Η γνωστή Χριστίνα από Φυλής 69 είπε η τσατσά ότι έφυγε για την πατρίδα της και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ξανά πίσω. Ελπίζω να μην έχει καμμία σχέση με τα τελευταία γεγονότα...
Σοβαρα μιλας, εφυγε το χριστινακι ?
Η γνωστή Χριστίνα από Φυλής 69 είπε η τσατσά ότι έφυγε για την πατρίδα της και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ξανά πίσω. Ελπίζω να μην έχει καμμία σχέση με τα τελευταία γεγονότα...
ναί ένα δίκιο το έχεις ,φιλε ακορεστοσ παρακαλο να σχολιαζεισ αυτα που λεω...και οχι την ορ8ογραφια μου....εξαλου δεν νομιζο οτι εδω κανουμ εμα8ηματα ορ8γραφιασ ;)σωστα μαγγεσ
φιλε ακορεστοσ παρακαλο να σχολιαζεισ αυτα που λεω...και οχι την ορ8ογραφια μου....εξαλου δεν νομιζο οτι εδω κανουμ εμα8ηματα ορ8γραφιασ ;)σωστα μαγγεσ
Μεγάλε, η γλώσσα ΔΕΝ είναι απλώς ένα μέσον επικοινωνίας.
Η ανορθογραφία προσβάλει εσένα, εμάς κι προπάντων την ίδια την γλώσσα!
Ασχέτως το που βρίσκεσαι και το που/τι γράφεις, ο σεβασμός στον πολιτισμό σου είναι το Α και το Ω.
Είναι άλλο να κάνεις 1-2 λαθάκια, και άλλο να εγκληματείς έτσι και να κατακρεουργείς την ιστορικότερη, αρχαιότερη, τελειότερη κληρονομιά που έχεις και έχουμε.
Αυτά
Μυν ησε ρατσειστυς μαι τους αννωρθωγραφους
ναι θα συμφωνήσω και εγω....Από ότι γνωρίζω, η Χριστίνα τα έκανε όλα με προφύλαξη.
Και όταν λέω : όλα , εννοώ όλα.
Οπότε, δεν νομίζω να έχει κάτι να φοβάται.
Μυν ησε ρατσειστυς μαι τους αννωρθωγραφους
Αμάν ρε παίδες με αυτό το βιντεάκι.......οι άλλοι κάνουν τους Ράμπο να πούμε..... Γελάει ο κόσμος! Το θέμα μας είναι η ενημέρωση....
Από ότι γνωρίζω, η Χριστίνα τα έκανε όλα με προφύλαξη.
Και όταν λέω : όλα , εννοώ όλα.
Οπότε, δεν νομίζω να έχει κάτι να φοβάται.
Πολύ κρίμα, αν τελικά δεν επιστρέψει. Είτε τη συμπαθούσε κανείς είτε όχι ήταν κοπέλα που τιμούσε τα χρήματα που έπαιρνε.
Το πάντα με προφύλαξη ανακοινωνόταν κι απ'το σαλόνι πολύ πριν ξεσπάσει ο σάλος. Στουντιοκόριτσο πάντως την περασμένη εβδομάδα μου δήλωσε ότι σκοπεύει κι αυτή να φύγει όταν λήξουν τα χαρτιά της. Είδωμεν!
Ενημερωση μεσημεριου από φυλης
........
Καμια καταθεση,καθως οπως εχω διαπιστωσει η μεσημεριανη βαρδια δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον