Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (37 μέλη και 309 επισκέπτες)

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Τι γίνεται συνάδελφοι ? Παρατήσαμε τις τσάρκες στους δρόμους της ηδονής ? Επιτρέπεται χθές μόνο 3 αναφορές ? Ή αφραγκιές έχουν πέσει ή ξεμείναμε από καύλες.Σάββατο πάντως που επισκέφθηκα Φυλής κατά τις 11 το πρωί το 71Α πάνω για Μιλένα εμφανίσθηκε ένα μωρό 18 χρονών όπως είπε ( πάντως το λυπήθηκα ήταν τελείως άπειρο,ατάλαντο έτρεμε ολόκληρο) με βύζο 2+ πέτρααα αλλά από συμετοχή χάλια.Τι να σου κάνει το άμοιρο.Ξέρει κανείς τίποτα για Μιλένα ?
 

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Μηνύματα
520
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ακομινατου και δεληγιωργη εχει 2 μπουρδελα που δεν εχουν νουμερα στις πορτες.εγω πηγα στις 12μιση βραδυ στο ισογειο με το σκαλοπατακι και εκει ειχε την  τζουλια ρωσιδα.βυζι πολυ καλο 4αρι μακρυ μαλλι και λιγο γεματουλα.μεσα τσιμπουκι τυπικο και μετα σφυροκπημα τιμωριας.καθολου ασχημα για ενα πιτσιλισμα των 15 ευρω.
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
34
Πόντοι
16
Όποιος περάσει από Φυλής 86Α ας ενημερώσει τι παίζει (αν γίνεται με πριβε μήνυμα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Εχτες 27/11 βραδυνη τσαρκα με ενα φιλαρακι απο το στρατο στα πονηρα σοκακια της Φυλης. Μετρια πραγματα γενικως. Εξαιρεση στο αντελοσπιτο ειχε μια ψηλη ξανθια ρωσιδα πολυ επιβλητικη εμφανιση και ωραιο μουνι. Εκει πηγε το φιλαρακι μου αλλα μου ειπε απο περιποιηση λιγο αρπα κολλα.  Ενταξει ειχε να γαμησει καιρο ομως αφου ελειπε στη Χιο. Εγω πηγα σε ενα απο τα δυο καινουρια που ανοιξανε τωρα τα θυμαμαι που τα χτιζανε και ημουν σιγουρος πως θα φτιαχνανε κοκκινα σπιτακια. Εκει ηταν η Χριστινα η ομορφη κινεζουλα. Ειχα ξαναπαει σε αυτην οταν ηταν στο 65Β αλλα εχτες μου εκανε φοβερη περιποιηση, καμια σχεση με την πρωτη φορα, αγκαλιες φιλακια λες και το εκανα με τη γκομενα μου. Περασα πολυ ωραια με το χριστινακι το κινεζακι. Κατα τα αλλα ηθελα να γραψω οτι ανοιξαν αυτα τα 2 σπιτια εκει και στο τελος της Φωκαιας αλλα 2 ενα στο ισογειο και ενα στον οροφο. Εχει και εισοδο απο την Αχαρνων.
 

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
761
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Παίδες καλησπέρα, η Μαρία που περιγράφεται στο Φωκαίας 25Α παίζει να είναι η ίδια με αυτή στο στούντιο στη Δευκαλίωνος πριν ενάμιση χρόνο????
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Βραδυνή βόλτα από Φυλής Σήμερα κατα τις 20:00,και σχεδόν όλα ήταν κλειστα!!Κάτι πρέπει να είχε ακολουθήσει(Εφοδος?) κι έτσι κατευθύνθηκα πρός διδύμου.Τελικά κατέθεσα στο 8Α,στήν Ναταλί.Ρώσσικο MILF(αρκετά 'προχωρημένο' θάλεγα) φάτσα λίγο σκυλέ,ξανθιά,τίποτα το ιδιαίτερο εμφανησιακά.Αν δεν είχα διαβάσει τις καλές κριτικές συναγωνιστή(Germaon αν δεν κάνω λάθος) δεν θα έμπαινα.Στο δωμάτιο τελικά,είναι πολύ φιλική,πρόσχαρη και με ΠΟΛΥ καλή περιποίηση.Αν και η τσατσά διαφημίζει ελεύθρο στοματικό η ναταλί γλύφει μόνο τις μπάλλες,αρκετα καλά μπορώ να πώ,και αφού τις περνάει με απολυμαντικό μαντηλάκι!Δεν είναι και μιλένα βέβαια,αλλά έρχεται αρκετά κοντά σε επιδόσεις, πολύ καλή πίπα,και καλούτσικο στήσιμο για πισωκολλητό.Συμμετοχή όχι τρομερή αλλά σε καμμία περίπτωση δεν κλαίς τα 20 ευρώ.Αυτό όμως που μου έκανε την πιο πολλύ εντύπωση,ήταν το σώμα της.Ενω από την εμφάνιση περίμενα να είνα σπασμένο,ήταν σαν 30ρας η ρουφιάνα!απίστευτα καλό για την ηλικία της(Ρωσσία Γαρ!).Σίγουρα αξίζει ένα test-drive..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.298
Κριτικές
18
Like
2.002
Πόντοι
5.975
Παίδες καλησπέρα, η Μαρία που περιγράφεται στο Φωκαίας 25Α παίζει να είναι η ίδια με αυτή στο στούντιο στη Δευκαλίωνος πριν ενάμιση χρόνο????
ΚΑΙ
η στο αντελοσπιτο ειχε μια ψηλη ξανθια ρωσιδα πολυ επιβλητικη εμφανιση και ωραιο μουνι.
-
H επίσης, μήπως αυτά σημαίνουν ότι επανήλθε στο 25Α  η Μαρία=μαράκι , η ψηλή όμορφη νταρντάνα ρωσίδα που ήταν εκεί=σ΄αυτό  με τα τρια σκαλοπάτια, παλιότερα, δηλ πριν το καλοκαίρι  ( =αυτή με το ...κενό αέρος στην πίπα ..)
 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα, χθες περι ωρα 19.30', απο Καλυμνου, στο μεν υπογειο-36Α'-δεν ηταν η Νανα,λογω περιοδου θα λειπει ολη την εβδομαδα, στην θεση της μια εξ'ίσου μετρια, στο δε 48, η Αντζελλα, Ρωσο-MILF, μαλλον αδιαφορη.Τελικα, κατεθεσα στο Φυλης 104-αδιεξοδο, με την παντα καλη και αξιοπιστη Αντζελλα. Το "σπιτι" αυτο ειναι σαφως καλυτερο,απο αποψη χωρου και προσωπικου, απο το παρεμφερες- λογω εγχειρισμενων τρανς-υπογειο στην Φυλης 99. Στο Φυλης 104, προσφερονται, εναλλαξ βεβαια, τρια εγχειρισμενα τρανς-κορυφαια η Αντζελλα, με δευτερη την Αφροδιτη και ενα με "εργαλειο", η Τανια, την οποια προσωπικα, βρισκω μετρια.

Μήπως σε αυτό της Καλύμνου (που είναι η Νανά τα απογεύματα) τώρα που λείπει η Νανά ξέρεις ποιά παίζει?
 
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
329
Like
164
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι εγινε η μελαχρινη ρωσιδα Ρενατα απο το φυλης 65 στον πρωτο οροφο?
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθεσινή επίσκεψη στη Φυλής κατά τις 6 το απόγευμα.Βιαζόμουν κιόλας , είχα αποφασίσει για Φ71Β στη κα Εύα για το καινούργιο το τεμάχιο αλλά ήταν κλειστά και Φ71Α και το Φ71Β πάνω-κάτω.Οπότε μιας και βιαζόμουν δεν το σκέφτηκα πολλύ ώρα Φ65Α στο πάνω Λαρίσσα το μωρό.Value for money,και ωραίο μωρό και με θυμόταν από την πρόσφατη προηγούμενη φορά και με περιποιήθηκε καλύτερα.Εύγε.
 

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η Λαρισα εχει καμια σχεση με την Λαρισα την ξανθια απο το Μεταξουργειο? Απο υπηρεσιες τι ελεγε συναγωνιστη? Α και στο φ71 το κατω στης Ευας περασα την Κυριακη και ειδα ενα κοντουλικο μικρο ξανθο μωρακι ονοματι Αννα(οχι η Αννα η παλια). Αυτο λες?
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Ξανθούλα ομορφούλα αδυνατούλα αλλά δεν ξέρω αν ήταν πριν Μεταξουργείο.Την πρώτη φορά ήταν λίγο μυγιάγγιχτη αλλά την δεύτερη άρκετά καλύτερα την τρίτη ποιός ξέρει ? Στο Φ71 κάτω έπαιζαν δύο Άννες.Πέρασα και εγώ το Σάββατο και ήταν μάλλον αυτή που είδες και εσύ.Εγώ χθές πήγα για κάποια μελαχρινή από Πολωνία ή Βουλγαρία δεν θυμάμαι όνομα,αν κοιτάξεις λίγο πιό πίσω θα το βρείς.
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χαρακτηριστικό της είναι ότι σε δύο επισκέψεις σε δέκα μέρες φορούσε και τις δύο φορές μπότες που δεν τις έβγαζε κατά την διάρκεια της συνουσίας. !!!
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.676
Πόντοι
6.205
Φωτεινοί μπουρδελογνώστες γεια σας
Τετάρτη(χθες) απογιωμα πάω στη Φυλής για Μιλενα που μαλλον πήρε ρεπο το σουκου και σήμερα συνήθως είναι απογευματινη. Πάω  5 και μα δεν ήταν ανοιχτο όπως και μερικά α΄λλα που μαλλον ανοιγαν πιο αργα. Ετσι λέω ας τα πάρω σβάρνα και ιδού τι βρήκα…


Φ69 πάνω ή χριστίνα η γνωστη, κάτω μία πρώην παπαδοκόρη αξιαγάμητη κατ εμε, ψηλονταρντανα.
Μονής Προδρόμου 16 (& Φυλής) μία ξανθια χριστινα αλλά εχει στυλάκι σπαστικό
Φ67 μία γερμανίδα 40αρα παλια καραβάνα την οποία  κάποτε την ειχα πάρει αλλα μουφα.
Φ 86α μία πολύ μικρη για να έχει τόση κυτταρίτιδα και πατσές,
φ86 α (πάνω) ένα πουτανάκι μινιον με μεγαλο τατου στην πλάτη και μινάκι φρουφρου καλό… στα 84 το πάνω Α δεν είχε ανοίξει και στο κάτω  μια μικρούλα που ήταν χωματιανου 11 κατω.ανακαινισμένη!!!
Φ 65 στο στυλ της χριστινας λιγο πιο γεματη, και πάνω μια ξξανθούλα ωραιο και μικρό αλλα λίγο με τουπε…
59 ή Μισελ (λεει μέσα??)
80 κλειστο…
φωκαίας 17
πάνω μια καλή ρωσίδα ξανθια ψιλομίλφ με βυζάρες οπού τον ανθρωπο που περιμέναμε τον έκανε να βογγήξει και γαμηθήκαμε στα γέλια...
κάτω (α) ένα λεπτο ξανθό καλούλι ..
στο 19 μια που μόνο καλές βυζάρες είχε...
25α μούφα, 25β δεν θυμάμαι, 27 μια παλαια φόλα απορώ πως κινείται ακόμα στα μαγαζια!!
και στο ακριβώς δίπλα ( 27β??) που επικοινωνει με αχαρνών (αλλα τωρα όχι)μια καραμίλφ του κερατα(θεια).
διδυμου το ΄κατω (8β) ή Αννα για την οποία έχω πει γνώμη (φολά)
της ναταλις κλειστο (αλλα πιο μετα ανοιξε!!!).

δεν κατεθεσα γιατι ειχα φαντασίωση την Μιλένα και χαλάστηκα!!
χαχαχαχαχααααχχχχ!!! οπότε :jerking: :jerking:


 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Kαλημερες στους πιστους συνοδοιπορους στα μονοπατια της καυλας,αποψε Πεμπτη στην ηδη φωτισμενη απο τα Χριστουγεννιατικα στολιδια αλλα και συνοικιες Αθηνα η καυλα με εφερε στα στολισμενα ολο το χρονο μπουρδελοσπιτα του Μεταξουργειου καθως και αναφερομαι σε επισκεψη γυρω στις 01:50 τα ξημερωματα
Κρυος καιρος και οι δρομοι περιξ αδειοι,πρεζακια και κατι τυποι ΄΄ιστοριες''εξαφανιζολ οποτε τα ξυλινα μπουρδελο-ετοιμορροπα-σκαλοπατια λιγοι τα διαβαιναν αποψε,αναφορα ξεκινα ως εξης
Κεραμεικου το 13 ηταν μονο ανοιχτο,το 13α,15 και 15α κλειστα(μαλλον ρεπαραν τα κοριτσια)
Κατεβασμα Κολωνου,ανοιχτο το 32 και 32α τα οποια δεν επισκεφτηκα,της Κατερινας κλειστο και επισκεψη απεναντι ακριβως στο 27,γκομενα ψιλοσκυλε μουρη που περισσοτερο για S/M προγραμμα θα την επαιρνα για πουτσοσκαμπιλα μεχρι τελικης πτωσης,διπλα κολλητα(αυτο που συνορευει με ενα παρκινγκ)εμφανιστηκε στον τεραστιο χωρο με design ανατολικου μπλοκ δεκαετιας '70,αρκετα ρετρο,ενα αδυνατουλικο πορνιδιο χωρις σουτιεν με σωμα 10/10(αδυνατη και πολυ γυμνασμενο σφιχτο σωμα με ρωγα καγκελο)η Τζενη απο Βουλγαρια,κολλητα με το 15αρι(value 4 money)και περναω στο δωματιο 3(αρκετα κυριλε,καθαρο,με air condition και ατμοσφαιρα καυλε με black light φωτισμο που ερχοταν απο το πατωμα)
Μπαινει η Τζενη,συστηνομαστε παιζοντας με το καυλι μου οσο της εκανα βρωμικη συνεντευξη,19χρονη απο Βουλγαρια,καυλοφατσα απο αυτες που βλεπεις σε κατι αμερικανικες τσοντες να λουζουν με εναν κουβα φλοκι 10 αντρες στη μαπα μιας γκομενας),τελεια πιπαρα,της ελεγα''κανε με πελατη σου με καλο γαμησι αφου σε βρηκα΄΄και ηταν πιο φιλικη κανοντας κατιτις παραπανω,στησιμο στα 4 οπου στο gel μουνακι της τον καρφωσα και την πηγα ετσι πιο δυνατα για αρκετη ωρα,τελειο σφιχτο κωλαρακι που θυμιζε σληρο βερυκοκο,ξουρα το νιμου :rockon:και βυζακι τουλαζιστον 2,5 αλλα με ρωγα αρρωστια,φευγω απο εκει και σκεφτομαι να περασω απο Καλλεργη,το ενα και μοναδικο που ειναι εκει,πριν 2 βδομαδες ειχα περασει για πιπα με τελειωμα στην καποτα σε μια Ρουμανα που δεν με καυλωνε να τη γαμησω παρα μονο να θυσιασω ενα 20αρι για να την πιπωσω αγρια :sunglasses:
Τελικα μπαινω στο αυτοκινητο και κανω εναν κυκλο βγαινοντας στο δρομο που ειναι τα μπουρδελα της Ιασωνος,κατεβαινω μεχρι το 37 χωρις να μπω σε καποιο,δεν μου εκανε κλικ κατι παρα μονο χαζευα την αρχιτεκτονικη-μπουρδελο στο Μεταξουργειο,τελικα λεω ας διαλεξω ενα στην τυχη μιας και τοσα ανοιχτα στη σειρα που μοιαζαν σαν λαμπακια σε χριστουγεννιατικο δεντρο,μπαινω στο 37,εκει μια παρεα αλλοδαπων μαθητων(Αλβανοι)πιτσιρικαδες καναν τσαρκα,ρωταω τον εναν αν εχει δει το μουνι και αν ειναι καλη,μπροστα στην γιαγια τσατσα και μου λεει'φιλε αν θες ωραιο μουνι πηγαινε στο Ιασωνος 20β'' :rolleyes:,αρχιζω το ψαξιμο προς τα πανω και μπηκα στο πιο underground χωρο ειλικρινα-δεν εχω ξαναδει τοσο δυνατη σκοταδιλα με black light σε μωβ και κοκκινο χρωμα να ερχονται και να φωτιζουν το χωρο δινοντας του μια ατμοσφαιρα εντελως psychedelic,ανετα θα μπορουσε να οργανωθει ενα παρτι σ1αυτο το μπουρδελο,εμφανιζεται ενα μουνι οπως τα ελεγε ο πιτσιρικας μπουρδελιαρης,ισως καποιοι απο εσας την γνωριζετε,η Κορινα με πολυ εκφυλη μαπα και στυλ της ΥΠΕΡΝΤΙΒΑΣ που ουτε στο Las Vegas που εχω παει δεν εχω δει τοσο΄΄μουρη'',δινω το 20ΑΡΙ στην τσατσογρια και μπαινω σε ενα αρκετα καλο δωματιο,με φωτισμο,εν τω μεταξυ δεν ειχα αλλες δυνατες καυλες,μολις μπηκε η Κορινα,δυνατη εξωτικη ομορφια,αλλα με τοσο βαριεστημενο στυλ που ουτε η Παρις Ψωλο-χΙΛΤΟΝ να ηταν,με αρΧιζει σε μια πιπαρα οπου το χαλαρο πεος εγινε παλι καυλι και ψωλαρα στη συνεχεια,δυνατη και υπομονετικη πιπα,ζορικη και γλυκια καθως η γλωσσα παλλοταν στον πεουλα μου,βαθμολογια στην τσιμπουκα 09/10(με πιασιμο @@)μετα εντελως professional της λεω να στηθει στα 4 οπου με την κωλαρα της θα πρεπει και να ηταν σιγουρα ενα 5λεπτο γεματο που την επαιρνα πισοκολλητα με καλο ρυθμο,η γκομενα βεβαια εντελως επιπλο,κομοδινο αλλα σε μια φαση ανεβαινω καβαλα πιανοντας την κωλαρα της σαν να αλλαζω στεφανα και εριξα ενα γαματο 2ο χυσιμο σε αυτη την βραδυνη κρυα νυχτα του Νοεμβρη
Γενικες εντυπωσεις-το κωλαρακι της Τζενης απο Κολωνου 27 και η κωλαρα της Κορινας  :rockon:
 

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
350
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
νταξει απιστευτη ενημερωση και περιγραφη απο psolara!!!!!γουσταρα που διαβαζα.....
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.149
Κριτικές
149
Like
2.831
Πόντοι
6.925
Χαρακτηριστικό της είναι ότι σε δύο επισκέψεις σε δέκα μέρες φορούσε και τις δύο φορές μπότες που δεν τις έβγαζε κατά την διάρκεια της συνουσίας. !!!

Λες να μην τις έχει βγάλει καθόλου τόσο καιρό ?  :think:
 

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
358
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η λολα ειναι αυτες τις μερες κεραμεικου.?
ξέρει κανείς αν δουλεύει;
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
Kαλημερες στους πιστους συνοδοιπορους στα μονοπατια της καυλας,αποψε Πεμπτη στην ηδη φωτισμενη απο τα Χριστουγεννιατικα στολιδια αλλα και συνοικιες Αθηνα η καυλα με εφερε στα στολισμενα ολο το χρονο μπουρδελοσπιτα του Μεταξουργειου καθως και αναφερομαι σε επισκεψη γυρω στις 01:50 τα ξημερωματα
Κρυος καιρος και οι δρομοι περιξ αδειοι,πρεζακια και κατι τυποι ΄΄ιστοριες''εξαφανιζολ οποτε τα ξυλινα μπουρδελο-ετοιμορροπα-σκαλοπατια λιγοι τα διαβαιναν αποψε,αναφορα ξεκινα ως εξης
Κεραμεικου το 13 ηταν μονο ανοιχτο,το 13α,15 και 15α κλειστα(μαλλον ρεπαραν τα κοριτσια)
Κατεβασμα Κολωνου,ανοιχτο το 32 και 32α τα οποια δεν επισκεφτηκα,της Κατερινας κλειστο και επισκεψη απεναντι ακριβως στο 27,γκομενα ψιλοσκυλε μουρη που περισσοτερο για S/M προγραμμα θα την επαιρνα για πουτσοσκαμπιλα μεχρι τελικης πτωσης,διπλα κολλητα(αυτο που συνορευει με ενα παρκινγκ)εμφανιστηκε στον τεραστιο χωρο με design ανατολικου μπλοκ δεκαετιας '70,αρκετα ρετρο,ενα αδυνατουλικο πορνιδιο χωρις σουτιεν με σωμα 10/10(αδυνατη και πολυ γυμνασμενο σφιχτο σωμα με ρωγα καγκελο)η Τζενη απο Βουλγαρια,κολλητα με το 15αρι(value 4 money)και περναω στο δωματιο 3(αρκετα κυριλε,καθαρο,με air condition και ατμοσφαιρα καυλε με black light φωτισμο που ερχοταν απο το πατωμα)
Μπαινει η Τζενη,συστηνομαστε παιζοντας με το καυλι μου οσο της εκανα βρωμικη συνεντευξη,19χρονη απο Βουλγαρια,καυλοφατσα απο αυτες που βλεπεις σε κατι αμερικανικες τσοντες να λουζουν με εναν κουβα φλοκι 10 αντρες στη μαπα μιας γκομενας),τελεια πιπαρα,της ελεγα''κανε με πελατη σου με καλο γαμησι αφου σε βρηκα΄΄και ηταν πιο φιλικη κανοντας κατιτις παραπανω,στησιμο στα 4 οπου στο gel μουνακι της τον καρφωσα και την πηγα ετσι πιο δυνατα για αρκετη ωρα,τελειο σφιχτο κωλαρακι που θυμιζε σληρο βερυκοκο,ξουρα το νιμου :rockon:και βυζακι τουλαζιστον 2,5 αλλα με ρωγα αρρωστια,φευγω απο εκει και σκεφτομαι να περασω απο Καλλεργη,το ενα και μοναδικο που ειναι εκει,πριν 2 βδομαδες ειχα περασει για πιπα με τελειωμα στην καποτα σε μια Ρουμανα που δεν με καυλωνε να τη γαμησω παρα μονο να θυσιασω ενα 20αρι για να την πιπωσω αγρια :sunglasses:
Τελικα μπαινω στο αυτοκινητο και κανω εναν κυκλο βγαινοντας στο δρομο που ειναι τα μπουρδελα της Ιασωνος,κατεβαινω μεχρι το 37 χωρις να μπω σε καποιο,δεν μου εκανε κλικ κατι παρα μονο χαζευα την αρχιτεκτονικη-μπουρδελο στο Μεταξουργειο,τελικα λεω ας διαλεξω ενα στην τυχη μιας και τοσα ανοιχτα στη σειρα που μοιαζαν σαν λαμπακια σε χριστουγεννιατικο δεντρο,μπαινω στο 37,εκει μια παρεα αλλοδαπων μαθητων(Αλβανοι)πιτσιρικαδες καναν τσαρκα,ρωταω τον εναν αν εχει δει το μουνι και αν ειναι καλη,μπροστα στην γιαγια τσατσα και μου λεει'φιλε αν θες ωραιο μουνι πηγαινε στο Ιασωνος 20β'' :rolleyes:,αρχιζω το ψαξιμο προς τα πανω και μπηκα στο πιο underground χωρο ειλικρινα-δεν εχω ξαναδει τοσο δυνατη σκοταδιλα με black light σε μωβ και κοκκινο χρωμα να ερχονται και να φωτιζουν το χωρο δινοντας του μια ατμοσφαιρα εντελως psychedelic,ανετα θα μπορουσε να οργανωθει ενα παρτι σ1αυτο το μπουρδελο,εμφανιζεται ενα μουνι οπως τα ελεγε ο πιτσιρικας μπουρδελιαρης,ισως καποιοι απο εσας την γνωριζετε,η Κορινα με πολυ εκφυλη μαπα και στυλ της ΥΠΕΡΝΤΙΒΑΣ που ουτε στο Las Vegas που εχω παει δεν εχω δει τοσο΄΄μουρη'',δινω το 20ΑΡΙ στην τσατσογρια και μπαινω σε ενα αρκετα καλο δωματιο,με φωτισμο,εν τω μεταξυ δεν ειχα αλλες δυνατες καυλες,μολις μπηκε η Κορινα,δυνατη εξωτικη ομορφια,αλλα με τοσο βαριεστημενο στυλ που ουτε η Παρις Ψωλο-χΙΛΤΟΝ να ηταν,με αρΧιζει σε μια πιπαρα οπου το χαλαρο πεος εγινε παλι καυλι και ψωλαρα στη συνεχεια,δυνατη και υπομονετικη πιπα,ζορικη και γλυκια καθως η γλωσσα παλλοταν στον πεουλα μου,βαθμολογια στην τσιμπουκα 09/10(με πιασιμο @@)μετα εντελως professional της λεω να στηθει στα 4 οπου με την κωλαρα της θα πρεπει και να ηταν σιγουρα ενα 5λεπτο γεματο που την επαιρνα πισοκολλητα με καλο ρυθμο,η γκομενα βεβαια εντελως επιπλο,κομοδινο αλλα σε μια φαση ανεβαινω καβαλα πιανοντας την κωλαρα της σαν να αλλαζω στεφανα και εριξα ενα γαματο 2ο χυσιμο σε αυτη την βραδυνη κρυα νυχτα του Νοεμβρη
Γενικες εντυπωσεις-το κωλαρακι της Τζενης απο Κολωνου 27 και η κωλαρα της Κορινας  :rockon:
Hi-end ενημέρωση! Πραγματικά απολαυστική!  :thumbsup:
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Αυτο ηταν review ή χριστουγενιατικη νουβελα?  :cheesy: :cheesy:

Βravo!!!

Carina...Yφος hollywood ντιβας...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom