Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (29 μέλη και 277 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παρατηρησα και κατι αλλο, στην μεταμεσονυκτια βαρδια,πολλες αφρικανες, κοκκινο για την υγεια..

Mιας και ειμαι λατρης της σοκολατας μπορεις να ενημερωσεις για τα σπιτακια στα οποια πετυχες γαζελες?

Επισκέπτης
Mιας και ειμαι λατρης της σοκολατας μπορεις να ενημερωσεις για τα σπιτακια στα οποια πετυχες γαζελες?
επειδη παρασκευη γυρισα ολο το μεταξουργειο, και την φυλης την ξερω απ'εξω τα μονα μαυρακια που θα βρεις ειναι φ27!

βεβαια ο φιλος ισως εννοει τα μαυρακια του δρομου που οντως η πατησιων ειναι τιγκα απο κολιατσου μερχι γαλατσιου!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
επειδη παρασκευη γυρισα ολο το μεταξουργειο, και την φυλης την ξερω απ'εξω τα μονα μαυρακια που θα βρεις ειναι φ27!

βεβαια ο φιλος ισως εννοει τα μαυρακια του δρομου που οντως η πατησιων ειναι τιγκα απο κολιατσου μερχι γαλατσιου!!!

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Λεω κι εγω, που εμφανιστηκαν μαζικα τοσες αραπινες και δεν τις πηρα χαμπαρι...

Εγω μενω ψηλα στη Γαλατσιου, αντε να ανεβουνε σιγα σιγα, να τις ψωνιζουμε απο κατω απο τα σπιτια μας  :grin:

έχει και στα σπιτάκια  της Περδικα....

Μετα τις 10 το βραδυ? Εχεις δοκιμασει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
στο 47 έχει πολλές φορές και πάνω και κάτω...μετα τις οο.οο...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διακινδυνεύσει η ζωή μου περνώντας ανάμεσα από ζάκια, για να πάω να γαμήσω  :think:

Γάμα εσύ  φίλε εκεί και άσε εμάς τις "αδερφές" να πηγαίνουμε σε στούντιο ή στη φυλής.

Κοίτα ρε από που φένεται τελικά το πόσο άντρας είναι ο καθένας μας  :jerking: :jerking: :jerking:

Φίλε φαντάσου σκηνικό: Να είσαι εσύ στο δωμάτιο του ισογείου (Ιάσωνος 1Γ) και να γαμάς την Έρρικα (τώρα Φωκαίας 27) και έξω από το παράθυρο - που έχει ανοιχτό το τζάμι και κλειστά τα πατζούρια - να βλέπεις μέσα από τις γρίλιες σε πραγματική απόσταση 1,5 - 2 μέτρα τους άλλους να βαράνε πρέζα. Σου σηκώνεται? Χύνεις?  :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε φαντάσου σκηνικό: Να είσαι εσύ στο δωμάτιο του ισογείου (Ιάσωνος 1Γ) και να γαμάς την Έρρικα (τώρα Φωκαίας 27) και έξω από το παράθυρο - που έχει ανοιχτό το τζάμι και κλειστά τα πατζούρια - να βλέπεις μέσα από τις γρίλιες σε πραγματική απόσταση 1,5 - 2 μέτρα τους άλλους να βαράνε πρέζα. Σου σηκώνεται? Χύνεις?  :sunglasses:

:grin:

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
σεκιουριτας μου ειπε Κυριακη μεταμεσονυχτια επεσε κυνηγι σε αλλοδαπους και εσπασαν τζαμια απο αυτοκινητα στο Μεταξι

paparas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Χθες βράδυ 3η βάρδια, πέρασα από Φυλής 66Α μήπως και πετύχαινα την Νικολέττα, τζίφος. Δεν ήταν ούτε η Ντενίσα αλλά ένα ζευγάρι που δεν είχα ξαναδεί. Μια αδιάφορη ξερακιανή μελαχροινή δε συγκράτησα όνομα και η έκπληξη της βραδιάς. Το όνομα της Μόνικα, πιτσιρίκα, τουρλωτό κωλαράκι, βυζί παραπλανητικά φουσκωμένο από το σουτιέν, μαλλί καρεδάκι καστανό (? δυσκολεύομαι με αυτό το φωτισμό να διακρίνω) και πονηρό προσωπάκι που θύμιζε έντονα κάτι όπως και το υπόλοιπο παρουσιαστικό της. Καλά καταλάβατε, η αδερφή της Νικολέττας ήταν.

Σημείωση: Ξέχασα να αναφέρω ότι η Νικολέττα δε θα φανεί στον ορίζοντα για κανένα μήνα ακόμα, όπως μου είπε η τσατσά

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Χθες βράδυ 3η βάρδια, πέρασα από Φυλής 66Α μήπως και πετύχαινα την Νικολέττα, τζίφος. Δεν ήταν ούτε η Ντενίσα αλλά ένα ζευγάρι που δεν είχα ξαναδεί. Μια αδιάφορη ξερακιανή μελαχροινή δε συγκράτησα όνομα και η έκπληξη της βραδιάς. Το όνομα της Μόνικα, πιτσιρίκα, τουρλωτό κωλαράκι, βυζί παραπλανητικά φουσκωμένο από το σουτιέν, μαλλί καρεδάκι καστανό (? δυσκολεύομαι με αυτό το φωτισμό να διακρίνω) και πονηρό προσωπάκι που θύμιζε έντονα κάτι όπως και το υπόλοιπο παρουσιαστικό της. Καλά καταλάβατε, η αδερφή της Νικολέττας ήταν.

Σημείωση: Ξέχασα να αναφέρω ότι η Νικολέττα δε θα φανεί στον ορίζοντα για κανένα μήνα ακόμα, όπως μου είπε η τσατσά

Έλα ρε, κοντοπούτανο η αδελφή. Ψηνόμουνα να δοκιμάσω αλλά τελικά προτίμησα την γνωστή Αλεξάνδρα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Την πήρα εγώ...............θα γράψω κριτική........ Απλό πρόγραμμα,πολύ καλό σώμα........δεν αφήνει 69.........αλλά και μόνο που την έβλεπα καύλωνα!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ... :SΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ.... :headbang: :headbang: :headbang:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Φανούρης Τζούρας, ο συγγραφέας του site.  :)
Σ' ευχαριστώ φίλε aoratos2010.
Μιας και υπάρχουν οι προυποθέσεις γράφω. Προσπαθώντας να μετατρέπω τις εμπειρίες μου σε κείμενο αλλά και σε εικόνα...

Είσαι "Commando"................ :sunglasses:
...σε ειδικές (ενίοτε επικίνδυνες) αποστολές...:grin:

Φανούρη έπιασες τα βαθιά νερά δηλ.
...
Βρέθηκα στ' άπατα!...
...και να φανταστείς, ότι μόλις έβγαλα τα μπρατσάκια... :cheesy:

Merci...:)

Φανουρη καλως ηρθες στα ΟΥΚ των μπουρδελιαρηδων  :rockon: :rockon: :rockon:
Εννοείς στην Ομάδα Υπερ Καυλωμένων;
Ακόμα θέλω δουλειά για ν' ανήκω σ' αυτήν την ελίτ...

ωραιος ο παιχτης!!!!σημερα θα παω να δω τι παιζει φυλης...
Να 'σαι καλά. Ελπίζω να πέρασες όμορφα στη Φυλής.

Mπραβο Φανουρη για ακομη μια φορα.Ουτε απο καυσωνα καταλαβαινεις,ουτε απο το δυσκολο μεταξι μασησες.Ευγε!
Σ' ευχαριστώ φίλε andy williams. Οταν έχεις θέληση οι δυσκολίες γίνονται μηδαμινές.

Φανούρη φίλε μου είσαι κομμάντο, ένας Ράμπο του μεταξουργείου. Εγώ μια φορά τόλμισα να πάω, επισκεύτηκα το χοστέλ και έφυγα τρέχοντας, από τη βρώμα και τη μπίχλα. Δεν είναι ο κώλος μου για τέτοια καλτίλα. Και πάλι ευγε
Ευχαριστώ φίλε kerveras. Δε βαριέσαι;...Ολα μία ιδέα είναι... Είναι; :-

Ενα μπραβο στον φανουρη για την αψογη ενημερωση του!!
Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπητέ sotirof ...

πιστός στο Σαββατιάτικο ραντεβού σου......
RESPECT
Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
Thanks mate ;)

Φανούρης τεράστιος.
...
Να 'σαι καλά φίλε Dawn.

...
Αλλα να μην ξεχνάμε και εξίσου τεράστιους της καθημερινής μας ενημέρωσης όπως πχ ο χαμηλών τόνων Προφέσορας Χ.
Τεράστιος σε βιώματα και γνώσεις. Αλλά και τεράστια η θέλησή του να τα/τις μεταλαμπαδεύσει σε όλους εμάς.

φανουρη περασες με επιτυχια τον πιο δυσκολο στιβο μαχης :rockon:
...
Ακόμα τον περνάω φίλε bk1981. Ακόμα τον περνάω... :2funny:

...
πλεον εισαι ενας απο τους σκληρους παιχτες της πιατσας :rockon:
Πες πες, θα το πιστέψω... :2funny: :2funny:

Φίλε Φανούρη φοβερή δουλειά
...
Σ' ευχαριστώ. ;)

...
να σε ενημερώσω μόνο ότι το ΙΚΑ υπάρχει ακόμα κανονικά σαν ασφαλιστικό ταμείο...
Ομως υπό την ονομασία ΕΟΠΥΥ. Σε όλα τα υποκαταστήματα, έχουν αντικατασταθεί οι παλιές επιγραφές, από αντίστοιχες με την καινούργια ονομασία. Εγώ αυτό σχολίασα. Γι' αυτό έγραψα και περί "Μανωλιού"

Επισκέπτης
Ομως υπό την ονομασία ΕΟΠΥΥ. Σε όλα τα υποκαταστήματα, έχουν αντικατασταθεί οι παλιές επιγραφές, από αντίστοιχες με την καινούργια ονομασία. Εγώ αυτό σχολίασα. Γι' αυτό έγραψα και περί "Μανωλιού"

Όχι φίλε, δεν είναι έτσι. Μόνο τα πολυιατρεία του ΙΚΑ έχουν περάσει στον ΕΟΠΥΥ, μόνο το κομμάτι της ιατρικής περίθαλψης δηλαδή. Ο ασφαλιστικός οργανισμός ΙΚΑ παραμένει ο ίδιος. Αυτή η διεύθυνση του ΙΚΑ ας πούμε που υπάρχει στο Μεταξουργείο, όπως και όλα τα γραφεία του ΙΚΑ που πάμε και ανανεώνουμε το βιβλιάριό μας, παραμένουν κανονικά στο ΙΚΑ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σωστός ο κύριος Picker... :thumbsup:

''Οι μεγάλες νομοθετικές αλλαγές που υλοποιήθηκαν την τριετία 2009-2011 επιβάλουν τον ανακαθορισμό του ρόλου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ως του κεντρικού οργανισμού κοινωνικής ασφάλισης της Ελλάδος.
...
3. Το διαχωρισμό, ύστερα από 75 χρόνια, του κλάδου υγείας από τον κλάδο σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με την υπαγωγή του στο νέο Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
...

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μετά από 75 χρόνια ζωής καλείται για πρώτη φορά να επιτελέσει τον κοινωνικό του ρόλο, εστιάζοντας με απόλυτο τρόπο στη διαχείριση των ακόλουθων έργων:

-της κύριας σύνταξης όλων των μισθωτών
...''

www.ika.gr/gr/infopages/news/20120126.cfm]Πηγή[/url]

Συγγνώμη για το  :offtopic:

Επισκέπτης
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Λεω κι εγω, που εμφανιστηκαν μαζικα τοσες αραπινες και δεν τις πηρα χαμπαρι...

Εγω μενω ψηλα στη Γαλατσιου, αντε να ανεβουνε σιγα σιγα, να τις ψωνιζουμε απο κατω απο τα σπιτια μας  :grin:

Μετα τις 10 το βραδυ? Εχεις δοκιμασει?
να κανουμε το λεγομενο πορνοσαφαρι για κυνηγι αγριας γαζελας στην πατησιων!!!
ειδικα τωρα το καλοκαιρι ειναι ειδυλλιακα κατα τις 4:30 με 5 το πρωι να περπατας την πατησιων και να σου την πεφτουν συνεχεια μαυρες γαζελες!
ενω παιζουν και πιπες με 10ευρω μαλακιες με 5ευρω,
επιτελους να αποκτησουν ξανα ζωη τα παρκινκ πολυκατοικιων στα στενα της πατησιων...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom