Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (27 μέλη και 277 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έπρεπε να το πάρεις το μωράκι......είναι πολύ καλό........... :fuck2:

μόνο βράδυ παίζουν; Απο θέματα ασφαλείας (καπότες κ.α.) τι λένε; Προσέχουν ή βουρ ακάποτα και όποιον πάρει ο χάρος;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι περασα απο
Διδυμου 8α οπου ειδα τη μονικα,συμπαθητικο μελαγχροινο mlf,αρκετα ψηλη,πιθανοτατα την εχω δει στο 109α στη φυλης αλλα και στην αλκαμενους.Ενω φαινεται ενδιαφερον για μια καταθεση ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι χαμηλης ιπποδυναμης στο δωματιο
Αγκυρας 12β η μαρινα
Αγκυρας 12α βικτωρια,το ξανθο ουκρανικο νταρντανοmlf που χτες με κατακαβλωσε και ηθελα οπωσδηποτε να την ξαναπαρω(η προηγουμενη φορα ηταν στη διδυμου).Αν και κουρασμενος λογω πολλαπλων ασχολιων το πρωι πηγα με το αυτοκινητο και ετσι ηταν πολυ δυναμικο το πηδημα.Ευτυχως την κατα ευχαριστηθηκα και μου φυγε και το απωθημενο ωστε να μπορω ν ασχοληθω με πιο ουσιαστικες συνευρεσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μόνο βράδυ παίζουν; Απο θέματα ασφαλείας (καπότες κ.α.) τι λένε; Προσέχουν ή βουρ ακάποτα και όποιον πάρει ο χάρος;
2η βάρδια την πήρα.....περίμενε την κριτική μου............. :rockon: :rockon: :rockon:

"Απλό πρόγραμμα,πολύ καλό σώμα........δεν αφήνει 69".........

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τεράστιος σε βιώματα και γνώσεις. Αλλά και τεράστια η θέλησή του να τα/τις μεταλαμπαδεύσει σε όλους εμάς.
Να είσαι καλά Φανούρη απλά σε μερικά πράγματα επιμένω γιατί θεωρώ οτι ο σκοπός της παρέας μας είναι καθαρά ενημερωτικός και πληροφοριακός για τα πεπραγμένα του αγοραίου έρωτα.
Πάντως θεωρώ οτι εδώ μέσα υπάρχουν και άλλα άτομα με περισσότερα βιώματα και γνώσεις απο περισσότερους χώρους όπως μασάζ,στριπτίζ,πιάτσες και studio.Eγώ απο την πλευρά μου προσφέρω ένα μικρό λιθαράκι.

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
η αλιονα δουλευει απογευμα??αν γνωριζει κανεις.......!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η τζωρτζιάννα για μενα στο μεταξουργειο ειναι το τοπ κομματι απο υπηρεσιες και συμπεριφορα, και καθαριοτητα..
Το παιζει λιγο αγαπησιαρα οπως ολες η ρουμανες αλλα nevermind  :grin:
εχει και ωραια ποδαρακια  :lheel:  στανταρακι περιοχης λοιπον...
Μακρια απο της φολες της υπολοιπες  :tickedoff: 

Επεισης εκει υπαρχει ενα προβλημα σε θεμα τσατσας, ολο φωναζει και χτυπαει πορτες,ειχα ξενερωσει με αυτα που εκανε και οταν βγηκα με αγριεμενο υφος μου εκανε κομπλιμεντα  :2funny:

εαν δωσω κατι παραπανω και της ζητησω περισσοτερο χρονο τι λετε θα πει?  :think: Σε περιπτωση διπλοβαρδιας παντα, διοτη εχει παντα δυο κοριτσια..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η τζωρτζιάννα για μενα στο μεταξουργειο ειναι το τοπ κομματι απο υπηρεσιες και συμπεριφορα, και καθαριοτητα..
Το παιζει λιγο αγαπησιαρα οπως ολες η ρουμανες αλλα nevermind  :grin:
εχει και ωραια ποδαρακια  :lheel:  στανταρακι περιοχης λοιπον...
Μακρια απο της φολες της υπολοιπες  :tickedoff:  

Επεισης εκει υπαρχει ενα προβλημα σε θεμα τσατσας, ολο φωναζει και χτυπαει πορτες,ειχα ξενερωσει με αυτα που εκανε και οταν βγηκα με αγριεμενο υφος μου εκανε κομπλιμεντα  :2funny:

εαν δωσω κατι παραπανω και της ζητησω περισσοτερο χρονο τι λετε θα πει?  :think: Σε περιπτωση διπλοβαρδιας παντα, διοτη εχει παντα δυο κοριτσια..
με ενα εικοσαρι ειχα παρει την Τζωρτζιαννα και δεν ειπε κουβεντα,ουτε ενοχλησε ουτε τιποτα.Επισης και την Ιωαννα με το ιδιο ποσο και περισσοτερο χαλαρα,ειναι πολυ καλες και οι 2

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
απλά σε μερικά πράγματα επιμένω γιατί θεωρώ οτι ο σκοπός της παρέας μας είναι καθαρά ενημερωτικός και πληροφοριακός για τα πεπραγμένα του αγοραίου έρωτα.
ααα γεια σου........γιατί ώρες ώρες δεν παλεύεται η κατάσταση εδώ απο τις παπαριές που γράφονται.......... 

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
ναι συνήθος Διδύμου 18β  ενώ μετά τις 00.00 Φυλής 84β
σε ευχαριστω ρωτησα γιατι καποιος φιλος ειχε γραψει πριν μερικες μερες οτι δεν θα αναδουλεψει απογευμα......τελος παντων......εφαγα την μοντα μου και ηρεμησα......κατεβηκα γυρω στις 8...τα περισσοτερα εκει που πηγα ηταν κλειστα!!φυλης πετυχα ανοιχτο το 65β και θα εμπαινα αλλα ειχε λαικο προσκυνιμα και ακουσα και την διαμαχη της τσατσας με τα κοριτσια και ειπα να μην περασω!και το 71 ηταν ανοιχτο!τροφωνιου ηταν το 11 το αριστερα και το 13 αμφοτερα ειχαν μεγαλοκοπελες στο 11 με μακτια ποδια 2 αρακι βυζι και το 13 κατι παρομοιο με χειροτερο σωμα!!περγαμου διδδυμου κνιδου καλυμνου ελλης και αρκετα αλλα κλειστα!!!οποτε πηρα τα αρχιδια μου και γυρισα πισω!!δεν με ηθελε σημερα....!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Σημερα κατα τις 20,30-21,00 ηταν κλειστα στην Φυλης εκτος απο το 65β π ηταν ανοιχτο αλλα μ κλειστο τ λαμπακι. Μεταξι ανοιχτα ευτυχως  :rolleyes:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Για πείτε η Τζορτζιάνα σε ποιό μαγαζί κ τι ώρες την βρίσκουμε?
είναι ΟΚ το μαγαζί που δουλεύει ή τρώγλη?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γυρησα απο τζωρτζιάννα το κορίτσι ειναι ονειρο  :fuck1: :fuck1:  :lheel: :pipa1:

κακος συνδιασμος ομως οτι η τσατσα ειναι μια απιστευτη σπασαρχιδο... Ολο ειρωνευεται  :tickedoff:

θα ακολουθησει κριτικη, να και ενα value στην περιοχη...  αλλα 1/20 αναλογια για value κομματι στην περιοχη ειναι αποτυχια..

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 22η

Ώρα Ελλάδος 01:22. Το σχέδιο πτήσης σχετικά εύκολο. Ένας δρόμος όλος κι όλος. Το F16 να καίει την κηροζίνη. Τελευταίος έλεγχος. Αεροδιάδρομος ελεύθερος προς απογείωση:

ΦΥΛΗΣ 71Β: η Μπάρμπαρα. Πολύ αδύνατη, καστανομάλλα, με μοντελέ σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.

Φυλής 67: η Αντίνα. Ξανθιά, αδυνατούλα, με γλυκό σώμα και ωραίο πισινούλη. Γλυκιά παρουσία!
Και η Αλίσια. Αδύνατη ξανθιά, προmilf με topless σαλονάρισμα.

ΦΥΛΗΣ 65Β: Η Κατερίνα και η Γκαμπριέλα. Εμφανίστηκαν δίπλα-δίπλα σα να βγήκαν στην σκηνή του βαριετέ. "Εγώ είμαι η Κατερίνα κι εγώ η Γκαμπιέλα". Καστανομάλλα η πρώτη, μελαχρινή η δεύτερη. Ενδιαφέρουσες στο σύνολο τους. Με πολύ ωραίο στήθος η πρώτη! Γοητευτικά σώματα και ελαφρώς ανεβασμένη διάθεση στο σαλονάρισμα τους.

ΦΥΛΗΣ 86Β: η Μίκη "η Ferrari". Ένα εκατομμύριο ίπποι κλεισμένοι στην μηχανή της να καλπάζουν κυνηγώντας τα άγρια ένστικτα μας!!! Καλογυαλισμένη, με τις ιδανικές γραμμές της να μαγνητίζει, να παγιδεύει και να αιχμαλωτίζει για πάντα τα ανδρικά βλέμματα που θα διασταυρωθούν με την εκλεπτισμένη κομψότητα της!!! Ξανθό πλατινέ μαλλί, πολύ όμορφο πρόσωπο, εντυπωσιακότατο σώμα με κορυφαίο σημείο του το θεϊκό της στήθος και...και η καρδιά μου να τρέχει πέρα δώθε σαν τρελή!

ΦΥΛΗΣ 84Β: η Αλιόνα. Προmilf με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου. Θυμίζει λιγάκι την Κρουέλα ντε Βιλ. Κανονικό σώμα. Μεσαίο status.

ΦΥΛΗΣ 84Α: η Σόνια "τα δίνω όλα στο σαλόνι!!!". Το οσκαρικό καυλάντισμα!!! Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, πρόστυχο (με την καλή έννοια) πρόσωπο, απαλό δέρμα, σκερτσόζα, φωνακλού και ταμπεραμεντόζα!!! Τρελά κόλπα στο σαλόνι, με τον...υδράργυρο να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει...

ΦΥΛΗΣ 80: η Έμμυ. Κανονική κατάσταση σε όλα. Μεσαίο status.

ΦΥΛΗΣ 61: η Κατερίνα. Ψηλή, ξανθιά, προmilf, με συμπαθητικό σώμα. Στο σύνολο της όμως, μεσαίο status.

ΦΥΛΗΣ 59K: η Ρωξάνη. Αχ Ρωξάνη! Αν υπήρχε στ' αλήθεια ο κήρυκας του έρωτα, είμαι σίγουρος πως θα είχε την μορφή σου!!! Κι εγώ τον καρτερώ για να 'ρθει να με βρει! Πολύ πολύ όμορφη Ουγγαρέζα (έτσι δηλώνει), με έντονο βλέμμα που τρυπάει πέρα ως πέρα τις καρδιές, δροσερό χαμόγελο, αγαλματένιο κορμί, καλοσχηματισμένα καπούλια και απόλυτα ηδονικό πίσω σύστημα! Σαγηνευτική topless εμφάνιση στο σαλόνι, μικρή πλεξούδα τα μαλλιά της και επιτρέψτε μου να το γράψω για ακόμη μια φορά: ΚΟΡΜΑΡΑ!!! Δυστυχώς με μεγάλο τατουάζ χαμηλά στην μέση της...

ΦΥΛΗΣ 59Π: η Τάνια "η ζημιά". Πέστε μου τώρα Μούσες που έχετε στον Όλυμπο παλάτι, πως πήρε αρχή η φλόγα Της που μου λαμπάδιασε το σώμα ολόκληρο, μαζί και τις αισθήσεις!!!
Τι να πω για την Τάνια που θα μπορούσε να είναι έστω και στο ελάχιστο αντάξιο της; Μόλις την πρωταντίκρυσα ένιωσα ξαφνικά σαν ουρανοκατέβατος στον κόσμο του πόθου και του πάθους!!!
Η Τάνια που ξεχώριζε στα κάλλη μέσα απ' όλες τις κοπέλες στη Φυλής...
Χμ, για μισό λεπτό. Νομίζω πως οι στίχοι της Μαρίας Πολυδούρη της ταιρίαζουν περισσότερο:

"Κοντά σου δεν αχούν άγρια οι ανέμοι.
Κοντά σου είναι η γαλήνη και το φως.
Στου νου μας τη χρυσόβεργην ανέμη
ο ρόδινος τυλιέται στοχασμός.

Κοντά σου η σιγαλιά σα γέλιο μοιάζει
που αντιφεγγίζουν μάτια τρυφερά
κι αν κάποτε μιλάμε, αναφτεριάζει,
πλάι μας κάπου η άνεργη χαρά.

Κοντά σου η θλίψη ανθίζει σα λουλούδι
κι ανύποπτα περνά μες στη ζωή.
Κοντά σου όλα γλυκά κι όλα σα χνούδι,
σα χάδι, σα δροσούλα, σαν πνοή."

ΦΥΛΗΣ 66Α: η Λάουρα. Μελαχρινή, με ωραίο πρόσωπο και ακόμη πιο ωραίο σώμα. Αφήνει πίσω της τα όρια του "καλή" και μπαίνει για τα καλά στο "πολύ καλή". Τα μάτια την αναζητούν ξανά και ξανά για να κυλιστούν επάνω στις χάρες του κορμιού της!
Στην ίδια βάρδια και η Μόνικα. Καστανόξανθη, με τον ίδιο σωματότυπο με την συνάδελφό της, αλλά πιο χαμηλή στο ύψος. Σε αυτή την περίπτωση όμως έχουμε μεσαίο status.

Υ.Γ. Τα 71Α, 86Α, 69Α, 69Β, 65Α, 74, 66Δ, και το 54 ήταν κλειστά.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Για πείτε η Τζορτζιάνα σε ποιό μαγαζί κ τι ώρες την βρίσκουμε?
είναι ΟΚ το μαγαζί που δουλεύει ή τρώγλη?

Κολωνου 30β απογευμα...Ο χωρος ειναι απο τους καλυτερους του Μεταξιου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 22η

ΦΥΛΗΣ 84Α: η Σόνια "τα δίνω όλα στο σαλόνι!!!". Το οσκαρικό καυλάντισμα!!! Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, πρόστυχο (με την καλή έννοια) πρόσωπο, απαλό δέρμα, σκερτσόζα, φωνακλού και ταμπεραμεντόζα!!! Τρελά κόλπα στο σαλόνι, με τον...υδράργυρο να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει...

Και όταν μπεις στο δωμάτιο........."με τον...υδράργυρο να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει"...

Επισκέπτης
Ξεροχυσα με ποιημα Μαθιου respect! Δεν ηξερα οτι ειχες τοσο μεγαλη εμπνευση χθες. Να ξανακαν
ουμε τσαρκα μαζι γουσταρω καργα

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Και όταν μπεις στο δωμάτιο........."με τον...υδράργυρο να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει και να κατεβαίνει"...

Να και μια φορά που η τύχη ευνοεί τους πολλούς. Αυτούς που θα αρκεστούν στα του σαλονιού και δε προχωρήσουν τελικά στα ενδότερα.

Ξεροχυσα με ποιημα Μαθιου respect! Δεν ηξερα οτι ειχες τοσο μεγαλη εμπνευση χθες. Να ξανακαν
ουμε τσαρκα μαζι γουσταρω καργα

Η πιο μεγάλη παράλειψη απ' όλες (thousands of apologies mate): στη θέση του συγκυβερνήτη ήταν ο εκλεκτός συνάδελφος xlexlekias!!!

Εννοείται ότι θα ξανακάνουμε "πτήση" μαζί βρε, αλλά αυτή τη φορά θα είμαι εγώ ο συγκυβερνήτης σου!

Είχαμε όμως και μια μεγάλη απογοήτευση: ήταν μεγάλη πίκρα που δεν είδα την Ωραία Ντενίζα... Αχ Ντένι που είσαι;

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γυρησα απο τζωρτζιάννα το κορίτσι ειναι ονειρο  :fuck1: :fuck1:  :lheel: :pipa1:

κακος συνδιασμος ομως οτι η τσατσα ειναι μια απιστευτη σπασαρχιδο... Ολο ειρωνευεται  :tickedoff:

θα ακολουθησει κριτικη, να και ενα value στην περιοχη...  αλλα 1/20 αναλογια για value κομματι στην περιοχη ειναι αποτυχια..
που εδρευει τωρ :boobies:α η τζορτζια κ σε ποιο τσαρδι..?

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα στους συναγωνιστες ειναι ανοικτα τωρα 17.25 ? φυλ-δυδ-φωκ-αλκ-?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom