Kαλημερες στους πιστους συνοδοιπορους στα μονοπατια της καυλας,αποψε Πεμπτη στην ηδη φωτισμενη απο τα Χριστουγεννιατικα στολιδια αλλα και συνοικιες Αθηνα η καυλα με εφερε στα στολισμενα ολο το χρονο μπουρδελοσπιτα του
Μεταξουργειου καθως και αναφερομαι σε επισκεψη γυρω στις 01:50 τα ξημερωματα
Κρυος καιρος και οι δρομοι περιξ αδειοι,πρεζακια και κατι τυποι ΄΄ιστοριες''εξαφανιζολ οποτε τα ξυλινα μπουρδελο-ετοιμορροπα-σκαλοπατια λιγοι τα διαβαιναν αποψε,αναφορα ξεκινα ως εξης
Κεραμεικου το 13 ηταν μονο ανοιχτο,το 13α,15 και 15α κλειστα(μαλλον ρεπαραν τα κοριτσια)
Κατεβασμα Κολωνου,ανοιχτο το 32 και 32α τα οποια δεν επισκεφτηκα,της Κατερινας κλειστο και επισκεψη απεναντι ακριβως στο 27,γκομενα ψιλοσκυλε μουρη που περισσοτερο για S/M προγραμμα θα την επαιρνα για πουτσοσκαμπιλα μεχρι τελικης πτωσης,διπλα κολλητα(αυτο που συνορευει με ενα παρκινγκ)εμφανιστηκε στον τεραστιο χωρο με design ανατολικου μπλοκ δεκαετιας '70,αρκετα ρετρο,ενα αδυνατουλικο πορνιδιο χωρις σουτιεν με σωμα 10/10(αδυνατη και πολυ γυμνασμενο σφιχτο σωμα με ρωγα καγκελο)η Τζενη απο Βουλγαρια,κολλητα με το 15αρι(value 4 money)και περναω στο δωματιο 3(αρκετα κυριλε,καθαρο,με air condition και ατμοσφαιρα καυλε με black light φωτισμο που ερχοταν απο το πατωμα)
Μπαινει η Τζενη,συστηνομαστε παιζοντας με το καυλι μου οσο της εκανα βρωμικη συνεντευξη,19χρονη απο Βουλγαρια,καυλοφατσα απο αυτες που βλεπεις σε κατι αμερικανικες τσοντες να λουζουν με εναν κουβα φλοκι 10 αντρες στη μαπα μιας γκομενας),τελεια πιπαρα,της ελεγα''κανε με πελατη σου με καλο γαμησι αφου σε βρηκα΄΄και ηταν πιο φιλικη κανοντας κατιτις παραπανω,στησιμο στα 4 οπου στο gel μουνακι της τον καρφωσα και την πηγα ετσι πιο δυνατα για αρκετη ωρα,τελειο σφιχτο κωλαρακι που θυμιζε σληρο βερυκοκο,ξουρα το νιμου
και βυζακι τουλαζιστον 2,5 αλλα με ρωγα αρρωστια,φευγω απο εκει και σκεφτομαι να περασω απο Καλλεργη,το ενα και μοναδικο που ειναι εκει,πριν 2 βδομαδες ειχα περασει για πιπα με τελειωμα στην καποτα σε μια Ρουμανα που δεν με καυλωνε να τη γαμησω παρα μονο να θυσιασω ενα 20αρι για να την πιπωσω αγρια
Τελικα μπαινω στο αυτοκινητο και κανω εναν κυκλο βγαινοντας στο δρομο που ειναι τα μπουρδελα της Ιασωνος,κατεβαινω μεχρι το 37 χωρις να μπω σε καποιο,δεν μου εκανε κλικ κατι παρα μονο χαζευα την αρχιτεκτονικη-μπουρδελο στο
Μεταξουργειο,τελικα λεω ας διαλεξω ενα στην τυχη μιας και τοσα ανοιχτα στη σειρα που μοιαζαν σαν λαμπακια σε χριστουγεννιατικο δεντρο,μπαινω στο 37,εκει μια παρεα αλλοδαπων μαθητων(Αλβανοι)πιτσιρικαδες καναν τσαρκα,ρωταω τον εναν αν εχει δει το μουνι και αν ειναι καλη,μπροστα στην γιαγια τσατσα και μου λεει'φιλε αν θες ωραιο μουνι πηγαινε στο Ιασωνος 20β''
,αρχιζω το ψαξιμο προς τα πανω και μπηκα στο πιο underground χωρο ειλικρινα-δεν εχω ξαναδει τοσο δυνατη σκοταδιλα με black light σε μωβ και κοκκινο χρωμα να ερχονται και να φωτιζουν το χωρο δινοντας του μια ατμοσφαιρα εντελως psychedelic,ανετα θα μπορουσε να οργανωθει ενα παρτι σ1αυτο το μπουρδελο,εμφανιζεται ενα μουνι οπως τα ελεγε ο πιτσιρικας μπουρδελιαρης,ισως καποιοι απο εσας την γνωριζετε,η Κορινα με πολυ εκφυλη μαπα και στυλ της ΥΠΕΡΝΤΙΒΑΣ που ουτε στο Las Vegas που εχω παει δεν εχω δει τοσο΄΄μουρη'',δινω το 20ΑΡΙ στην τσατσογρια και μπαινω σε ενα αρκετα καλο δωματιο,με φωτισμο,εν τω μεταξυ δεν ειχα αλλες δυνατες καυλες,μολις μπηκε η Κορινα,δυνατη εξωτικη ομορφια,αλλα με τοσο βαριεστημενο στυλ που ουτε η Παρις Ψωλο-χΙΛΤΟΝ να ηταν,με αρΧιζει σε μια πιπαρα οπου το χαλαρο πεος εγινε παλι καυλι και ψωλαρα στη συνεχεια,δυνατη και υπομονετικη πιπα,ζορικη και γλυκια καθως η γλωσσα παλλοταν στον πεουλα μου,βαθμολογια στην τσιμπουκα 09/10(με πιασιμο @@)μετα εντελως professional της λεω να στηθει στα 4 οπου με την κωλαρα της θα πρεπει και να ηταν σιγουρα ενα 5λεπτο γεματο που την επαιρνα πισοκολλητα με καλο ρυθμο,η γκομενα βεβαια εντελως επιπλο,κομοδινο αλλα σε μια φαση ανεβαινω καβαλα πιανοντας την κωλαρα της σαν να αλλαζω στεφανα και εριξα ενα γαματο 2ο χυσιμο σε αυτη την βραδυνη κρυα νυχτα του Νοεμβρη
Γενικες εντυπωσεις-το κωλαρακι της Τζενης απο Κολωνου 27 και η κωλαρα της Κορινας