Επισκέπτης
Όταν λες φουλ εννοείς ελεύθερο στοματικό και κώλο με 15 ευρώ;
Κούκλα; Ποια κούκλα; Έχει καμιά κούκλα στο 46;
Για το 43 λεω φιλε,ναι φουλ τα παντα ολα που λεη και η τσα!Όταν λες φουλ εννοείς ελεύθερο στοματικό και κώλο με 15 ευρώ;
Ούτε στο 43 θυμάμαι κούκλαΓια το 43 λεω φιλε,ναι φουλ τα παντα ολα που λεη και η τσα!
εφυγες απο αθήνα και ξεχασες......Ούτε στο 43 θυμάμαι κούκλα
15 γιούρια σπέσιαλ περιποίηση και το μωράκι βλέπεται; Ποιος θα πάει να μου κόψει χαρτάκι να μην περιμένω στην ουρά;
Την νταλικιέρισσα τη θυμάμαι φίλε n.s, την κούκλα όχι όμωςεφυγες απο αθήνα και ξεχασες......
στο συγκεκριμενο σπιτακι εχει την καλτ μορφη την τσα τσα που πεταει ατακες και βριζει σαν νταλικιερης.....
και φυσικα την κουκλα(οπως στις βιτρινες τον ρουχαδικων)με τα εσωρουχα που την βλεπεις μολις μπεις λοξα δεξια απεναντι..... ;)
Μπες στο θρεν μου ρομαντισμος και μπουρδελα,την εχω βιντεακι την τσα και γινετε χαμος,στις τελευταιες σελιδες!Την νταλικιέρισσα τη θυμάμαι φίλε n.s, την κούκλα όχι όμως
Άμα ανέβω Αθήνα θα κάνω γενική επανάληψη γιατί έχω μείνει πίσω μου φαίνεται...
Πολλοι την εχουν πατηση,μια αλλη φορα ειχε πολυ σκοτος και στην κουκλα φοραγανε πορτοκαλι εσσωρουχα και κοιταγαμε ολοι την κουκλα,και λεμε τι τεμαχιο ειναι αυτο και βγαινη η τσα απο την αλλα παντα και λεη,μην αγγιζετε την κουκλα θα σας μαμησω κρατωντας μια μεγαλη γλιτσα και την κουναγε απειλητικαεν' τομεταξυ οπως κάνεις την εισοδο στο καταστημα, συνηθησμενο το ματι απο το εξω φως μπαινεις στο απολυτο σκοτος που εχει εκει μεσα, οποτε το μονο που αμεσως διακρινεται ειναι αυτη η κουκλα. της πρωτες φορες που έμπαινα ψάρωνα νομίζοντας οτι ειναι η κοπελα εκει ειδικα την πρωτη φορα αφου δεν της μιλησα κιολας τυχερος ειμαι....
... Τη στιγμή εκείνη μπηκαν 2 μαυριδεροί και βρήκα ευκαιρία να ξεφύγω, λέγοντας τους ότι θέλει να την πάρουνε παρτούζα.
Παρεπιπτόντως αν οι μαυριδεροί διαβάζουν το φόρουμ:
«Πείτε ένα γεια ρε μουνιά!!»
...
Αναμένουμε με ανυπόμονα πέη!Πληροφορίες :
1) Κάπου στη Λιοσίων εργάζεται μετά τα μεσάνυχτα ξανθή επιλέξιμη πορνο-δεσποινίδα με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λεομέρια και ενδιαφέρουσες αναλογίες
2) Επίσης στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έρθουν στη οδό Φυλής για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος δυο πουτανο-υπάρξεις με αναλογίες μοντέλου και προδιαγραφές παρέλασης σε κολασμένη παραμετροποίηση
Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και (παρακαλώ) μην επηρεάζεσθε από τις πορνο-φιλοσοφο-μαλακίες που γράφουμε ...
οχι ρε εγινε αλλαγη θεσης της κουκλας και το εχω χασει?????Μπες στο θρεν μου ρομαντισμος και μπουρδελα,την εχω βιντεακι την τσα και γινετε χαμος,στις τελευταιες σελιδες!
Αν θυμαμαι καλα εχθες την κουκλα πρεπη να την φερανε εκει που βγαινη η κοπελλα,τις αλλαξαν θεση!
οχι ρε εγινε αλλαγη θεσης της κουκλας και το εχω χασει?????
για δωσε το λινκ με το βιντεακι....
Αρκετά καλή επίλογή! ;)Φωκαίας 27Β πανω Λιντα ,τσεχα πετιτ μιλφ με πολυ μακρια ξανθια μαλλια κοτσιδα μω ωραιο κωλαρακι κ μεγαλα βυζια(σιλικονη)τατουαζ δεξια χαμηλα στη μεση μια τιγρη , με ακα κ τελειωτικο στομα στηθος(περασα θα ακολουθησει κριτικη)