Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η γνωστή Χριστίνα από Φυλής 69 είπε η τσατσά ότι έφυγε για την πατρίδα της και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ξανά πίσω. Ελπίζω να μην έχει καμμία σχέση με τα τελευταία γεγονότα...

Σοβαρα μιλας, εφυγε το χριστινακι ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
φιλε ακορεστοσ παρακαλο να σχολιαζεισ αυτα που λεω...και οχι την ορ8ογραφια μου....εξαλου δεν νομιζο οτι εδω κανουμ εμα8ηματα ορ8γραφιασ ;)σωστα μαγγεσ :rockon:
ναί ένα δίκιο το έχεις ,
αλλά και σύ ρε παιδάκι μου προσπάθησε λίγο....μας έχεις βγάλει τα μάτια....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
φιλε ακορεστοσ παρακαλο να σχολιαζεισ αυτα που λεω...και οχι την ορ8ογραφια μου....εξαλου δεν νομιζο οτι εδω κανουμ εμα8ηματα ορ8γραφιασ ;)σωστα μαγγεσ :rockon:

Μεγάλε, η γλώσσα ΔΕΝ είναι απλώς ένα μέσον επικοινωνίας.
Η ανορθογραφία προσβάλει εσένα, εμάς κι προπάντων την ίδια την γλώσσα!

Ασχέτως το που βρίσκεσαι και το που/τι γράφεις, ο σεβασμός στον πολιτισμό σου είναι το Α και το Ω.

Είναι άλλο να κάνεις 1-2 λαθάκια, και άλλο να εγκληματείς έτσι και να κατακρεουργείς την ιστορικότερη, αρχαιότερη, τελειότερη κληρονομιά που έχεις και έχουμε.

Αυτά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η γνωστή Χριστίνα από Φυλής 69 είπε η τσατσά ότι έφυγε για την πατρίδα της και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ξανά πίσω. Ελπίζω να μην έχει καμμία σχέση με τα τελευταία γεγονότα...

Από ότι γνωρίζω, η Χριστίνα τα έκανε όλα με προφύλαξη.
Και όταν λέω : όλα , εννοώ όλα.

Οπότε, δεν νομίζω να έχει κάτι να φοβάται.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Απόψε Φωκαίας και Αγκύρας
Φωκ27 επάνω το σοκολατί με την πεταχτή λάρα.
Φωκ υπόγα η Καρίνα
Αγκύρας 12 η Βαλέρια(κορμάρα αλλά έψαχνα κατι ξεκωλέ)
Αγκύρας 12α πρώτη φορά έβλεπα αυτό το ξανθό κοντοπούτανο με μαυρισματάκι παραλίας(κάψιμο από ήλιο στα πρωτα μπάνια),ωραίο σωματάκι και προσωπάκι καυλιάρικο,Αλεξάνδρα εκ Ρωσίας που είναι και στην Διδύμου μου είπε),καλό αργό μπούκι  :pipa1:και γλώσσα-πινέλο στημένη στα 4,ιεραποστολικά,αγκαλιά στα όρθια καθώς είναι μια σταλιά και στα 4 :zfuck: φυσικά,καραμέλωμα και τελείωμα σε χέρια-στήθος,ομιλητικό και παιχνιδιάρικο γ-καυλέτο.
Κατά τα άλλα μέχρι και οι μύγες είχαν εξαφανιστεί,νέκρα η Φυλής.Τελικά θα πρέπει πολλοί να ''χεστήκανε'' πανω τους και σε συνδυασμό με τις τρομοκρατίες των ΜΜΕ δεν κατεβαίνουν.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλε, η γλώσσα ΔΕΝ είναι απλώς ένα μέσον επικοινωνίας.
Η ανορθογραφία προσβάλει εσένα, εμάς κι προπάντων την ίδια την γλώσσα!

Ασχέτως το που βρίσκεσαι και το που/τι γράφεις, ο σεβασμός στον πολιτισμό σου είναι το Α και το Ω.

Είναι άλλο να κάνεις 1-2 λαθάκια, και άλλο να εγκληματείς έτσι και να κατακρεουργείς την ιστορικότερη, αρχαιότερη, τελειότερη κληρονομιά που έχεις και έχουμε.

Αυτά

Μυν ησε ρατσειστυς μαι τους αννωρθωγραφους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες η αγαπη απο φωκαιας που στο καλο θα την πετηχω  :cussing:.παω απογευμα μου λενε ειναι βραδυ παω βραδυ δεν την βρισκω, και ζητω απο τους ψαγμενους μπουρδελιαριδες  :helpplea:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ενημερωση μεσημεριου από φυλης
65β δυο κοριτσια,η αλεξανδρα και η γκαπετα,τα χαρακτηριστικα τους εχουν αναφερθει
67 σαρα,η σχετικα ψηλη λεπτη ξανθια κατσαρομαλλα που εχω δει στο ισογειο του 134.Αν η υπηρεσια μου ανεφερε στη διαρκεια του προγραμματος ότι εχει και χαρτια θα εμπαινα
69β μαλλον η τανια αν  ειδα καλα από το δρομο προς το παραθυρο που βγηκε
66δ δυο κοριτσια,μια νοστιμη ξανθουλα,ισως η νικολετα και μια κοντοπουτανη μελαγχροινη με στυλ και επιδερμιδα που παρεπεμπε πολυ στη καρμεν απο διδυμου,καλο σεξι σωμα με το ματι να πεφτει στο ελκυστικοτατο πισω συστημα
84β ιρινα,η ψηλη
86α αλινα,η μελαγχροινη με τα γατισια μπλε ματια που δουλευε πριν λιγους μηνες και για αρκετο καιρο εκει
109α τανια, κοντουλα μελαγχροινη με τα παιασιματακια της
134 ισογειο oυαννα
Αγκυρας
12α η ψηλη νταρνατανογκομενα mlf βικτωρια
12β αννα,η πολύ λεπτη και παντα ντροπαλη ,σχεδον τρομαγμενηmlf oσες φορες την εχω δει να  βγαινει στο σαλονι
Φωκαιας
25β αννα,μια νοστιμη αρκετα χυμωδης μελαγχροινη κοπελα
27α υπογειο η mlf αναστασια
27β βικτωρια και γιαννα
27β οροφος ντιανα.μια ξανθουλα με πλουσιο στηθος και μετριο σωμα
Αλκαμενους
113 μαρια η τρελλοκοτσιδου
117 η ξανθια πειραιωτισα όπως ανεφερε η υπηρεσια,νομιζω ελενα γιατι την εχω ξαναδει
Περγαμου 27 υπογειο τατιανα,χοντρουλα μελαγχροινη και φωτεινη,την οποια δεν ειδα
Καμια καταθεση,καθως οπως εχω διαπιστωσει η μεσημεριανη βαρδια δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Πολύ κρίμα, αν τελικά δεν επιστρέψει. Είτε τη συμπαθούσε κανείς είτε όχι ήταν κοπέλα που τιμούσε τα χρήματα που έπαιρνε.

Από ότι γνωρίζω, η Χριστίνα τα έκανε όλα με προφύλαξη.
Και όταν λέω : όλα , εννοώ όλα.

Οπότε, δεν νομίζω να έχει κάτι να φοβάται.

Το πάντα με προφύλαξη ανακοινωνόταν κι απ'το σαλόνι πολύ πριν ξεσπάσει ο σάλος. Στουντιοκόριτσο πάντως την περασμένη εβδομάδα μου δήλωσε ότι σκοπεύει κι αυτή να φύγει όταν λήξουν τα χαρτιά της. Είδωμεν!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πολύ κρίμα, αν τελικά δεν επιστρέψει. Είτε τη συμπαθούσε κανείς είτε όχι ήταν κοπέλα που τιμούσε τα χρήματα που έπαιρνε.

Το πάντα με προφύλαξη ανακοινωνόταν κι απ'το σαλόνι πολύ πριν ξεσπάσει ο σάλος. Στουντιοκόριτσο πάντως την περασμένη εβδομάδα μου δήλωσε ότι σκοπεύει κι αυτή να φύγει όταν λήξουν τα χαρτιά της. Είδωμεν!

Με τα λεφτα που μαζευουν εδω σε ενα χρονο, πανε στις πατριδες τους και ειναι βασιλιαδες

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η βασιλιάς; Εγώ ήξερα την βασίλισσα...
Τι μαθαίνει κανείς στο bourdela.com...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ενημερωση μεσημεριου από φυλης

........

Καμια καταθεση,καθως οπως εχω διαπιστωσει η μεσημεριανη βαρδια δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον

μια χαρα ενδιαφερον παρουσιαζει και η πρωινη βαρδια οπως επισης η απογευματινη και βραδινη ...

απλως ειναι σου γινει το κλικ...

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια. θα ερθω αθηνα αυριο και επειδει δεν ξερω και πολλα μπορει κανεις να μου πει αυτη την εποχη ποιες κανουν την καλητερη πιπα στη περιοχη τις φυλης?

Επισκέπτης
ΦΙΛΕ πολλεσ κανουν καλη πιπα ;)αλλα η τοπ οφ τοπ πιπα την κανει η Μιραντα το μπισκοτακι :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Να σημειώσω οτι σήμερα στον Συγγρό και ενώ περίμενα να παραλάβω τα αποτελέσματα για το HIV ήταν και η γνωστή Αντριάννα απο Διδύμου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom