Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (56 μέλη και 321 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το ξέρω αυτό και με έχει προβληματίσει. Άμα κάνω γιο θα τον κάνω Ολυμπιακό.   :sunglasses:
...και γράψτον στην ομάδα μπάσκετ , γιατί όταν θα ακούει συνθήματα του στυλ : "πτανας γιός"
"όταν κοιμότανε η μάνα του π#$τανε" "γεννήθηκες μες την φυλής σε οίκο ανοχής" κτλ , θα παίρνει τα πάνω του και ρίγη υπερηφάνειας θα τον διαπερνά , μιας και θα του χεις μεταβιβάσει την πουτανολατρεία σου , οπότε μια χαρά σε κόβω φίλε , αρχηγός είσαι  ;)
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...άσε που μπορεί να χαίρεται κιόλας ο ίδιος , όταν του λένε ότι η γυναίκα του είναι πουτάνα
και ότι τα παιδιά του γεννήθηκαν σε οίκο ανοχής

αρχηγέτης δηλαδή , όντως πολλά χρόνια μπροστά  ;)
 

Επισκέπτης
...και γράψτον στην ομάδα μπάσκετ , γιατί όταν θα ακούει συνθήματα του στυλ : "πτανας γιός"
"όταν κοιμότανε η μάνα του π#$τανε" "γεννήθηκες μες την φυλής σε οίκο ανοχής" κτλ , θα παίρνει τα πάνω του και ρίγη υπερηφάνειας θα τον διαπερνά , μιας και θα του χεις μεταβιβάσει την πουτανολατρεία σου , οπότε μια χαρά σε κόβω φίλε , αρχηγός είσαι  ;)

Μάλλον φίλε δεν το έπιασες το υπονοούμενο... Είμαι Παναθηναϊκός.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάλλον φίλε δεν το έπιασες το υπονοούμενο... Είμαι Παναθηναϊκός.

Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εχεις φαει το δουλεμα
της αρκουδας και συνεχιζεις κιολας  :uglystupid: :uglystupid:

 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εχεις φαει το δουλεμα
της αρκουδας και συνεχιζεις κιολας  :uglystupid: :uglystupid:

... η μεγαλύτερη πλάκα είναι , ότι επειδή πολλές πουτάνες είναι συνειδητοποιημένες ότι κάνουν κάτι για το οποίο δεν είναι καθόλου περήφανες, άσχετα αν δεν μπορούν να το κόψουν... η "σύζυγος" θα τον σκουντάει στο γήπεδο και θα του λέει : picker μου συγκρατήσου λίγο αγάπη μου ,μην χαίρεσαι τόσο , όλοι αυτοί δεν σου λένε ρυθμικά επαίνους και παιάνες

Μάλλον φίλε δεν το έπιασες το υπονοούμενο... Είμαι Παναθηναϊκός.

ωχ μου είχε διαφύγει...
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μεγ. Τετάρτη. Απογευματινή βάρδια.

Η ημέρα ξεκίνησε νωρίς αλλά ευτυχώς τελείωσε και νωρίς. Μπορεί να ήμουν κουρασμένος αλλα αφού είχα χρόνο και διάθεση είπα να μην πάει χαμένη η μέρα. Επίσκεψη νωρίς το απόγευμα στα κεντρικά της φυλής και φωκαίας. Είχα μήνες να πάω μέρα. Το φως της ημέρας έκανε τα σπιτάκια να μοιάζουν διαφορετικά. Τα φώτα δεν έλαμπαν όπως το βράδυ και το ολο σκηνικό ήταν διαφορετικό. Σε αυτό συντελούσε και η νηνεμία που επικρατούσε κάνοντας τις συνθήκες ιδανικές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Φωκαίας

27
πάνω: Τζένη. Ο δροσερός τσάτσος την παρουσίασε ως τζαμαικανή, βραζιλιάνα, σοκολάτα. Αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικού αναστήματος, μικρό στήθος και υπερ πεταχτό κώλο. Μόνος στο σαλόνι και παρουσιάστηκε σε απόσταση αναπνοής. Εχει απαλό δέρμα. Ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα. Εκανε τα κόλπα της και δεν με άφηνε με τίποτα να φύγω αφου κυριολεκτικά είχε κρεμαστεί πάνω μου και αναγκάστηκα να την ανασηκώσω για να μετακινηθεί.

Ισόγειο: Ειρήνη. Με το τατουαζ στο στηθος. Ξανθια με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδύνατη με κανονικό στήθος. Περιφέρεια με σημάδια κυτταρίτιδας. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Βαριεστημένη στο σαλόνι.

Υπόγειο: Αλίνα. Μιλφ κανονικού αναστήματος και σώματος. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Και αυτή δεν με αφηνε να φυγω. Μου εκανε κεφαλοκλείδομα και αρχισε να με φιλα στο λαιμο οσο η τσατσα ανακοινωνε το προγραμμα.

22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Αυτην την φορά ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό που παλαιότερα δεν έκανε.

Πάνω αριστερά: Αννα. Η πρώτη του απογεύματος. Αυτη με το μουστακακι. Μελαχρινη με κοντα μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδύνατη με μικρο στήθος και καπως πιο γεματη περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Χαμογελαστη στο σαλόνι και αρκετα ευγενική.

Πάνω δεξιά: Αννα, η δευτερη της βραδιας. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μεγαλουτσικο στήθος, κανονική περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της η Χριστινα με τις βυζάρες. Παρουσιαστηκε γυμνοστηθη (φυσικά) προκαλώντας εγκεφαλικά. Οσο και να θες το ματι σου δεν ξεκολαει. Φυσικά ανακοινωθηκε ισπανική.

25
οροφος: Η τσατσα φραουλίτσα παρουσίασε νεα ( ? ) κοπέλα. Σισι εαν ακουσα καλα. Μελαχρινή με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.

Ισογειο: Η τσατσα μου ειπε οτι ειναι η μονικα. Κλασικα στην βαρδια της.

17 ισόγειο: Μαρια. Μελαχρινη, μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με κανονικο σώμα. Μικρο στήθος και αναλογη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.

19: Μελαχρινη, πιθανως ψηλη, αδυνατη με κανονικο σώμα. Νορμαλ στηθος και αναλογη περιφερεια.

Μια αποψη της φωκαιας υπο το φως της ημερας. Άδεια απο κόσμο. Οπως και ολη η περιοχη.
www.iimmgg.com/image/0c115409663c4019daa32736c54fd09d] [/URL]





74
δεξιά: Μίκη απο το 99 αριστερά. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, στήθος κανονικό για το σώμα της, στητό και μυτερ. Φουλ πρόγραμμα. Η τσατσα αρκετα ευγενικη με προετρεψε να παω και στο αριστερα να δω τι εχει.

αριστερά: Τζουλια. Μελαχρινη με μακρια μαλλια πιασμενα κοτσιδα. Αδυνατη με στεγνο σώμα. Πιθανως ψηλη. Μικρο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Ενδιαφερουσα παρουσια. Φουλ προγραμμα.

66
Δεξια: Δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει και δεν μου φανηκε για την νικολετα. Ξανθια, μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στήθος και περιφερεια. Απλο προγραμμα εαν ακουσα καλα.

Αριστερα. Κατια. Μελαχρινη με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με κανονικο σώμα. Μικρο στήθος και μεγαλούτσικη-πεταχτη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.

59:
Όροφος: Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Την ειχα ξαναδει της προηγουμενη φορα. Συνηθησμένο πρόσωπο. Φάνηκε βαριεστημένη.

Κατω: Ναντια. Ξανθια με σχετικα κοντα μαλλια, πιασμενα. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μεγαλουτσικο στηθος για τον σωματοτυπό της. Σφιχτη περιφερεια. Απλο προγραμμα. Ο τσατσος εδωσε ρεσιταλ με τις ατακες του. Δεν ξερω εαν παντα τα λεει αυτα ή εαν ηταν στα κεφια του. Εαν ειναι στανταρ τοτε μια επισκεψη την αξιζει.

61: Ενοικιαζεται, οπως μας ανακοινωνει και το χαρτι που εχουν τοιχοκολλησει!
www.iimmgg.com/image/1919ae720a2ab7a4a8f36afb8af5e473] [/URL]

80: Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Μαζι της η Αννα μαρια. Παρομοια εμφανισιακα. Ειχε πιασμενα τα μαλλια σε αντιθεση με την αλλη κοπελα. Και αυτη φουλ.

65

Ισογειο: Η τζουλια που δουλευε παλαια στο 59. Νεο στυλ, ξανθια πλεον, αδυνατη, μικρο στήθος, μετρίου αναστήματος. Ελεύθερο στοματικό.

Οροφος: Μελαχρινη, αδυνατη με κανονικο, στητο στηθος. Γεματη περιφερεια την οποια προσπαθουσε να αναδειξει στο σαλονι χωρις επιτυχια. Την πετυχαινα πολυ συχνα στο 92 δεξια.

84
κατω: Σονια η "Ιταλιδα". Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα, κανονικο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Εδωσε ρεσιταλ στο σαλονι. Δεν ενεδωσα και συνεχισα την βολτα μου.

πανω: Βανεσα, μελαχρινή με σχετικά μακριά μαλλιά. Αρκετά περιτά κιλά με μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

67: Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια. Με λιγα περιτα κιλα τα οποια ταιριαζαν στο ολο συνολο. Μεγαλο στηθος και ωραια περιφερεια. Ωραια παρουσια. Δεν ανακοινωθηκε προγραμμα και ονομα.

86:
πανω: Καρολίνα. Γνωστή απο το φωκαίας 27 και αχαρνών ισογειο. Εαν θυμαμαι καλα εκει ηταν με το ονομα Αλίνα (ΕΑΝ θυμαμαι σωστα βεβαια). Ξανθια, ψηλή, αδυνατη με κανονικό σώμα. Μου φανηκε αδυνατησμενη. Μεγαλο στηθος και ωραια περιφερεια. Εδωσε σοου στον στυλο του σαλονιου. Παλαια ηταν ψυχρη. Εαν αλλαξε ισως εμπαινε στα υποψιν!

ισογειο: Τζουλια ( ? ) Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στηθος και ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Τσατσα και κοπελα με ειχαν αγκαζαρει εκατερωθεν και με τραβολογουσαν στο δωματιο. Με αρκετο κοπο δραπετευσα.  

69

Κατω: Αυτην την φορα εμαθα το ονομά της. Αννα. Η τριτη της βαρδιας. Καστανη, αδυνατη, μέτριου υψους. Μικρό στηθος και περιφερεια. Για τους πιπινολάτρεις οτι πρέπει.

71
όροφος: Σάντρα. Αδύνατη, κανονικού ύψους, ενισχυμένο στήθος. Ελευθερο στοματικο. Μελαχρινη και παλι. Βαριεστημενη.

Ισόγειο: Μιράντα. Μελαχρινή πιτσιρίκα, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στητό στήθος οτι πρέπει για το σώμα της. Ωραία μικρή σφιχτή περιφέρεια. Η ευα την παρουσιαζε ως νεα κοπελα που δεν ξερει εαν θα εχει αυριο και αλλες γνωστες μαλακιες. Επισης δεν ανακοινωσε ελευθερο στοματικο. Πιθανως παρελειψη της. Οντως κολαζει και αγιο η μικρη.

Μονης προδρομου υπογειο: Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μετριου αναστηματος. Μικρο στήθος και αναλογη περιφερεια.

Βγαινοντας απο το μπουρδελο αυτο αρχισα να κατευθυνομαι προς την γνωστή πορνο-γωνια φυλής και φωκαίας οπου λαμβάνονται, οπως πάντα, ολες οι "κρισιμες" αποφάσεις.
www.iimmgg.com/image/ef9c21d02e896e4fa90b59fb1b726a14] [/URL]

Στο μυαλο μου ερχονταν οι κοπελες που ειχα δει και προσπαθουσα να αποφασισω εαν θα μπω και που. Τελικα διαλεξα την Αννα απο φωκαιας 22 πανω δεξια. Κριτική αύριο. Εν ολίγης, μετρια πραγματα. Δεν εκανε κατι ασχημο. Ισα ισα που εδειξε φιλοτιμη και το προσπαθησε. Απλα δεν ηταν κατι το εξαιρετικο που θα με κανει να ξαναπαω με την πρωτη ευκαιρια.


Εντυπωση μου εκανε το εξης:
www.iimmgg.com/image/f8af5de5676e5f0dbb688859785fea77] [/URL]
Γραμμενο στα αραβικα.

Σε γενικες γραμμες δεν κυκλοφορουσε ψυχη στην περιοχη. Μονος στο δρομο, μονος και στα σαλονια. Απο ολες τις κοπελες μονο 2 ηταν σε δωματιο οταν μπηκα. Τρομερη αναδουλεια. Φαινετε αλλωστε απο την πιεση που υπαρχει απο τις κοπελες να μπεις στο δωματιο. Στο κολπο πλεον εχουν μπει και οι τσατσαδες που επιμενουν και δεν σε αφηνουν ουτε αυτες να φυγεις σαν ανθρωπος.

Οσα σπιτακια δεν αναφερω ηταν κλειστα.


Αυτα τα ολιγα και για σημερα!
:)

Υ.Γ Συγγνώμη για την διακοπή με την ενημέρωση!
 

Επισκέπτης
Δηλαδη τυπε αμα βρεις καμια ελλεηνιδα
θα ξεχασεις τους ορκους σου?  :grin:

Ο μοναδικός όρκος που έχω πάρει στη ζωή μου πριν από μερικά χρόνια είναι να μην ξανατελειώσω μόνος μου... Και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!   :sunglasses:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ). ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ!

Picker    :rockon:
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο μοναδικός όρκος που έχω πάρει στη ζωή μου πριν από μερικά χρόνια είναι να μην ξανατελειώσω μόνος μου... Και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!   :sunglasses:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ). ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ!

Picker    :rockon:


στη δουλειά σου λειτουργείς καλά , ή έχεις προβλήματα ?
 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Ο μοναδικός όρκος που έχω πάρει στη ζωή μου πριν από μερικά χρόνια είναι να μην ξανατελειώσω μόνος μου... Και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!   :sunglasses:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ). ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ!

Picker    :rockon:

Σαν πετυχει η μαλακια.........
 

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.002
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Αδέρφια αλανιάρηδες καυλιά καλησπέρα.
Μετά από καιρό βόλτα στην απογευματινή της φυλής και σαν ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς ενεργά και σεβαστά μέλη (ΝΣμυρνη, μπεμπας, φαρκελι, αμαντεος προφέσορας, σοτιροφ κα) ανεβάζω και εγώ την εμπειρία μου.
Λόγο ελαφράς μορφής φίμωσης δεν δίνω σημασία στα προγράμματα.
φυλ134 υπογα Ρενατα οκ κάλή εμφάνιση Γλυκιά καστανόξανθη, βυζί 2αρη και κορμί αδύνατο προς κανονικό. αρμονικό σύνολο αλλά για φυστίκομα μιας στις τόσες που ρίχνω εγω κάτι έλειπε.
φυλ67 ενδιαφέρον προμιλφ μελαχρινό αν θυμάμαι καλά, κορμι κορμάρα, φάση στριπτιτζού και ετσι.. αμετανόητος πιπινολάτρης και αποριφθηκε..
Φυλ65 αδιαφορη ξανθιά ελαφρώς γεματούλα δεν σιχένεσαι κιολας αλλά είπαμε..
φυλ74 Τζούλια μελαχρινό πρώην στουντιοκόριτσο είπε κάποιος φίλος και όντως της φαίνετε. Δεν ξέρω γιατί δεν πέρασα, μάλλον ήθελα λίγο πιο σκίνι και έτσι επιλογή
Φυλ 66 δεξια Νικολέτα ο ορισμός του ξανθού πιπινιού αρμονικότατο κορμάκι, φατσούλα αρκετά καλή αλλά.. καρφωθήκαμε και για αρκετή ώρα στα ματια και έδειξε πραγματικά πως της άρεσε αυτό που έβλεπε πορ'ολα αυτά δεν πέρασα, το ομολογώ είμαι λίγο παράξενος αλλά ξανθιά σπάνια πληρώνω. Ισως επειδή είμαι από χωριό και εμείς εδώ τα ξεκολοευκολάκια τα βγάζουμε σε τέτοιο στυλάκι.
φυλ59 κατω Ενας τσάτσος παραστατικότατος με λίγωσε με την περιγραφή για μια ξανθιά19χρονη η οποία όμως αν και γλυκούλα δεν ήταν το παραδεισένιο πλασμα που ο μυστήριος τύπος υποστήριζε
φυλ59 ανω Ώπα με τα γυφτάκια έχω θέμα και εδώ εντοπίστηκε μια Εμμανουέλα, αδύνατο, άβυζο αλλά αρμονικό τσιγκανόμουτρο  :sunglasses: καυλάντιζε με συναγωνιστή ωραίο τυπάκο με μια τσάντα στην πλάτη. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτόν αλλά το μικρό (21) ήρθε με όρεξη να γαμηθεί.. Πίπα εξαιρετική για τα γούστα μου αλλά είχε αρχίσει κάτι ψευτοβογγητά και μου το χαλούσε λίγο. Συνέχεια αυτή απο πάνω και το κούνημα εξαιρετικό επίσης. Χούφτωνα το κωλαράκι της με παθος και γούσταρα πραγματικά, τα βογγητά ψευδους ελλατώθηκαν αισθητά. Συνέχεια με ιεραπόστολο και εκεί υπέκυψα σε μερικά γλωσσόφιλα που μας καυλώσαν αρκετά και τους δύο, τα βογγητά σταμάτησαν. Μετά στα 4 και είχα πάρει φόρα για τα καλά και την γάμησα για αρκετά λεπτά ετσι με το μικρό να μου δίνει την εντύπωση πως  κερνάει σεξάκι και δεν δουλεύει απλώς.. αφού τελικά ψιλοκουράστηκα και δεν είχα χύσει (το μεσημέρι γαμούσα καινουργιο γειτονάκι αρρώστια σκέτη)της είπα να μου τον πάιξει μιας και είχε περάσει και η ώρα. Αρνήθηκε και γύρισε ξανά ιεραποστολικά και μου ζήτησε επιπλέον γαμήση, η απάντηση μου ήταν 10 ευρό χαχαχα. Ξαναρχίσαμε το σεξάκι και πραγματικά έδωσε ρέστα είχα έναν έντονο οργασμό με το μικρό να χορεύει κυριολεκτικά επάνω στον πούτσο με όρεξη και πάθος. Δόξα το θεό μια χαρά μέρα.
Καλή ανάσταση και καλές χυσοβολιές.
 

Επισκέπτης
Σαν πετυχει η μαλακια.........

Μα ρε Τζων, έχω άδικο; Βλέπουνε τους αρχιμαλάκες τους πορνοστάρ που τελειώνουν με το πουλί στο χέρι για να παίρνει η κάμερα την εκσπερμάτωση και πάνε και κάνουνε κι αυτοί το ίδιο. Χαχαχα!  :2funny:  

Μα πόσο μαλάκες πια; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό στις τσόντες είναι μια μαλακία που γίνεται απλά για να το παίρνει η κάμερα;  Έλεος!   :uglystupid:  


Picker   :sunglasses:
 

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.002
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μα ρε Τζων, έχω άδικο; Βλέπουνε τους αρχιμαλάκες τους πορνοστάρ που τελειώνουν με το πουλί στο χέρι για να παίρνει η κάμερα την εκσπερμάτωση και πάνε και κάνουνε κι αυτοί το ίδιο. Χαχαχα!  :2funny:  

Μα πόσο μαλάκες πια; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό στις τσόντες είναι μια μαλακία που γίνεται απλά για να το παίρνει η κάμερα;  Έλεος!   :uglystupid:  


Picker   :sunglasses:
είσαι φιλοσοφημένος ρε μουτρο..
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Μετά την δυναμική και παρθενική της παρουσία στο Φ.80, μεταφέρθηκε Χωματιανού 11, μετά Ξανθίπης 2 και μετά Φ.134 υπ.

Τα ξέρει τα μέρη εκεί και τους αλλοδαπούς που μπαίνουν φουλ στο εν λόγω μπουρδελάκι.
για την Ρενάτα λές :think: :think: :think:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Αυτην την φορά ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό που παλαιότερα δεν έκανε.
πάντα έκανε και ανακοινωνόταν  ;)
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
25
οροφος: Η τσατσα φραουλίτσα παρουσίασε νεα ( ? ) κοπέλα. Σισι εαν ακουσα καλα. Μελαχρινή με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
η Σίσυ απο φυλής θ6α
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
59:
Όροφος: Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Την ειχα ξαναδει της προηγουμενη φορα. Συνηθησμένο πρόσωπο. Φάνηκε βαριεστημένη.


80: Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Μαζι της η Αννα μαρια. Παρομοια εμφανισιακα. Ειχε πιασμενα τα μαλλια σε αντιθεση με την αλλη κοπελα. Και αυτη φουλ.
φ59 Εμμανουέλα
φ80 Εμμυ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom