blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Τι μαλάκας είμαι...Ημουν μεταξύ αυτης και της Λένας/Ελένας...και μπήκα στη λάθος...
Δεν πειραζει τωρα ξερεις..Την επομενη φορα.
Τι μαλάκας είμαι...Ημουν μεταξύ αυτης και της Λένας/Ελένας...και μπήκα στη λάθος...
Ωραίος !ας γραψω και εγω μετα απο μηνες μια απλη χωρις υποκειμενικοτιτα (οσο μπορω) κριτικη
εχτες τεταρτη απογευματινη βαρδεια
...
ευχαριστω για τις πληροφοριες ομως και για τις 3 φαινοταν τι επιπλα ειναι. απλα η μαιρη και η τζεσσυ εμφανισιακα με εφτιαξαν αρκετα. αλλα δεν ρισκαρα την καταθεση γιατι φοβηθηκα οτι ειναι επιπλα και δεν ειχα λεφτα να κανω 2η καταθεση!!!Φυλ. 84 ισ.: η Σόνια η "Ιταλίδα". Μέτριες κριτικές. Πολλά υποσχόμενη στο σαλόνι, μούφα στο δωμάτιο.
Φυλ. 65 1ος: η Μαρία έχει πλαδαρέψει λίγο, αλλά και πάλι έχει αρνητικές κριτικές.
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ είναι γνωστό κομοδίνο.
Ελπίζω να σε έσωσα απο μερικές φόλες.
Είναι ένα σκιάχτρο με τατού; Αν ναι, την έχω πάρει στο Φωκαίας νομίζω και ήταν..γάματα...Επειδή όπως έχω ξαναπεί απέχω από τις κριτικές,ενημερώνω μόνο για φόλες για να προστατεύσω συναγωνιστές από χαμένα εικοσάρικα...
Χθες δοκίμασα τη Ρωξάννη από Φ59 κάτω...Μακρυά παιδιά...
Εκεί ήμουν και εγώ ρε φίλε.......τι πρόβλημα αντιμετώπισες,δεν κατάλαβα........περασα απο φυλης πριν λιγο αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω πολες, σε δυο τρια μπηκα..
Τα ιδια και τα ιδια...
επεισης πολες υποπτες φατσες τετοια ωρα... αλλαγη βαρδιας οπως καταλαβατε..
λιγο να κατσω σε μια γωνια να σκεφτω ποια θα παρω αρχηζουν και σε κοιτανε με μισο ματι ολοι..
Πακιστανοι, τσιγγανοι,νταβαδες... Λες και οι περιοχη ειναι δικη τους..
αυτη σου κανει τυπε?παιδια καμια πολυ αδυνατη ανορεξικη εχετε υποψη σας
επιστροφη στην πατριδα για το χριστινακι μετα τα οσα ειχαν γινει την πουλεψε
**************************************ΕΛΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ,Ε,Ε?*******************************************************καλημερα συναγωνηστεσ κουασιμοδο φιλε πηγαινε με την μαρια απο αλβανια με τησ φοβερεσ και τρομερεσ βυζαρεσ ιασονοσ 33 πρωινη ειναι ;)επισησ συναγωνηστη abs η νικολετα δεν εχει τιποτα η κοπελα ειναι πεντακα8αρη ξεκολατε με αυττην την ιστορια περι κονδυλοματον..επισησ με γλωσοφυλα δεν κολασ απολυτοσ τιποτα μην τρομαζετε τον κοσμο παιδια...αν γινετε η χρηση προφυλακτικου δεν πα8ενησ τιποτα και να γλοσοφυλασ κια γλυφομουνια ν κανεισ
Χριστινα!Η απολυτη σαρκα της ηδονης.
καμία σχέση αυτό που λές........δεν γνωρίζεις πράγματα..........ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ ΠΡΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.. :SΟΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΟΣΤΕ ...ΟΛΕΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΟΦΛΑΝΕ.
ξεροχυνω με Ιπποτη
ΖΗΤΩ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΜΟΥΝΙ!
το οτι περιμενα εναν γνωστο μου σε μια γωνια που μενει κοντα στην περιοχη...Εκεί ήμουν και εγώ ρε φίλε.......τι πρόβλημα αντιμετώπισες,δεν κατάλαβα........