Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 483 άτομα (35 μέλη και 448 επισκέπτες)

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Απαραδεκτος ο τσατσος του Φωκαίας 27 επανω στο 1. Συνηθως τον βλεπω στο Φωκαίας 27 υπογειο και εχω περασει μεσα.
Αποψε στις 7-και Δεν ειχε την Άντρεα αλλα δυο κοπελες μια ομορφη ξανθια (που δεν με κοιτουσε στα ματια και δεν φαινοτανε να ειχε κεφια) και μια μελαχρινη που δεν με εκανε τιποτα το ιδιαιτερο.
Που φευγω με αρπαζει απ τον ώμο και λεει να καθίσω να παω με μια κοπελα - δεν εισαι αντρας, ματακιας εισαι, και οτι με ξερει απο παλια και ποτε περναω - τραβηχτηκα και εφυγα - αυτος συνεχιζε να μου βρισει - ακομα και οταν εφτασα στο ισογειο. ΑΜΑΝ!

Στο Αλκιβιάδου 16Γ μια Κατερινα
Διδύμου 8Β - Ιασμιν
Φυλής 65Β - Αλεξάνδρα - και περασα καλα μαζι της

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Απαραδεκτος ο τσατσος του Φωκαίας 27 επανω στο 1. Συνηθως τον βλεπω στο Φωκαίας 27 υπογειο και εχω περασει μεσα.
Αποψε στις 7-και Δεν ειχε την Άντρεα αλλα δυο κοπελες μια ομορφη ξανθια (που δεν με κοιτουσε στα ματια και δεν φαινοτανε να ειχε κεφια) και μια μελαχρινη που δεν με εκανε τιποτα το ιδιαιτερο.
Που φευγω με αρπαζει απ τον ώμο και λεει να καθίσω να παω με μια κοπελα - δεν εισαι αντρας, ματακιας εισαι, και οτι με ξερει απο παλια και ποτε περναω - τραβηχτηκα και εφυγα - αυτος συνεχιζε να μου βρισει - ακομα και οταν εφτασα στο ισογειο. ΑΜΑΝ!

Στο Αλκιβιάδου 16Γ μια Κατερινα
Διδύμου 8Β - Ιασμιν
Φυλής 65Β - Αλεξάνδρα - και περασα καλα μαζι της
ρε πες του να πα να γαμηθει θα μας λενε που θα γαμαμε κιολας??!!!!  :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.933
Πόντοι
46.232
δίκιο , έχεις είναι πολύ φορτικός και πιεστικός.....
και έχει και την ατάκα ,πέρνα και αν δεν περάσεις καλά θα σου δώσω τα λεφτά πίσω....η κοπέλα είναι εγγύηση , άκου που σου λέω....ΜΑΥΡΟ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι αλλα αυτη η ξανθουλα... Αννα, ελεγε... τουλαχιστον απο εμφανιση

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
φαντασου κεφια που θα δημιουργησε σε οσους, με βαθυ ακα!Οχι ουτε αναφερθηκε,ουτε εγινε.Αποφευγει και το πεταχτο φιλι.
Μου φανηκε οτι ειπε ΜπαρμπΟρα,οκ οπως και να χει...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.627
Πόντοι
5.435
δίκιο , έχεις είναι πολύ φορτικός και πιεστικός.....
και έχει και την ατάκα ,πέρνα και αν δεν περάσεις καλά θα σου δώσω τα λεφτά πίσω....η κοπέλα είναι εγγύηση , άκου που σου λέω....ΜΑΥΡΟ
ναι έτσι είναι, την περασμένη εβδομάδα με πιάσανε από το μπράτσο τσάτσος και τάνα και με το ζόρι να με βάλουνε μέσα, ευτυχώς κατάφερα και ξέφυγα.  :jerking:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πρέπει να αρχίσουμε να πηγαίνουμε χωρίς λεφτά

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φωκ. 17: η Φλώρη με τις βυζάρες της έξω ελεύθερες να πάλονται !

Ναι ρε πούστη μου, την είδα πρώτη φορά σήμερα, τι βυζάρες είναι αυτές!  :boobies:

Δεν πέρασα (πήγα αλλού στα σίγουρα), αλλά ποιός την έχει πάρει?
Λέει τίποτα στα ενδότερα ή είναι μάπα το καρπούζι?
(Η καλή πίπα με ενδιαφέρει εμένα, πρωτίστως)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Διδύμου 20

Με το μάτι θολό από την καύλα, ήλθα εις συνουσίαν μετά της Αλεξάνδρας.

Δωμάτιο φρικτό, φωτισμένο μόνο με blacklight. Τα δυο σώματα παράξενα, σα να γαμιώσαντε άλιενς.

Πριν τη συνουσία, η Αλεξάνδρα φάνταζε ως ημίθεα.

Μετά τη συνουσία, ως αρθριτική μαϊμού.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Αλεξάνδρα 27/5/2011 στην δεύτερη βάρδια  Ιάσωνος 46 όροφος

Με άτακτες και ασχεδίαστες κινήσεις επισκέφθηκα τα πορνο-καταστήματα της περιοχής για να καταλήξω στην Αλεξάνδρα που έδειξε ότι με αγάπησε από την πρώτη στιγμή!

:cool2:

Η Αλεξάνδρα δουλεύει ενίοτε και στο μπουρδέλο της Ιάσωνος 36. Έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά. Εκτιμάται  ως προκλητικό πρόσωπο με πουτανίσια ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες σε συνηθισμένες προδιαγραφές.

Στο πορνο-σάλονο κινείται και μιλάει με τέτοιο τρόπο  που αποσκοπεί στην μέγιστη καλλιέργεια προσδοκιών για το δωμάτιο εργασίας.

Μπαίνοντας στο παγερό δωμάτιο (παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν λόγω εποχής και έλλειψης κλιματισμού λόγω λογικότερης διαχείρισης των πόρων του μπουρδέλου στην οικονομική κρίση)   αισθάνθηκα ανεξήγητη αισιοδοξία και χαρά. Σε επικοινωνία που είχα με φίλο μου καθηγητή της ψυχιατρικής μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και να μην ανησυχώ. Παραμύθια!

Στο ζητούμενο :

Η πορνο-δέσποινα Αλεξάνδρα πλησίασε στο στενάχωρο όπως και «στεναχωρημένο» κρεβάτι με όλη την απαιτούμενη συνωμοτική κίνηση για να με προκαλέσει σε μέγιστο ζητούμενο επίπεδο.
Το πέτυχε!
Τα προκαταρκτικά καθώς και οι λεκτικές εισαγωγές από μεριάς της ήταν σε πολύ ικανοποιητική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής για τα 10 ευρώ.

Ουσιαστική και «επιθετική» περιποίηση.
Άμεσος διάλογος από μεριάς της με τον πούτσο μου που για μια στιγμή νόμισα ότι θα ανοίξει (ο πούτσος μου) διάλογο μαζί της για εμένα χωρίς εμένα!
Ικανοποιητική φροντίδα των αρχιδιών με χέρια και με χείλια.

:pipa1:

Αξιολογείται αντικειμενικά ως καλή η συμμετοχή της σε δυο στάσεις ιεραποστολικό και πισω-κω(ο)λητό.

Στο τέλος της μπουρδελό-σκαλας με αποχαιρετούσαν οι τέσσερεις κομπρέσορες των κλιματιστικών που έδειχναν να με γνωρίζουν αρκετά ...

kompres.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η μια Αλεξάνδρα μετά την άλλη.

Ευτυχώς που δεν διαβάζει η Ελβίρα (Ιάκχου 7) να μας πάρει απ' τα μούτρα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η μια Αλεξάνδρα μετά την άλλη
Αν σου πω ότι με πρόλαβες, μάλλον δεν θα το πιστέψεις ...  :)

...
Ευτυχώς που δεν διαβάζει η Ελβίρα (Ιάκχου 7) να μας πάρει απ' τα μούτρα.

Ε! Δεν (το) πιστεύω ...

ότι το ήθελε ...  ;)

Άλλη με 40-60 ευρώ μας αποσυντονίζει και άλλη με 10 ευρώ μας πηγαίνει στο (ψεύτικο) παράδεισο ...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γρηγορη καταδρομικη σημερα Φυλης 2η βαρδια με Χλεχλεκια, Μιλεπετροζα και Γιατρο..
Ενημερωση βαριεμαι να γραψω σχεδον τα ιδια με την τελευταια φορα
Ο κοσμος αρκετος θα λεγα και ολα φαινεται να ξαναγιναν φυσιολογικα..
Ακομα και οι τσατσαδες ξαναρχισαν την καραμουζα  :rockon: :rockon:
Και τελος το σημαντικοτερο, αρχισε να παιζει παλι ελευθερο στοματικο σε αρκετα τσαρδια    :rockon: :rockon:

Τα παντα ξεχνιουνται

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.933
Πόντοι
46.232
βόλτα γιάτι έτσι μου την βάρεσε στις 01.30 μεχρι πρίν απο ενα 15λεπτο....

Φωκαίας 27Β πάνω οι μαυρούλες Ζιζέλ και Τζου ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερρικα κοντό μαλλί μπούτια σαν αθλήτρια του καλλιτεχνικου πατινάζ μικρό βυζι ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε αν και δεν είναι του γούστου μου αλλά με το καυλάντισμα που μου έκανε στο σαλόνι με κατάφερε ,θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 27α Αντρεα το καστανό πιπίνι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Βανέσσα παχουλή προς χοντρή μελαχρινή ,απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζιά.
Φωκαίας 25α Γκαμπριέλα μελαχρινή με μαλλία μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα τατου στον αριστερό ωμο και στο αριστερό πλευρό , με ακα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά κανινικό σώμα ωραιο κώλο στητό βυζι ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 59 κάτω Ρωξάννα η 19χρονη!!!! ουγγαρέζα ξανθιά ψηλή νταρντάνα με τατού χαμηλα στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Μαιρη μελαχρινή τσιγγάνοβουλαγαρορουμάνα με πεσμένο βυζί και ανοιχτή περιφέρεια.
Φυλής 80 Μαίρη με τις τεχνικές βελτιώσεις(στηθος , κώλος),απλό πρόγραμμα και κλασσικα Εμμυ
με κώλο.
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή λεπτη μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ανναμαρια ξανθιά με φάτσα για χαστουκια κανονικό σώμα άβυζι ,με κώλο.
Φυλής 71β Μπαρμπαρα το πιπίνι με την λόρδοση και το λαχταριστό κορμάκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα το ξανθό μίλφ με τα πλαστικά κανόνια ,ακα τελειωτικό και γλύφει και δάχτυλα ποδιών.
Φυλής 86α Καρολίνα ο ουκρανέζα μουναρα ,απλό πρόγραμμα(το μόνο μαγαζί που ειχε κόσμο)
όποιος έχει αυπνίες οι κοπέλες θα δουλέυουν μεχρι τις 06.00 .

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
1) βόλτα γιάτι έτσι μου την βάρεσε

2) Φωκαίας 27Β πάνω οι μαυρούλες Ζιζέλ και Τζου

3) όποιος έχει αυπνίες οι κοπέλες θα δουλέυουν μεχρι τις 06.00 .

1) Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι.  Άξιος.

2) Ξέχασες να πεις για τον απύθμενο τσάτσο.

3) Εκτός από το Φυλής 86α (Καρολίνα) που κλείνει 04.00.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.933
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom