2-3 πραγματακια απο την απογευματινη-βραδινη βαρδια στο μεταξι.
κατεβηκα κατα της 22.00 με σκοπο μια γρηγορη καταθεση σε καποιο απο τα στανταρακια μου σε αυτη την βαρδια.
Κολωνού 53, μεγαλη αναμονη στο σαλονι και περιπου 8-9 ατομα στο σαλονι περιμεναμε. η τσατσα καποια στιγμη βγηκε μας ειπε οτι δουλευει η Αναστασια.
ειπα απο μεσα μου η Αναστασια του SPEED η η ξεπετατζου που ειχα πεσει εγω που κοροιδευει τον κοσμο ? ειπα να περιμενω μπας και, ακουγα και φωνούλες απο μεσα και ειχε ξεπερασε το 10'. ξαφνικα βγαινει η ΞΕΠΕΤΑΤΖΟΥ. Χωρις 2η σκεψη κανω κινηση και φευγω. μεγαλο σπασιμο. αντι να κοιτανε αυτην κοιτούσαν εμενα. ετσι ειναι! εαν δεν αφηνεις τους πελατες ικανοποιημένους αυτα θα εχεις. Ευγε στον συναγωνιστη που την κρατησε πολυ μεσα. (ηθελα να ηξερα, δεμενη την ειχε
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, στο ακουσμα απο την τσα2 οτι ειναι η Ζανα, εκανα μεταβολη και εφυγα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α μια εφτραφης χαμογελαστη κοπελα. οχι κατι ιδιαιτερο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β μια ξανθια κοπελιτσα με μαλλί μεχρι τους ώμους με ωραιο σωματακι. δεν μου φανηκε ασχημη.
ολα τα παραπανω στο 10€
Ιάσωνος 46Α δυο κοπελες η μια κανονικο προγραμμα η αλλη με ελευθερο στοματικο. η μια πρεπει να ειναι μια κοπελα με εξτρα κιλα που εχει αναφερθει και στο παρελθον. δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Ιάσωνος 46 η γνωστη εφτραφης κοπελα με το φουλ
Ιάσωνος 46β μια καστανη κοπελα με ωραιο σωματακι. με σχετικα καλες υπηρεσιες (την εχω παρει στο επανω). στο προγραμμα ενεφερε απλο και οχι πρωκτικό οπως αλλες φορες. ισως γιατι μπηκαν μαζι μου και αλλοδαποί ! δεν ξερω....
Ιάσωνος 44 κυριοι με πολυ μεγαλη επιφύλαξη θα αναφαιρω οτι (ξανα)εκδιδετε παλι στο μεταξι η Σαμπρινα απο φυλης και παλιοτερα Μεταξι. μπαίνοντας ειχε 2 κοπελες, μια βγηκε πρωτα μια μελαχρινι με πιασμενο το μαλλί πισω και μετα ακολουθησε Σαμπρινα. οπα λεω...τι εγινε τωρα. τελος τα ψωμια μας απο φυλης. Μιας και εχω καιρο να την δω δεν μπορω να πω οτι κοβω τα @@ μου οτι ηταν αυτη. αλλα νομιζω πως δεν κανω λαθος. ωραια παρουσια και σωματος αλλα και προσωπου με εντονο αλλα ωραιο βαψιμο στα ματια αλλα εμενα τουλαχιστο στην συνεύρεση που ειχα μαζι της στο παρελθον δεν με ειχε αφησει ευχαριστιμενο. και μαλιστα με τροπο που δεν σου επιτερεπει να ξαναπας.
κανω κινηση να φυγω και μου λεει με υφος 1000 καρδιναλιων
- "ναι, κανε 3η βολτα...."
- κοντοστέκομαι και απαντω "...να κοιτας καλυτερα τους πελατες που μπαινουν εδω μεσα"
- κώλυσε προς στιγμην και απανταει ξανα το ιδιο "κανε 3η βολτα...."
- απανταω ξανα "αμα δεν κοιτας τους πελατες προσεκτικα δεν σου φταιει κανεις"
και εφυγα. εκανα μαλακια που δεν ρωτησα προγραμμα και χρηματα, αλλα πιστευω οτι τις επομενες ημερες θα ξερουμε και για το εαν ηταν οντος η σαμπρινα αλλα και της υπηρεσιες.
Ιάσωνος 37Β η γνωστη ξανθια κοπελα με λιγα παραπανω πιασιματα στην περιφέρεια με χαμογελο και στιλ στο σαλονι με 10€ απλο και 15€ πρωκτικο. (εχει περάσει κανεις?)
Ιάσωνος 37Α μαρια, μουνι τσιμπουκι κολος 15€. ωραιο σωμα εχει η ρουφιανα. την τελευταια φορα που περασα το πρωκτικο ηταν σαν την εμπρός τρυπουλα της !!! ειπα να μπω καποια στιγμη στη συνεχεια της βολτας αλλα .....
Ιάσωνος 33 εδω εαν ηταν το Μαρακι θα εμπαινα αλλα ηταν μια μελαχρινη κοπελα ιδιαιτερα ομορφη με λεπτο πετιτ σωματοτυπο και με ματιά που σκοτωνει. σου κανει χοντρο κλικ να περασεις αλλα απο καπου θυμαμε κατι αρνητικο για αυτην. Σίγουρα απο αυτην την γειτονιά αλλα δεν θυμαμε κατι παραπανω. η ειχα περασει και δεν περασα καλα η κατι θα ανταλαξαμε στο σαλονι. εαν την ξαναδω θα προσπαθησω να ξανατσεκαρω ...
Ιάσωνος 31Β κλειστο
Ιάσωνος 31 μια ξανθια με φουλ που ειναι τα περισσοτερα απογευματα
Ιάσωνος 30Β η Τζουλιανα με συνθημα πλεον για παρτυ της στον τοιχο απο εξω, να κοσμει το δρομο της ηδονής
Ιάσωνος 30Α μια ξανθια κοπελα με σωματοτυπο μικρο και ταττου στο πισω δεξι γοφό εαν θυμαμε καλα. ισως η μαρια που δουλευε στο κατω ? μπορει.....!
Ιάσωνος 27Α κοκκινομαλα με στοιχεια προς το νταρντανα ωραιο στηθος αλλα πολυ μαζεμενη και αβγαλτη παρουσια στο σαλονι. δεν σε εμπνέει να περασεις.
Λεωνίδου 28 στο κατω η ξανθια με το λιγο βλαχικο στηλ. που συνηθος δεν σε αφηνει να φυγεις με χουφτωματα κλπ. εχει παχυνει και στα ποδια λιγο. εαν σου αρεσει εμφανισιακά μπορει και να περασεις καλα....
Ιάσωνος 20Β μια πολυ καλη παρουσια την οποια δεν εχω ξαναδει. ξανθια κοπελα 1.65 με μαλλί μεχρι τους ώμους ωραιο τουρλοτο κολαρακι και σωμα επισης πολυ καλο. στο σαλονι ολο σκερτσο και κουνηματα πιανωντας τον τοιχο κλπ. στα 15€ απλο προγραμμα.
Κεραμεικού 13Γ κατι αδιαφορο. τα υπολοιπα διπλα να κλειστα
Κολωνού 30Α η γνωστη Αννα. κατα τις 23.00 που ειχε χαλαρωσει ειχε βγει και στην πορτα με την ρομπα και εκανε τσιγαρο
Κολωνού 27Α μολις εμπαινα μου ειπαν οτι κλεισανε...
Κολωνού 27Β εφτραφης κοπελα με μαυρο baby doll και φουλ προγραμμα με 10€. λιγη ξουραση με προβολη τσοντουλας στο σαλονι ηταν οτι επρεπε.
Κολωνού 27Β (υπόγειο) μελαχρινη κοπελα που καποια πρωινα ειναι στην Ιάσωνος 27Α και τωρα τελευταια απογευματινη στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α. στο συγκεκριμενο σπιτι ειχε φουλ προγραμμα στα 15€. νομιζω εδω δίνει πρωτη φορα πρωκτικο.
Κολωνού 27Β. (μετα την αλλαγη της βαρδιας) μια μελαχρινη κοπελα με μακρύ μαλλί και ωραια παρουσια αλλα αδιαφορη στο σαλονι. την ειδα οταν ερχοταν για δουλεια και μου αρεσε πολυ βλεποντας την ντυμένη. αλλα ας προσεξει λιγο το σαλοναρισμα της.
Κολωνού 30Β μια μελαχρινι κοπελα με λεπτο σωμα οχι κατι ιδιαιτερο κατα τα αλλα. με τράβηξε μεχρι το δωματιο, εκατσε στο κρεβατι μου χαιδεψε τον π... αλλα της ειπα οτι ειμαστε παρεα κλπ και εαν ειναι θα περναγα αργοτερα. ε ρε αναδουλειες...
Κολωνού 32Β ξανθια με λεπτο σωματοτυπο 1,65.
Κολωνού 32Γ αυτο που μου αρεσει και κοιταω παντα μπαινοντας εδω, ειναι η τυπισα στην αφίσα που βλεπεις κατεβαίνοντας τα σκαλια. ωραια γυναικα...τι να πεις μετα απο αυτο...την κοπελα δεν την θυμαμε.
καπου εκει ειχαν αρχισει να αλλαζουν οι βαρδιες και αρχισα και εγω να τα μπλεκω.
πηγα στο
Ιάσωνος 20Β στο οποιο ειχε ερθει μια μελαχρινη κοπελα με καρεδακι. ωραιο σωμα αλλα και προσωπο αλλα αφου δεν ειχα καταλήξει μεχρι τωρα δεν θα εμπαινα σε καμια περιπτωση σε πειραματισμους.
πηγα ξανα στο Ιάσωνος 27Α μηπως και ειχε πιασει δουλεια η Λολιτα, αλλα μου ειπε η τσα2 οτι θα πιανει στης 12.00.
τελος στο
Λεωνίδου 28 στο κατω. καταθεση στην επισης γνωστη (πολλες φορες μαζι της) Βικτωρια.
ωραιο λεπτο σωματακι, αν και εχει παρει καποια 2-3 κιλακια στην περιφερεια. αλλα παντα πολυ καλη για τα γουστα μου. το πολυ καλο με την βικτωρια ειναι οτι ειναι παντα με περιποημενο το σωμα της, ξυρισμενη κλπ οπου πρεπει και βεβαια εχει ενα δερμα σκετο μεταξι. την πινει ! μαλακτικο !!! χαιρεσε να χαιδευεις...
αυτα, ελπιζω να μην ξεχασα τιποτε,
αντε και καλη συνεχεια...