ομως ειναι παραλογο να γυρναει παλι στο 20αρικο εφοσον ειναι και φολα οπως λετε....ευτυχως δεν την ειχα παρει ποτε και σωθηκα....την βλεπω συντομα να την κανει και απο φυλης και να ξαναπαει μεταξυ μην πω να την κανει εντελως για τη χωρα της....κατι αναλογο ειχα δει με την ρωξανα(η) και αννα που ηταν στο φωκαιας 19 και βραδυ τις ειχα πετυχει και ιασωνος 44 με 15ε παλιοτερα.....πρακτικες μεγαλης κοροιδιας για μενα αυτες......
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.308
- Πόντοι
- 5.435
το έχει το όνομα αδερφέ μου, φόλα και σε στούντιο και σε δέλλοΠαντως η Ρομπερτα ειχε στο μεταξυ πολυ κοσμο που εξηπηρετουσε οσες φορες ειχα παει ειδικα τον πρωτο καιρο, αλλωστε το ειχε απο θεμα εμφανισης.Τωρα ομως ειναι παραλογο να γυρναει παλι στο 20αρικο εφοσον ειναι και φολα οπως λετε....ευτυχως δεν την ειχα παρει ποτε και σωθηκα....την βλεπω συντομα να την κανει και απο φυλης και να ξαναπαει μεταξυ μην πω να την κανει εντελως για τη χωρα της....κατι αναλογο ειχα δει με την ρωξανα(η) και αννα που ηταν στο φωκαιας 19 και βραδυ τις ειχα πετυχει και ιασωνος 44 με 15ε παλιοτερα.....πρακτικες μεγαλης κοροιδιας για μενα αυτες......
Σημερα 15.00 εως 17.00 μπουρδελα σε ΦΥΛΗΣ & ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!Μετα την εκανα λογω ζεστης.ΑΥΤΑ!
το ίδιο πρέπει να ισχύει και πριν από λίγη ώρα (κατά τις 8.30 που έκανα ένα πέρασμα)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις