Καλησπέρα.. μικρή περιήγηση σήμερα στα μονοπάτια της ηδονής στην
περιοχή Βικτώριας.Ώρα κάπου 9 με 11 το βράδυ..
-Διδύμου 8Α
Ξανθό πορνίδιο με λογικό σώμα και αλλοδαπόφατσα..τα ίδια και δίπλα(8Β)
-Μονής Προδρόμου 16 κ' Φυλής
Τζίνα ..εύσωμο και ξενέρωτο πορνίδιο.
-Φυλής 40
Λίζα ..ρωσσίδα με ωραίο σώμα,ξανθιά αλλά μεσαίο προς μικρό στήθος.Είναι αδύνατη πάντως αρκετά και στα τακούνια πάνω φαίνεται ψηλή.Από συμμετοχή.. τα τυπικά.
-Φυλής 54Α
Ήταν αυτή η ξανθιά που δουλεύει εκεί κάτι μήνες.Κάπου στο 1.70 με 1.75 πρέπει να'ναι και έχει ψιλή φωνούλα.Λογικό στήθος.Φαίνεται χαριτωμένη πάντως και με νεανικό πρόσωπο.
-Φύλης 59Α
Κλειστό..
-Φυλής 59Β
Μια ψιλογεματούλα ήταν εκεί.Το μόνο θετικό ήταν οι βυζάρες της..Προσωπικά δε μου άρεσε και πολύ εμφανισιακά.
-Φυλής 65Α
Ξανθιά με ωραίο κωλαράκι..βυζί μέτριο αλλά αποδεκτό και φάτσα όχι και ότι καλύτερο.
-Φυλής 65Β
Έκανε πολύ ώρα να βγει και έφυγα..
-Φυλής 66Δ
Ψιλοεύσωμο πορνίδιο..Δεν φέρνει ωραία κομμάτια αυτό το ντέλο.
-Φυλής 69Β
Το 69 δεν είναι το καινούριο??Έλεγα οτι θα'χει κάτι καλό λόγω σημαδιακού αριθμού αλλά ..τζίφος.Ήταν η
Ελένα η τρελιάρα που δούλευε για πολύ καιρό στο
66Δ..Από μαρτυρίες συμπολεμιστών δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο.(Προσέχτε μην σας επηρεάσουν τα ναζάκια που κάνει στους πελάτες όταν είναι στο σαλόνι)
-Φυλής 71Β
Εκεί περίμενα κάνα δεκάλεπτο-τέταρτο αλλά τελικά άξιζε αυτό που είδαμε.Μια μαυρομάλλα κανονικού ύψους(είμαι 1.80 την πέρναγα ένα κεφάλι)πρέπει να'ταν καμιά 25αριά χρονών αλλά είχε πολύ ωραίο πρόσωπο.Αδύνατη,με ένα κώλο-έργο τέχνης του Μικελάντζελο και στρογγυλομπούτα..
-Φυλής 84Α
Είχε αρκετό κόσμο μέσα και πρόλαβα να δω μόνο μιας καστανόξανθης το πρόσωπο το οποίο μου φάνηκε καλό από μακριά.
-Φυλής 84Β
Καινούριο,ξανθό πορνίδιο εκ Μολδαβίας..Ύψους 1.60-1.65 και με γλυκό πρόσωπο.Θα έλεγα ότι ήταν του γούστου μου.. Όποιος τη δοκιμάσει ας πει λεπτομέρειες
-Φυλής 86Α
Στου τσάτσου Μαρκαριάν ήταν η ξανθιά η Σελίνα που δουλεύει εκεί από τότε που γεννήθηκε.
-Φυλής 86Β
Το 86Β αν και αουτσάιντερ έκανε την έκπληξη φέρνοντας ένα αρκετά ψηλό πορνίδιο..περίπου 20-22 χρονών με ωραίο ξεσκίσιμο σώμα και καστανό μαλλί με μπούκλες.Στα θετικά και το προσωπό της που την κάνει να μοιάζει με καυλιάρα της διπλανής πόρτας..