erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
thx ρε παιδια...μια τελευταια διευκρινηση...απο εμφανιση αυτες που δινουν κωλο λενε τιποτα η δε θα μου σηκωνεται ουτε με γερανο?
στη μετριοτητα γενικα παιζουν.με 15,20 και 25 € μη περιμενουμε μοντελα.εδω στα στουντιο που παιζουν απο 40 € μεχρι και 100 € και εχουν μπαζα.αλλα καποιες απο αυτες δεν τις λες και ασχημες (οπως για παραδειγμα η μαρθα στη λεωνιδου 6 και τη γιουλη στη κεραμεικου 13)που δινουν βεβαια κουλουρι.παντως αν εχεις ορεξη για γυναικειο κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου σηκωθει.ο κωλος της γυναικας γι'αυτο εγινε για να μπαινει ο πουτσος του αντραthx ρε παιδια...μια τελευταια διευκρινηση...απο εμφανιση αυτες που δινουν κωλο λενε τιποτα η δε θα μου σηκωνεται ουτε με γερανο?
ο κωλος της γυναικας γι'αυτο εγινε για να μπαινει ο πουτσος του αντρα
ok thx!!ετσι οπως μου τα λες με βλεπω να αλλαζω το nickname μου απο ερασιτεχνης σε anal...κάτι!!!!στη μετριοτητα γενικα παιζουν.με 15,20 και 25 € μη περιμενουμε μοντελα.εδω στα στουντιο που παιζουν απο 40 € μεχρι και 100 € και εχουν μπαζα.αλλα καποιες απο αυτες δεν τις λες και ασχημες (οπως για παραδειγμα η μαρθα στη λεωνιδου 6 και τη γιουλη στη κεραμεικου 13)που δινουν βεβαια κουλουρι.παντως αν εχεις ορεξη για γυναικειο κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου σηκωθει.ο κωλος της γυναικας γι'αυτο εγινε για να μπαινει ο πουτσος του αντρα
Θα σε δεί ο...hunter και μετά....ok thx!!ετσι οπως μου τα λες με βλεπω να αλλαζω το nickname μου απο ερασιτεχνης σε anal...κάτι!!!!
ειπαμε σημερα να παρω λοκο!...οχι να δωσω!!!!!!!Θα σε δεί ο...hunter και μετά....
όχι ρε....σβήστο μην σε δεί...καμία σχέση.....δεν είναι gay ο άνθρωπος....απλά κάνει αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ σήμερα.....ειπαμε σημερα να παρω λοκο!...οχι να δωσω!!!!!!!
Σήμερα κατα τις 15:30 στο Φ69. Έλενα ψηλή, πολυ καυλιάρα στο χώλ και εύχαρη. Πιάνει κουβέντα την ώρα που βγαίνει να την δούμε. Περνάω μέσα και ήταν άλλος ανθρωπος στο κρεβάτι. Μουγκαμαρα. Καμοια σχέση με πρίν. ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΗ η γκόμενα.
ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!
-----
Ax φίλε ....έχουμε γράψει και παλιά για την αλβανίδα ¨Ελενα την παλαβή- από το απέναντι Φ66-
Μακρυά- δεν βρίσκεις άκρη- Μπορεί επίσης να προσβάλει καποιον άσχημα/
...όπως αναφέρθηκε από παλιά ...>>>= κωδικός παλαιοθεν= "μην μασήσετε /εντυπωσιαστείτε από τα βυζιά και μπείτε !
Παω καρφωτος στην Γιουλη παιδια...Απο οτι διαβασα δεν ειναι ο κωλος πηγαδι που λενε καποιοι.Καλο αυτο!
Πρωινη επισκεψη στο Καλυμνου 48-ισογειο.Βικυ, Ταταρο-Ρωσιδα, MILF,καλο προσωπο,καθαρη, βυζος φυσικος Νο 3, αλλα χαλαρος, ακαπωτο για οσους θελουν, μεχρι τελικης εκτοξευσεως. Ευρω 25.Τσα2 η Συλβια, Ελληνιδα MILF, που μεχρι την αρχη του καλοκαιριου ειχε το "σπιτι" στην Μιχαηλ Βοδα, τωρα ειναι απο την μερια του Ταμείου !!!