Ήμαρτον ρε πούστη μου...2. ξανθό κοντό μπάζο ψιλο μιλφ για τα γούστα μου εντελώς αδιάφορο :o
Αμα ξεκινησε και το φ27 ισογειο τα μιλφ, την κατσαμε την βαρκα
Ωραία ενημερωση
Ήμαρτον ρε πούστη μου...2. ξανθό κοντό μπάζο ψιλο μιλφ για τα γούστα μου εντελώς αδιάφορο :o
Εσύ μην επιμένεις. Είναι παράνομα λέμε και λειτουργούν με άδεια μασατζίδικου. Σου έδωσα και το σχετικό νόμο. Μια γυναίκα στην Αγγλία είναι παράνομο να εκδίδεται σε μπουρδέλο. Δεν υπάρχουν νόμιμες ιερόδουλες όπως εδώ που να καλύπτονται νομικά και να μπορούν ακόμα και να ασφαλίζονται. Ξέρεις πόσα μπουρδέλα έχει κλείσει φέτος - που πλησιάζουν και οι αγώνες - η αστυνομία του Λονδίνου? Πάρα πολλά.
Ό,τι και να του απαντατε, την κασετα του βαζει ο πικέPicker λες μαλακίες.
Το Λονδίνο βρίθει από κανονικούς αλλά και από σπέσιαλ οίκους ανοχής.
Δεν ξέρω πως έχεις βγάλει το συμπέρασμα περί μασατζίδικου, αλλά εκεί είναι οργανωμένο το άθλημα. Εκτός τα γνωστά μπουρδέλα στο Soho, έχουνε:
Βασικά υπάρχει το αντίστοιχο bourdela.gr με το adultwork.com & punternet.com, όπου και διαφημίζονται κοπέλες γραφείου ή ανεξάρτητες και υπάρχουν σχόλια υπηρεσιών.
Επίσης υπάρχουν site ανά εθνότητα. π.χ. με ασιάτισες, με ινδές με Λ. Αμερική, με Ρωσσίδες, με . . . .. .
Υπάρχουν γραφεία με ποικιλία.
Οι κοπέλες προσφέρουν incall ή outcall υπηρεσίες.
Σε όλα αυτά τα site γράφουν ξεκάθαρα τις υπηρεσίες τους π.χ. owo, cif, cim, anal, french kiss, . . . .. .
Άρα απέχουν πολύ από τις υπηρεσίες μασατζίδικου, εκτός αν δεν ξέρεις την διαφορά !
Άντε γειά.
μήπως ήτανε ταμπόν τύπε?σημερα πηγα και γαμησα την μαρια την κατσαριδα απο ιασωνος ,κριτικη δε γραφω βαριεμαι,της τον βαζω και αρχιζω το σπρωξιμο,ενιωθα και την υπαρξη καποιου αλλου πραγματος μεσα στο μουνι της το οποιο ετριζε κιολας με το σπρωξιμο και το μεσα εξω..θα μου πειτε γιατι δεν ρωταγες εκεινη την στιγμη τι εκανε αυτο το θορυβο ? ε, ρωτησα στο τελος !
η μαρια μου ειπε οτι της ηρθε περιοδος :o :o :o :o στην αρχη της βαρδιας και επειδη δεν ειχε αλλη κοπελα εβαλε μεσα στο μουνι της κατι που πουλανε για αυτες τις περιπτωσεις και τραβαει το αιμα να μην τρεχει,δε θυμαμαι πως το ειπε ....οταν τον εβγαλα παντως δεν ειχα αιμα πανω μου...εχετε γαμησει ποθτανα με περιοδο ποτε ? παιζει να ειμαι και ο μονος εδω μεσα λεμε
μήπως ήτανε ταμπόν τύπε?
φιλε γεια σου..γαμησα και εγω το μαρακι το μικρωκαμωμενο σημερα ημουνα ο πρωτος που της ηρθε περιοδο ετσι μου ειπε πως ποναει η κοιλιτσα τις..παιζει να σε ειδα ..ο τσατσος ο πουστης μου ελεγε οτι καυλωνει με πουτσες και με γαμησια χαχαχαχασημερα πηγα και γαμησα την μαρια την κατσαριδα απο ιασωνος ,κριτικη δε γραφω βαριεμαι,της τον βαζω και αρχιζω το σπρωξιμο,ενιωθα και την υπαρξη καποιου αλλου πραγματος μεσα στο μουνι της το οποιο ετριζε κιολας με το σπρωξιμο και το μεσα εξω..θα μου πειτε γιατι δεν ρωταγες εκεινη την στιγμη τι εκανε αυτο το θορυβο ? ε, ρωτησα στο τελος !
η μαρια μου ειπε οτι της ηρθε περιοδος :o :o :o :o στην αρχη της βαρδιας και επειδη δεν ειχε αλλη κοπελα εβαλε μεσα στο μουνι της κατι που πουλανε για αυτες τις περιπτωσεις και τραβαει το αιμα να μην τρεχει,δε θυμαμαι πως το ειπε ....οταν τον εβγαλα παντως δεν ειχα αιμα πανω μου...εχετε γαμησει ποθτανα με περιοδο ποτε ? παιζει να ειμαι και ο μονος εδω μεσα λεμε
φιλε γεια σου..γαμησα και εγω το μαρακι το μικρωκαμωμενο σημερα ημουνα ο πρωτος που της ηρθε περιοδο ετσι μου ειπε πως ποναει η κοιλιτσα τις..παιζει να σε ειδα ..ο τσατσος ο πουστης μου ελεγε οτι καυλωνει με πουτσες και με γαμησια χαχαχαχα
Mου χει τυχει και σε στριπτιτζαδικο να φοραει σφουγγαρακι στο μουνι της, αλλά και σε μπουρδελα.σημερα πηγα και γαμησα την μαρια την κατσαριδα απο ιασωνος ,κριτικη δε γραφω βαριεμαι,της τον βαζω και αρχιζω το σπρωξιμο,ενιωθα και την υπαρξη καποιου αλλου πραγματος μεσα στο μουνι της το οποιο ετριζε κιολας με το σπρωξιμο και το μεσα εξω..θα μου πειτε γιατι δεν ρωταγες εκεινη την στιγμη τι εκανε αυτο το θορυβο ? ε, ρωτησα στο τελος !
αφου δεν δινει κωλο..δεν ξερω αν ακουσες τον διαλογο που ειχε η μαρια ενω ηταν μαζι μου στο δωματιο με τον τσατσο εξω οταν του ειπε
'' μιχαληηηη μου τον εβαλε στον κωλοοοοο !! '' μιχαληηηηηηη''
Picker λες μαλακίες.
Το Λονδίνο βρίθει από κανονικούς αλλά και από σπέσιαλ οίκους ανοχής.
Δεν ξέρω πως έχεις βγάλει το συμπέρασμα περί μασατζίδικου, αλλά εκεί είναι οργανωμένο το άθλημα. Εκτός τα γνωστά μπουρδέλα στο Soho, έχουνε:
Βασικά υπάρχει το αντίστοιχο bourdela.gr με το adultwork.com & punternet.com, όπου και διαφημίζονται κοπέλες γραφείου ή ανεξάρτητες και υπάρχουν σχόλια υπηρεσιών.
Επίσης υπάρχουν site ανά εθνότητα. π.χ. με ασιάτισες, με ινδές με Λ. Αμερική, με Ρωσσίδες, με . . . .. .
Υπάρχουν γραφεία με ποικιλία.
Οι κοπέλες προσφέρουν incall ή outcall υπηρεσίες.
Σε όλα αυτά τα site γράφουν ξεκάθαρα τις υπηρεσίες τους π.χ. owo, cif, cim, anal, french kiss, . . . .. .
Άρα απέχουν πολύ από τις υπηρεσίες μασατζίδικου, εκτός αν δεν ξέρεις την διαφορά !
Άντε γειά.
αφου δεν δινει κωλο..
Mου χει τυχει και σε στριπτιτζαδικο να φοραει σφουγγαρακι στο μουνι της, αλλά και σε μπουρδελα.
Δυστηχως ειναι ψιλοσυχνο φαινομενο.
Σφουγγαρι βαζουν για να κραταει το αιμα μου το εχει πει πουτανα.ψιλομαλακια ειναι παντως η φαση...δε μου αρεσε και αν μου ξανατυχει θα ζητησω χρηματα πισω και θα φυγω..
Άμα πας σε κοπελα που δεχεται δαχτυλιασματα αλλες φορες και εκεινη την μερα δεν δεχεται, να ξερεις οτι ειναι πιθανο να συμβαινει αυτό ;) .ψιλομαλακια ειναι παντως η φαση...δε μου αρεσε και αν μου ξανατυχει θα ζητησω χρηματα πισω και θα φυγω..
Σφουγγαρι βαζουν για να κραταει το αιμα μου το εχει πει πουτανα.
Εσύ μην επιμένεις. Είναι παράνομα λέμε και λειτουργούν με άδεια μασατζίδικου. Σου έδωσα και το σχετικό νόμο.
Πρειπει να ειστε πολυ ασχημος,εμενα με βαζουν παντα.Στην οδό Αλκιβιάδου, η δεξιά θύρα δεν άνοιξε, καθότι με απέρριψαν στο face control.
Στην οδό Αλκιβιάδου,
Στη μεσαία θύρα
Στον ίδιο χώρο συνεκδίδετο και η αλλοδαπή Ειρήνη, χυμώδης επίσης.