Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (15 μέλη και 202 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Δεν νομίζω η Λίντα η ΜΙΛΦ του Φωκ. 27 να είναι καλή περίπτωση.
Παραμιλάει συνέχεια, κάνει αερόπιπα και θέλει να επιβάλλει ρυθμό & στάσεις.
Άρα, η απόλυτη ξενέρα.
Μακριά , ,  , ,, ,  :badair:
θα συμφωνήσω μαζί σου......δες και την χθεσινή  μου κριτική , πάντως εχει ωραίο κορμί    

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Φιλε γι' αυτο σε ρωτησα. Σε καποια φαση ανεβασες μαζεμενες καμια δεκαρια κριτικες απο μασατζιδικα και αλλες τοσες απο στουντιο και μπουρδελα. Και λεω:  :huh:  "Ειναι δυνατο να γαμαει 20 φορες τη βδομαδα?!" Αλλα απ' ο,τι καταλαβαινω αυτο δεν γινεται παντα, σωστα? Γιατι αλλο 2 φορες τη βδομαδα που μου λες και αλλο 20!
ρε φιλαρακο πρεπει να εισαι ποιο προσεκτικος , το θρεντ με τις κριτικες τον μασαζ ειναι καινουργιο , απλα καποιες κριτικες που ειχα γραψει στα μασατζηδικα της αντεγραψα εκει....αν εβλεπες της ημερομηνιες θα το καταλαβαινες......δυο φορες τουλαχιστον....παω μαζεμενες λογο δουλειας....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
ετσι οπως την περιεγραψε ο νεοσμυρνιωτης εμοιαζε με την κατερινα τη σερβα
λογικα αυτη θα ειναι ,εγω αυτη που ειδα δεν την εχω δει στη φυλης παντως.....και παω κ συχνα

Επισκέπτης
λογικα αυτη θα ειναι ,εγω αυτη που ειδα δεν την εχω δει στη φυλης παντως.....και παω κ συχνα
καρε ξανθο,ατσουμπαλο σωμα.εχει φανατικους οπαδους αλλα εμενα δεν με τρελαινει.απο τα κολλητα της αλκιβιαδου το μονο στανταρακι μου ειναι η αννιτα που και πολυ ομορφη ειναι και δεν βιαζετε

Επισκέπτης
καρε ξανθο,ατσουμπαλο σωμα.εχει φανατικους οπαδους αλλα εμενα δεν με τρελαινει.απο τα κολλητα της αλκιβιαδου το μονο στανταρακι μου ειναι η αννιτα που και πολυ ομορφη ειναι και δεν βιαζετε
ηταν η τσατσα του φυλης 95 για οποιους θυμουνται!!!!!

Επισκέπτης
Ακλιβιαδου 16β Κατερινα ευσωμη μιλφ ξανθια χαμογελαστη με βυζια οβιδες και καυλωμενες ρογες ακα τελειωτικο ,ρε παιδια αυτη ειναι η κατερινα η σερβα??????δεν ξερω για μεσα αλλα εμφανησιακα πολυ μετρια.
α) Η Κατερίνα η Σέρβα δεν είναι εύσωμη, αλλά λεπτή και ψηλή.
β) Έχει κοντό μαλλί.
γ) Δίνει κώλο.
δ) Τα βυζιά της είναι κρεμαστά και όχι στητά (αν εννοείς στητά λέγοντας οβίδες).

Οπότε μάλλον δεν είδες τη Σέρβα.

Επίσης, η Κατερίνα η Σέρβα, τραγουδούσε πριν 2-3 χρόνια στο Μυρών (τώρα κλειστό). Αν και μου φαίνεται ότι εκεί έκανε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
β) Έχει κοντό μαλλί.
γ) Δίνει κώλο.
δ) Τα βυζιά της είναι κρεμαστά και όχι στητά (αν εννοείς στητά λέγοντας οβίδες).

Επίσης, η Κατερίνα η Σέρβα, τραγουδούσε πριν 2-3 χρόνια στο Μυρών (τώρα κλειστό). Αν και μου φαίνεται ότι εκεί έκανε απλό πρόγραμμα.
ναι ετσι μου ειπε και αλλος συναγωνηστης......

Επισκέπτης
β) Έχει κοντό μαλλί.
γ) Δίνει κώλο.

καλα ολα που ειπες αλλα λεπτη δεν την λες

Επισκέπτης
ναι ετσι μου ειπε και αλλος συναγωνηστης......
Αν πετύχεις την Σέρβα να την πάρεις. Έτσι και παιχτεί χημεία θα φχαριστηθείς γαμήσι.

καλα ολα που ειπες αλλα λεπτη δεν την λες
Η Κατερίνα η Σέρβα είναι αρκετά λεπτή γυναίκα. Ψηλή, ευθυτενής και λεπτή.
Σίγουρα δεν έχεις άλλην στο μυαλό σου;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Αν πετύχεις την Σέρβα να την πάρεις. Έτσι και παιχτεί χημεία θα φχαριστηθείς γαμήσι.
Η Κατερίνα η Σέρβα είναι αρκετά λεπτή γυναίκα. Ψηλή, ευθυτενής και λεπτή.
Σίγουρα δεν έχεις άλλην στο μυαλό σου;
ναι ετσι εχω ακουσει για την σερβα....ελα ομως που ειναι σαν την μικη σου(την μελαχρινη)δεν την πετυχαινω ποτε..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κα εχω παει και πρωι και απογευμα και βραδυ και σε διαφορες μερες.....

Επισκέπτης
ναι ετσι εχω ακουσει για την σερβα....ελα ομως που ειναι σαν την μικη σου(την μελαχρινη)δεν την πετυχαινω ποτε..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κα εχω παει και πρωι και απογευμα και βραδυ και σε διαφορες μερες.....
Έχεις ένα ταλέντο πάντως να μου ματώνεις την καρδιά :(

Επισκέπτης
την κατερινα την εχω παρει 3 φορες.κανονικη ναι,λεπτη οχι
Μάλλον έχεις τα ίδια μέτρα σύγκρισης με τον n.smirni76, που όσες λέω εγώ κανονικές εκείνος μου τις βγάζει χοντρούλες και όσες θεωρεί κανονικές εκείνος, εγώ τις βγάζω ανορεξικές :2funny:

Επισκέπτης
Μάλλον έχεις τα ίδια μέτρα σύγκρισης με τον n.smirni76, που όσες λέω εγώ κανονικές εκείνος μου τις βγάζει χοντρούλες και όσες θεωρεί κανονικές εκείνος, εγώ τις βγάζω ανορεξικές :2funny:
το πιο πιθανον.
μπραβο στα παιδια για τον κατεγισμο ενημερωσεων τις τελευταιες μερες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom