Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (4 μέλη και 139 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Αρκετά καλή επίλογή!  ;)

Δούλευε το ίδιο καλά πριν δυο χρόνια (περίπου) στο Φυλής 84 όροφος ...

Παρεμπιπτόντως οι κοτσίδες είναι (σίγουρα) εξτενσιονς ...   ;)
ναι εξτενσιονς ειναι....εμφανησιακα καλη επιλογη μεσα στο δωματιο ομως......θα δεις την κριτικη μου ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Πληροφορίες :

2) Επίσης στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έρθουν στη οδό Φυλής για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος δυο πουτανο-υπάρξεις με αναλογίες μοντέλου και προδιαγραφές παρέλασης σε κολασμένη παραμετροποίηση
φιλε οταν  ερθουν ριξε καμια ενημερωση....
θα ειναι ωραιες σαν την κοπελια που ειχε ερθει απο θεσ/νικη το καλοκαιρι?????
πες τιποτις παραπανω  :)

Επισκέπτης
Ρε φιλε n.smirni76 θελω να σε ρωτησω αν επιτρεπεις:  

Ποσες φορες γαμας τη βδομαδα και ποσα χρηματα περιπου χαλας?  

Eυχαριστω.  :grin:

Επισκέπτης
δυο φορες τουλαχιστον....
τωρα οταν εχω αδεια πολλες φορες....
διαβασε της κριτικες μου και κανε τους υπολογισμους.....

Φιλε γι' αυτο σε ρωτησα. Σε καποια φαση ανεβασες μαζεμενες καμια δεκαρια κριτικες απο μασατζιδικα και αλλες τοσες απο στουντιο και μπουρδελα. Και λεω:  :huh:  "Ειναι δυνατο να γαμαει 20 φορες τη βδομαδα?!" Αλλα απ' ο,τι καταλαβαινω αυτο δεν γινεται παντα, σωστα? Γιατι αλλο 2 φορες τη βδομαδα που μου λες και αλλο 20!

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Φυλιανά Spots

Συμπαθέστατε και ευγαμεύσιμη εργαζόμενη νεαρά σήμερα περίμενε τον προαγωγό της έξω άπο έναν οίκο στη Φυλής , αυτός ήρθε με το αμάξι και την πήρε , για να την πάει ~15 μέτρα παραπέρα.

Μα τόσο πολύ βαριέται να περπατήσει?

Ημερήσια ενημέρωση από τη λαϊκή :

2 κιλά ζοχοί άγριοι : 2ε το κιλό
1 κιλό καρότα : 1ε το κιλό
15 αυγά μεγάρων , 15λεπτά το ένα κόκκινα
1 κιλό σπανάκι 1ε

Στηρίζουμε Φυλιανή οικονομία - Την τοπική μας οικονομία

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ισα μωρη κοτα! Κλανεις πατατες μη το μαθει η γυναικα σου. Αρχιλαμογιο.

Εγω τουλαχιστον εχω γυναικα ........Αλιμονο σε σενα Ψυχανωμαλε ψωλοκοπανα........Καλο ειναι να αλλαξεις το nikname σου ......Θα σου πηγαινει καλυτερα το..................Psicker .......

Με Αγαπη παντα .....
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγω τουλαχιστον εχω γυναικα ........Αλιμονο σε σενα Ψυχανωμαλε ψωλοκοπανα........Καλο ειναι να αλλαξεις το nikname σου ......Θα σου πηγαινει καλυτερα το..................Psicker .......

Με Αγαπη παντα .....
Εφοσον εχεις γυναικα,οπως μας γραφεις.....μενει να μας αποδειξεις οτι την "κανονιζεις"!!!!!Γιατι με τον τροπο που απαντας, δειχνεις οτι εχεις θεμα!!!!...Ειτε σεξουαλικο...ειτε ψυχικο!!!!...Σου ευχομαι να βρεις την λυση!!!!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παίχτουρας και nik030866 σε Warn για ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ σπαμάρισμα στο θρεντ αυτό, το οποίο καθαρίζεται από τα ποστ που είναι άσχετα με το θέμα.

Τις προσωπικές σας αντεγκλήσεις και φαγωμάρες θα πρεπε να έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν άλλα σημεία του site που μπορείτε να τις ασκείτε.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παίχτουρας και nik030866 σε Warn για ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ σπαμάρισμα στο θρεντ αυτό, το οποίο καθαρίζεται από τα ποστ που είναι άσχετα με το θέμα.

Τις προσωπικές σας αντεγκλήσεις και φαγωμάρες θα πρεπε να έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν άλλα σημεία του site που μπορείτε να τις ασκείτε.

Φιλε διαβασε τι του εγραψα του παικτουρα : Τυπε μην ασχολεισε μαζι μου .....Που ειναι το παραλογο λοιπον και το ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ σπαμάρισμα
warnpmod.gif
 Κάτσε[/URL] λίγο σιωπηλός, μπας και καταλάβεις.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
To "Τυπε μην ασχολεισε μαζι μου"

είναι ποστ ΑΣΧΕΤΟ με τον τίτλο του θρεντ.
Άρα είναι spam.

Όπως είναι και αυτό που έγραψες εδώ προηγουμένως σε μένα.

Προφανώς, δεν καταλαβαίνεις

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλιανά Spots

Συμπαθέστατε και ευγαμεύσιμη εργαζόμενη νεαρά σήμερα περίμενε τον προαγωγό της έξω άπο έναν οίκο στη Φυλής , αυτός ήρθε με το αμάξι και την πήρε , για να την πάει ~15 μέτρα παραπέρα.

Μα τόσο πολύ βαριέται να περπατήσει?

Ημερήσια ενημέρωση από τη λαϊκή :

2 κιλά ζοχοί άγριοι : 2ε το κιλό
1 κιλό καρότα : 1ε το κιλό
15 αυγά μεγάρων , 15λεπτά το ένα κόκκινα
1 κιλό σπανάκι 1ε

Στηρίζουμε Φυλιανή οικονομία - Την τοπική μας οικονομία
Ειναι η προστσασια φιλε μου,και οχι οτι βαριετε να περπατηση!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Αλλο μελος εβριζε ο "nik030866"........ και ενα σχολιο του εγραψα, οτι εχει θεμα οπως συμπεριφερεται στο διαδικτυο!!!...Οπως και εσυ εχεις "θεμα" που εφαρμοζεις διαφορετικη αντιμετωπιση στα μελη, αναλογα με τα συμφεροντα που εξυπηρετεις.Ποσως με απασχολει που με μπαναρες!!!...Η συν-ειδηση μου, ειναι καθαρη.Ευχομαι και η δικη σου, να ειναι το ιδιο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελληνας=Φως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τελευταία μέρα άδειας σήμερα και βόλτα σε μαγαζιά που δεν πηγαίνω συχνά μήπως και δώ κάτι καλό.βεβαια οι στοχοι για σημερα ειχαν κλειδωθει απο της τελευταιες επισκεψεις και θα παρεκλινα μονο ανεβλεπα κατι αξιολογο...αμ δε παμε λοιπον η βολτα έγινε μεταξύ 13.25 με 15.10
Αλκιβιαδου 16γ Νάταλι ψηλό γκίλφ ξανθα κοντα μαλλια λεπτη με μικρο στηθος και ανιτα μικρουλα παχουλουλα και αυτη ψηλη αλλα μεγαλο στηθος ακα και οι δυο και παρτουζα...της ειχα παρει παρτουζα καποια στιγμη το καλοκαιρη η ναταλι ειναι πολυ ξεπετα η ανιτα εχει καλα στοιχεια.
Ακλιβιαδου 16β Κατερινα ευσωμη μιλφ ξανθια χαμογελαστη με βυζια οβιδες και καυλωμενες ρογες ακα τελειωτικο ,ρε παιδια αυτη ειναι η κατερινα η σερβα??????δεν ξερω για μεσα αλλα εμφανησιακα πολυ μετρια.
Αλκιβιαδου 16α η Νταιανα ρεπο και παρουσες δυο κοπελες η ερρικα απο φ84α και φωκαιας 25β με φουλ  και η μαργαριτα η λεπτουλα με το πεταχτο βυζι και το τατουαζ χαμηλα στην μεση επισης απο  την αλυσιδα φυληε84-86 και αυτη φουλ.
Διδυμου 20 Αννα ρωσιδα πετιτ μελαχρινη κοπελιτσα με ωραιο καρμακι αβυζι αλλα ωραι κωλο με ακα τελειωτικο , χθες δουλευε απογευματινη κωνσαντινουπολεως το ρεπο της ευας.
Διδυμου 18 Αντριαννα το κλασσικο γκιλφ με ακα τελειωτικο
Διδυμου 16α Συλβια η κοντη γεματουλα μελαχρινη με τα πιρσινγκ και φουλ προγραμμα
Ελλης 3 Βαλια ελληνιδα γκιλφ με μαλλι που θυμιζε τον τζονι ντεπ στον ψαλειδοχερι...παντος ειχε ωραιο βυζι απλο προγραμμα
Περγαμου 1 ξανθουλα με παλωμενο μεσα στο σουτιεν στηθος σε καθε βημα της απλο προγραμμα
Καλυμνου 48α Μελινα γκιλφ με ξανθοπλατινε κοντο μαλλι  αβυζι με επιδερμιδα γαλακτος απλο προγραμμα
Καλυμνου 48β ρωσιδα ψηλη κοντα στο 1.80 χοντη απλο προγραμμα , η τσα τσα την εκθιαζε μια ωρα λεγοντας 69, ολες της στασεις , ισπανικο ελευθερα πιασηματα απο πανω απο κατω και πολλα παιχνηδακια μεσα στο δωματιο σε ερωτηση μου τι παιχνηδακια μου ξαναλεει 69 ισπανικο.....
αυτη ηταν μια μικρη βολτα στα περιφεριακα της φυλης τελικα κατεθεσα φωκαιας στην γιαννα την ουκρανεζα που την ειδα χθες το απογευμα και μου ειπε οτι θα ηταν και σημερα το πρωι και  την σακιρα την βραζηλιανα το μιλφακι που δουλευει φυλης 74 στο αριστερα , θα ακολουθησουν κριτικες.

Επισκέπτης
Ακλιβιαδου 16β Κατερινα ευσωμη μιλφ ξανθια χαμογελαστη με βυζια οβιδες και καυλωμενες ρογες ακα τελειωτικο ,ρε παιδια αυτη ειναι η κατερινα η σερβα??????δεν ξερω για μεσα αλλα εμφανησιακα πολυ μετρια.
ναι αυτη ειναι.μετρια σε ολα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αρκετά καλή επίλογή!  ;)

Δούλευε το ίδιο καλά πριν δυο χρόνια (περίπου) στο Φυλής 84 όροφος ...

Παρεμπιπτόντως οι κοτσίδες είναι (σίγουρα) εξτενσιονς ...   ;)

Δεν νομίζω η Λίντα η ΜΙΛΦ του Φωκ. 27 να είναι καλή περίπτωση.
Παραμιλάει συνέχεια, κάνει αερόπιπα και θέλει να επιβάλλει ρυθμό & στάσεις.
Άρα, η απόλυτη ξενέρα.
Μακριά , ,  , ,, ,  :badair:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom