Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (16 μέλη και 225 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οταν τσαρκαρα στην Ιασωνος κατεβηκε συναθλητης απο το μηχανακι,πηγαινε πιο πανω να δης τα πρεζακια,εχουν βαλη στην μεση του δρομου ενα τραπεζι και πεταξαν επανω ενα πρεζακι,εννοουσε μαλλον την Ιασωνος και απεφυγα να ανεβω προς τα Ρωσσικα!

Άστα... Σαν να είσαι σε ταινία. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ράκη με τη σύριγγα στο χέρι.
Μουνάρα η Ντενίσα.
Πέρασες καλά;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην Μονικα με το τελειωτικο στο στομα αναφερεσαι προφανως γιατι την εχω πετυχει και Ρεμουνδου. Την ξανθουλα με τα μπλε ματια  :smitten:
Αυτη σε ειχε ξεπεταξει?Συνηθως σε εμενα καθοταν 15 με 20 λεπτα με καμία ανησυχία  :huh:
Ποια ουκρανη από τις 2?Η καταξανθη με τα μεγαλα βυζιά, ή η άλλη η πιο καστανή?
Δυστηχως δεν συγκρατησα τις λεπτομερειες,γιατι βγηκε στο πολυ γρηγορο,και ξαναμπηκε μεσα,συνεχεια πετυχενω την ιδια στην δευτερη βαρδεια,ονομα δεν ειπε η τσα,υψος 1,65,με κοντο ξανθο μαλλι,αν βοηθαη!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Άστα... Σαν να είσαι σε ταινία. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ράκη με τη σύριγγα στο χέρι.
Μουνάρα η Ντενίσα.
Πέρασες καλά;
Καλα ηταν με τα συν και τα πλην,ανεβασα κριτικη!

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
παιδια να ρωτησω κατι..ξερουμε ποτε εχει βαρδια η φλόρη?γιατι δεν την πετυχαινω τελευταια..επισης εχει δωσει καθόλου σημαδια ζωης η στέλλα η φλαμανδρη?τελευταια φορα την πετυχα πριν κανα 11μηνο στην Ιάσσωνος.ευχαριστω!!!

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Κολωνου 53,ουκρανικο μιλφ, τιποτα το ιδιαιτερο παραπονιοταν στον κοσμο,οτι κανουν ολο βολτες και δεν περνανε μεσα.Για μερακληδες το ακουσαμε και αυτο φουλ προγραμμα με 10ευρω,Μ.Αλεξανδρου17,μιλφ ταυλανδη ανευ σημασιας,ευδιαθετη και περιχαρις υποσχοταν οτι θα περασουμε καλα,ΣΤΟ 15 Μιλφ Ζανα με 10 ευρω,ευτραφης,απλο προγραμμα,στο 22 βλαχοφατσα,με μεγαλα κανονια και κωλο αξιοπροσεκτον.Ιασωνος 46Α η γνωστη κοντορουμανα με φουλ,που αρπαζη τα @@ πελατων,προσοχη!!στο 46Β 2 τεμαχια,η μια ειχε ντυθη αγοβασιλιτσα :grin:στο 46 επανω,παλαιστης υποσχοταν ομορφες στιγμες παλης με 15,ενω η δυσοσμια και η μποχα ηταν το αρωματικο του χωρου!στο 36 μετα απο πολυ καιρο ελειπαν οι μαυρουλες και κοντο τσιγγανοειδες εκανε την εμφανιση του με καλο βυζακι,υπο τους ηχους τσιφτετελιου.Στο 32 το μικρο με το γιαλι τυπου γραμματεως και τα βυζακια εξω,κανονικο προγραμμα με 15.Μπηκα στην πολεμικη ζωνη του 31,οπου αγκαθωτο συρμα ηταν πανω απο σιδεροπορτες διπλα στην εισοδο υπηρχε αλλη συδεροπορτα με την ενδειξη κινδυνος υψηλη τασι :grin:,αφου βγαλαμε τα κρανη μας εισηλθαμε στον αγωνιστικο χωρο,εμφανιστηκε μιλφ ξανθια με μπλε σετ εσωρουχων και μαυρες κορδελες στα μπουτια ως λαρα κροφτ,μετριου αποτελεσματος,στο 37 ακομα ενα τσιγγανοειδες με ξανθο μαλλακι βολταρε στο αδιαχωρητο σαλονι με φουλ 15 και απλο με10.Επιστροφη στην Κολωνου στο 48 :new_shocked:παλαιστρια υποσχοταν οτι με 10 ευρω θα βγης νοκ αουτ χωρις πονο :grin:.Δρομο περνω και αφηνω παω Φωκαιας στο 27 επανω,Λιντα τσεχα με πλε αντιτιμο τα παντα εκτος κωλου,ακαποτο τελειωτικο και πιτσιλισμα παντου,στο κατω το γνωστο ουκρανεζακι εκανε σβουρες γυρω απο τον εαυτο του περιχαρης.Στο 22 στα 3 οικηματακια στο υπογειο 2κορασιδες η μια με πρωκτικο και η αλλη με ακαποτο,στο μεσαιο η κορασις εργαζοταν,αποχωρησης,στο διπλα δυο κορασιδες η μια με πρωκτικο η αλλη πολυ αδυνατη με ακαποτο,στο υπογειακη της φυλης με τα δυο ρδελακια,στο ενα η ουκρανεζα με το ομορφο κωλαρακι με κανονικο προγραμμα και στο διπλα αναφερθηκε ως ρωσσις αλλα καζακστανη μου φανηκε με φουλ,κατω του μεσου ορου,στην ευα τσα η γνωστη Αννα @@αρπακτρα και απεναντη στην υπογα εκαναν πασαρελα η νικολ με δυκτιωτα και μια ακομα νεα υπαρξη λιγο γεματουλα.Καταληξη στο 54β,οπου εμφανιστηκε η ντενιζα οπου εγεινε καταθεση για να ξαποστασω,συν την παρουσια της Λαουρας με αξιοπροσεκτο συνολο,εναμισαρι βυζακι και καλο κωλαρακι!
Το Ουκρανικο milf στο Κολωνου 53 να προσεχει την συμπεριφορα του στους πελατες, (βλεπε αντιστοιχες κριτικες) για να μην παραπονιεται οτι δεν περναει κανεις στο δωματιο. Η "παλαιστρια" στο Κολωνου 48 ειναι ευγενεστατη, πολυ γλυκουλι στο δωματιο και καθολου βιαστικη ( βλεπε κριτικες)
.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
2-3 πραγματακια απο την απογευματινη-βραδινη βαρδια στο μεταξι.
κατεβηκα κατα της 22.00 με σκοπο μια γρηγορη καταθεση σε καποιο απο τα στανταρακια μου σε αυτη την βαρδια.

Κολωνού 53, μεγαλη αναμονη στο σαλονι και περιπου 8-9 ατομα στο σαλονι περιμεναμε. η τσατσα καποια στιγμη βγηκε μας ειπε οτι δουλευει η Αναστασια.
ειπα απο μεσα μου η Αναστασια του SPEED η η ξεπετατζου που ειχα πεσει εγω που κοροιδευει τον κοσμο ? ειπα να περιμενω μπας και, ακουγα και φωνούλες απο μεσα και ειχε ξεπερασε το 10'. ξαφνικα βγαινει η ΞΕΠΕΤΑΤΖΟΥ. Χωρις 2η σκεψη κανω κινηση και φευγω. μεγαλο σπασιμο. αντι να κοιτανε αυτην κοιτούσαν εμενα. ετσι ειναι! εαν δεν αφηνεις τους πελατες ικανοποιημένους αυτα θα εχεις. Ευγε στον συναγωνιστη που την κρατησε πολυ μεσα. (ηθελα να ηξερα, δεμενη την ειχε  :huh:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, στο ακουσμα απο την τσα2 οτι ειναι η Ζανα, εκανα μεταβολη και εφυγα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α μια εφτραφης χαμογελαστη κοπελα. οχι κατι ιδιαιτερο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β μια ξανθια κοπελιτσα με μαλλί μεχρι τους ώμους με ωραιο σωματακι. δεν μου φανηκε ασχημη.
ολα τα παραπανω στο 10€
Ιάσωνος 46Α δυο κοπελες η μια κανονικο προγραμμα η αλλη με ελευθερο στοματικο. η μια πρεπει να ειναι μια κοπελα με εξτρα κιλα που εχει αναφερθει και στο παρελθον. δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Ιάσωνος 46 η γνωστη εφτραφης κοπελα με το φουλ
Ιάσωνος 46β μια καστανη κοπελα με ωραιο σωματακι. με σχετικα καλες υπηρεσιες (την εχω παρει στο επανω). στο προγραμμα ενεφερε απλο και οχι πρωκτικό οπως αλλες φορες. ισως γιατι μπηκαν μαζι μου και αλλοδαποί ! δεν ξερω....
Ιάσωνος 44 κυριοι με πολυ μεγαλη επιφύλαξη θα αναφαιρω οτι (ξανα)εκδιδετε παλι στο μεταξι η Σαμπρινα απο φυλης και παλιοτερα Μεταξι. μπαίνοντας ειχε 2 κοπελες, μια βγηκε πρωτα μια μελαχρινι με πιασμενο το μαλλί πισω και μετα ακολουθησε Σαμπρινα. οπα λεω...τι εγινε τωρα. τελος τα ψωμια μας απο φυλης. Μιας και εχω καιρο να την δω δεν μπορω να πω οτι κοβω τα @@ μου οτι ηταν αυτη. αλλα νομιζω πως δεν κανω λαθος. ωραια παρουσια και σωματος αλλα και προσωπου με εντονο αλλα ωραιο βαψιμο στα ματια αλλα εμενα τουλαχιστο στην συνεύρεση που ειχα μαζι της στο παρελθον δεν με ειχε αφησει ευχαριστιμενο. και μαλιστα με τροπο που δεν σου επιτερεπει να ξαναπας.
κανω κινηση να φυγω και μου λεει με υφος 1000 καρδιναλιων
- "ναι, κανε 3η βολτα...."
- κοντοστέκομαι και απαντω "...να κοιτας καλυτερα τους πελατες που μπαινουν εδω μεσα"
- κώλυσε προς στιγμην και απανταει ξανα το ιδιο "κανε 3η βολτα...."
- απανταω ξανα "αμα δεν κοιτας τους πελατες προσεκτικα δεν σου φταιει κανεις"
και εφυγα. εκανα μαλακια που δεν ρωτησα προγραμμα και χρηματα, αλλα πιστευω οτι τις επομενες ημερες θα ξερουμε και για το εαν ηταν οντος η σαμπρινα αλλα και της υπηρεσιες.
Ιάσωνος 37Β η γνωστη ξανθια κοπελα με λιγα παραπανω πιασιματα στην περιφέρεια με χαμογελο και στιλ στο σαλονι με 10€ απλο και 15€ πρωκτικο. (εχει περάσει κανεις?)
Ιάσωνος 37Α μαρια, μουνι τσιμπουκι κολος 15€. ωραιο σωμα εχει η ρουφιανα. την τελευταια φορα που περασα το πρωκτικο ηταν σαν την εμπρός τρυπουλα της !!! ειπα να μπω καποια στιγμη στη συνεχεια της βολτας αλλα .....
Ιάσωνος 33 εδω εαν ηταν το Μαρακι θα εμπαινα αλλα ηταν μια μελαχρινη κοπελα ιδιαιτερα ομορφη με λεπτο πετιτ σωματοτυπο και με ματιά που σκοτωνει. σου κανει χοντρο κλικ να περασεις αλλα απο καπου θυμαμε κατι αρνητικο για αυτην. Σίγουρα απο αυτην την γειτονιά αλλα δεν θυμαμε κατι παραπανω. η ειχα περασει και δεν περασα καλα η κατι θα ανταλαξαμε στο σαλονι. εαν την ξαναδω θα προσπαθησω να ξανατσεκαρω ...
Ιάσωνος 31Β κλειστο
Ιάσωνος 31 μια ξανθια με φουλ που ειναι τα περισσοτερα απογευματα
Ιάσωνος 30Β η Τζουλιανα με συνθημα πλεον για παρτυ της στον τοιχο απο εξω, να κοσμει το δρομο της ηδονής
Ιάσωνος 30Α μια ξανθια κοπελα με σωματοτυπο μικρο και ταττου στο πισω δεξι γοφό εαν θυμαμε καλα. ισως η μαρια που δουλευε στο κατω ? μπορει.....!
Ιάσωνος 27Α κοκκινομαλα με στοιχεια προς το νταρντανα ωραιο στηθος αλλα πολυ μαζεμενη και αβγαλτη παρουσια στο σαλονι. δεν σε εμπνέει να περασεις.
Λεωνίδου 28 στο κατω η ξανθια με το λιγο βλαχικο στηλ. που συνηθος δεν σε αφηνει να φυγεις με χουφτωματα κλπ. εχει παχυνει και στα ποδια λιγο. εαν σου αρεσει εμφανισιακά μπορει και να περασεις καλα....
Ιάσωνος 20Β μια πολυ καλη παρουσια την οποια δεν εχω ξαναδει. ξανθια κοπελα 1.65 με μαλλί μεχρι τους ώμους ωραιο τουρλοτο κολαρακι και σωμα επισης πολυ καλο. στο σαλονι ολο σκερτσο και κουνηματα πιανωντας τον τοιχο κλπ. στα 15€ απλο προγραμμα.
Κεραμεικού 13Γ κατι αδιαφορο. τα υπολοιπα διπλα να κλειστα
Κολωνού 30Α η γνωστη Αννα. κατα τις 23.00 που ειχε χαλαρωσει ειχε βγει και στην πορτα με την ρομπα και εκανε τσιγαρο
Κολωνού 27Α μολις εμπαινα μου ειπαν οτι κλεισανε...
Κολωνού 27Β εφτραφης κοπελα με μαυρο baby doll και φουλ προγραμμα με 10€. λιγη ξουραση με προβολη τσοντουλας στο σαλονι ηταν οτι επρεπε.
Κολωνού 27Β (υπόγειο) μελαχρινη κοπελα που καποια πρωινα ειναι στην Ιάσωνος 27Α και τωρα τελευταια απογευματινη στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α. στο συγκεκριμενο σπιτι ειχε φουλ προγραμμα στα 15€. νομιζω εδω δίνει πρωτη φορα πρωκτικο.
Κολωνού 27Β. (μετα την αλλαγη της βαρδιας) μια μελαχρινη κοπελα με μακρύ μαλλί και ωραια παρουσια αλλα αδιαφορη στο σαλονι. την ειδα οταν ερχοταν για δουλεια και μου αρεσε πολυ βλεποντας την ντυμένη. αλλα ας προσεξει λιγο το σαλοναρισμα της.
Κολωνού 30Β μια μελαχρινι κοπελα με λεπτο σωμα οχι κατι ιδιαιτερο κατα τα αλλα. με τράβηξε μεχρι το δωματιο, εκατσε στο κρεβατι μου χαιδεψε τον π... αλλα της ειπα οτι ειμαστε παρεα κλπ και εαν ειναι θα περναγα αργοτερα. ε ρε αναδουλειες...
Κολωνού 32Β ξανθια με λεπτο σωματοτυπο 1,65.
Κολωνού 32Γ αυτο που μου αρεσει και κοιταω παντα μπαινοντας εδω, ειναι η τυπισα στην αφίσα που βλεπεις κατεβαίνοντας τα σκαλια. ωραια γυναικα...τι να πεις μετα απο αυτο...την κοπελα δεν την θυμαμε. :(
καπου εκει ειχαν αρχισει να αλλαζουν οι βαρδιες και αρχισα και εγω να τα μπλεκω.
πηγα στο Ιάσωνος 20Β στο οποιο ειχε ερθει μια μελαχρινη κοπελα με καρεδακι. ωραιο σωμα αλλα και προσωπο αλλα αφου δεν ειχα καταλήξει μεχρι τωρα δεν θα εμπαινα σε καμια περιπτωση σε πειραματισμους.
πηγα ξανα στο Ιάσωνος 27Α μηπως και ειχε πιασει δουλεια η Λολιτα, αλλα μου ειπε η τσα2 οτι θα πιανει στης 12.00.
τελος στο Λεωνίδου 28 στο κατω. καταθεση στην επισης γνωστη (πολλες φορες μαζι της) Βικτωρια.
ωραιο λεπτο σωματακι, αν και εχει παρει καποια 2-3 κιλακια στην περιφερεια. αλλα παντα πολυ καλη για τα γουστα μου. το πολυ καλο με την βικτωρια ειναι οτι ειναι παντα με περιποημενο το σωμα της, ξυρισμενη κλπ οπου πρεπει και βεβαια εχει ενα δερμα σκετο μεταξι. την πινει ! μαλακτικο !!! χαιρεσε να χαιδευεις...

αυτα, ελπιζω να μην ξεχασα τιποτε,
αντε και καλη συνεχεια...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
@ Babel μπορεί να μην έχει πολύ σημασία, αλλά είχα δει την Στέλλα/Μόνικα την αστεράτη πριν 2 βδομάδες, απογευματινή στο 109 κάτω.

109Β: Στελλα. Με τα αστερακια. Ξανθια με κοντα μαλλια. Αδυνατη με στεγνο σωμα. Αν και εμφανίστηκε με ολοσωμο εσωρουχο σε κοκκινες και μαυρες αποχρωσεις, ειχε μικρο στηθος και ωραια μικρη περιφερεια. Επισης απο τις ωραιες παρουσιες της βραδιας. Αλλαξε μαλλια και δεν την καταλαβα καθολου. Αφου για αρκετη ωρα προσπαθουσα να θυμηθω εαν την εχω ξαναδει και που!

Ευχαριστώ κύριοι  :thumbsup:

Φωκαίας 17β Τάνια  η ρωσίδα ξανθιάμε το κοντό μαλλί και  την απίστευτη κωλάρα απλό πρόγραμμα 

χαχαχα :cheesy: την εχει παρει κανεις αυτη?μ αρεσει πολυ... :think:

:rockon: :rockon: 37 σπιτάκια  :rockon: :rockon:
Ας μου επιτραπεί να ξαναπώ ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ επικίνδυνη!!
Τα μυτερά της στήθη κρύβουν βελάκια με αναισθητικό, τα οποία εκτοξεύει με στρίψιμο της ρώγας.
Όταν ξυπνάς είσαι πεταμένος στη γωνία φυλής-φωκαίας με [size=14pt]ένα 20άρικο λιγότερο[/size], αν είσαι τυχερός!
Αν είσαι άτυχος, ξυπνάς σε κάποια βρωμερή κλινική της Κολομβίας με ένα νεφρό λιγότερο!

Το νου σας ρεμάλια!

Προσυπογράφω.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το Ουκρανικο milf στο Κολωνου 53 να προσεχει την συμπεριφορα του στους πελατες, (βλεπε αντιστοιχες κριτικες) για να μην παραπονιεται οτι δεν περναει κανεις στο δωματιο. Η "παλαιστρια" στο Κολωνου 48 ειναι ευγενεστατη, πολυ γλυκουλι στο δωματιο και καθολου βιαστικη ( βλεπε κριτικες)
.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι κριτικες,γιατι ο καθις εχη διαφορετικα γουστα,προτιμω να δοκιμαζω ο ιδιος,η γραφη ειναι χιουμοριστικη για να δινη μια διαφορετικη νοτα,χωρις να υπονοω η να μειωνω τις υπηρεσιες των κοριτσιων,και ουτε με απασχολη αν ειναι γλυκουλα η οχι η καθε κορασιδα,οποιος θελη δοκιμαζη,δλδ.ηθελες να δωσω περιγραφη για το 48 η να την βγαλω φωτο,ας σοβαρευτουμε!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ξερω....
Ιάσωνος 44 κυριοι με πολυ μεγαλη επιφύλαξη θα αναφαιρω οτι (ξανα)εκδιδετε παλι στο μεταξι η Σαμπρινα απο φυλης και παλιοτερα Μεταξι. μπαίνοντας ειχε 2 κοπελες, μια βγηκε πρωτα μια μελαχρινι με πιασμενο το μαλλί πισω και μετα ακολουθησε Σαμπρινα. οπα λεω...τι εγινε τωρα. τελος τα ψωμια μας απο φυλης. Μιας και εχω καιρο να την δω δεν μπορω να πω οτι κοβω τα @@ μου οτι ηταν αυτη. αλλα νομιζω πως δεν κανω λαθος. ωραια παρουσια και σωματος αλλα και προσωπου με εντονο αλλα ωραιο βαψιμο στα ματια αλλα εμενα τουλαχιστο στην συνεύρεση που ειχα μαζι της στο παρελθον δεν με ειχε αφησει ευχαριστιμενο. και μαλιστα με τροπο που δεν σου επιτερεπει να ξαναπας.
κανω κινηση να φυγω και μου λεει με υφος 1000 καρδιναλιων
- "ναι, κανε 3η βολτα...."
- κοντοστέκομαι και απαντω "...να κοιτας καλυτερα τους πελατες που μπαινουν εδω μεσα"
- κώλυσε προς στιγμην και απανταει ξανα το ιδιο "κανε 3η βολτα...."
- απανταω ξανα "αμα δεν κοιτας τους πελατες προσεκτικα δεν σου φταιει κανεις"
και εφυγα. εκανα μαλακια που δεν ρωτησα προγραμμα και χρηματα, αλλα πιστευω οτι τις επομενες ημερες θα ξερουμε και για το εαν ηταν οντος η σαμπρινα αλλα και της υπηρεσιες.
Εννοης αυτη με το μακρυ μαλλι και το ζαρτιερικο?γιατι και μενα κατι μου θυμισε,καθοσον αλλος συναγωνιστης ελεγε οτι την ειχε παρη φυλης!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μαγκες η Σαμπρινα ειναι,πρωινη βαρδια ηταν με μια λεπτη μελαγχρινη κοπελα.15 ευρω παιρνει αλλα δεν θυμαμαι αν κανει ελευθερο στοματικο.Επισης την εχω πετυχει και στη Περδικα απογευματινη βαρδια.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μαγκες η Σαμπρινα ειναι,πρωινη βαρδια ηταν με μια λεπτη μελαγχρινη κοπελα.15 ευρω παιρνει αλλα δεν θυμαμαι αν κανει ελευθερο στοματικο.Επισης την εχω πετυχει και στη Περδικα απογευματινη βαρδια.
Που ειναι πρωινη βαρδεια?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δυστηχως δεν συγκρατησα τις λεπτομερειες,γιατι βγηκε στο πολυ γρηγορο,και ξαναμπηκε μεσα,συνεχεια πετυχενω την ιδια στην δευτερη βαρδεια,ονομα δεν ειπε η τσα,υψος 1,65,με κοντο ξανθο μαλλι,αν βοηθαη!
Ok  :) Την ξανθιά την Βικτώρια λες.
Καλη ειναι κι αυτη, αλλά εγω ψαχνω Γιάννα  :P

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Εννοης αυτη με το μακρυ μαλλι και το ζαρτιερικο?γιατι και μενα κατι μου θυμισε,καθοσον αλλος συναγωνιστης ελεγε οτι την ειχε παρη φυλης!
ναι για αυτη λεω με το ζαντιερικο.
οποτε καλα την ειδα εχτες, καταληξαμε. ισως θα της παρει καποιες μερες μεχρι να καταληξει σε καποια βαρδια και σπιτι.
ελπιζω στην επιστροφη της απο φυλης να μην ερθει με στυλακι...

Επισκέπτης
2-3 πραγματακια απο την απογευματινη-βραδινη βαρδια στο μεταξι.
κατεβηκα κατα της 22.00 με σκοπο μια γρηγορη καταθεση σε καποιο απο τα στανταρακια μου σε αυτη την βαρδια.
.
.
.
Που να 'θελες να γράψεις και πολλά δηλαδή :2funny:
Άψογος συναγωνιστή :thumbsup:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι για αυτη λεω με το ζαντιερικο.
οποτε καλα την ειδα εχτες, καταληξαμε. ισως θα της παρει καποιες μερες μεχρι να καταληξει σε καποια βαρδια και σπιτι.
ελπιζω στην επιστροφη της απο φυλης να μην ερθει με στυλακι...
Oποτε αφου την πετυχε ο πιστολερο οπως λεη πρωι,πιθανως να δουλευη σερι,απο το πρωι,φιλε ροκαβλον,αν γραφαμε και τις φασις και τα γελια σιγουρα θα θελαμε σελιδες.Οπως εχθες στο ιασωνος 43,βγαινη η τσα με ενα δισκο στο χερι και ετρωγε,ορθια,μπαινουμε στον χωρο, τωρα μεταφερθηκε και η κουκλα σε αλλη θεση,κλειστε την πορτα καυλιαριδες γιατι θα κρυωση το φαι μου :2funny:.Βγαινη η κορασιδα και παη να πιαση τον δισκο της τσα,αστο μωρη εσυ δεν θες φαι,τσαπου θες :2funny:λοιπον οποιος πηδηξη θα του δωσω τον δισκο δωρο,γιατι με τον γιωργακη πεινασαμε :2funny: :2funny:αυτα και αλλα πολλα,και οχι τιποτα αλλο μου χαλασε η φωτογραφικη μηχ.αλλιως θα εβαζα και φωτο!

Επισκέπτης
Oποτε αφου την πετυχε ο πιστολερο οπως λεη πρωι,πιθανως να δουλευη σερι,απο το πρωι,φιλε ροκαβλον,αν γραφαμε και τις φασις και τα γελια σιγουρα θα θελαμε σελιδες.Οπως εχθες στο ιασωνος 43,βγαινη η τσα με ενα δισκο στο χερι και ετρωγε,ορθια,μπαινουμε στον χωρο, τωρα μεταφερθηκε και η κουκλα σε αλλη θεση,κλειστε την πορτα καυλιαριδες γιατι θα κρυωση το φαι μου :2funny:.Βγαινη η κορασιδα και παη να πιαση τον δισκο της τσα,αστο μωρη εσυ δεν θες φαι,τσαπου θες :2funny:λοιπον οποιος πηδηξη θα του δωσω τον δισκο δωρο,γιατι με τον γιωργακη πεινασαμε :2funny: :2funny:αυτα και αλλα πολλα,και οχι τιποτα αλλο μου χαλασε η φωτογραφικη μηχ.αλλιως θα εβαζα και φωτο!
Τύπε γι' αυτές τις φάσεις είναι που ψοφάω εγώ και τις αναφέρω στις ενημερώσεις ή στις κριτικές μου.
Συγκεκριμένα, στη θέση σου χάριν της συγκεκριμένης τσατσάς θα το έσκιζα το γκομενάκι κι ας ήτανε και μπάζο :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τύπε γι' αυτές τις φάσεις είναι που ψοφάω εγώ και τις αναφέρω στις ενημερώσεις ή στις κριτικές μου.
Συγκεκριμένα, στη θέση σου χάριν της συγκεκριμένης τσατσάς θα το έσκιζα το γκομενάκι κι ας ήτανε και μπάζο :rockon:
Καλο ηταν,1,65 υψος αδυνατο με 1,5 προς 2 βυζακι και ενδιαφεροντα κωλο,15 φουλ,10 χωρις κωλον,στα υποψιν,αλλα θα πω στην τσα να παρω και την κουκλα μεσα για παρτουζα :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom