τελευταία μέρα άδειας σήμερα και βόλτα σε μαγαζιά που δεν πηγαίνω συχνά μήπως και δώ κάτι καλό.βεβαια οι στοχοι για σημερα ειχαν κλειδωθει απο της τελευταιες επισκεψεις και θα παρεκλινα μονο ανεβλεπα κατι αξιολογο...αμ δε παμε λοιπον η βολτα έγινε μεταξύ 13.25 με 15.10
Αλκιβιαδου 16γ Νάταλι ψηλό γκίλφ ξανθα κοντα μαλλια λεπτη με μικρο στηθος και ανιτα μικρουλα παχουλουλα και αυτη ψηλη αλλα μεγαλο στηθος ακα και οι δυο και παρτουζα...της ειχα παρει παρτουζα καποια στιγμη το καλοκαιρη η ναταλι ειναι πολυ ξεπετα η ανιτα εχει καλα στοιχεια.
Ακλιβιαδου 16β Κατερινα ευσωμη μιλφ ξανθια χαμογελαστη με βυζια οβιδες και καυλωμενες ρογες ακα τελειωτικο ,ρε παιδια αυτη ειναι η κατερινα η σερβα??????δεν ξερω για μεσα αλλα εμφανησιακα πολυ μετρια.
Αλκιβιαδου 16α η Νταιανα ρεπο και παρουσες δυο κοπελες η ερρικα απο φ84α και φωκαιας 25β με φουλ και η μαργαριτα η λεπτουλα με το πεταχτο βυζι και το τατουαζ χαμηλα στην μεση επισης απο την αλυσιδα φυληε84-86 και αυτη φουλ.
Διδυμου 20 Αννα ρωσιδα πετιτ μελαχρινη κοπελιτσα με ωραιο καρμακι αβυζι αλλα ωραι κωλο με ακα τελειωτικο , χθες δουλευε απογευματινη κωνσαντινουπολεως το ρεπο της ευας.
Διδυμου 18 Αντριαννα το κλασσικο γκιλφ με ακα τελειωτικο
Διδυμου 16α Συλβια η κοντη γεματουλα μελαχρινη με τα πιρσινγκ και φουλ προγραμμα
Ελλης 3 Βαλια ελληνιδα γκιλφ με μαλλι που θυμιζε τον τζονι ντεπ στον ψαλειδοχερι...παντος ειχε ωραιο βυζι απλο προγραμμα
Περγαμου 1 ξανθουλα με παλωμενο μεσα στο σουτιεν στηθος σε καθε βημα της απλο προγραμμα
Καλυμνου 48α Μελινα γκιλφ με ξανθοπλατινε κοντο μαλλι αβυζι με επιδερμιδα γαλακτος απλο προγραμμα
Καλυμνου 48β ρωσιδα ψηλη κοντα στο 1.80 χοντη απλο προγραμμα , η τσα τσα την εκθιαζε μια ωρα λεγοντας 69, ολες της στασεις , ισπανικο ελευθερα πιασηματα απο πανω απο κατω και πολλα παιχνηδακια μεσα στο δωματιο σε ερωτηση μου τι παιχνηδακια μου ξαναλεει 69 ισπανικο.....
αυτη ηταν μια μικρη βολτα στα περιφεριακα της φυλης τελικα κατεθεσα φωκαιας στην γιαννα την ουκρανεζα που την ειδα χθες το απογευμα και μου ειπε οτι θα ηταν και σημερα το πρωι και την σακιρα την βραζηλιανα το μιλφακι που δουλευει
φυλης 74 στο αριστερα , θα ακολουθησουν κριτικες.