Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (16 μέλη και 211 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν λες φουλ εννοείς ελεύθερο στοματικό και κώλο με 15 ευρώ;

Κούκλα; Ποια κούκλα; Έχει καμιά κούκλα στο 46; :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Ούτε στο 43 θυμάμαι κούκλα :2funny:
15 γιούρια σπέσιαλ περιποίηση και το μωράκι βλέπεται; Ποιος θα πάει να μου κόψει χαρτάκι να μην περιμένω στην ουρά; :rockon:
εφυγες απο αθήνα και ξεχασες......
στο συγκεκριμενο σπιτακι εχει την καλτ μορφη την τσα τσα που πεταει ατακες και βριζει σαν νταλικιερης.....
και φυσικα την κουκλα(οπως στις βιτρινες τον ρουχαδικων)με τα εσωρουχα που την βλεπεις μολις μπεις λοξα δεξια απεναντι..... ;)

Επισκέπτης
εφυγες απο αθήνα και ξεχασες......
στο συγκεκριμενο σπιτακι εχει την καλτ μορφη την τσα τσα που πεταει ατακες και βριζει σαν νταλικιερης.....
και φυσικα την κουκλα(οπως στις βιτρινες τον ρουχαδικων)με τα εσωρουχα που την βλεπεις μολις μπεις λοξα δεξια απεναντι..... ;)
Την νταλικιέρισσα τη θυμάμαι φίλε n.s, την κούκλα όχι όμως :think:
Άμα ανέβω Αθήνα θα κάνω γενική επανάληψη γιατί έχω μείνει πίσω μου φαίνεται...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Την νταλικιέρισσα τη θυμάμαι φίλε n.s, την κούκλα όχι όμως :think:
Άμα ανέβω Αθήνα θα κάνω γενική επανάληψη γιατί έχω μείνει πίσω μου φαίνεται...
Μπες στο θρεν μου ρομαντισμος και μπουρδελα,την εχω βιντεακι την τσα και γινετε χαμος,στις τελευταιες σελιδες! :grin: :grin:
Αν θυμαμαι καλα εχθες την κουκλα πρεπη να την φερανε εκει που βγαινη η κοπελλα,τις αλλαξαν θεση!

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
εν' τομεταξυ οπως κάνεις την εισοδο στο καταστημα, συνηθησμενο το ματι απο το εξω φως μπαινεις στο απολυτο σκοτος που εχει εκει μεσα, οποτε το μονο που αμεσως διακρινεται ειναι αυτη η κουκλα. της πρωτες φορες που έμπαινα ψάρωνα νομίζοντας οτι ειναι η κοπελα εκει  :2funny: :2funny: :2funny: ειδικα την πρωτη φορα αφου δεν της μιλησα κιολας τυχερος ειμαι....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εν' τομεταξυ οπως κάνεις την εισοδο στο καταστημα, συνηθησμενο το ματι απο το εξω φως μπαινεις στο απολυτο σκοτος που εχει εκει μεσα, οποτε το μονο που αμεσως διακρινεται ειναι αυτη η κουκλα. της πρωτες φορες που έμπαινα ψάρωνα νομίζοντας οτι ειναι η κοπελα εκει  :2funny: :2funny: :2funny: ειδικα την πρωτη φορα αφου δεν της μιλησα κιολας τυχερος ειμαι....
:2funny: :2funny: :2funny:Πολλοι την εχουν πατηση,μια αλλη φορα ειχε πολυ σκοτος και στην κουκλα φοραγανε πορτοκαλι εσσωρουχα και κοιταγαμε ολοι την κουκλα,και λεμε τι τεμαχιο ειναι αυτο :2funny:και βγαινη η τσα απο την αλλα παντα και λεη,μην αγγιζετε την κουκλα θα σας μαμησω :2funny:κρατωντας μια μεγαλη γλιτσα και την κουναγε απειλητικα :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Περιπου 20,35,Φυλης 66Α Νικολετα με υφακι χιλιων καρδιναλιων,68Δ,ψηλο αδυνατο με φουλ προγραμμα,59 κατω,δυο κορασιδες η μια αδυνατη ξανθια η αλλη πιο ζουμερη με τοπλες με 2+ στηθος,στο 80δυο ευπαρουσιαστες κορασιδες θα ελεγα,η μια μαυρο μακρι μαλλι,η αλλη ξανθο,στα σημεια κερδιζη με το μαυρο μαλλι γιατι ηταν πιο ζουμερη στα επιμαχα σημεια.Η ξανθεια ειχε πιο αδυνατο στηθος και κωλο,ο ευγενης τσατσος ανακοινωσε κανονικο προγραμμα και παρτουζα 20ευρω η καθε μια.Στο 67κοντη χειμωδης ξανθια,με 2,5 στηθος και κωλο που προκαλουσε.Στο 73υπογειο,αναμονη αρκετη ωρα περιπου 14 λεπτα,η κοπελλα ηταν στο δωματιο χωρις οχληση απο την τσα,αδυνατο κοντο με μαυρο σετακι εσσωρουχων,και ασπρο δετο τακουνι ως το γονατο.Μ,Προδρομου 1 για μερακληδες,καζακστανη χειμωδες λιγο ευτραφης με φουλ προγραμμα και ζαρτιρες μαυρες,στο υπογειο ευτραφης δεσποινης ανευη ουσιας,και τελος στο 86εμφανισημο ξανθο,αδυνατο ρωσσιδακι με ασπρο σετ εσσωρουχων,που μου εκανε τριψηματα και κουνηματα με το κωλαρακι του,και μου ελεγε οτι δεν βιαζετε και θα περασουμε ομορφα,στα υποψιν!!Η πλατεια Βικτωριας ηταν αδεια και η κινηση φυλης περιορισμενη,αυτα ηταν τα γεγονοτα για σημερα οπως τα κατεγραψε η καμερα του sotirof :grin: :grin: :grin:.

Επισκέπτης
Απογευματινή στο μετάξι όπου ανθίζουν οι έρωτες αλλά και τα MSN (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες).

Η σημερινή τσάρκα εκτός απ’το σεξ, έγινε με σκοπό να μοιράσω κάποια ερωτηματολόγια στις πόρνες, σχετικά με την αυξανόμενη φημολογία για έξαρση αφροδίσιων νοσημάτων, στα σπιτάκια του 10άρικου. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν παρακάτω. Η κίνηση ήταν λιγοστή σε σχέση με άλλα απογεύματα, κάτι που έκανε πιο εύκολη και απολαυστική την ακρόαση της κουρδοπακιστανικής μουσικής που ακούσαμε στα ιδρύματα. Είδα λοιπόν με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα:

Λεωνίδου 28 κάτωΜαρία από Κολωνού 32Γ & Λεωνίδου, ξανθιά με κάποια παραπανίσια κιλά, λευκό δέρμα, μεσαία πεσμένα βυζιά με ραγάδες και πλαδαρό κώλο. Βασικό στα 15.
Στη συγκεκριμένη αναφέρθηκαν εχθές ο Jopino και Greenside. Την είχα πάρει στο κολ32γ και έιχα περάσει μέτρια, λόγω πολύ μέτριας εμφάνισης. Σήμερα με κυνήγησε στο σαλόνι και με έπιασε, αφού δεν κατέβαλλα και ιδιαίτερη προσπάθεια να ξεφύγω, με κόλλησε στην πόρτα και έβαλα αμέσως το χέρι μου μέσα στο στρινγκ της. Η απάντηση της ήταν «Με κρυώνεις». «Καλά κάτσε να σου πιάσω λίγο τα βυζιά τότε...». Τη στιγμή εκείνη μπηκαν 2 μαυριδεροί και βρήκα ευκαιρία να ξεφύγω, λέγοντας τους ότι θέλει να την πάρουνε παρτούζα.
Παρεπιπτόντως αν οι μαυριδεροί διαβάζουν το φόρουμ:
«Πείτε ένα γεια ρε μουνιά!!» 

Ιάσωνος 27ΡωξάνηΡόξι από Ιάσωνος 1α και φυλής 134 ισόγειο. Ψηλή νταρντάνα που με το πέρασμα του χρόνου μετατρέπεται σε μοσχαράκι όπως και άλλες συνάδελφοί της, μεγάλα 2,5 άρια βυζιά, ηλίθιο βλέμμα και άσχημο μικρό πατημένο κώλο. Βασικό στα 10 και στα 15 με 69.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, να πω ότι αποχωρώντας η κοπέλα απ’το σαλόνι, άφησε μια διακριτική κλανιά.

Ιάσωνος 31_Μπουρδέλο HOSTEL ή σπίτι του Leatherface – Η γνωστή καστανομάλλα μιλφ, με το μάγκικο ύφος, καλό σωματάκι με καμπύλες, μεγαλούτσικα βυζιά και κώλο με καλά πιασίματα. Το μοναδικό της πρόγραμμα αποτελείται από βασικό και αυταρχικό στα 10 ευρώ και πρωκτικό στα 100 ευρώ!!

Ιάσωνος 33Ντενίζ από ιάσωνος 30 άνω-κάτω. Ο PIATSAS είχε αναφέρει ότι ήταν και σε κάποιο στούντιο. Όμορφη πετίτ τσιγγανορουμάνα, με λεπτό ωραίο κορμί, μικρά βυζάκια με ωραίες ρώγες, μικρό ωραίο κωλαράκι. Βασικό στα 10.
Σε ερωτησή μου αν θα έχουμε άνεση χρόνου, μου είπε με αυστηρό ύφος «8-10 λεπτά». Αποχώρησα ασφαλώς, αφού ρώτησα πρώτα τον τσάτσο που είναι η Μαρία το μυρμηγκάκι. Μου είπε ότι δουλεύει μάλλον βράδυ. Κρίμα. Νομίζω κι ο greenside την έψαχνε.

Ιάσωνος 37 κάτω – ξανθιά τσιγγανορουμάνα με χυτό νεραντό κορμί, κάποια παραπανίσια κιλά, μικρά πεσμένα βυζιά με μακριές ρώγες και αδιάφορο κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.
Εδώ ακούσαμε ένα φοβερό κομμάτι αρκουδιάρικης τέκνο το οποίο πήγαινε κάπως έτσι:

“Kasha kisha boom, kisha kisha chica boom

Εκπληκτικό πραγματικά κομμάτι, το ακούγαμε περίπου 8 λεπτά!

Ιάσωνος 36 – Ξανθιά κοντόπορνη μιλφ τσιγγανορουμάνα, πετίτ αδύνατη, με μεσαίο πεσμένο στήθος, μακριές ρώγες. Μικρό κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω – Η γνωστή ξανθιά με τα λίγα παραπάνω κιλά, λευκό δέρμα, παγωμένο βλέμμα, φουσκωτό στοιβαρό κώλο. Βασικό στα 10.

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή πόρνη με μπουκλωτά μακριά μαλλιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, με βυζάρες και μεγάλο άσχημο κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Κολωνού 32γ & λεων. – Ξανθιά με κάμποσα κιλά παραπάνω, μεγάλα βυζιά και κώλο, άσχημο δέρμα. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 υπόγειο – Την γνωρίζω ώς Μαρτίνα από ιάσωνος 19 προ 2ετίας. Πρόκειται για την ίδια κοπέλα που καταγάμησε ο Jopino εψές και την οποία αναφέρει ως Σαμπίνα. Κοντό μαλλί, μεγάλα 2,5αρια βυζιά, καλό σώμα με 4-5 κιλά παραπάνω γαλακτερό δέρμα, χωριάτικο ηλίθιο βλέμμα. Βασικό στα 10.
Την είχα πάρει κι εγώ παλιότερα 2-3 φορές λόγω των βυζιών της (στα 15 ευρώ τότε ήταν μέτρια στο δωμάτιο). Επίσης έχει δουλέψει και στο ιάς33.
Εδώ ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, βρήκα τα χαμένα ιχνοστοιχεία του Jopino, τα οποία έχασε χθες στη βόλτα του. Θα κανονίσω για την έγκαιρη επιστροφή τους.

Κολωνού 27 ισόγειο – μελαχρινό αλβανάκι, μεσαίου αναστήματος, λεπτό με μικρό στηθάκι και μικρό κωλαράκι. Βασικό στα ??

Κολωνού 27 υπόγειο – Μελαχρινή πόρνη με μπούκλες, μικρό στήθος, κανονικό σώμα, κώλο δεν είδαμε δυστυχώς, βασικό στα 10.

Κολωνού 32 πάνω – 2 γαμιόλες. 1η Τατιάνα από κολ11, μελαχρινή με βλαμένο ύφος, μεσαία βυζιά με καλές ρώγες, κάποια παραπανίσια κιλά, μεγάλο κώλο. Βασικό στα 15 και ανακοινώθηκε επίσης και γλυφοκώλι (αι γαμίδια βρωμιάρα!). Την είχα πάρει παλιότερα και ήταν πολύ μέτρια, χωρίς όμως να σου πρήζει τ’αρχίδια. 2η κοπέλα, Ρωξάνα εντελώς καινούρια στη δουλειά, ξανθιά ρουμάνα, με σώμα νοικοκυράς, λευκό δέρμα, μικρά βυζάκια λίγο πεσμένα με ωραίες ρώγες και φουσκωτό κώλο με καλά πιασίματα. Αφού χούφτωσα όλες τις κοπέλες, μου κόλλησε στη συνέχεια και η νεαρή τσατσά που δεν με άφηνε να φύγω, με αποτέλεσμα να πιάσω και τα δικά της βυζιά αφού με έκλεισε μέσα στο δωμάτιο. Τελικά κατέθεσα στην καινούρια Ρωξάνα όπου και έκλαψα τα λεφτουδάκια μου. Δυστυχώς ήταν πολύ επιπόλαια απόφαση, θ’ανέβει κριτική και γι’αυτό το βρωμοθήλυκο. 

Τελειώνοντας τη βόλτα μου, πέρασα ξανά απ’τα σπιτάκια για να μαζέψω τα ερωτηματολόγια. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν τραγικά:

Στην πρώτη ερώτηση η οποία ήταν:
«Έχετε MSN και αν ναι, ποια;»

Οι 13 απ’τις 14 κοπέλες απάντησαν «όχι» με την δικαιλογία ότι δεν έχουν PC.
Μία κοπέλα απάντησε πάλι «όχι» με την δικαιολογία ότι έχει facebook.

Στη δεύτερη ερώτηση η οποία ήταν:
«Έχετε χαρτιά και αν είστε διατεθειμένες να τα δείξετε;»

8 κοπέλες απάντησαν «όχι» με την δικαιολογία ότι τα έχει ο νταβάς τους
2 κοπέλες απάντησαν «ναι» δείχνωντας μου κάτι χαρτιά υγείας
3 κοπέλες με έπαιξαν με «κλειστά χαρτιά»
Και μία κοπέλα είχε φουλ του άσσου.

Τα αποτελέσματα δικά σας κύριοι! Πάντως για το καλό σας μείνετε μακριά απ’το μεταξουργείο

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... Τη στιγμή εκείνη μπηκαν 2 μαυριδεροί και βρήκα ευκαιρία να ξεφύγω, λέγοντας τους ότι θέλει να την πάρουνε παρτούζα.
Παρεπιπτόντως αν οι μαυριδεροί διαβάζουν το φόρουμ:
«Πείτε ένα γεια ρε μουνιά!!»   
...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσθε ωραίος κ. dirtyliving, γιατί ζείτε στην κοσμάρα σας...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και μάλλον κάνει πολύ καλά !!!

Εκτός από τις πολύ καλές του ενημερώσεις !!!  ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πληροφορίες :

1) Κάπου στη Λιοσίων εργάζεται μετά τα μεσάνυχτα ξανθή επιλέξιμη πορνο-δεσποινίδα με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λεομέρια και ενδιαφέρουσες αναλογίες

2) Επίσης στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έρθουν στη οδό Φυλής για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος δυο πουτανο-υπάρξεις με αναλογίες μοντέλου και προδιαγραφές παρέλασης σε κολασμένη παραμετροποίηση

Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και (παρακαλώ) μην επηρεάζεσθε από τις πορνο-φιλοσοφο-μαλακίες που γράφουμε ...

:grin:

Επισκέπτης
@ ΠΥΡΑΥΛΕ, FARKELI, JOCKERX

:rockon: :rockon: :rockon:

Πληροφορίες :

1) Κάπου στη Λιοσίων εργάζεται μετά τα μεσάνυχτα ξανθή επιλέξιμη πορνο-δεσποινίδα με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λεομέρια και ενδιαφέρουσες αναλογίες

2) Επίσης στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έρθουν στη οδό Φυλής για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος δυο πουτανο-υπάρξεις με αναλογίες μοντέλου και προδιαγραφές παρέλασης σε κολασμένη παραμετροποίηση

Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και (παρακαλώ) μην επηρεάζεσθε από τις πορνο-φιλοσοφο-μαλακίες που γράφουμε ...

:grin:
Αναμένουμε με ανυπόμονα πέη!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι συναντηθηκα με ροδιτη σειρουλα μου ,που οταν ειμασταν φανταρακια στη ροδο το 1999 ,παρτουζωναμε αγγλιδες στοφαλιρακι και πηδαγαμε τα λαγουδακια του
καζινου της ροδου που τοτε ανοιγε......μικρη βολτα κ ενημερωση μονο σε οσα μπηκαμε....ο στοχος ηταν να "φαμε"σαντουιτς την αννα απο φωκαιας.....η βολτα εγινε απο 21.15 μεχρι 23.00 ,παμε λοιπον
Κωνσαντινουπολεως 166β με στοχο την ευα αφου απο τοτε που αρχισε τα ακα δεν την εχω παρει....τζιφος ευα ρεπο ,παρουσα καποια αννα με μαυρα μαλλια κατσαρα κοντη λεπτη αβυζι με απλο προγραμμα
Αλκαμενους 117 έλενα ελληνιδα ασχημοφατσα με βυζι σαν αετωμα...ακινητο αποτυχημενη πλαστικη παλαιου τυπου με ακα (εχουν ριξει κ την τιμη απο 25 στα 20
Φυλης 134α Χριστινα ψηλη με μελαχρινα μαλλια και πολυ μικρο στηθος δουλευει εκει και 3η βαρδια....απλο προγραμμα]
Φυλης 134 κοπελα μελαχρινη δεν την εχω ξαναδει το μονο ωραιο πανω της το σετ εσωρουχων και οι ζαρτιερες,απλο προγραμμα
Φυλης 109β η σεξι μουναρα στελλα(με τα αστερακια)απλο προγραμμα
Φυλης 92β Μικι με φουλ
Φυλης 71β Αννα η γνωστη με τα μαλλια παλι ξανθα ,η τσα τσα ευα τους εσπρωχνε στα δωματια , ενω την ωρα που πηγαμε ηταν ολα γεματα και περιμεναν αλλοι 2 , απλο προγραμμα με τελειωτικο στο στηθος....
Μονης Προδρομου 16α Μαρινα τροφαντη μελαχρινη στογγυλοπροσωπη μπουτου κωλου με φουλ προγραμμα
Φυλής 67 Νατασσα το υπερτουμπανο ξανθο πιπινι που συνηθος δουλευει πρωινα ,κριμα απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β πανω Λιντα ,τσεχα πετιτ μιλφ με πολυ μακρια ξανθια μαλλια κοτσιδα μω ωραιο κωλαρακι κ μεγαλα βυζια(σιλικονη)τατουαζ δεξια χαμηλα στη μεση μια τιγρη , με ακα κ τελειωτικο στομα στηθος(περασα θα ακολουθησει κριτικη)
Φωκαίας 27Β κατω Γιαννα  η επιστροφη....αυτη ηταν η πρωτη μου επιλογη πριν παρτουζοσουμε την αννα αλλα....πολυ μεγαλη αναμονη ,με ακα κ τελειωτικο στομα στηθος
Φωκαιας 27α ρωσιδα με γκριζοπρασινα ματια μιλφ με φουλ προγραμμα
Φωκξαιας 25β Μονικα(νιαου νιαου)με ακα
Φωκαας 25α Αννα η τροφαντη ρωσιδα με το μεγαλο πεσμενο στηθος και το υπερ φουλ προγραμμα και στοχος εμενα και του φιλου μου για σαντουιτσ...(περασαμε ακολουθει κριτικη)
Διδυμου 8β Καρμεν το καυλακι απο την πολωνια απλο προγραμμα(μεσα με τα αναλογο αντιτιμο εχει εξτρα)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Μπες στο θρεν μου ρομαντισμος και μπουρδελα,την εχω βιντεακι την τσα και γινετε χαμος,στις τελευταιες σελιδες! :grin: :grin:
Αν θυμαμαι καλα εχθες την κουκλα πρεπη να την φερανε εκει που βγαινη η κοπελλα,τις αλλαξαν θεση!
οχι ρε εγινε αλλαγη θεσης της κουκλας και το εχω χασει????? :2funny: :2funny: :2funny:
για δωσε το λινκ με το βιντεακι....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

Στην πρώτη ερώτηση η οποία ήταν:
«Έχετε MSN και αν ναι, ποια;»

Οι 13 απ’τις 14 κοπέλες απάντησαν «όχι» με την δικαιλογία ότι δεν έχουν PC.
Μία κοπέλα απάντησε πάλι «όχι» με την δικαιολογία ότι έχει facebook.

Στη δεύτερη ερώτηση η οποία ήταν:
«Έχετε χαρτιά και αν είστε διατεθειμένες να τα δείξετε;»

8 κοπέλες απάντησαν «όχι» με την δικαιολογία ότι τα έχει ο νταβάς τους
2 κοπέλες απάντησαν «ναι» δείχνωντας μου κάτι χαρτιά υγείας
3 κοπέλες με έπαιξαν με «κλειστά χαρτιά»
Και μία κοπέλα είχε φουλ του άσσου.

Τα αποτελέσματα δικά σας κύριοι! Πάντως για το καλό σας μείνετε μακριά απ’το μεταξουργείο.  

εισαι απιστευτος ευγε..... ;) :grin: :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φωκαίας 27Β πανω Λιντα ,τσεχα πετιτ μιλφ με πολυ μακρια ξανθια μαλλια κοτσιδα μω ωραιο κωλαρακι κ μεγαλα βυζια(σιλικονη)τατουαζ δεξια χαμηλα στη μεση μια τιγρη , με ακα κ τελειωτικο στομα στηθος(περασα θα ακολουθησει κριτικη)
Αρκετά καλή επίλογή!  ;)

Δούλευε το ίδιο καλά πριν δυο χρόνια (περίπου) στο Φυλής 84 όροφος ...

Παρεμπιπτόντως οι κοτσίδες είναι (σίγουρα) εξτενσιονς ...  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom