axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Βουρ στον πατσα εσυ .....Εγω παλι ειμαι αχορταγος........
Βουρ στον πατσα εσυ .....Εγω παλι ειμαι αχορταγος........
Προλαβαίνετε™.
τυπε ειχα γαμησει εκει πριν χρονιαΣτο Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 στο Μετάξι τι βρόμα είναι αυτή που επικρατεί ρε παιδιά!!!! Από τις σκάλες σκυλοβρομάει πριν πας ακόμα στο σαλόνι. Στο δωμάτιο δεν θα ήξερα να ξέρω τι συμβαίνει. Βγήκε και μία από τις ασχημότερες πουτάνες που έχω δει με μία άσπρη κυλότα :-
Όποιος γαμάει εκεί πέρα είναι ήρωας!!!!!!
Eειδα χθες την Ουκρανεζα Σαμπρινα στο Κωσταντινουπολεως 166Β.
Υπερμουναρα, βαζει παρα πολλα city tour κατω για πλακα...
ομως εχει κακιστες κριτικες απο εμπυρους συναγωνιστες και δεν την πηρα....
κριμα γιατι τετοια τεμαχια σπανια βλεπουμε σε μπουρδελα
Συνεχίζοντας μετά την Εξηκίου,.................... ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΞΗΚΙΟΥ..................
Καινούριο look είν' αυτό; Δεν είχε τατουάζ απ' ό,τι θυμάμαι... Λάθος κάνω;Επιλέγω την Ρωξάνα,γύρω στο 1,70 με 3αρια πεσμένα βυζιά,ωραία τατουάζ σε όλο το σώμα,σκουλαρίκι στο δεξί φρύδι και ξεχειλωμένο μουνί :o :o
Καινούριο look είν' αυτό; Δεν είχε τατουάζ απ' ό,τι θυμάμαι... Λάθος κάνω;
Ναι αλλά όχι σ' όλο το σώμα όπως λέει ο συναθλητής...Όχι είχε. Στο δεξί μπράτσο αν δεν κανω λάθος...
ετσι μπραβο.....Φίλε ανενημέρωτο σε πιάνω. Έχει αλλάξει πόστο εδώ και 8 μήνες...
εχουμε αναφερθει πολλακις για την συγκεκριμενη κορασσιδα....μαυροΜια καθυστερημένη ενημέρωση για το Φώκαιας 19,για να μην την πατήσετε κι εσείς .Πέρασμα Τετάρτη απόγευμα κατά τις 19:00,μπαίνω μέσα και νομίζω ότι προσφέρονται και πιτόγυρα(βρώμαγε όλο το μπουρδέλο απίστευτα,γαμώ το σπίτι σου κωλοτσατσάρα ).Αναμονή και σκάνε μύτη 2 ρουμανάκια μελαχρινά.Επιλέγω την Ρωξάνα,γύρω στο 1,70 με 3αρια πεσμένα βυζιά,ωραία τατουάζ σε όλο το σώμα,σκουλαρίκι στο δεξί φρύδι και ξεχειλωμένο μουνί :o :o.Μπαίνω μέσα στο βρωμερό δωμάτιο(η τσατσάρα δεν κουνιόταν από την καρέκλα για κανένα λόγο σε όλο την βάρδια πάω στοίχημα) και μετά από λίγο έρχεται και το μωρό.Μου λέει ότι είναι 22 στα 23 και μαζεύει λεφτά για να γυρίσει πίσω Ρουμουνία.Με ρωτάει πως θέλω το τρομπόνι και της λέω ακαπέλα.Έκανε ένα αρκετά καλό γλύψιμο και αφού μου πέρασε καπότα,ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου λέει έλα .Δεν άντεχε πολύ το σφυροκόπημα κι έτσι κι εγώ ήμουν χαλαρός μαζί της.Ήταν πολύ όμορφη κι έχυσα απλά και μόνο κοιτάζοντάς την,μιας και το μουνί της ήταν πολύ ξεχειλωμένο .Μου είπε ότι δουλεύει από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 23:30 το βράδι .Συμπέρασμα δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου σ'αυτό το σιχαμένο μπουρδέλο που κάποιοι εκμεταλλεύονται πουτάνες και πελάτες
Αν το τάληρο από τα ρέστα μεταφραζόταν σε κώλο ίσως και να ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση...Στον όροφο πέτυχα την Λίλη απο Ιάσωνος 46 και Λεωνιδού και Κολωνού 32 προσφάτως.Με άρχισε στο ψηστήρι στο σαλόνι για αρκετή ώρα με χούφτωνε και μου έδινε γλωσσόφιλα και με κατάφερε και πέρασα τελικά παρόλο που ήθελα να φύγω.Κριτική έχω ανεβάσει για το άλλο μαγαζί και δεν θα επεκταθώ περισσότερο.Να τονίσω όμως οτι μιλάει πολύ,κάνει τσιμπούκι με δόντι,και πιέζει και για δεύτερη συνεύρεση η να της αφήσεις πουρμουάρ το τάληρο απο τα ρέστα.
δεν τον δινει τον κωλο της το ξερεις....παντος μια φορα ειναι καλα να την παρεις μεχρι εκει ομως....Αν το τάληρο από τα ρέστα μεταφραζόταν σε κώλο ίσως και να ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση...
δεν τον δινει τον κωλο της το ξερεις....παντος μια φορα ειναι καλα να την παρεις μεχρι εκει ομως....