Επισκέπτης
όμως πές της να κάνετε κορίτσι , γιατί σύμφωνα με μια παροιμία
τους υιους ιερόδουλων δεν τους έχουν και σε πολύ εκτίμηση...
Το ξέρω αυτό και με έχει προβληματίσει. Άμα κάνω γιο θα τον κάνω Ολυμπιακό.
όμως πές της να κάνετε κορίτσι , γιατί σύμφωνα με μια παροιμία
τους υιους ιερόδουλων δεν τους έχουν και σε πολύ εκτίμηση...
...και γράψτον στην ομάδα μπάσκετ , γιατί όταν θα ακούει συνθήματα του στυλ : "πτανας γιός"Το ξέρω αυτό και με έχει προβληματίσει. Άμα κάνω γιο θα τον κάνω Ολυμπιακό.
...άσε που μπορεί να χαίρεται κιόλας ο ίδιος , όταν του λένε ότι η γυναίκα του είναι πουτάνα
...και γράψτον στην ομάδα μπάσκετ , γιατί όταν θα ακούει συνθήματα του στυλ : "πτανας γιός"
"όταν κοιμότανε η μάνα του π#$τανε" "γεννήθηκες μες την φυλής σε οίκο ανοχής" κτλ , θα παίρνει τα πάνω του και ρίγη υπερηφάνειας θα τον διαπερνά , μιας και θα του χεις μεταβιβάσει την πουτανολατρεία σου , οπότε μια χαρά σε κόβω φίλε , αρχηγός είσαι ;)
Μάλλον φίλε δεν το έπιασες το υπονοούμενο... Είμαι Παναθηναϊκός.
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εχεις φαει το δουλεμα
της αρκουδας και συνεχιζεις κιολας
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εχεις φαει το δουλεμα
της αρκουδας και συνεχιζεις κιολας
Μάλλον φίλε δεν το έπιασες το υπονοούμενο... Είμαι Παναθηναϊκός.
Μπα... Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι σας δουλεύω όλους.
Δηλαδη τυπε αμα βρεις καμια ελλεηνιδα
θα ξεχασεις τους ορκους σου?
Ο μοναδικός όρκος που έχω πάρει στη ζωή μου πριν από μερικά χρόνια είναι να μην ξανατελειώσω μόνος μου... Και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ). ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ!
Picker
Ο μοναδικός όρκος που έχω πάρει στη ζωή μου πριν από μερικά χρόνια είναι να μην ξανατελειώσω μόνος μου... Και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ). ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ!
Picker
Σαν πετυχει η μαλακια.........
είσαι φιλοσοφημένος ρε μουτρο..Μα ρε Τζων, έχω άδικο; Βλέπουνε τους αρχιμαλάκες τους πορνοστάρ που τελειώνουν με το πουλί στο χέρι για να παίρνει η κάμερα την εκσπερμάτωση και πάνε και κάνουνε κι αυτοί το ίδιο. Χαχαχα!
Μα πόσο μαλάκες πια; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό στις τσόντες είναι μια μαλακία που γίνεται απλά για να το παίρνει η κάμερα; Έλεος!
Picker
για την Ρενάτα λέςΜετά την δυναμική και παρθενική της παρουσία στο Φ.80, μεταφέρθηκε Χωματιανού 11, μετά Ξανθίπης 2 και μετά Φ.134 υπ.
Τα ξέρει τα μέρη εκεί και τους αλλοδαπούς που μπαίνουν φουλ στο εν λόγω μπουρδελάκι.
πάντα έκανε και ανακοινωνόταν ;)22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Αυτην την φορά ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό που παλαιότερα δεν έκανε.
η Σίσυ απο φυλής θ6α25
οροφος: Η τσατσα φραουλίτσα παρουσίασε νεα ( ? ) κοπέλα. Σισι εαν ακουσα καλα. Μελαχρινή με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
φ59 Εμμανουέλα59:
Όροφος: Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Την ειχα ξαναδει της προηγουμενη φορα. Συνηθησμένο πρόσωπο. Φάνηκε βαριεστημένη.
80: Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Μαζι της η Αννα μαρια. Παρομοια εμφανισιακα. Ειχε πιασμενα τα μαλλια σε αντιθεση με την αλλη κοπελα. Και αυτη φουλ.