Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (25 μέλη και 265 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τεσπα σορυ για το ειρωνικο μου ύφος δε θελω να σε προσβαλω απλα εκνευριστηκα που σε ενα λεπτο θεμα παραπληροφορεις το κοσμο και μετα βλεπουμε τυπους υστερικους να γεμιζουν το φορουμ με καθε λογεις ανακριβεια

jorje pwf

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πω πω ρε τυπε ποιος γιατρος στα ειπε αυτα? ο τυπος ο σακατης στη σειρα του mega που καβαλαει και μηχανη? ασε μας ρε ημιμάθεια προσωποποιημένη.. ακου και μορφη καρκινου ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ δυσκολη...στο τράχηλο της μητρας σου ρε τυπε? ελεος... ποσο ασχετος μπορει να εισαι και ποσο αφελεις αυτοι που δε διαβασαν και σε πιστεψαν???...
δεν παραπληροφορω τον κοσμο φιλε μου,τα κονδυλωματα κανουν στο στομα του αντρα καρκινο πολυ ευκολα και μαλιστα ειναι δυσκολη μορφη αυτο το κολας πανευκολα ομως απο το στοματικο και τα γλειφομουνια που παροτρυνεις εσυ τον κοσμο,επισης δεν μπαινω στο κοπο να σου πω για υπατιτιδες α,β πως κολανε...,ειναι δωρον αδωρων...,γινεται χαμος απο ιεροδουλες αρρωστες οι οποιες οχι μονο δεν εχουν χαρτια υγειας αλλα και αδεια παραμονης και φυσικα ειναι στοθς γνωστοθς οικους ανοχης

jorje pwf

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τεσπα σορυ για το ειρωνικο μου ύφος δε θελω να σε προσβαλω απλα εκνευριστηκα που σε ενα λεπτο θεμα παραπληροφορεις το κοσμο και μετα βλεπουμε τυπους υστερικους να γεμιζουν το φορουμ με καθε λογεις ανακριβεια
βαλε καποτα και ριχτον...τα αλλα κανε τα με καποια κοπελα ρε φιλε που γνωριζεις καλα,χτες ημουν σε γνωστο στουντιο και ενας τυπος 30αρης περιπου βγηκε εξω σαν την κοτα ομως...!και κλεγοτανε και ζηταγε χαρτια της κοπελας,ουτε που τα ειδε ομως,σιγα μην ειχε τιποτα δεν τοθ δειξαν,εφυγε σαν το χεστη

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχει κανεις αποψη για μια μαυρισμενη παχουλη κοπελα, πρωινη βαρδια Μεταξι, στο Κολωνου 48? Την ειδα σε προσφατη επισκεψη μου και με καυλωσε η ρουφιανα αλλα δεν περασα μιας και ειχα ηδη χυσει 3 φορες μεσα στη μερα και δεν αντεχα κι αλλο! Να ενημερωσω επισης πως δοκιμασα μια ξανθια μιλφ ονοματι Σαρα στο Κωλο-κυνθους 63, παρα πολυ καλη περιπτωση!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Σπουδή πάνω στους αμαρτωλούς οίκους του Μεταξουργείου...[/size]

scaled.php

scaled.php

Αυτή η δυτική συνοικία της Αθήνας ήταν για μένα Terra incognita σε ό,τι αφορούσε τις τσάρκες μου.
Είχα διαβάσει ότι πρόκειται για μία υποβαθμισμένη περιοχή, με σημαντική εγκληματικότητα και βρωμερά σπιτάκια.
Μάλιστα κάποιος καταξιωμένος μπουρδελιάρης, αστεϊζόμενος φυσικά, μου είχε γράψει ότι στους εν λόγω οίκους βρίσκονται ''...πουτάνες με βυζί στην ωμοπλάτη, μικρές προβοσκιδούλες στο μουνί που ρουφάνε το πέος...'' και που με τη σειρά τους αυτές οι κυρίες, ικανοποιούν ερωτικά ''...πελάτες με φωλιδωτό δέρμα και οστέινες προεξοχές κατά μήκος τη σπονδυλικής στήλης...''.
Ενώ στο τέλος είχε γίνει λόγος και για...''αρουραίους μέσα στα στρώματα''
Μετά όμως από τη μύησή μου το περασμένο Σάββατο, που έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη των ακριτικών της οίκων, αποφάσισα να γνωρίσω και τις κεντρικότερες περιοχές της.

Από το μετρό αποβιβάστηκα στη στάση...

scaled.php

σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 09:40 π.μ.
Μία πάρα πολύ ζεστή ημέρα, όπως ήταν άλλωστε και ολόκληρη η βδομάδα.
Περπάτησα περιμετρικά την πλατεία Καραισκάκη, με το ''μνημείο πεσόντων αεροπόρων''...

scaled.php

να κυριαρχεί κεντρικά και το μοντέρνο μεταλλικό γλυπτό που αναπαριστά τον Ικαρο να γκρεμίζεται από τους αιθέρες, να μου υπενθυμίζει ότι η απερισκεψία και η επιπολαιότητα μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Με αυτή τη σκέψη, έφτασα στην αρχή της...

scaled.php

Λίγα βήματα πιο κάτω συνάντησα την...

scaled.php

όπου η έτερη διπλανή ταμπέλα, επιμένει ακόμα στην προηγούμενη ονομασία του γνωστού ασφαλιστικού φορέα, αντί για την καινούργια (ΕΟΠΥΥ).
Οχι βέβαια ότι αυτό σημαίνει και τίποτα το ιδιαίτερο.
''Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...''
Τουλάχιστον για την ώρα.

Το σπιτάκι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, λουσμένο στο φως του πρωινού ήλιου...

scaled.php

Καλλέργη 33

scaled.php

Κλειστό.

Στο επόμενο τετράγωνο συνάντησα την...

scaled.php

και τα τρία τελευταία σπιτάκια αυτής...

scaled.php

Το 47 είναι στ' αριστερά. Το 48 δεξιά, εκεί που διακρίνονται τα κάγκελα, κάτω από τις φυλλωσιές των δένδρων και το 53 αριστερά, στη διασταύρωση με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην αρχή της, η συγκεκριμένη οδός φιλοξενεί πολλούς περισσότερους οίκους, τους οποίους και σκοπεύω να επισκεφτώ σε μελλοντικές τσάρκες μου.

Κολωνού 47 (όροφος και ισόγειο)

scaled.php

09:51-10:02 π.μ

Οροφος

Μετά από τρία σκαλάκια εισέρχομαι στο διάδρομο.
Ο αλλοδαπός τσάτσος κάνει φασίνα.
-Είστε ανοικτά;
-Ναι. Μου απαντάει με βαριά προφορά.
Η πρώτη πόρτα δεξιά οδηγεί στον ξύλινο όροφο. Αφού πρώτα ανέβω καμιά εικοσαριά επίσης ξύλινα σκαλοπάτια.
Το σαλόνι σκοτεινό (μέχρι να προσαρμοστούν τα μάτια στο ημίφως) αλλά δροσερό. Ο επιδαπέδιος ανεμιστήρας έχει αναλάβει το έργο.
Ενας σκουρόχρωμος συναγωνιστής κάθεται στον τετραθέσιο καναπέ.
Παρατηρώ όρθιος απ' έξω, το ένα από τα τέσσερα δωμάτια που δε διαθέτει κλιματισμό αλλά ανεμιστήρα.
Το κρεβάτι έχει το κακό του χάλι, αλλά το σεντόνι πάνω στο στρώμα φαίνεται καθαρό και είναι τσιτωμένο. Υπάρχει επιτοίχιος καθρέφτης στο πλάι. Τριχρωμία στους τοίχους (από κάτω προς τα πάνω μαύρο, ροζ, άσπρο)
-Ελα φίλε! Τί κάνεις; Μου λέει ο τσάτσος που εντωμεταξύ έχει ανέβει.
-Απλά κοιτάω το δωμάτιο.
-Κάτσε (και μου δείχνει τον καναπέ) να σου πω.
-Τί να μου πεις, πώς είναι το δωμάτιο;
Κάθομαι δίπλα στον αλλοδαπό συναγωνιστή. Ακούγεται ξένη μουσική σε χαμηλή ένταση και ο βόμβος του ανεμιστήρα.
Η σφαίρα με τα κάτοπτρα γυρίζει αργά αλλά χωρίς να διαθλά το φώς.
Ανεβαίνουν και άλλοι συναγωνιστές. Ο ένας απ' αυτούς ηλικιωμένος και κάθονται ένα γύρω.
Ο τσάτσος έχει αρχίσει τώρα φασίνα στα δωμάτια.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά αναμονής εμφανίζεται η... gilfοκοπέλα. Ξανθό κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα, μεγάλο στήθος. Φοράει μαύρο μεσοφόρι.
-Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι στα 10 ευρώ. Ανακοίνωσε ο τσάτσος.
Ο ηλικιωμένος κύριος πλήρωσε και πέρασε δωμάτιο. Οι υπόλοιποι άρχισαν να κατεβαίνουν τη σκάλα.
-Πώς είναι τ' όνομά της; Εγώ.
-Τερέζα.

Ισόγειο

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και η ηλικιωμένη υπηρεσία που άνοιξε έπειτα από τα επίμονα χτυπήματα συναγωνιστή, μας είπε ότι περιμένει την κοπέλα.
Επέστρεψα στο τέλος της τσάρκας μου.

Η επιστροφή

10:57-10:58 π.μ

Η πόρτα τώρα ήταν ανοιχτή. Ηθελε απλά ένα σπρώξιμο.
Εισήλθα στο δροσερό σαλόνι και κάθισα στον καναπέ.
Εμφανίστηκε η ξανθιά ηλικιωμένη τσατσά,  η οποία φορούσε ένα μαύρο κορμάκι, που άφηνε τα πόδια της γυμνά από το ύψος των βουβώβων! Για μιά στιγμή νόμισα ότι ήταν η ιερόδουλη.
-Πολύ καλή κοπελίτσα. Να τη δείτε. 10 ευρώ. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, 69...
Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η Μόνικα παραμερίζοντας το παραβάν.
Ενα κορίτσι με μέτριο ύψος, ξανθό ίσιο λίγο πάνω από τους ώμους μαλλί, στρογγυλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Εφερε δερματοστιξία στον αριστερό δελτοειδή και φορούσε μεσοφόρι.
Πέρασε από μπροστά μου λέγοντας μου σιγά και γλυκά -Γειά σου μωρό- και χάθηκε στο απέναντι δωμάτιο.
Η υπηρεσία όλη αυτή την ώρα συνέχιζε να λέει το πρόγραμμα και να εκθειάζει την κοπέλα...
...ισπανικό. ωραίο περιποίηση, σιγά σιγά, ήσυχη κοπελίτσα, ευγενική. Πολύ καλή!

Κολωνού 48

scaled.php

10:05-10:06 π.μ

Εισέρχομαι στο σαλόνι.
Η ευταφής υπηρεσία στέκεται όρθια. Αρχίζει αμέσως...
-Καλημέρα. Είναι κοπέλα Πάμελα. Κοπέλα καλή στο δωμάτιο. Φούλ πρόγραμμα, τσιμπουκάκι, μουνάκι, φιλάκια στα βυζιά, δίνει και κωλαράκι και μουνάκι και κωλαράκι. Η κοπέλα δε βιάζεται και θα περάσετε πάρα πολύ καλά.
Η νεαρή εργαζόμενη είναι μελαχρινή, με ίσιο μαύρο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Εμφνανίστηκε topless και αποσύρθηκε αμέσως αφού μου είπε -Γειά σου αγάπη μου. Καλά είσαι;
Η τσατσα ευγενική.

Κολωνού 53

scaled.php

10:06-10:07 π.μ

Ροζ προθάλαμος και εισέρχομαι στο δροσερό και σχετικά φωτεινό σαλόνι.
Κάθομαι σ' ένα παγκάκι.
Η σφαίρα με τα κάτοπτρα γυρίζει πολύ αργά και μόλις μερικές φωτεινές κηλίδες περιφέρονται νωχελικά στους τοίχους και όχι μόνο...
-Καλημέρα. Ολγα είναι σήμερα μαζί μου. Κοπέλα Ρωσίδα, πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο, ωραία περιποίηση κάνει, στα 10 ευρώ και θα περάσετε πολύ καλά.
Με το που τελειώνει η υπηρεσία εμφανίζεται η κοπέλα με μπικίνι.
Ψηλή, μελαχρινή, με ίσιο μαύρο μαλλί έως τους ώμους, μεγάλο ωραίο στήθος, σώμα με πιασίματα μπουτάρες και κωλάρα...

Στη...

scaled.php

scaled.php

ανάμεσα στις οδούς Κολωνού και Ιάσωνος, είναι μαζεμένοι οι πέντε από τους έξι οίκους που φιλοξενούνται από το συγκεκριμένο δρόμο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20

scaled.php

10:07 π.μ

Η εξώπορτα ανοιχτή
Κατέβηκα τα εννέα σκαλοπάτια.
Το φωτάκι ήταν αναμμένο αλλά η μεσόποτρα δεν άνοιξε στα διακριτικά αλλά επίμονα χτυπήματα του μελωδικού κουδουνιού.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15

scaled.php

10:08-10:09 π.μ

Σπρώχνω τη ροζ πόρτα που τρίζει έντονα και εισέρχομαι στο σαλόνι.
Η σφαίρα σε λειτουργία όπως και το κλιματιστικό.
Κάθομαι σ' ένα απ' τα παγκάκια.
Η υπηρεσία με βαριά και αργόσυρτη φωνή, μου κάνει γνωστό ότι δουλεύει η Βίκυ από τη Ρωσία - Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Η κοπέλα είναι ψηλή, μελαχρινή, με ίσια έως τους ώμους μαλλιά, γεμάτη, με μεγάλο στήθος.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17

scaled.php

10:09-10:10 π.μ

Περπατάω στην πλακόστρωτη αυλή και ανεβαίνω μία ντουζίνα μεταλλικά σκαλοπάτια, σπρώχνω τη μεταλλική πόρτα και αντικρύζω την υπηρεσία.
-Καλημέρα
-Γεια σας, τί κάνετε; Εχω πολύ καλή κοπέλα, θα περάσετε πολύ καλά στα 10 ευρώ. Τσιμπούκι, πισωκολλητό...
Εμφανίζεται η Ερρικα, με λευκά εσώρουχα. Gilf, με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόσωπο 60άρας και φωνή επίσης...
-Γειά σου μανάρι...
-Γειά σου Ερρικα. Προσφέρεις και πρωκτικό;
-Κωλαράκι δε δίνω αγάπη μου. Ολα τ' άλλα τα κάνω.
-Εντάξει Ερρικα, θα σ' εχω υπ' όψην μου. Να 'σαι καλά... (Είναι εντυπωσιακό τι μαλακίες μπορεί να ξεστομίσει κάποιος σε στιγμή αμηχανίας...)
-Να μ' έχεις υπ' όψην σου...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α

scaled.php

10:10-10:11 π.μ

Στο σαλόνι κάθισα σ' έναν χτιστό καναπέ.
Η υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι δούλευε η Μπέλλα, σε πρόγραμμα που κάνει τα πάντα εκτός από πρωκτικό και γυμνό στοματικό.
Η κοπέλα ήταν μία λιγομίλητη νεαρή ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, λεπτή, με μεσαίο στήθος και ωραίο ποπό.
Φεύγοντας, τους είπα ότι ήταν η πιο όμορφη (πράγμα που ίσχυε) κοπέλα που είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Οπότε επειδή παρέμεινε η πιο όμορφη μέχρι το πέρας της τσάρκας μου, γύρισα και τίμησα την Μπέλλα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Μικρή λεπτομέρεια, το συρτάκι...

scaled.php

που ανοίγει και από έξω φυσικά.

Θ' ανέβει κριτική.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β

scaled.php

10:11-10:17 π.μ

Ανεβαίνω καμιά εικοσαριά πλακόστρωτα λευκά σκαλοπάτια και με υποδέχεται η υπηρεσία...
-Γειά σας!
-Χαίρετε!
-Καθίστε παρακαλώ μέχρι να 'ρθει...
-Κάθισα!
Σ' έναν από τους πέντε τριθέσιους καναπέδες.
-Περιμένετε να έρθει. Επανέλαβε.
-Πώς τη λένε;
-Ροζαλίνα. Με φουλ πρόγραμμα. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κώλο, ισπανικό, από κάτω από πάνω, στα 10 ευρώ.
Χρειάστηκε να περιμένω κάποια λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων εισήλθαν αρκετοί συναγωνιστές.
Οταν εμφανίστηκε η κοπέλα είδα ότι ήταν νέα, όμορφη, μελαχρινή και χαμογελαστή. Με ίσιο μαύρο μαλλί έως τους ώμους, λεπτή, με μεσαίο στήθος.

Συνεχίζοντας να κατηφορίζω τη Μεγάλου Αλεξάνδρου συνάντησα την...

scaled.php

scaled.php

Το 36 βρίσκεται δεξιά της φωτογραφίας, ενώ τα 37Α και Β στο βάθος αριστερά. Διακρίνεται και ένας συναγωνιστής που εισέρχεται.

Ιάσωνος 36

scaled.php

10:19-10:21 π.μ

Εισέρχομαι από την εξώπορτα και διασχίζω την αυλή.
Ενας σκούρος συναγωνιστής (Πάκης...) συνομιλεί έντονα με κάποιον που βρίσκεται πίσω από ένα μισάνοιχτο παράθυρο.
Φτάνω μπροστά σε αυτό το παράθυρο, πίσω από το οποίο βρίσκεται ένας θηλυπρεπής μεσήλικας τσάτσος που μου λέει...
-Απέναντι boy...
Κατευθυνόμενος προς την πόρτα τον ακούω να συνεχίζει μόνος με τσιριχτή φωνή, μιας και ο Πάκης είχε φύγει...
-Την ξέρεις την κοπέλα μωρέ; Αρχίδια! Αγναντέυεις. Αυτό κάνεις!
Μπαίνω στο σαλόνι και κάθομαι σε μία ξύλινη καρέκλα.
Ακούω τον τσάτσο να συζητάει με μία γυναίκα. Δεν καταλαβαίνω τι λένε γιατί είναι μακριά, αλλά σίγουρα θα μιλάνε για τον Πάκη.
Η συζήτηση σταματάει και ακολουθούν γυναικεία βήματα που πλησιάζουν.
-Γεια σου! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι 10 ευρώ.
Μπροστά μου βρίσκεται μία gilf με χοντρά μπούτια.
-Πώς είναι τ' όνομά σου;
-Τί θα το κάνεις; Επειτα από ένα έντονο βλέμμα που διήρκεσε ένα δύο δευτερόλεπτα.
-Για να ξέρω με ποια μιλάω...
-Γιατί, θα με παντρευτείς;
-Βρε παιδί μου...Εμένα με λένε...Αναφέρω το πραγματικό μικρό μου όνομα.
-Στέλλα. Απαντάει αμέσως.

Ιάσωνος 37Α

scaled.php

10:21-10:22 π.μ

Ανεβαίνω δεκατέσσερα μεταλλικά σκαλοπάτια και εισέρχομαι στο φωτεινό σαλόνι.
Κάθομαι στον καναπέ και αμέσως εμφανίζεται το Μαράκι.
Νέα γυναίκα μέτριου αναστήματος,  με ξανθό μαλλί πιασμένο αλογοουρά, γεματούλα, με πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος. Φορούσε ένα κορμάκι.
-Γειά σου μωρό μου! Τσιμπούκι, μουνί, κώλος. Ολα μέσα και τ' αρχίδια μέσα!
-Με τ' αρχίδια μέσα;
-Ναι.
-Μπράβο!...
Κατά τη διάρκεια που ήταν μπροστά μου εμφάνιζε το στήθος της και το χτυπούσε, ενώ το ίδιο έκανε και με το αιδοίο της, δαγκώνοντας ταυτόχρονα τα χείλη της σε μία γκριμάτσα ηδονής...

Ιάσωνος 37Β

scaled.php

10:22-10:26 π.μ

Εισέρχομαι στο άδειο σαλόνι με τη σφαίρα σε λειτουργία και τη μουσική αρκετά δυνατά.
Από το βάθος ακούω κάποια γυναίκα να μιλάει στο τηλέφωνο.
Τα λεπτά περνούν και το σαλόνι γεμίζει από συναγωνιστές.
Εμφανίζονται η υπηρεσία και η ξανθιά Μαρία με το ίσιο μαλλάκι της να φτάνει έως τους ώμους, τ' ομορφο πρόσωπό της να χαμογελάει και το γεροδεμένο σώμα της με το πλούσιο στήθος της να προκαλούν.
-Καλημέρα! Με 10 ευρώ, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, πλαγιαστό, ισπανικό, 69, από πάνω. Super μωρό!

Ακολούθησε το κομμάτι της Ιάσωνος που βρίσκεται απέναντι...

scaled.php

Για να φωτογραφίσω αυτό το κομμάτι του δρόμου όπου διακρίνονται στ' αριστερά τα 46Γ,ΒκαιΑ και δεξιά το 43, χρειάστηκε να περιμένω αρκετή ώρα, διότι αφενός υπήρχαν ομάδες από νέγρους και λοιπούς αλλοδαπούς που κάθονταν στη μέση του πεζόδρομου και κάποιοι απ' αυτούς με κοιτούσαν περίεργα, αφετέρου οι υπηρεσίες (μάλλον) και κάποιες ημίγυμνες ιερόδουλες, είχαν πιάσει κουβέντα μεταξύ τους μπροστά από τα 46 και δεν έλεγαν να σταματήσουν!

Ιάσωνος 44

scaled.php

10:28-10:29 π.μ

Το δεξιό

Ανεβαίνω τα τέσσερα σκαλοπάτια και σπρώχνω την πόρτα
Η υπηρεσία και η Αλεξάνδρα είναι στο σαλόνι και προσπαθούν να πείσουν αλλοδαπό συναγωνιστή να περάσει.
Η κοπέλα είναι καστανόξανθη με τα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, προγουλάκι, γεμάτο σώμα με μεσαίο στήθος, μπουτάκια. Φοράει μαύρο μεσοφόρι
-Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι, πισωκολλητό, από πάνω από κάτω στα 10 ευρώ

Το αριστερό

Κλειστό.

Ιάσωνος 46

scaled.php

10:30-10:31 π.μ

Αυλή, είκοσι μαρμάρινα σκαλοπάτια και η πράσινη παλιά πόρτα ανοίγει από ευτραφή συναγωνιστή που εξέρχεται.
Αντικρύζω τη χαμογελαστή αλλοδαπή εργαζόμενη η οποία φέρει μαύρο babydoll και μικροσκοπικό κιλοτάκι. Είναι μελαχρινή με μαύρα ίσια μαλλιά μαζεμένα ψηλά στο κεφάλι, όμορφο και συνάμα πρόστυχο πρόσωπο, σφιχτοδεμένο κορμί και μεσαίο στήθος.
-Θα μου δώσεις 10 ευρώ και θα σου κάνω τσιμπουκάκι, θα σου δώσω μουνάκι, 69 και θα περάσουμε ωραία...
-Πώς είναι τ' ονοματάκι σου;
-Αλεξανδρούλα...
Οταν της είπα ότι θα συνεχίσω τη βόλτα μου με χαιρέτησε λέγοντας...
-Ο,τι γουστάρει το μωρό μου!

Ιάσωνος 46Β

scaled.php

10:32-10:33 π.μ

Διέρχομαι από την ανοιχτή γαλάζια θύρα και εισέρχομαι στον επίσης γαλάζιο προθάλαμο, όπου περνώντας δίπλα από τη στριφογυριστή μεταλλική σκάλα συνατώ τις δύο εργαζόμενες του οίκου.
Την υπηρεσία και την Ντανιέλα, η οποία είναι ψηλή και νταρντάνα. Με ξανθό μαλλί ατημέλητα μαζεμένο πίσω από το κεφάλι, μεγάλα μάτια και έντονα χείλη.
Στους λοβούς των αυτιών της φέρει ευμεγέθεις λεπτούς κρίκους.
Μεγάλο στήθος μ' έντονες θηλές, βαρύ γεροδεμένο κορμί (δεν είναι χοντρή).
Φέρει δύο δερματοστιξίες. Μια πάνω από τον  αριστερό μαστό και άλλη στο δεξιό μπράτσο.
Φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι.
Κανονικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ενώ για πρωκτικό ζητάει 15.

Ιάσωνος 46Γ

scaled.php

Κλειστό.

Ιάσωνος 43

scaled.php

10:33-10: π.μ

Με το που εισέρχομαι στο σαλόνι αντικρύζω μία κούκλα, όπως αυτές που έχουν στις βιτρίνες και για μια στιγμή στο ημίφως, μου δίνει την εντύπωση πως είναι άνθρωπος.
Κάθομαι στο παγκάκι.
Η Σύλβια  δεν άργησε να φανεί.
Πρόκειται για μία ψηλή και λεπτή αλλοδαπή κοπέλα με μαύρο φουντωτό  σπαστό μαλλί που φτάνει λίγο κάτω από τ' αυτιά. Μεσαίο στήθος και όμορφο ποπό.
Φορούσε λευκό σκληρό στηθόδεσμο και λευκό κιλοτάκι.
Το πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και πρωκτικό.
Ο τσάτσος επέμενε πολύ για να περάσω, οπότε φεύγοντας του είπα...
-Μη γίνεσαι τόσο φορτικός. Εγώ θ' αποφασίσω εάν και πότε θα περάσω.
-Δηλαδή τόση ώρα άδικα προσπαθούσα;

Στην οδό...

scaled.php

Ο ήσυχος πλακόστρωτος πεζόδρομος, φιλοξενεί στ' αριστερά της φωτογραφίας...

scaled.php

την...

Πέρδικα 3 (Α και Β)

scaled.php

10:34-10:35 π.μ

Το Β

Στο άδειο και φωτεινό σαλόνι συνάντησα την Τζούλια
Μία ευγενική νεαρή αλλοδαπή κοπέλα, με το ξανθό μαλλί της μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, γλυκό προσωπάκι, λεπτή με μεσαίο στητό στήθος.
Φορούσε ένα γαλάζιο κιλοτάκι.
-Τί προσφέρεις Τζούλια;
-Τσιμπουκάκι, μουνάκι, 69, πάνω κάτω, πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια 10 ευρώ.

Το Α

Κλειστό.

Ανάμεσα στην Ιάσωνος και την Κολοκυνθούς, βρίσκεται το κομμάτι της Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον τελευταίο οίκο της οδού που διακρίνεται στ' αριστερά της φωτογραφίας με απόχρωση πολύ ανοικτού κόκκινου χρώματος (ροζ)...

scaled.php

Ο οίκος αυτός δεν είναι άλλος από τον...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α

scaled.php

10:36-10:37 π.μ

Η υπηρεσία στεκόταν όρθια στο μέσον του σαλονιού και χωρίς να χάσει στιγμή...
-Σήμερα έχω την καταπληκτική Βερόνικα! Η καλύτερη της περιοχής! Τέλεια είναι στο δωμάτιο.
Τσιμπουκάκι χωρίς καπότα, τελειωτικό στο στόμα, περιποιητικ...ιά και φανταστικ...ιά, χάδια στα βυζάκια, πισωκολλητό, ανεβαίνει από πάνω, τέλεια!
Με το που εμφανίστηκε η Βερόνικα, που είναι πολύ χοντρή, με τα μαλλια πιασμένα πίσω στο κεφάλι και μία δερματοστιξία στο αριστερό μπράτσο, ξανάρχισε να λέει το πρόγραμμα που μόλις είχα ακούσει!

Στην οδό...

scaled.php

αριστερά της φωτογραφίας...

scaled.php

υπάρχει ο οίκος...

Κολοκυνθούς 63 (αριστερά και ευθεία)

scaled.php

10:38 π.μ

που ενώ η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, οι δύο εσωτερικές πόρτες ήταν ερμητικά κλειστές.

Μέσα σε μία ώρα περίπου ολοκλήρωσα την δεύτερη τσάρκα μου στο Μεταξουργείο.
Ενα πρώτο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι πρόκειται για έναν ''στίβο'' σαφώς πιο δύσκολο και απαιτητικό.
Για να κινηθεί κάποιος άνετα και ν' αποκομίσει ερωτικά οφέλη, χρειάζεται να έχει εμπειρία και γνώση.
Ακόμα είμαι στην αρχή. :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
[size=11pt]Σπουδή πάνω στους αμαρτωλούς οίκους του Μεταξουργείου...[/size]

scaled.php

scaled.php

Αυτή η δυτική συνοικία της Αθήνας ήταν για μένα Terra incognita σε ό,τι αφορούσε τις τσάρκες μου.
Είχα διαβάσει ότι πρόκειται για μία υποβαθμισμένη περιοχή, με σημαντική εγκληματικότητα και βρωμερά σπιτάκια.
Μάλιστα κάποιος καταξιωμένος μπουρδελιάρης, αστεϊζόμενος φυσικά, μου είχε γράψει ότι στους εν λόγω οίκους βρίσκονται ''...πουτάνες με βυζί στην ωμοπλάτη, μικρές προβοσκιδούλες στο μουνί που ρουφάνε το πέος...'' και που με τη σειρά τους αυτές οι κυρίες, ικανοποιούν ερωτικά ''...πελάτες με φωλιδωτό δέρμα και οστέινες προεξοχές κατά μήκος τη σπονδυλικής στήλης...''.
Ενώ στο τέλος είχε γίνει λόγος και για...''αρουραίους μέσα στα στρώματα''
Μετά όμως από τη μύησή μου το περασμένο Σάββατο, που έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη των ακριτικών της οίκων, αποφάσισα να γνωρίσω και τις κεντρικότερες περιοχές της.

Φανούρης Τζούρας, ο συγγραφέας του site.  :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Φανούρη έπιασες τα βαθιά νερά δηλ.

Καλή επιτυχία στα μεταπτυχιακά, σε βλέπω σύντομα να παίρνεις δρ/κό και να πας και για post-doc!

Εύγε!

YΓ1. ...το μελωδικό κουδούνι
ΥΓ2. ... ο εισερχόμενος συναγωνιστής

jorje pwf

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος ο παιχτης!!!!σημερα θα παω να δω τι παιζει φυλης,πολυ μουναρα παντως αυτη η καρολινα απαιχτη αφιερωμενο στις μουναρες

[size=20pt]ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ? ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΗΣ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ!!!!!![/size]

Επισκέπτης

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Mπραβο Φανουρη για ακομη μια φορα.Ουτε απο καυσωνα καταλαβαινεις,ουτε απο το δυσκολο μεταξι μασησες.Ευγε!

Επισκέπτης
κατεβηκα πριν απο λιγο στην φυλης με σκοπο να παρω την μπαρμπ(ο)αρα.
δεν ηταν εκει στην θεση της στο φ71 ηταν η τζουλια η καβλα με την ελια αλλα επειδη ειναι τρελη ξεπετα εφυγα και πηγα στο φ19 και πηρα την χριστινα.

+
1)η κοπελα ειναι καλη προθυμη και νοιαζεται
2)κανει κωλο και αντεχει.. παροτι φαινοταν οτι ζοριζεται δεν μου ειπε τιποτα.
3)δεν εχει στανταρ προγραμμα αλλα αφηνει την φαση να εξελιχθει μονη της
-
1)ειναι ψιλοβρομικη
2)μου εσκασε μερεντα-εκπληξη (απορισα με τον εαυτο μου γιατι δεν σιχαθηκα καθολου το αντιθετο μαλιστα ειχα μεινει "καγκελο"

επεισης τις αρεσουν τα φιλια κατι που για αλλους ειναι θετικο ακι για αλλους αρνητικο
γενικα παντος μια καλη καταθεση

μετα πηγα στην καρολινα στο φ86πανω. η γυναικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ. εχει φτιαξει λιγο και το απαραδεχτο σερβις του παρελθοντος και το εχει φτασει στο μεσο ορο της γειτονια οποτε για εμενα ειναι value στο 20αρικο.. επεισης εχει λυθει μιλαει και κανει χαβαλε.
στα +  οτι εκατσε και μου ελεγε διαφορα και πριν και μετα το γαμησι και πραγματικα σε κανει να νιωθεις ανετα. πραγμα που δεν εκανε παλια..

σε αλλα δεν μπηκα.
εχτες πηγα στην μικυ το βραδυ και εκανε ακομα ενα σεμιναριακο γαμησι.

το βραδυ μετα τις 12 θα παω στην μπαρμπαρα, μου ειπε οτι θα δουλευει ο τσατσος της (ηταν στο φ19)

υ.γ.1 παιδες σας βλεπω ολη την ωρα.
εχτες 3-4 μεμονομενοι ημασταν μεταξουργειο χωρις να μιλαμε μετα πηγαμε ολοι φυλης και σημερα ειναι 2-3 απο αυτους στην φυλης.. τελικα εμεις και εμεις μειναμε!!

υ.γ.2 ακομα βρομανε τα χερια μου πατσουλι μαζι με λιπαντικο και τα εχω πληνει 2 φορες τι να κανω!!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Φανούρη φίλε μου είσαι κομμάντο, ένας Ράμπο του μεταξουργείου. Εγώ μια φορά τόλμισα να πάω, επισκεύτηκα το χοστέλ και έφυγα τρέχοντας, από τη βρώμα και τη μπίχλα. Δεν είναι ο κώλος μου για τέτοια καλτίλα. Και πάλι ευγε

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενα μπραβο στον φανουρη για την αψογη ενημερωση του!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φανούρης τεράστιος. Αλλα να μην ξεχνάμε και εξίσου τεράστιους της καθημερινής μας ενημέρωσης όπως πχ ο χαμηλών τόνων Προφέσορας Χ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γαμω το σπιτη σας..

γαμω της φολες σας

και ολο σας το σοι  :jerking: :jerking:

1 ωρα ρε, 1 ωρα τσαρκα στο μεταξουργειο και να μην βρω ενα αξιογαμευσημο? :jerking: :jerking:
Ουτε ενα ρε? Κατι χοντρες, κατι ξυνομουρες θυματα τραφικινγκ, κατι πιτσιρικια παλι ξινομουρες..

κατεληξα σε μια στο βαθος στην ιασωνος , μπορω να ελεγξω ολα μου τα συναισθηματα, εκτος απο της καυλες μου...
Ολες σε κοιτανε σαν χαρτονομισμα στο σαλονι και στο δωματιο σαν ζωο ...

Που πας μωρη ηλιθια, ποιον πας να κοροιδεψεις?

Βγαζωντας γλωσσα στο σαλονι νομιζεις οτι εχω θα καυλωσω? Για πακιστανο με περασες που εχει να δει μουνι απο τα χρονια του πολεμου στο μπαγκλαντες? :jerking:

Δεν φτανει αυτο, η υγιεινη της ηταν απαίσια,βουγλαρα, δυστηχως το τρικ των φωτων στο ταβανι δεν σε αφηνει να καταλαβεις, αλλα μεσα καταλαβα οτι ηταν τσιγγάνα..

Ξενερα,  ξενερα, πικρα που φευγουν τα λεφτα ετσι...

Eβγενα απο καθε ενα με ξυνισμενο υφος και πεταγοντουσαν ολοι που της περνανε μεσα
ειναι πολυ καλη, και τι ψαχνεις κλπ

Ρε τραβατε γαμηθητε πατοκορφα ολοι σας που θα μου πειτε για την καθεμια  :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ξαναπαω με καμια αλλη εκει εκτος τζωρτζιαννας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom