Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (29 μέλη και 256 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Για πάμε 3η βάρδυα Μεταξούπολη με εκλεκτούς συναγωνιστές όπως Πιτσιλιστής, Πιστός Ιππότης της ηδονής, χλεχλέκιας, νώντας, Μιλλεπετρόζα, χοελοβερ, Στρατηλάτης και ο γραφών...

Κολωνού 30 ψηλό μιλφ με καρέ μαλλί ήταν στην είσοδο του μπουρδέλου ντυμένη με την ρόμπα της ψαρεύοντας πελάτες :o
Κολωνού 32Α Αλίνα με φουλ πρόγραμμα στα 15€
Κολωνού 32Β Βαννέσα από ταυλάνδη τιμήθηκε από χλεχλεκια και Καρίνα την οποία καυλάντισε έντονα ο Νώντας
Κολωνού 27Β δούλευε κοντή κοπέλα στα όρια του νάνου λευκή με πεσμένο βυζί(ενημέρωση από τους υπόλοιπους δεν ανέβηκα)
Κολωνού 27Γ Βίκυ με απλό στα 10€
Ιάσωνος 19Α Αλίνα μελαγχρινή με απλό στα 10€ με 15€ χορήγηση της κωλοτρυπίδας της
Λεωνίδου 28 ισόγειο Νικόλ ξανθιά αδύνατη μικροκαμωμένη τιμήθηκε σε παρτούζα από πιτσιλιστή και έταιρο φίλο του
Λεωνίδου 28 όροφος Σόνια μιλφ ρωσσίδα ξανθιά απλό στα 10€ και φουλ στα 15€ με ελεύεθρα στοματικό και τελειωτικό
Ιάσωνος 27Α Χριστίνα σοκολάτα από Ζιμπάμπουε απλό στα 10€
Ιάσωνος 30 Ελβίρα κοκκινομάλλα αρκετά απαξιωτική απεναντί μας απλό στα 10€
Ιάσωνος 30 υπόγειο μελαγχρινή αδύνατη με γυαλάκια απλό στα 10€
Ιάσωνος 31 ισόγειο σάπιο μελαγχρινό τεμάχιο με απλό στα 10€
Ιάσωνος 31 υπόγα Γιασμίν μελαγχρινή με απλό στα 10€
Ιάσωνος 33 Μαρία ή Μαρία το κατσαριδάκι με συντροφιά τον πούστη τσάτσο Σαρουμαν ο οποίος μας καραμούζιασε ενώ ο ιππότης είχε πάρει στην αγκαλιά του την Μαρία......από το δωμάτιο αποχώρησε Πακιστανός :S
Ιάσωνος 37Α Τζένυ το γυφτάκι απλό στα 10€
Ιάσωνος 44 δεξιά Κατερίνα καστανή με φουλ στα 15€
Ιάσωνος 43 Μαρία και Λία τσιγγανοβουλγάρες αμφότερες απλό στα 10€

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
βικη με απλο στα 15 ομως νομιζω.... δεν εχει πεσει... ειναι σταθερη.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πρωινό εξπρές Μετάξι

Κολωνού 32Β μελαχρινό ισχνό κοιμισμέμο - άδειο το μαγαζί
Κολωνού 32Γ κάτι αντίστοιχο
Κολωνού 32Α η Γκάμπι Γκαμπριέλα
Κολωνού 30Β η Τζωρτζιάνα και η φίλη της. Θα πέρναγα στην μικρή αλλά το πάντα χαμογελαστό προσωπάκι είχε πολύ κατεβασμένα μούτρα και με κοίταγε με μίσος (??!!)
Κολωνού 30Α η Αννα ξανθό μέτριο πλάσμα 1,65 με μία μελαχρινή κοντή 1,55 και μεγάλα στήθη για το μπόι της.

Επισκέπτης
μην απαντατε στο Picker ειναι τρολακιας και απλα θελει να ασχολουνται μαζι του

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καλημέρα σε όλους, καλό Πάσχα καλή ανάσταση να έχετε,
τη κάνω σήμερα, και θα γυρίσω Δευτέρα

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑΑΑΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]  :rockon:

Μπέμπας, Πρόεδρος, Μάκης, kostakis, heelover, xlexlekias, n.smirni, millepetroza, ktm, boldemort, lust, Φανούρης, cheyene, taftaar και όσους ξέχασα  :rockon:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μα ρε Τζων, έχω άδικο; Βλέπουνε τους αρχιμαλάκες τους πορνοστάρ που τελειώνουν με το πουλί στο χέρι για να παίρνει η κάμερα την εκσπερμάτωση και πάνε και κάνουνε κι αυτοί το ίδιο. Χαχαχα!  :2funny:  

Μα πόσο μαλάκες πια; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό στις τσόντες είναι μια μαλακία που γίνεται απλά για να το παίρνει η κάμερα;  Έλεος!   :uglystupid:  

Picker   :sunglasses:

picker τι ειναι το παπαρακι που κρατασ στο αβαταρ? :grin:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
πάντα έκανε και ανακοινωνόταν  ;)

Εγω οσες φορες περναγα δεν ανακοινωνε. Και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι σπανια συναντας τετοιο συνδιασμο. Πρωκτικο αλλα οχι ελευθερο στοματικο.

Σε ερωτηση φιλου μαλιστα του ειπε οτι δεν κανει ελευθερο γιατι και καλα προσεχει.
Προφανως λογο αναδουλειας το προσθεσε!

η Σίσυ απο φυλής θ6α
Αρα σωστα ακουσα!

Οχι παλιοτερα δεν εκανε..
Πριν κανα 2 βδομαδες περιπου το ξεκινησε
:thumbsup:
Ετσι θυμαμαι και εγω!

εγώ απο την π΄ρωτη φόρα που την πήρα έκανε....
και πάντα ανακοινώνεται φούλ πρόγραμμα.
Μια τσατσα που ειχε μαλλον το εκανε επιτηδες. Ελεγε φουλ και μετα πιο χαμηλοφωνα ελεγε χωρις ελευθερο στοματικο.

Ισως ειναι και με τα φεγγαρια της. Who knows....

Α, και κατι ακομα. Παρασκευη θα ειναι κλειστα ή θα υπολειτουργούν. Τουλάχιστον απο οτι μου είπαν!
Πιθανώς να μην τηρηθεί!  ;)

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑΑΑΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]  :rockon:

Μπέμπας, Πρόεδρος, Μάκης, kostakis, heelover, xlexlekias, n.smirni, millepetroza, ktm, boldemort, lust, Φανούρης, cheyene, taftaar και όσους ξέχασα  :rockon:
καλα να περασεις πορνε  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Γεια σου τυπάρα μου  :rockon:
καλα να περασεις. Καλες μασες  ;)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑΑΑΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]  :rockon:

Μπέμπας, Πρόεδρος, Μάκης, kostakis, heelover, xlexlekias, n.smirni, millepetroza, ktm, boldemort, lust, Φανούρης, cheyene, taftaar και όσους ξέχασα  :rockon:
επισης φιλε μου καλα να περασεις οπου και αν πας  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φίλε άμα δεν σου άρεσε δεν φταίω εγώ. Εσύ με ρώτησες και εγώ σου απάντησα ποιες γουστάρω. Τα γούστα του καθενός είναι πολύ διαφορετικά και εγώ βασικά ποτέ δεν επηρεάζομαι από γνώμες άλλων. Υπάρχουν γκόμενες που άλλοι εδώ τις θεωρούν θεές και για εμένα είναι μπάζα.

Προσωπικά σιχαίνομαι τις έκφυλες πόρνες, μου αρέσουν αυτές που αν τις έβλεπες στο δρόμο δεν θα φανταζόσουν με τίποτα ότι κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν με νοιάζει καθόλου ας πούμε το πώς η άλλη θα μου πάρει πίπα, θέλω απλά να είναι γλυκιά, καθαρή, δεκτική και παθητική.

Picker  :sunglasses:

Eσένα ας πούμε σου άρεσε η Κατερίνα, η κοντή Αλβανίδα από το Φυλής 134, την οποία εγώ - απο την Ιάσωνος που την ήξερα πριν πάει στη Φυλής - δεν την είχα πάρει ποτέ καθώς τη θεωρούσα μπάζο.

Επίσης, άλλοι εδώ λένε γκομενάρα την Εύα από Κων/λεως 166 ή την Ιλιόνα/Ευτέρπη από Φυλής 71, τις οποίες εγώ τις θεωρώ εντελώς αδιάφορες για τα γούστα μου.

Γενικά στις γκόμενες δεν μου αρέσουν καθόλου τα έκφυλα πρόσωπα με έντονα χαρακτηριστικά (βλ. τσιμπουκόχειλα) και τα μεγάλα μακρόστενα κεφάλια. Δώσε μου αθώο στρογγυλό προσωπάκι και πάρε μου την ψυχή.

Picker  :sunglasses:
Δεν διαφωνώ μαζί σου. Γούστα είναι αυτά. Απλά νοιώθω ότι δεν ήξερε ούτε τα βασικά...
Δεν κοιτάζω εμφάνιση, απλά δεν μπορούσε να με ικανοποιήσει στον κατώτατο βαθμό...

Επισκέπτης
picker τι ειναι το παπαρακι που κρατασ στο αβαταρ? :grin:

Είναι ο ασημένιος μου αετός. Σημαίνει ελευθερία.   :rockon:

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Γούστα είναι αυτά. Απλά νοιώθω ότι δεν ήξερε ούτε τα βασικά...
Δεν κοιτάζω εμφάνιση, απλά δεν μπορούσε να με ικανοποιήσει στον κατώτατο βαθμό...

Εγώ πάλι τη θεωρώ πολύ γλυκιά και αισθησιακή.   :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

να σαι καλά παίχτη καλό Πάσχα σε εσένα και την οικογενειά σου :rockon: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σήμερα απόγευμα ένα γρήγορο πέρασμα σε μια άδεια Φυλής(και Έλληνες στην πιάτσα)
Φωκαιας 25 επάνω η γνωστή Τζούλια απο Διδύμου,φουλ πρόγραμμα.
Απέναντι στο Φωκ22 δεξια είχε την μελαχροινή ευτραφή που ήταν για μήνες και στην υπογα του 71Γ.
Στο Φυλής 59 επάνω κατάθεση με κουλουράκι στο καυλοράπανο Εμμανουέλα,η τσατσα ούτε που ενόχλησε,παίζει πολύ καλά το καυλέτο,την είχα πάρει και πρίν μήνες στο κελί του Φ92 μια φορά.
Στο 86 κάτω με αέρα έσκασε στο σαλόνι η Αλμπίνα που κάποτε ήταν στο Φωκαίας27,στράβωσε που δεν πέρασα.Πολύ ψυχρή βλαχο-ουκράνα μου κάνει και δεν πρόκειται να την τιμήσω..Η Μόνικα η άλλη Ουκρανή που εργάζεται στο ίδιο μαγαζί δεν είναι τέτοιο χάλι..Ψηλομύτα και κρυόκωλη..Γνώμη μου ετσι?
Στο Μονής Προδρόμου το κάτω με έβαλε μέσα στο δωμάτιο και την χούφτωνα.Κλασικό πρόγραμμα από καινούρια μελαχροινή παρουσία,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Στο Φυλής 71 κάτω παρότι δεν είχε κόσμο δεν πέρασα στην Μιράντα,πρώτα απ`όλα για τα γούστα μου δε μου αρέσει η φάτσα,το σωμα γαμεί..
Στο 65 κάτω η κωλαρού και πλέον ξανθιά Τζούλια.2η κατάθεση εκεί
ΥΓ
Στο 74 αριστερα το καυλοράπανο,πρόσφατα αφιχθείσα από στούντιο Τζούλια κάνει και γαμώ τα deep throat.
Καλό Πάσχα σε όλη την μπουρδελοκοινότητα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

καλή ανάσταση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom