n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
για το Αρη λές........μορφή πάντως..........2) Ξέχασες να πεις για τον απύθμενο τσάτσο.
για το Αρη λές........μορφή πάντως..........2) Ξέχασες να πεις για τον απύθμενο τσάτσο.
τελικά και το φυλής 80 έκλεισε στις ο4.00 και μάλιστα η Μαρία και η Εμμυ κοιμήθηκαν εκεί...........
καλησπέρα, σε τι αναφέρεσαι δεν το έπιασα........πάοκ έπρεπε να λέγεται...κάποιο λάθος έχει γίνει...
μόνο εγώ δεν τις έχω πάρει την Έρρικα και Νικολέτα. Διάβασα τις κριτικές σου, +1 και από εμένα.μπέμπα μιλάμε τρελό καυλάντισμα.......πάντος απο πολύ κοντά το πρόσωπο της έιναι λίγο σπασμένο....
πάοκ έπρεπε να λέγεται...κάποιο λάθος έχει γίνει...
Για τον τσατσο...καλησπέρα, σε τι αναφέρεσαι δεν το έπιασα........
Για τον τσατσο...
Μετάξι πήγε κανείς σήμερα; Αν κατέβω θα βρω τίποτε αξιόλογο;
Στην 3η βάρδια του μεταξουργειου κυκλοφορουν όλες οι τρομακτικες...Μπα τα γνωστα εχει... εκτος αν πας βραδυ που δεν ξερω τι θα εχει αν και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες..
Στην 3η βάρδια του μεταξουργειου κυκλοφορουν όλες οι τρομακτικες...
Στις υπολοιπες βαρδιες ο,τι πετυχεις.
εκτος απο αυτην δεν αξιζει κατι καλυτερο στην περιοχη..Μάγκες, κατέθεσα στην Λένα, Έλενα, στην Ιάσωνος...ΜΑΚΡΥΑ...Ανέβασα και κριτική...
Κάποιες καλές στο Μετάξι αν μπορείτε να προτείνετε...εκτός από την Τζωρτζιάννα που την τίμησα και έμεινα ικανοποιημένος.
ναι ρε φιλε οντως πολυ μουφα αυτο,ξερεισ απο φυλης και φωκαιας τι παιζει?εκτος απο αυτην δεν αξιζει κατι καλυτερο στην περιοχη..
Η τζουλιαννα κανει καλο γαμησακι στο ιασωνος 30.. αλλα απο στοματικο γαματα..
κραταει το κεφαλι στο στομα και την παιζει μονο αυτο..
Ειχα καιρο να την παρω και θυμαμαι οτι δεν βιαζεται στο δωματιο.Ποσοι περιμενουνε ρωταω -3 ,βολτα και ξανα δυο τρεις,εφυγα και ξαναπηρα την Μπαρπαρα.Ποιος, πού, πότε, γιατί;