Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (12 μέλη και 124 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η αλήθεια είναι πως νιώθω κάπως περίεργα. Εχω διαβάσει τόσα...  :-
Ευχαριστώ πάντως.  ;)
Θα είμαι όσο πιο προσεκτικός μπορώ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Χαίρομαι που μέσω της ενημέρωσής μου είχες ευχάριστες αναμνήσεις.  ;)
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Να 'σαι καλά φίλε andy williams.
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο.
Ευχαριστώ φίλε mefist.
Για να δούμε, τί θα δούμε;...
Αποτύπωση της στιγμής.
Σας ευχαριστώ για το '' ὡραῖαι ''
Thanks...
Γειά σου Τζίμη Πανούση!...  :2funny:
:badair:
Ως άλλος Ferdinand von Richthofen δίνεις τον τίτλο...
Σ' ευχαριστώ φίλε bk1981.
Ξέρεις, σ' έναν απ' τους οίκους μου έκαναν και έκπτωση. Από 20 στα 15.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και από 'μένα στα παιδιά που ενημερώνουν καθημερινά, αλλά και σε αυτούς που τους ενθαρρύνουν μ' ένα καλό σχόλιο.

Όλα ωραία και όχι μόνο !!!

Με την εκτίμηση μου και όχι μόνο !!!

:)

Τα κτίρια στο βιντεάκι μοιάζουν να είναι προθάλαμος σε μπουρδέλο και σε λοιπά λάθη παρομοίως ...

:)

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
Ερχομαι στην αθήνα από επαρχία...τολμώ να ρωτήσω αν ξέρει κανεία να μου πει για σπίτι κοπέλα που κάνει rimming απολαυστικό και χρησιμοποιεί δονητή. ας μου στείλει μήνυμα...Ευχαριστώ

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
θα ηθελα μερικες πληροφοριες για την αλιονα(σχετικα με τις υπηρεσιες της και σε ποιους τις προσφερει) της διδυμου που πολλοι καυχιουνται για το απαιχτο τσιμπουκι της. σκεφτομαι απο καιρο να την παρω αλλα καθε φορα κολλαω με τη σκεψη οτι την χυνουν στο στομα τοσα γκανικια και πακμανια. και μονο μια φορα που ξεκινησα για εκει το βρηκα κλειστο το καταστημα. εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες απο τους συναθλητες παντως.ας με φωτισει καποιος που την εχει παρει αρκετες φορες και ξερει...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Μόλις διάβασα την εξόρμηση του κ.Τζούρα στο Μετάξυ. Για μια ακόμα φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Αν και άργησα να δω το σχόλιό σου, σ' ευχαριστώ πολύ (έστω και ετεροχρονισμένα) φίλε Dawn... :grin:

...
Τα χαιρετισματα μου σε ολους και ειδικα στον Φανουρη  :grin:
Να 'σαι καλά φίλε jo145... ;)

Όλα ωραία και όχι μόνο !!!

Με την εκτίμηση μου και όχι μόνο !!!
...
Σ' ευχαριστώ και όχι μόνο, μιας και δε μετανιώνω(ουμε) για τα...

τα οποία θα ξανάκανα(με) απ' την αρχή...  ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια παρατηρηση γιατι η κατασταση εχει αρχισει και γινεται επικινδυνη...

διαβαζω συχνα κριτικες οχι για ενημερωση(εξαλλου ειμαι αντιθετος στο να γραφονται κριτικες παρα μονο αν μια κοπελα ειναι πραγματικα τραγικη η επικινδυνη απο αποψη υγειας) αλλα για να δω ποσοι ζητανε ακαποτα και κανουν γλυφομουνια ...

τελικα οι ελληνες πρεπει να ειμαστε απ τους πιο ηλιθιους λαους αφου μεταξυ αλλων λαθος συνηθειων ολο και περισσοτεροι πανε και κανουν αυτα τα δυο και μαλιστα το χαιρονται κιολας...

πατε καλα ρε απροσαρμοστοι? ειναι δυνατον λογικος ανθρωπος να κανει γλυφομουνι στην πουτανα? η να της τον δινει ακαποτα?

διαβαζα κατι κριτικες για μεταξουργειο και οι περισσοτεροι πανε χωρις καποτα...ελεος δηλαδη,ποσο ηλιθιοι πια?

και καλα αυτες κανουν οτι τους λεει το αφεντικο εσεις ειναι αναγκη να το ζητατε δηλαδη?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

διαβαζω συχνα κριτικες οχι για ενημερωση(εξαλλου ειμαι αντιθετος στο να γραφονται κριτικες παρα μονο αν μια κοπελα ειναι πραγματικα τραγικη η επικινδυνη απο αποψη υγειας) αλλα για να δω ποσοι ζητανε ακαποτα και κανουν γλυφομουνια ...

τελικα οι ελληνες πρεπει να ειμαστε απ τους πιο ηλιθιους λαους αφου μεταξυ αλλων λαθος συνηθειων ολο και περισσοτεροι πανε και κανουν αυτα τα δυο και μαλιστα το χαιρονται κιολας...

πατε καλα ρε απροσαρμοστοι? ειναι δυνατον λογικος ανθρωπος να κανει γλυφομουνι στην πουτανα? η να της τον δινει ακαποτα?

διαβαζα κατι κριτικες για μεταξουργειο και οι περισσοτεροι πανε χωρις καποτα...ελεος δηλαδη,ποσο ηλιθιοι πια?

και καλα αυτες κανουν οτι τους λεει το αφεντικο εσεις ειναι αναγκη να το ζητατε δηλαδη?
+1

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φιλε ντραμμερ συμφωνω για τα ακαποτα και λοιπες μαλακιες
Διαφωνω για τις κριτικες εμενα με εχουν βοηθησει σε αρκετες περιπτωσεις

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι κριτικες εχω ξαναγραψει οτι πρεπει να ειναι καλογραμμενες -δε λεω να γραφουν για νομπελ λογοτεχνιας- αλλιως δεν εχουν λογο υπαρξης...

οι περισσοτεροι γραφουν ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,πως τη χυσανε στη μαπα,πως τους καψουρευτηκε η πουτανα  :jerking:  ,τι μαλακισμενη ηταν αυτη που δε με φιλησε στο στομα και αλλα τετοια ωραια...

γι αυτο δε διαβαζω κριτικες πλεον... γραφουν για ακαποτα και πως θα γινει να πεσει η τιμη στα 5 ευρω με κωλο  :jerking:

παλιοτερα δηλαδη που δεν υπηρχε ιντερνετ δε γαμαγε ο κοσμος στα μπουρδελα? τωρα θελουν αναλυτικη περιγραφη τι κανει η πουτανα και αν σε γλυφει ακαποτα  :jerking:

επειδη δε θελω να το τραβαω,απλως ειναι κριμα που υπαρχουν τοσοι βλακες ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.986
Πόντοι
6.925
Φυλής πρωί πριν πυρώσει ο ήλιος (9:30)

84Α η γνωστή Λάουρα (φάρδυνε η περιφέρεια της ?)
86Β μία μετριότης
66 γλυκιά κοπέλα με  ακα και χύσιμο στα ωραία της στήθη και ο τσάτσος να θέλει πάντα να με παρασύρει
71Β το πιπίνι με το τέλειο κορμάκι η Μπάρμπαρα (με παρέσυρε αυτή φυσικά)
71Α η Καμέλια (!!!) με κώλο
67 αδιάφορη
65Β έψαχνα αλεξάνδρα ήταν μία Ελένη κοντή με κοντό μελαχρινό μαλλάκι

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
οι κριτικες εχω ξαναγραψει οτι πρεπει να ειναι καλογραμμενες -δε λεω να γραφουν για νομπελ λογοτεχνιας- αλλιως δεν εχουν λογο υπαρξης...

οι περισσοτεροι γραφουν ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,πως τη χυσανε στη μαπα,πως τους καψουρευτηκε η πουτανα  :jerking:  ,τι μαλακισμενη ηταν αυτη που δε με φιλησε στο στομα και αλλα τετοια ωραια...

γι αυτο δε διαβαζω κριτικες πλεον... γραφουν για ακαποτα και πως θα γινει να πεσει η τιμη στα 5 ευρω με κωλο  :jerking:

παλιοτερα δηλαδη που δεν υπηρχε ιντερνετ δε γαμαγε ο κοσμος στα μπουρδελα? τωρα θελουν αναλυτικη περιγραφη τι κανει η πουτανα και αν σε γλυφει ακαποτα  :jerking:

επειδη δε θελω να το τραβαω,απλως ειναι κριμα που υπαρχουν τοσοι βλακες ...

εγω παλια που δεν ειχαμε νετ καθομουνα απο τις 7 το πρωι χευδεν και φυλης και ρωτουσα του συναγωνιστες που γαμησαν κτλπ και αφου ειχα μια ολοκληρομενη εικονα τοτε γαμουσα ευτυχως τωρα υπαρχει αυτο εδω το σαιτ και δεν ξεροσταλιαζω στα ξεροβορια και τις ζεστες!!!!!!!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εγω παλια που δεν ειχαμε νετ καθομουνα απο τις 7 το πρωι χευδεν και φυλης και ρωτουσα του συναγωνιστες που γαμησαν κτλπ και αφου ειχα μια ολοκληρομενη εικονα τοτε γαμουσα ευτυχως τωρα υπαρχει αυτο εδω το σαιτ και δεν ξεροσταλιαζω στα ξεροβορια και τις ζεστες!!!!!!!!!
εσυ ησουν ρε μαλακα με το ροζ λακοστ που με ρωταγες συνεχεια ποια ηταν η καλυτερη στα γαμησια

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εσυ ησουν ρε μαλακα με το ροζ λακοστ που με ρωταγες συνεχεια ποια ηταν η καλυτερη στα γαμησια

ναι αυτος ειμουν εγω!!!!!!!!!

ωραιες εποχες ομως ειχαμε ενα διχιλιαρο στην τσεπη και ψαχναμε την θεα μετα με τα δανεια και το ευκολο χρημα γαμουσαμε σαν κουνελια μεχρι να φτασουμε σημερα να ξαναεκτιμησουμε το 20 ευρω!!!!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ναι αυτος ειμουν εγω!!!!!!!!!

ωραιες εποχες ομως ειχαμε ενα διχιλιαρο στην τσεπη και ψαχναμε την θεα μετα με τα δανεια και το ευκολο χρημα γαμουσαμε σαν κουνελια μεχρι να φτασουμε σημερα να ξαναεκτιμησουμε το 20 ευρω!!!!!!
τι ειπες τωρα ρε παιχτη αξεχαστα μπουρδελοχρονια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.557
Πόντοι
41.129

μην ξαναγραφουμε τα ιδια παλι, με ακαποτη πιπα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κολλησεις,μετα τα προσφατα γεγονοτα με τις ιεροδουλες εκανα τεστ για HIV και ενω βγηκε αρνητικο ενημερωσα την γιατρινα οτι τον εχω δωσει για ακαποτη πιπα και εχω κανει γλειφομουνι σε δεκαδες πουτανες,η απαντηση της γιατρου ηταν οτι με τα υγρα μου στο στομα της η τα υγρα της στο στομα μου δεν κολλας θελει αιμα για να κολλησεις εκτος αν σε καποιον αρεσει να κανει γλειφομουνι σε πουτανα με περιοδο .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.557
Πόντοι
41.129

86Β μία μετριότης
66 γλυκιά κοπέλα με  ακα και χύσιμο στα ωραία της στήθη και ο τσάτσος να θέλει πάντα να με παρασύρει
67 αδιάφορη

η αλεξανδρα δουλευει απογευμα και απο αρχες αυγουστου θα λειπει σερβια...οποτε προλαβαινεις μεχρι τοτε

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

86Β μία μετριότης
67 αδιάφορη

Kαύλες είχες πρωινιάτικο ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom