Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (31 μέλη και 258 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γαμω το σπιτη σας..

γαμω της φολες σας

και ολο σας το σοι  :jerking: :jerking:

1 ωρα ρε, 1 ωρα τσαρκα στο μεταξουργειο και να μην βρω ενα αξιογαμευσημο? :jerking: :jerking:
Ουτε ενα ρε? Κατι χοντρες, κατι ξυνομουρες θυματα τραφικινγκ, κατι πιτσιρικια παλι ξινομουρες..

κατεληξα σε μια στο βαθος στην ιασωνος , μπορω να ελεγξω ολα μου τα συναισθηματα, εκτος απο της καυλες μου...
Ολες σε κοιτανε σαν χαρτονομισμα στο σαλονι και στο δωματιο σαν ζωο ...

Που πας μωρη ηλιθια, ποιον πας να κοροιδεψεις?

Βγαζωντας γλωσσα στο σαλονι νομιζεις οτι εχω θα καυλωσω? Για πακιστανο με περασες που εχει να δει μουνι απο τα χρονια του πολεμου στο μπαγκλαντες? :jerking:

Δεν φτανει αυτο, η υγιεινη της ηταν απαίσια,βουγλαρα, δυστηχως το τρικ των φωτων στο ταβανι δεν σε αφηνει να καταλαβεις, αλλα μεσα καταλαβα οτι ηταν τσιγγάνα..

Ξενερα,  ξενερα, πικρα που φευγουν τα λεφτα ετσι...

Eβγενα απο καθε ενα με ξυνισμενο υφος και πεταγοντουσαν ολοι που της περνανε μεσα
ειναι πολυ καλη, και τι ψαχνεις κλπ

Ρε τραβατε γαμηθητε πατοκορφα ολοι σας που θα μου πειτε για την καθεμια  :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ξαναπαω με καμια αλλη εκει εκτος τζωρτζιαννας...
πως την πατησες ετσι ρε δικε μου :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν φτανει αυτο, η υγιεινη της ηταν απαίσια,βουγλαρα, δυστηχως το τρικ των φωτων στο ταβανι δεν σε αφηνει να καταλαβεις, αλλα μεσα καταλαβα οτι ηταν τσιγγάνα..
...."πακεταρία" που έφαγες.........................

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Αλκιβιαδου 16α
Νταιανα η γνωστη ξανθια βουλγαρα μιλφ!
Aλκιβιαδου 16β
Γιαννα...καστανη ρωσσιδα με μετρια φατσα, μικρο στηθος κ ανοιχτη περιφερεια!Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο ανευ τελειωτικου κ πρωκτικο!
Δεν αναφερθηκε oμως οτι για να της παρεις τον κωλο η ψωλη σου δεν πρεπει να ξεπερναει σε μεγεθος το αγαπημενο σνακ πακοτινι....
Διωχθηκε απο το δωματιο και τα χρηματα επιστραφηκαν
Αλκιβιαδου 16γ
Αννιτα..ξανθια ζουμπουρλου με γλυκια φατσα!Ειχε τιμηθει παλιοτερα σε ντουετο με πολυ μετριες αναμνησεις!
Παρασιου 36
Αλικη...ρωσσιδα μιλφ με μετριο σωμα και βλαχαδερη χαζοχαρουμενη φατσα!
Φυλης 59 ισογειο
Χριστινα η ξανθια προμιλφ με τον ωραιο πατο!
Διδυμου 20
Βικτωρια η ξανθια νταρντανα απο το Αγκυρας
Αγκυρας 12
Αντζελα..ψηλη νταρντανα με κοντο ξανθο μαλλι κ ομορφη μουρη!
Αγκυρας 12 μπλε πορτα
Μαρινα..καστανο μπαζοειδες μιλφ με γυαλια!
Ελλης 3
Βαλια η ελληνιδα μιλφ με τα ωραιοτατα 3,5αρια και το φουλ προγραμμα!
Απο την υπηρεσια ανακοινωθηκε και αυταρχικο στο 20αρικο για τους μερακληδες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γαμω το σπιτη σας..

γαμω της φολες σας

1 ωρα ρε, 1 ωρα τσαρκα στο μεταξουργειο και να μην βρω ενα αξιογαμευσημο? :jerking: :jerking:
Ουτε ενα ρε? Κατι χοντρες, κατι ξυνομουρες θυματα τραφικινγκ, κατι πιτσιρικια παλι ξινομουρες..

κατεληξα σε μια στο βαθος στην ιασωνος , μπορω να ελεγξω ολα μου τα συναισθηματα, εκτος απο της καυλες μου...

Βγαζωντας γλωσσα στο σαλονι νομιζεις οτι εχω θα καυλωσω? Για πακιστανο με περασες που εχει να δει μουνι απο τα χρονια του πολεμου στο μπαγκλαντες? :jerking:

Eβγενα απο καθε ενα με ξυνισμενο υφος και πεταγοντουσαν ολοι που της περνανε μεσα

Ρε τραβατε γαμηθητε πατοκορφα ολοι σας που θα μου πειτε για την καθεμια  :jerking: :jerking: :jerking:

ρε συ Σταματη αφου δεν το αντεχεις το Μεταξι, γιατι συνεχιζεις να πηγαινεις  :huh:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
γαμω το σπιτη σας..

γαμω της φολες σας

Σε λαθος μερη ψαχνεις αν θες ομορφα πιπινια να γαμησεις...Δεν λεω υπαρχουν καποιες αλλα το 90% εκει ειναι μπαζα...Αλλα και παλι εμενα μου βγαζει εναν ρομαντισμο το μεταξι και συνεχιζω και πηγαινω  :rolleyes:

Επισκέπτης
δεν παραπληροφορω τον κοσμο φιλε μου,τα κονδυλωματα κανουν στο στομα του αντρα καρκινο πολυ ευκολα και μαλιστα ειναι δυσκολη μορφη αυτο το κολας πανευκολα ομως απο το στοματικο και τα γλειφομουνια που παροτρυνεις εσυ τον κοσμο,επισης δεν μπαινω στο κοπο να σου πω για υπατιτιδες α,β πως κολανε...,ειναι δωρον αδωρων...,γινεται χαμος απο ιεροδουλες αρρωστες οι οποιες οχι μονο δεν εχουν χαρτια υγειας αλλα και αδεια παραμονης και φυσικα ειναι στοθς γνωστοθς οικους ανοχης

τυπε τελευταια φορα που σου απανταω γιατι βαριεμαι πραγματικα να τσακώνομαι στο ιντερνετ

τα κονδυλωματα δε κανουν κανενα καρκινο στον αντρα! σταματα την παραπληροφοριση αμεσως και μη το συνεχίζεις.

μην μπερδεύεις ηπατίτιδες , γιατι κολλανε και αμα φτερνιστει καποιος δπιλα σου στο λεωφορειο δεν ειναι αναγκη να γαμας ακαποτα σε μπουρδελα για να κολλησεις...καμια αναγκη απο τις κρισεις πανικου σου δεν εχουμε

αν θελεις να μη κολησεις τιποτα κατσε σπιτι και μη φωνάζεις κανενα εκει. ο μονοσ τροπος να εισαι ασφαλης. τελος απο εμενα.+_

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν ειναι μονο αυτο παιδες..

Ειναι που κανω και κακη διαχειρηση συναισθηματων και καυλας σε τετοιες στιγμες..

Λεω ελα μωρε,ποιος θα δωσει 20-30 ευρω παραπανω να βρω καποια καλυτερη? Ασε τωρα κατι θα βρω με 10 ευρω..

Και την παταω της περισσοτερες φορες, για μενα η κοπελα που ξεχωριζει εκει περα ειναι μονο η τζωρτζιάννα, και γλυκια ειναι, και καθαρη ειναι, και καλη συμπεριφορα εχει...

Η περισσοτερες εκει ειναι θυματα τραφικινγκ,δεν ειναι δυνατον να της βλεπεις στο σαλονι πιτσιρικουλες με υφος μεχρι το πατωμα , κατι δεν παει καλα.. απο τα 17 μου που παω σε αυτα τα μερη εχω καταφερει να διακρινω ποια δεν γουσταρει και ποια δεν εχει προβλημα..

Τι μασχαλιλα εχω φαει, τι ποδαριλα, τι ανασα να μυριζει τσιγαρο,καλα μασχαλιλα ειναι το ποιο αηδιαστικο, να ειναι η αλλη διπλα μου και να μυριζει  :headbang: :headbang:
Ειχα κανει και παλια παραπονα αν θυμαστε, αλλα δεν φταιω εγω, ειναι σαν κατι να με εχει εθισει στην περιοχη αυτη,εχω κολησει, πηγα στην αρχη 2-3 φορες για πλακα λογο τιμης χαμηλης, και κολησα  :jerking: Λες και δεν υπαρχουν αλλα μερη...

Δεν εχω και καποιο να με καθοδηγησει σε κατι καλυτερο ρε γαμωτο  :birdman:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εδω μαν...  :grin: καιγομαι  :2on1: εσυ τι νεα, χαθηκες  :sunglasses:
καλά κ γω....καίγομαι...χτες μεγάλη τσάρκα και κατέθεσα μιχαέλλα κων/πόλεως92α...πολύ καλή....ανεβαίνει κριτική...έμαθα κακκόπαθες στο μετάξι ε??

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τι μασχαλιλα εχω φαει, τι ποδαριλα, τι ανασα να μυριζει τσιγαρο,καλα μασχαλιλα ειναι το ποιο αηδιαστικο, να ειναι η αλλη διπλα μου και να μυριζει  :headbang: :headbang:
Ειχα κανει και παλια παραπονα αν θυμαστε, αλλα δεν φταιω εγω, ειναι σαν κατι να με εχει εθισει στην περιοχη αυτη,εχω κολησει, πηγα στην αρχη 2-3 φορες για πλακα λογο τιμης χαμηλης, και κολησα  :jerking: Λες και δεν υπαρχουν αλλα μερη...

ξαδελφίτο, υπάρχουν αρκετά μέρη για να πας που είναι πολύ καθαρά και περιποιημένα: Διδύμου, Αλκαμένους, Καλύμνου κ.α. Αρκεί να ψάξεις, μήν είσαι τεμπέλης!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλά κ γω....καίγομαι...χτες μεγάλη τσάρκα και κατέθεσα μιχαέλλα κων/πόλεως92α...πολύ καλή....ανεβαίνει κριτική...έμαθα κακκόπαθες στο μετάξι ε??
νευριασα, και ψιλοαγανακτησα..

Υποτιμανε την νοημοσυνη του καθενα αρκετες,στο σαλονι χτες τι δεν μου λεγε η αλλη, τι παιχνιδια με την γλωσσα εκανε σαν το βατραχι την ειχε βγαλει  :2funny: φενεται αλλιως ειναι οταν σε βλεπει σαν χαρτονομισμα στο σαλονι και αλλιως σαν πελατη στο δωματιο  :grin:

Αλλα δεν πειραζ, θα ρθουν καλυτερες μερες  :)

Παρατηρησα και κατι αλλο, στην μεταμεσονυκτια βαρδια,πολλες αφρικανες, κοκκινο για την υγεια..

:helpplea: :helpplea:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξαδελφίτο, υπάρχουν αρκετά μέρη για να πας που είναι πολύ καθαρά και περιποιημένα: Διδύμου, Αλκαμένους, Καλύμνου κ.α. Αρκεί να ψάξεις, μήν είσαι τεμπέλης!!!
δεν ειμαι τεμπελης ξαδερφε, απλα το θεμα ειναι οτι τα θελω ολα γρηγορα χωρις ψαξιμο  :grin: αλλα δε γινεται αυτο..

γιαυτο την παταω..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ειμαι τεμπελης ξαδερφε, απλα το θεμα ειναι οτι τα θελω ολα γρηγορα χωρις ψαξιμο  :grin: αλλα δε γινεται αυτο..

γιαυτο την παταω..

Διδύμου 8Α το πρώϊ για Αλεξάνδρα. Νεαρό, δρόσερο πιπίνι με πολύ καλή απόδοση στο δωμάτιο.

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
κατι καλο για μετα τισ 5????

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Έχει επιστρεψει η Άννα - Τζουλια - Τζουλιαννα στην Φυλής ξέρει κανείς ;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Tσάρκα χθες στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή Φυλής και πέριξ καθώς και Μεταξουργείο.
Στο Περγάμου 27 όροφος ήταν η μιλφ Νάταλυ αδιάφορο μιλφ απο Αγκύρας.Στο Αλκαμένους 117 είχε καινούρια κοπέλα την λένε Βιολέτα και είναι Ελληνίδα απο Θεσσαλονική.Είναι πράγματι Ελληνίδα και είναι μιλφ γύρω στα 45 με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Δυστυχώς επειδή το σπίτι αυτό φωτίζεται αρκετά αμυδρά με κόκκινο φώς και σε υποχρεωνούν εσκεμμένα να κάτσεις στο καθιστικό που βρίσκεται αρκετά πίσω απο τον χώρο της πασαρέλας μπορώ να πω μόλις την είδα οτι υπερεκτίμισα τα κάλλη της.Στο σαλόνι την είδα συμπαθητική με ωραίες καμπύλες και πιασίματα και ενώ πέρασα στο δωμάτιο κατάλαβα οτι δεν ήταν του γούστου μου.Δυστυχώς πρώτη φορά στην ζωή μου ξενέρωσα τόσο που ο πούτσος μου δεν κατάφερε να σηκωθεί καθόλου κατά την διάρκεια της πράξης.Δεν θα γράψω κριτική γιατί η αδυναμία ανταπόκρισης θεωρώ οτι οφείλοταν σε μένα.Θα πω μόνο τρία πραγματάκια σαν πληροφορίες στους συναγωνιστές. 1) Θεωρώ οτι ξεγελάστηκα επειδή την είδα απο μακριά σε αχνό φως και με τους καθρέπτες τριγύρο να δημιουργούν παράξενες διαθλάσεις 2) Η κοπέλα πριν την πράξη απολυμαίνει  καλά τα χέρια της,τα χέρια,το πέος και τον κώλο του πελάτη με αντισηπτικό μαντηλάκι 3) Για όσους ενδιαφέρονται η κοπέλα βάζει δάχτυλο κανονικά εγώ βέβαια παρόλο που ήμουν πεσμένος της ξεκαθάρισα οτι δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τον προστάτη μου παρόλη την επιμονή της. 4)Δεν γλύφει αρχίδια 5)Κάνει γυμνό τελειωτικο τσιμπούκι 6)Προσπαθεί αρκετά στο να ικανοποιήσει τον πελάτη.
Αφού λοιπόν είδε οτι δεν γίνεται δουλειά μετα απο αρκετά προκαταρκτικά αποχώρησε απο το δωμάτιο.Έφυγα σκεπτόμενος πόσο μαλάκας ήμουν που την πάτησα έτσι και έκαψα ένα εικοσάρικο.Άλλη φορά αν μπαίνω σε αυτό το σπίτι θα ζητώ να βλέπω τις κοπέλες και απο κοντά και αν δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις μου θα αποχωρώ γιατί οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι για να πετάμε εικοσάρικα.
Στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Μαρία απο Αλβανία κοντή λευκή κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά και κώλο. Στο ισόγειο ήταν λεπτή,όμορφη κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κάνει κώλο όχι όμως γυμνό τσιμπούκι.
Στο Περγάμου 1 ισόγειο κοπέλα με ξανθά μαλλιά υπέρβαρη με όμορφο πρόσωπο. Όσοι γουστάρουν όμορφες υπέρβαρες με μεγάλες κωλάρες ας τρέξουν να την δουν.
Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Αννίτα κοπέλα κανονικών κιλών προς το ζουμερό με μακριά ξανθά μαλλιά γνωστή κυρίως απο Αλκιβιάδους.Έχει παίξει και Διδύμου 18 και Έλλης 3.Εδώ δεν ανακοινώθηκε αν κάνει εξτρά περιποίηση μέσα στο δωμάτιο.Στο ισόγειο κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών προς το ζουμερό με βυζάρες πλαδαρές μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φυλής 109 όροφος ήταν η Μαρίνα πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών με σκούρα ξανθά μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 όροφος καινούρια κοπέλα η Χριστίνα ψηλή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών,λίγο ζουμερή με ολόσωμο για να κρύβει τυχόν ατέλειες,ανοιχτούς οφθαλμούς,νόστιμη κοπέλα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στα 20.
Αγκύρας 12 αριστερά ήταν καινούρια κοπέλα απο Ρωσία με καλά ελληνικά.Η μιλφ Σοφία η οποία είναι ψηλή,με ξανθά κοντά φουντωτά μαλλιά,υπέρβαρη με μεγάλα βυζιά αδιάφορης εμφανίσεως για τα δικά μου δεδομένα.Στο δεξιά ήταν η Άντζελα η γνωστή νταρντάνα με τα κοντά ξανθά μαλλιά που μπροστά σττην Σοφία είναι αδυνατούλα.
Στο Φυλής 66Δ βρήκα την Καμέλια λεπτή αδύνατη κοπέλα απο Ρουμανία με μαύρα μαλλιά και νοστιμούλα.Επειδή η κοπέλα είναι στανταράκι για μένα και προκειμένου να μην κάψω άλλο ένα εικοσάρικο την πήρα και πέρασα για μια ακόμα φορά πολύ καλά. Κριτική μου υπάρχει στον ίδιο οίκο με όνομα Λωρέτα και δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Το μόνο που έχω να πω είναι μόνο οτι για πρώτη φορά μετα απο πέντε φορές που την έχω πάρει συνολικά άρχισε να λέει την λέξη finito εννοώντας να επισπεύδω.Πιστεύω οτι είναι ακόμα ένα κορίτσι που σαν την Ελένη απο Φυλής 71 ξεκίνησε ως στανταράκι για να καταλήξει στο τέλος να μην ικανοποιεί τον πελάτη.Το έργο αυτό το έχω δει αρκετές φορές να παίζεται και ελπίζω να μην το δω και με αυτήν την κοπέλα.Αν και τα πρώτα προμηνύνηματα είναι αρκετά δυσοίωνα.
Η βόλτα μεταφέρθηκε στα στενά του Μεταξουργείου.Ξεκίνημα απο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο όπου και κλασσικά είδα το κοντό λεπτό Αλβανάκι με τα ξανθά μαλλιά και τους ανοιχτούς οφθαμλούς που παίζει σταθερά σε αυτό το μαγαζί.Στο υπόγειο άλλη Αλβανίδα κοντή,αδύνατη με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους.Δεν είναι άλλη απο την Βίκη απο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο κοπέλα με κακές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο.Εδώ στο δεκάρικο ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κοπέλα ήταν μία με κοντά ,σκουρά ξανθά ,κατσαρά μαλλιά κανονικών κιλών προς το λίγο ζουμερό.Την είχα ξαναδει και παλιότερα απόγευμα να δουλεύει στον όροφο του Κεραμικού 26. Στον όροφο μία κοπέλα με ξανθά πιασμένα μαλλιά μπάζο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 ήταν η Ζάνα. Στο Κολωκυνθούς 38 ισόγειο κοπέλα ήταν αθίγγανη Ελληνίδα γκιλφ που έχει δουλέψει και στο Αχιλλέως 40.Στα 2 αυτά μπουρδέλα επίσης την έχω πετύχει να κάνει και την τσατσά. Πρόκειται για την υπέρτατη παρακμή και σαπίλα.Στο δεκάρικο κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Στον όροφο ήταν η αθίγγανη Στεφανία απο Αχιλλέως 40 (δούλευε και σαν Μαρία εκεί). 10 το απλό και 15 γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο δεν τηρεί τις υπηρεσίες.
Στο Κολωκυνθούς 63 αριστερό κλασσικά η γκιλφ Σουζάνα με κώλο στα 15 και απλό στα 10.Στο ίσια μπροστά καινούρια αθίγγανη με μακριά μαύρα μαλλιά,κοντή κανονικών κιλών προς το ζουμερό.Όμορφες καμπύλες.Την λένε Εμμανουέλα και κάνει απλό πρόγραμμα.Αφού την χούφτωσα λίγο αποχώρησα.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν η Όρκα απο Κολωκυνθούς 38 στο αριστερό ισόγειο καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία ομιλούσα Ιταλικά.Ψηλή,νταρντάνα,λευκή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μαύρο καρέ μαλλί.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Ιάσωνος 44 αριστερό 2 κοπέλες η Στέλλα η αγελάδα απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο μαζί με καινούρια μεγαλόκοπέλα ονόματος Παόλα.Η Πάολα είναι κοντή,κανονικών κιλών με όχι όμορφο σώμα,τραχύ πρόσωπο γεμάτο χαρακιές,καρέ σκούρα ξανθά μαλλιά,μεγάλα μπροστινά δόντια ωσαν της γαιδούρας και πρόσωπο κρετίνου.
Κώλος στα 15 και απλό στα 10.
Στο Κολωνού 27 ισόγειο ήταν η Λαρίσα απο το Ιάσωνος 20.Στο υπόγειο ήταν η Μιρέλλα αθίγγανη απο Βουλγαρία,κοντή,λεπτή,με όμορφο σώμα.Την είχα πάρει παλιότερα στον όροφο και ήταν καλή μέσα.Δεν έδειξε να με θυμάται.Την χούφτωσα και αποχώρησα.Ανακοινώθηκε απλό στα 10 ενώ παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι.
Στον όροφο ήταν κλασσικά το μπάζο που παίζει εκεί.Λευκή,γεματούλα με πλαδαρό σώμα.
Στο Κολωνού 30 κλασσικά η μιλφ Άννα.Στον όροφο ήταν 2 πιπίνια η Ανδριάνα αδύνατο λευκό πιπίνι με ξανθά μαλλιά απο Λεωνίδου 6 όταν είχε ξεκινήσει μαζί με άγνωστο πιπίνι για μένα αδύνατο λευκό με μαύρο μαλλί.Και τα 2 ήταν αδύνατα και πιπίνια.
Στο Ιάσωνος 32 όροφος κοπέλα με μαύρα μαλλιά σχιστα μάτια με σώμα ζουμερό.Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι η Βανέσσα απο Ταυλάνδή.Πάντως αυτή που είδα δεν ήταν πετίτ και ηλικιακά την έκανα γύρω στα 30.Στο υπόγειο ήταν η γυρολόγος Ντάνα αυτή με το πρόσωπο που είναι σαν να σφίγγεται κάποιος στα αφοδευτήρια.
Στο Κεραμικού 26 γινόταν αλλαγή γιατί άρχιζε η μεταμεσονύχτια βάρδια.Απόγευμα ήταν η Τζοάννα απο Πορτογαλία και την αντικαθιστούσε η Λύδια η μουνάρα ξανθιά ψηλή Ρουμάνα με τα καρέ μαλλιά ,λεπτή με τατού στον ώμο που είχα δει πριν μία εβδομάδα στο Ιάσωνος 46 όροφος.Αφού την καβλάντησα λιγάκι την ρώτησα αν κάνει γυμνό τσιμπούκι η αν με αφήνει να την χύσω στο σώμα αλλά μου είπε οτι κάνει τα πάντα με καπότα.Απλό πρόγραμμα λοιπόν στα 10.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο κλασσικά η ίδια κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,λευκή με μαύρα μακριά μαλλιά.Ο όροφος είχε την κοντή μπάζο κοπέλα απο Ακομινάτου 2.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο κοπέλα με ξανθα φουντωτά μαλλιά γύρω στα 30 κλασσικά εκεί.Έχει παίξει και στο Ιάσωνος 31. Στο Κολωνού όροφος η Τζέννη παλιά καραβάνα στο Μετάξι κοντή,λευκή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λεπτή με όχι τόσο όμορφο σώμα.
Αυτά για σήμερα.Ελπίζω να σας βοήθησα μιας και σε λίγο αρχίζει η απογευματινή βάρδια.

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γυρισε η τζορτζιαννα ρε πεδες..???τι ωρες δουλευει..?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Άλλη φορά αν μπαίνω σε αυτό το σπίτι θα ζητώ να βλέπω τις κοπέλες και απο κοντά και αν δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις μου θα αποχωρώ...
... 

...και αν τυχόν σας ρωτήσουν το λόγο για τον οποίο αποχωρείτε, εσείς θα πείτε "διότι δεν συνεμμορφώθητε προς τας υποδείξεις..."

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom