Βόλτα προς το τέλος της απογευματινής βάρδιας.
Όσοι διάβασαν κάποια απο τις προηγούμενες ενημερώσεις μου τότε ας προσπεράσουν το post αυτό. Αλλαγές δεν υπάρχουν παρα σε ελάχιστα σημεία!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Φωκαίας:
και αχαρνων 27 πάνω: Μιάντα και Ελένη. Την μιάντα η τσατσά με το πάρκισον επέμενε να την παρουσιάζει σαν μιράντα οπότε μην παραξενευτείτε. Μελαχρινή, αδυνατη, κανονικού αναστήματος με μαλλια μέχρι τις πλάτες. Μικρό στήθος και πολύ ωραία πεταχτή περιφέρεια. Ωραία κοπέλα. Η Ελένη ειναι αυτή που παρουσίαζε παλια η συγκεκριμένη τσατσά λέγοντας οτι όλο το facebook μιλάει για αυτήν. Μελαχρινή, κανονικό σώμα, θυληκό με πιασιματάκια. Μεγάλο στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Μετρίου αναστήματος. Απλό πρόγραμμα.
27 ισόγειο: Βικτώρια. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά, αδυνατη με θυληκό σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος και περιφέρεια.
27 υπόγειο: Αλίνα. Ξανθιά, μιλφ, κανονικό σώμα. Φόραγε ενα τύπου κορσέ που δεν άφηνε πολλά να φανούν. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Δηλώνει ρωσίδα. Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της μια ακόμα κοπέλα της οποίας το όνομα δεν άκουσα ποτέ. Μελαχρινή, αδύνατη, μικρο στήθος, πιασμένα μαλλιά, πεταχτή περιφέρεια. Πρέπει να είχε και ενα τατουαζ χαμηλά στην μέση αλλα εκανε μια στροφη στα γρήγορα και αποχώρησε οποτε δεν είδα καλά!
25 πάνω: Με το που μπήκα στεκόμενος δίπλα απο την πόρτα για να αποχωρήσω άμεσα, ρώτησα την τσατσά η οποία μου είπε οτι ήταν η Άννα και φυσικά αποχώρησα. Ξανθιά, μεγαλούτσικο στήθος, με περιτά κιλά, γεμάτη περιφέρεια. Υπερ-φουλ πρόγραμμα με τελείωμα όπου θες, στόμα, πρόσωπο, σώμα. Παρτούζα με διπλή διείσδυση... Για μερακλήδες.
22:
Πάνω αριστερά: Σύμφωνα με την δήλωσή της η κοπέλα είναι βραζιλιάνα. Ξανθιά, μιλφ, αδύνατη, μικρό στήθος. Ψιλο αδιάφορη για τα γούστα μου. Έλεγε διάφορα τα οποία μόνο για πορτογαλικά δεν μου έκαναν.
Πάνω δεξιά: Σταθερή και αυτή στο πόστο της. Μελαχρινή, κανονικό σώμα, μεγαλούτσικο στήθος, γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Φεύγοντας με χούφτωσε ρωτώντας με απορία, την γνωστή μαλακία της, εαν περίμενα να δω την τζένιφερ λόπεζ. Φυσικά και δεν απάντησα.
Κάτω: Αλεξάνδρα. Κλασικα και αυτή. Μελαχρινή, αδύνατη αρκετά, μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος. Αδιάφορη εμφανισιακά. Κάνει πρωκτικό αλλά νομίζω όχι ελεύθερο στοματικό. Ο τσάτσος την φώναξε απο την κουζίνα και αυτή ενω ήταν στο δωμάτιο βγηκε σχεδον αμεσως.
19: 4 μαύροι είχαν μπλοκάρει την πόρτα οπότε δεν προσπάθησα κάν.
17 ισόγειο: Μιραμπέλα(?), καστανή, αδύνατη με κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος. Εμφανίστηκε με ενα τύπου διχτυοτό το οποίο κάλυπτε μόνο την κοιλιά της.
Φυλής:
Ορδές απο πάκια έτρεχαν προς άγνωστη κατεύθυνση αλαφιασμένοι, φορτωμένοι με μπόγους, άλλοι χώνονταν σε στενά, άλλοι σε μπουρδέλα οπως το 59. Τους κυνηγούσαν όπως και αποδείχτηκε αργότερα η ΔΙΑΣ! Ενας στην φωκαίας και αχαρνών δεν ξέφυγε και τον μπαγλάρωσαν αφου έφαγε μερικές ψηλές. Το τοπίο ήταν για ακόμα μια φορά ειδυλλιακό!
74: Νομίζω ήταν η Ολγα, ήταν μισάνυκτη η πόρτα και την είδα απο τον δρόμο. Ξανθια, κοντά καρε μαλλια, κανονικό στήθος. Αδύνατη με κανονικό σώμα.
59 κάτω: Σακίρα. Μελαχρινή, αδύνατη, σχετικά ψηλή, μεγαλούτσικο στήθος για το σώμα της. Γεμάτη περιφέρεια. Παλιά έκανε ελεύθερο στοματικό. Τώρα δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα.
Το πάνω ηταν κλειστό.
61: Ξανθια, γεματούλα, μετρίου αναστήματος. Μεγάλο στήθος. Περιτα κιλα και γεμάτη περιφέρεια.
80: Μαρία. Μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Ναζιάρα στο σαλόνι με πολύ λεπτή φωνή. Απλό πρόγραμμα.
84:
ισόγειο: Σόνια η ιταλίδα κατά δήλωσή της. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος και ωραία περιφέρεια.
όροφος: Μόνικα. Ξανθιά με μαλλια μέχρι τις πλάτες. Δήλωσε ρωσίδα. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Πολύ μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Ωραίο πρόσωπο.
86:
Όροφος: 2 νεαρές. Μελαχρινές με πιασμένα μαλλιά. Η μια έχει στυλ λολίτας με μακριές κάτσες μέχρι το γόνατο, μικρό στήθος σε κοινή θέα, αδύνατη με στεγνό σώμα και ωραία μικρή σφιχτή περιφέρεια. Η άλλη κοπέλα πάνω κάτω ίδια εμφανισιακά.
Ισόγειο: Ιρίνα/Ιρένα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά πιασμένα. Αδύνατη, κανονικού αναστήματος, μεγάλο στήθος για το σώμα της, φυσικό και ωραία περιφέρεια.
67: Νατάσσα. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μετρίου αναστήματος. Μεγάλο στήθος, φυσικό, πολύ ωραίο για να μην πω απο τα πιο ωραία. Ωραία περιφέρεια μαζεμένη. Απο πρόγραμμα, ημουν απορροφημένος οπότε δεν ξέρω. Νομίζω απλό με τελείωμα στο στήθος. Η πιο ωραία παρουσία της μέρας κατά την προσωπική μου άποψη.
69 ισόγειο: Μελαχρινό μιλφ. Νομίζω Βίκη. Κοντά καρέ μαλλιά. Κανονικό σώμα. Το στήθος φαίνονταν κανονικό προς μεγάλο αν και καλυμμένο. Μακριά απο τα στάνταρ μου.
Μονής προδρόμου
υπόγειο: Μελαχρινή, νταρντάνα, μεγάλο στήθος, κανονικού αναστήματος. Αδιάφορη θα την χαρακτήριζα.
Όροφος: Μελαχρινή, μιλφ, σχετικά μακριά μαλλιά. Εμφανίστηκε με μαύρο σχεδόν ολόσωμο οπότε δεν άφηνε και πολλά να δεις. Αδιάφορη εντελώς. Πρέπει να έκανε φουλ. Οχι οτι με εξέπληξε.
71:
Πάνω: Σόνια. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικού αναστήματος. Στήθος προφανώς ενισχυμένο αλλά σε νορμάλ επίπεδα. Ωραία περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.
Υπόγειο: 2 κοπέλες. Μελαχρινές αμφότερες. Η μια αδύνατη, η άλλη πιο γεμάτη. Η αδύνατη είχε μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Κανονικό στήθος, υψος, περιφέρεια. Με κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση και γεύση κεράσι. Ωραία εμφανισιακά για τα γούστα μου. Πρέπει να είχε και τατουάζ χαμηλά στην μέση. Η άλλη ήταν πιο γεματούλα, με μεγαλύτερο στήθος, αδιάφορη και δεν την πρόσεξα.
92
Α: Λάουρα, κλασσικά. Μελαχρινή, μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος, φυσικό. Ωραία περιφέρεια την οποία πασχίζει κάθε φορά να τονίζει σε σημείο να κινδυνεύει να της φύγει σπόνδυλος. Πολύ ωραία παρουσία. Απλό πρόγραμμα.
Β: Μίκη. Ξανθια με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος, πεταχτό, στητό. Ωραία μικρή περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
66Α: Νικολέτα. Καστανή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος. Το στήθος αν και κρυμμένο φαίνονταν μεγαλούτσικο για το σώμα της. Ωραία μικρή/σφιχτή περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Συμπαθητική παρουσία. Για αυτήν γνωρίζουμε κάτι;
66Δ: Η τσατσά είπε οτι έχει νεα κοπέλα στον χώρο. Ίσως και να είναι καθώς δεν την θυμάμαι. 18 χρονών σύμφωνα με δήλωση της τσατσάς. Μελαχρινή, μαλλια μέχρι την πλάτη, μικρό στήθος. Αδύνατη με στεγνό σώμα και κανονική περιφέρεια. "Μαγκωμένη" στο σαλονάρισμα με εμφανή αμηχανία. Παρόλα αυτά ευγενική, χαμογελαστή και διαθέσιμη να παρουσιαστεί στον κάθε ένα προσωπικά και πλήρως κάνοντας μια περιστροφή μπροστά του. Φουλ πρόγραμμα.
Αγκύρας 12Β: Το όνομα μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή. Μελαχρινή, γύρω στα 30, με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Εμφανίστηκε με τύπου ολόσωμο που δεν άφηνε τίποτα να φανεί. Φάνηκε να έχει κανονικό στήθος και περιφέρεια. Σαλονάρισμα των 5 δευτερολέπτων απο το δωμάτιο στην κουζίνα τρέχοντας. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αποχώρηση για επιλεκτική στο
μεταξουργείο.
Πλέον είχε περάσει η 00:00 οπότε βραδινή βάρδια.
Λεωνίδου 28
Αριστερά: Σόνια. Μιλφ, ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Κανονικό σώμα. στήθος ενισχυμένο σε νορμάλ επίπεδα και σχετικά καλό στην αφή. Περιφέρεια κανονική. Απλό πρόγραμμα=10ευρώ, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό=15 ευρώ. Κατάθεση. Κριτική θα γράψω μάλλον αύριο.
Δεξιά: Βικτώρια. Ξανθια, αδύνατη, μικρό στήθος, γεμάτη περιφέρεια με εμφανή κυτταρίτιδα. Ελεύθερο στοματικό.
Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.