Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (2 μέλη και 151 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
περασα απο φυλης πριν λιγο αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω πολες, σε δυο τρια μπηκα..

Τα ιδια και τα ιδια...

επεισης πολες υποπτες φατσες τετοια ωρα... αλλαγη βαρδιας οπως καταλαβατε..

λιγο να κατσω σε μια γωνια να σκεφτω ποια θα παρω αρχηζουν και σε κοιτανε με μισο ματι ολοι..

Πακιστανοι, τσιγγανοι,νταβαδες... Λες και οι περιοχη ειναι δικη τους..

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Κυριοι,ευρισκομενος επι της οδου φυλης εις τον αριθμο 99,μεταξυ τριων καλλιπαρειων νεανιδων,απεκαλυφθη αμα τη εκδυσει αυτων,οτι μια ητο παρενδυματικος(χυδαεστι τραβεστι).Και αι δυο (εναπομεινασαι)νεανιδες,εν εκπληξει προσεβλεπον εις το αποκαλυφθεν υπερμεγεθες και εν στυσει ευρισκομενον πεος,το οποιον απροσκλητον και μη αναμενομενον ανεμειχθη εις την ερωτικη πανδαισιαν αυτων.

Επισκέπτης
Φυλ. 84 ισ.: η Σόνια η "Ιταλίδα". Μέτριες κριτικές. Πολλά υποσχόμενη στο σαλόνι, μούφα στο δωμάτιο.
Φυλ. 65 1ος: η Μαρία έχει πλαδαρέψει λίγο, αλλά και πάλι έχει αρνητικές κριτικές.
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ είναι γνωστό κομοδίνο.

Ελπίζω να σε έσωσα απο μερικές φόλες.
ευχαριστω για τις πληροφοριες ομως και για τις 3 φαινοταν τι επιπλα ειναι. απλα η μαιρη και η τζεσσυ εμφανισιακα με εφτιαξαν αρκετα. αλλα δεν ρισκαρα την καταθεση γιατι φοβηθηκα οτι ειναι επιπλα και δεν ειχα λεφτα να κανω 2η καταθεση!!!

ειδικα η τζεσυ αμα βγαλει το φοραματακι που φοραγε χτες μπορει να μην την θυμομουν καν...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
παιδια καμια πολυ αδυνατη ανορεξικη εχετε υποψη σας

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επειδή όπως έχω ξαναπεί απέχω από τις κριτικές,ενημερώνω μόνο για φόλες για να προστατεύσω συναγωνιστές από χαμένα εικοσάρικα...

Χθες δοκίμασα τη Ρωξάννη από Φ59 κάτω...Μακρυά παιδιά...
Είναι ένα σκιάχτρο με τατού; Αν ναι, την έχω πάρει στο Φωκαίας νομίζω και ήταν..γάματα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περασα απο φυλης πριν λιγο αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω πολες, σε δυο τρια μπηκα..

Τα ιδια και τα ιδια...

επεισης πολες υποπτες φατσες τετοια ωρα... αλλαγη βαρδιας οπως καταλαβατε..

λιγο να κατσω σε μια γωνια να σκεφτω ποια θα παρω αρχηζουν και σε κοιτανε με μισο ματι ολοι..

Πακιστανοι, τσιγγανοι,νταβαδες... Λες και οι περιοχη ειναι δικη τους..
Εκεί ήμουν και εγώ ρε φίλε.......τι πρόβλημα αντιμετώπισες,δεν κατάλαβα........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια καμια πολυ αδυνατη ανορεξικη εχετε υποψη σας
αυτη σου κανει τυπε? :grin:
URL]]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επιστροφη στην πατριδα για το χριστινακι μετα τα οσα ειχαν γινει την πουλεψε

Πάντως εδώ και χρόνια το Χριστινάκι λέει καθε καλοκαίρι οτι αυτή ήταν η τελευταία χρόνια και οτι θα τα μαζέψει και θα την κανει για σπίτι για να "ζήσει την ζωή της" κ.α. κάι κάθε χρόνο επιστρέφει, οπότε αν ξαναγυρίσει απο Σεπτέμβρη μην παραξενευτείτε. Άλλωστε που θα βρεί καλύτερα;

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνηστεσ :grin:κουασιμοδο φιλε πηγαινε με την μαρια απο αλβανια με τησ φοβερεσ και τρομερεσ βυζαρεσ ιασονοσ 33 πρωινη ειναι  ;)επισησ συναγωνηστη abs η νικολετα δεν εχει τιποτα η κοπελα ειναι πεντακα8αρη ξεκολατε με αυττην την ιστορια περι κονδυλοματον..επισησ με γλωσοφυλα δεν κολασ απολυτοσ τιποτα μην τρομαζετε τον κοσμο παιδια...αν γινετε η χρηση προφυλακτικου δεν πα8ενησ τιποτα και να γλοσοφυλασ κια γλυφομουνια ν κανεισ :grin:
**************************************ΕΛΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ,Ε,Ε?*******************************************************
απο το αριθμο μνμ μου καταλαβαινεις οτι βαριεμαι το πολυ γραψιμο.Οτι εχω κανει ειναι απο το ερεθισμα για να προσφερω κι εγω σε αυτο το σαιτ,να υπαρχει δοσοληψια.
Οσο και να εχουμε αναγκη την ηδονητο φιλι κτλ
*****************************************ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ**************************************************************
να πω κατι προσωπικο για να το καταλαβεις?Τοσο καιρο μονος και σημερα μολις τελιωσα το καφε με μια Ελληνιδα και το βραδυ θα παω για ποτακι με ζουμερη Ρωσιδα!Μαλλον το προβλημα μου ειναι πως θα τις συνδιασω γιατι  ακυρο μαλλον δεν θα φαω.
                                           ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ
1)ΦΙΛΙΑ-ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙΑ μονο στην κοπελα μας .Μη ζειτε χωρις αυριο.
2)Διαβασε για την υπατιτιδα και καθυσηχασε μετα τον κοσμο που μας βλεπει.
Στελνω αυτο το μνμ μονο και μονο γιατι θα ηθελα καποιος να με ταρακουνησει αν ημουν σε φαση μαλακιας οπως τυχον καποιοι εδω.
Μακαρι να ειναι καλα η κοπελα,η Νικολετα,δεν λεω να μας ενημερωσουν καποιοι απο εδω αν ειναι καλα μετα απο 1 μηνα πχ γιατι εχω και αλλες επιλογες.Απλα αστο καλυτερα.Φιλικα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τυπε οπως παει η κατασταση μας βλεπω να γινομαστε οπως ελεγε ο χαρρυ κλυνν για την ρωσια.με ενα πακετο τσιγαρα και ενα τζιν βγαζεις γκομενα.οποτε οι πουτανες θα την κανουν μαζικα γι'αλλου.ακομα και η βουλγαρια θα ειναι καλυτερα απο'δω

Επισκέπτης
Φιλτατε συναγωνηστη ABS δεν κανω καμια πλακα  :rockon: αναφερο με ολη την βαρυτητα των λεγομενον μου και παιρνο ολη την ευ8υνη επανο μου και λεω για αλλη μια φορα. οτι γλυφομουνι και γλοσοφυλο δεν κολασ ΤΙΠΟΤΑ..σε ενημερονο οτι απο οταν ακουστηκαν αυτα για την νικολετα εχεισ περαση μηνασ,μην σου πω και παραπανο...και το μουνακι τησ ειναι πεντακα8αρο και ΜΥΡΟΔΑΤΟ :lheel: δεν εχεισ παρα να πασ να το διαπιστοσησ εσυ ο ιδιοσ :rockon:Τωρα αν εχεισ βρει 2 γκομενακια και περνασ καλα κατσε εκει εφοσον αιστανεσε περισοτερη ασφαλεια...αλλα να ξερεισ οτι πιο επικυνδινα ειναι εκει εξω για διαφορα αφροδισια παρα με τησ τανεσ....το γνωριζισ καλα φανταζομε οτι αυτεσ πιο πολυ φοβουντε ενο τα κοριτσακια εκει εξω στα κλαμπακια γαμιουντε για πλακα ακαποτα... :knockinb:και παιρνουν ακαποτα επισησ στον κα8ε νεαρο  :pipa2: χορισ προφυλακτικο...με το που 8α πεισ σε 8ελο για σχεση [σαγαπω]και αλλεσ τετοιου τυπου μαλακιεσ :S :rockon:

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
επανερχομαι αργα το βραδυ!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Χριστινα!Η απολυτη σαρκα της ηδονης.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ ΠΡΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.. :SΟΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΟΣΤΕ ...ΟΛΕΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΟΦΛΑΝΕ. :rockon: :rockon: :rockon:
καμία σχέση αυτό που λές........δεν γνωρίζεις πράγματα..........

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εκεί ήμουν και εγώ ρε φίλε.......τι πρόβλημα αντιμετώπισες,δεν κατάλαβα........
 το οτι περιμενα εναν γνωστο μου σε μια γωνια που μενει κοντα στην περιοχη...

Και οτι ολοι γυρνουσαν και με τσεκαραν σε μια φαση απλα περιμενα, ειχαν σταματησει δυο τρια τσιγγάνακια κοριτσια η μια μεγαλη και οι αλλες δυο μικρες και πηγαινωερχοντουσαν στο σημειο που περιμενα εγω και με τσεκαρανε δεν ξερω για ποιον ακριβως λογο.

Σε μια φαση γυρναω  να δω, το πρακτορειο απεναντι με κοιταζε και οχι τυχαια ματια ετσι?ΜΕ εμμονη, η τσιγγανες το ιδιο, οι πακιστανοι το ιδιο, οι νταβαδες το ιδιο.. Συγνωμη ρε φιλε, δηλαδη απαγορευεται? Δεν ξερω εγω σπαστικα απιστευτα, δεν ειναιι η περιοχη δικη τους να τσεκαρουν τον καθενα...

Παντα γινεται αυτο με οποιον διποτε, και την αλλη φορα ενας γνωστος μου με περιμενε εκει και παλι τα ιδια ... Δεν ξερω γιατι...

Τοσο καχυποπτη , κακη,και υποβαθμισμενη περιοχη εχει καταντησει εκει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom