Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (12 μέλη και 213 επισκέπτες)

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,ανασα δεν πρεπει να πηρε για ωρες μαλλον,ηταν και πολλα κλειστα.
Η καρολινα,η αδερφη της Μονικα, που ρωτησα εχει περιοδο,θα ειναι απο εβδομαδα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εβγαλε δηλαδή ότι δεν βγάζουμε εμείς σε ένα μήνα...

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Κρατηθηκα με το ζορι για τη Νικολετα στο φ66α γιατι απο οσο ειναι γνωστο τα κονδυλωματα και μετα απο θεραπεια υπαρχουν σαν ιος.Η τσατσα που δεν παραταει τον πασατεμπο,εριξε καραμουζα στην ερωτηση ποια δουλευει "γιατι ξερετε ολα τα ονοματα απο τις κοπελες?"

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
εχε υποψη σου οτι να γαμησεις μια με aids με προφυλακτικο και δεν σπασει δεν εγινε τιποτα,που η κρεμα στα μπου παει αερα.αν φιλησεις μια νεα κοπελα που βρηκες και εχει υπατιτιδα(100αδες χιλ ατομα) εχασες και 10 χρονια απο τη ζωη σου.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Μάγκες, κατέθεσα στην Λένα, Έλενα, στην Ιάσωνος...ΜΑΚΡΥΑ...Ανέβασα και κριτική...
Κάποιες καλές στο Μετάξι αν μπορείτε να προτείνετε...εκτός από την Τζωρτζιάννα που την τίμησα και έμεινα ικανοποιημένος.

Λαρίσα απο Ιασωνος 20α αμα την πετυχεις...

Επισκέπτης
καλημερα συναγωνηστεσ :grin:κουασιμοδο φιλε πηγαινε με την μαρια απο αλβανια με τησ φοβερεσ και τρομερεσ βυζαρεσ ιασονοσ 33 πρωινη ειναι  ;)επισησ συναγωνηστη abs η νικολετα δεν εχει τιποτα η κοπελα ειναι πεντακα8αρη ξεκολατε με αυττην την ιστορια περι κονδυλοματον..επισησ με γλωσοφυλα δεν κολασ απολυτοσ τιποτα μην τρομαζετε τον κοσμο παιδια...αν γινετε η χρηση προφυλακτικου δεν πα8ενησ τιποτα και να γλοσοφυλασ κια γλυφομουνια ν κανεισ :grin:

Braveheart1984

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Το Χριστινάκι από Φ69Α σταμάτησε το σπόρ; Εχει προκύψει κάποιο πρόβλημα; Έχω καιρό να επισκεφτώ το φόρουμ και την ίδια, από ότι φαίνεται! Κοίταξα στις προηγούμενες σελίδες και δεν βρήκα κάποια σχετική ενημέρωση. Απλά εξαφανίστηκε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν πληροφορία.

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Το Χριστινάκι από Φ69Α σταμάτησε το σπόρ; Εχει προκύψει κάποιο πρόβλημα; Έχω καιρό να επισκεφτώ το φόρουμ και την ίδια, από ότι φαίνεται! Κοίταξα στις προηγούμενες σελίδες και δεν βρήκα κάποια σχετική ενημέρωση. Απλά εξαφανίστηκε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν πληροφορία.
επιστροφη στην πατριδα για το χριστινακι μετα τα οσα ειχαν γινει την πουλεψε

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ ΠΡΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.. :SΟΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΟΣΤΕ ...ΟΛΕΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΟΦΛΑΝΕ. :rockon: :rockon: :rockon:
Μεσιέ Σι-σα-σε, γράφετε με πεζά για να μη φαίνεστε ως φωνασκών! Καλό μεσημέρι. ;)

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
επισησ συναγωνηστη abs η νικολετα δεν εχει τιποτα η κοπελα ειναι πεντακα8αρη ξεκολατε με αυττην την ιστορια περι κονδυλοματον..
και εγω την  :knockinb:  εις διπλουν  πριν 3 βδομαδες μετα φρικαρα λιγο  γιατι λεγανε μαλακιες αλλα δε εβγαλα στο πουτσο μου λουλουδια.... ειναι και μουναρα θα την ξανατιμησω  :grin:

Επισκέπτης
ας γραψω και εγω μετα απο μηνες μια απλη χωρις υποκειμενικοτιτα (οσο μπορω) κριτικη
εχτες τεταρτη απογευματινη βαρδεια

Φωκαιας 27πανω: ρουμανα 19 χρονων ψιλοκαλο μουνι χωρις κατι το εντυπωσιακο. νομιζω οτι εκανε φουλ εκτος κωλου και τελειωμα στο στηθος αλλα μην σας παρω στον λαιμο μου

Φωκαιας 27υπογειο: μιλφακι καλο σωμα δυστυχως δεν θυμαμε ονομα απλο προγραμμα

Φωκαιας 25κατω: Μονικα κλασσικη της περιοχης, δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου αλλα εχει χαλασει λιγο η λαμψη που εβγαζε. φουλ χωρις κωλο!!

Φωκαιας 25πανω: πιπινι ισπανιδα(απο την κοσταντζα) δυστυχως δεν θυμαμε ονομα απλο προγραμματακι

Φωκαιας 17κατω: νεα παρουσια με κωλο κλασικο πιπινι με λιγο πιο πλαδαρη περιφερεια απο τις κανονικες πιπινε προδιαγραφες

Φωκαιας 24: ξανθο μπαζο με κωλο

Φυλης 80: η μαρια η αλβανιδα που παλια εκανε και κωλο και μια αλλη που εκανε και αυτη κωλο, καλα μουνακια και οι 2 αλλα σιγουρα παγωτα στο κρεβατι νορμαλ και οι 2

Φυλης 84κατω: ομορφουλα μελαχρινη αδυνατη καλιγραμμη πουτσοπιαστρα με ενεργεια στο σαλονι και πεσιματα σε συναγωνιστες. απλο προγραμμα

Φυλης 86πανω
: η Μονικα η ρωσσιδα απλο προγραμματακι. ρε παιδια δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσει καθολου ειναι εντελως αντικαβλε γκομενα. και εχει και ξεπετουφακι στο σαλονι

Φυλης 86κατω: δεν πηγα αλλα μαλλον θα ηταν η Μυκη με κωλαρακι στο προγραμμα. οχι ακαποτο

Φυλης 65πανω
: μια καβλα μελαχρινη ρουμανα με απλο προγραμμα την ελεγαν Μαιρη και ηταν πραγματικα εντυπωσιακη για τα δικα μου γυφτοδεδομενα

Φυλης 65κατω: η Αλεξανδρα το κοριτσακι πολυ γλυκο και απιστευτα τρυφερο στο κρεβατι για εμενα αξιζει δοκιμη. πριν την κριση εκανε φουλ εκτος κωλου τωρα δεν ξερω. και μια αλλη μοντελο πιπινε ρουμανα μαλλον ψυγειοκαταψυκτης

Φυλης 71πανω: εχω κολησει δεν θυμαμε ονομα κλασικη που δουλευε και στο 69 ψηλη αδυνατη με εντυπωσιακο σωμα και δρακουλιαρικο χαμογελο. εκοψε τα μαλια της κοντα. απλο προγραμμα και ψιλοπεσιμο στο σαλονι

Φυλης 71κατω: Μπαρμπορα η γνωστη. ειναι τρελη καβλα, βεβαια την προτιμουσα με το καστανο μαλι. καποια στιγμη θα την παρω οταν εχω λεφτα να ξανακαταθεσω μετα απο πιθανη ξεπετα της παντως για εμενα ειναι ρισκο η καταθεση μαζι της (παρα τις κριτικες που εχουν γινει εντυπωσιακες) νορμαλ

Φυλης 109ισογειο: Αννα κλασικη εκει εδω και καιρο αδυνατη και λιγο πανω απο το μετριο σαν ομορφια κανει και εξτρακια μεσα

Φυλης 134πανω: 2 μουνια η γιαννα εντελως αδιαφορη και μια αλλη δεν θυμαμε ονομα η οποια φοραγε φορεματακι και γυαλακια και ηταν καβλα (προσωπο σωμα ο μεσος ορος της φυλης) απλο και οι 2

Φυλης136: η Μικαελα κλασικη απλο προγραμμα

με υπογραμμιση αυτες που δελεαστικα να καταθεσω.
γενικα σαφως καλυτερα απο οταν ειχε ξεσπασει το θεμα με το aids αλλα δεν εχουν επανελθει ακομα 100%
πολλες ομορφουλες στην φυλης αλλα δυστυχως τοσο "ιδιες" και με τοσο ξεπετο-υφακι που δεν σε καβλωνουν να περασεις.
εχτες εκανα κατι που δεν κανω συχνα, δεν κατεθεσα και οχι γιατι δεν ειχα καβλα ή λεφτα αλλα γιατι καμια δεν μου το εβγαλε να την γαμησω..

υ.γ. το "φουλ εκτος κωλου" ειναι γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
οταν λες "φουλ εκτος κωλου" τι εννοεις? ακα τσιμπουκι?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Εκτός  Φυλής  καί Φωκαίας δεν υπάρχουν άλλα σπίτια ???
Ας αφήσουμε το Μετάξουργείο, καλά υπάρχουν άνθρωποι (Ελληνες) που ακόμα ,πάνε στο Μεταξουργείο???
SERAPIS.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Εκτός  Φυλής  καί Φωκαίας δεν υπάρχουν άλλα σπίτια ???
Ας αφήσουμε το Μετάξουργείο, καλά υπάρχουν άνθρωποι (Ελληνες) που ακόμα ,πάνε στο Μεταξουργείο???
SERAPIS.

Υπαρχουν και αλλου σπιτια ρε φιλε...Και στο Μεταξι γιατι να μην πηγαινουν Ελληνες?? Αν βρεις κατι καλο ισως να αξιζει...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ας γραψω και εγω μετα απο μηνες μια απλη χωρις υποκειμενικοτιτα (οσο μπορω) κριτικη
εχτες τεταρτη απογευματινη βαρδεια
.....................

Φυλ. 84 ισ.: η Σόνια η "Ιταλίδα". Μέτριες κριτικές. Πολλά υποσχόμενη στο σαλόνι, μούφα στο δωμάτιο.
Φυλ. 65 1ος: η Μαρία έχει πλαδαρέψει λίγο, αλλά και πάλι έχει αρνητικές κριτικές.
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ είναι γνωστό κομοδίνο.

Ελπίζω να σε έσωσα απο μερικές φόλες.

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν πρέπει να φοβούνται μόνο όσοι πήγαν στον οίκους ανοχής για να κάνουν sex μαζί της,

αλλά και όσοι την έκλειναν εκτός αυτών.

Χρησιμοποιούσε συνήθως το όνομα Όλγα και χρέωνε 80 ευρώ την ώρα...

Τα "σέρβις" που έκανε και οι τιμή...ήταν τα παρακάτω:

113

anal

oral without condom

oral with condom

sex in different positions

69 position

erotic massage

masturbation

80 eur/1hour

Τώρα βάλτε πόσοι είναι αυτοί που έχουν πάει μαζί της (τις πρώτες 24 ώρες πήραν τηλ πάνω από 700 άτομα) από τους οποίους περισσότεροι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ παντρεμένοι με παιδιά,ή έχουν σχέση με κάποια ανυποψίαστη κοπέλα..

Εδώ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΒΟΜΒΑ..

Το θέμα -αν είναι έτσι όπως το παρουσίασε η ΚΕΕΛΠΝΟ -δυστυχώς προβλέπουμε να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις για πολλές ελληνικές οικογένειες...

Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης...υπάρχει και άλλη ιερόδουλη που κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό...στην οδο Φυλής...

Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα.Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.
Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β.Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.

egklimatikotita.gr

Επισκέπτης
εχετε δικιο φιλτατε συναγωνηστη mysterioys ειχα ξεχαση τα καπσ ανοιχτα :grin:..καλο μεσημερη :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟFF TOPIC! ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ Η ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

[size=40pt]ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ " ΙΣΠΑΝΙΔΑ" Η ΙΤΑΛΙΔΑ"?  :headbang: :headbang:  :jerking: :jerking: :jerking:[/size]

[size=50pt]ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕ  :headbang: :headbang:[/size]

[size=40pt]ΝΑΙ!!! ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ![/size]

[size=20pt]αν θελαμε ξενερωτες ιταλιδες και μπαζα, ισπανιδες... ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ![/size]

:jerking: :jerking: :jerking:  :headbang: :headbang:

Συνεχιστε τωρα την ενημερωση...  :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επειδή όπως έχω ξαναπεί απέχω από τις κριτικές,ενημερώνω μόνο για φόλες για να προστατεύσω συναγωνιστές από χαμένα εικοσάρικα...

Χθες δοκίμασα τη Ρωξάννη από Φ59 κάτω...Μακρυά παιδιά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom