Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (6 μέλη και 136 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Χθεσινή απογευματινή καταδρομική

Κνίδου 18: Μια νεαρή ψήλη κοπέλα, με λευκή επιδερμίδα, μαύρα ίσια μαλλία σχετικά κοντά πιασμένα κότσο. Ωραίο κορμί και φάτσα με λεπτά χαρακτηριστικά (χείλη, μύτη) αλλά αδιάφορη ως άσχημη για τα γούστα μου. Ασχημα δάχτυλα ποδιού, που εξείχαν σα βιεννέζικα λουκάνικα (χείροτερα και απ’ τα δικά μου.) Στο σαλόνι περίμενε ένας χλεμπονιάρης πακιστανός πολύ λέτσος.

Φυλής 67 (νομίζω) αυτό με την λευκή πόρτα: Ενα ψηλό καστανόξανθο νεαρό με full πρόγραμμα. Καλό κορμί, κώλο και φάτσα, αλλά υποτονική στο σαλονάρισμα, δυσκολεύονταν να περπατήσει πάνω στα τακούνια της.

Φυλής 65 άνω: Μελαχροινό κοντοπούτανο, με piercing στη μύτη, ένα μαγάλο τατοο στην κοιλιά και 1-2 ακόμη είδα καλά. Πολύ βαριεστημένο ύφος στο σαλόνι. Πρέπει να είναι η  Καρμεν αυτή, αν και τις προηγούμενες φορές είχε κάπως διαφορετικά τα μαλλιά της και είχε καλύτερο σαλονάρισμα.

Φυλής 80 : Μαρία, μελαχροινή με με ίσια μακριά μαλλια, μέσο ύψος, καλό κορμί, κώλο και φάτσα. Καλά ελληνικά και πολυ λεπτή φωνή.

Φυλής 74 : Στο αριστερό μια ξανθία μέσα σε ένα διχτυωτό ολόσωμο. Μέτριο ύψος, με αποδεκτό (χαλαρό φάνηκε) κορμί (δεν γύρισε όμως να δουμε το πίσω σύστημα).  Κάπως θλιμμένη/κοιμησμένη φάτσα, και πολυ αραιωμένα/βγαλμένα φρύδια. Αυτή είναι η Μίκη? Την Μίκη την είχα δει κολοκυνθούς, όταν πρωτοβγηκε στην πιάτσα, αλλά δεν την θυμάμαι έτσι. Στο αριστερό, η Τανια η υπερκωλάρα. Τάνια & οι 2 τσατσάδες, όλες πολυ ευγενικές.

Φωκαίας 22 υπόγειο :  Ξανθία, σχετικά ψηλή με χυτό ντουλαπέ σώμα, και αδιάφορη φάτσα. Full πρόγραμμά. Πολύ ευγενική τσατσά.

Φωκαίας 25 ισόγειο : Δύο νεαρές, η κατσανόξανθη Λαουρά ρουμάνα, λεπτό κορμή με εμφάνιση πιπινιού την οποία έχω πάρει και έχω μείνει ικανοποιημένος, και μια επίσης ενδιαφέρουσα νεαρή, μελαχροινή ίδιο στυλ με την Λαουρα. Ελ στομάτικό.

Αχαρνών 106 : Η μελαχροινή, με πολύ μακριά μαλλια, μέτριο προς κοντό ανάστημα, ζουμπουρλούδικο σώμα κ κώλο, και πολύ γλυκό πρόσωπο. Ενδιαφέρον κορίτσι. Νικόλ το όνομά της. Προγράμματα από 30 το απλό, +20 μασάζ ή αυταρχικό, +40 ελ στοματικό. Πρωκτικό δεν ανακοινώθηκε. Κοπέλα και τσατσά αμφότερες πολύ ευγενικές.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συναθλητες της αθηνας να ρωτησω κατι.υπαρχει καποια κοπελα στην αθηνα,σε μπουρδελο που να ειναι ξανθια πολυ πολυ ψηλη με μεγαλο στητο βυζι που να φερνει λιγο σε τρανς?ευχαριστω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Αφού κριτικές γράφουν τα χειρότερα τύπε

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Κι αν σου κάτσει ??  :2funny: (Οπως στον spiderdom) και δεδομένου ότι είναι πολυ όμορφη (συμφωνα με τα γραφόμενα - δεν την έχω δει) δημιουργεί προσφορο έδαφος για μια δοκιμή...

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Οτι είναι κούκλα είναι. Αλλα γιατί να μην πας στο φωκ25 (Αννα νομίζω) που και στα ίδια κυβικά είναι (μοιάζουν κιόλας) και καλό μέσα είναι....

pseftoprofitis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλε συναγωνιστη  παοκ...που ειμαστε κ οι 2 παοκια....η κοπελα που αναφερεις ειναι η ελινα....δουλευε θεσσαλονικη στην πετρου ρουλια...κ μου ειπε οτι θα κατεβαινε αθηνα να δουλεψει εκει που δουλευε παλια....δηλαδη στην πιπινου 65....περιμενω απο συναγωνιστες απο αθηνα να μου πουν αν δουλευει εκει...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Οτι είναι κούκλα είναι. Αλλα γιατί να μην πας στο φωκ25 (Αννα νομίζω) που και στα ίδια κυβικά είναι (μοιάζουν κιόλας) και καλό μέσα είναι....

Στο 25 πάνω ?
Χθες το απογευμα, ανέβηκα και εκεί αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθω πως ηταν η κοπέλα που είδα  :S

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Πρωί την είχα πετύχει

Επισκέπτης
φιλε συναγωνιστη  παοκ...που ειμαστε κ οι 2 παοκια....η κοπελα που αναφερεις ειναι η ελινα....δουλευε θεσσαλονικη στην πετρου ρουλια...κ μου ειπε οτι θα κατεβαινε αθηνα να δουλεψει εκει που δουλευε παλια....δηλαδη στην πιπινου 65....περιμενω απο συναγωνιστες απο αθηνα να μου πουν αν δουλευει εκει.
Δεν ξέρω ποια είναι αυτή που μοιάζει λίγο για τράνς αλλά τελευταία επέστρεψε στο Πιπίνου 65 η Αλίνα η σπασαρχίδω:

Επίσης τις τελευταίες 20 ημέρες περίπου εκδίδεται η καστανόξανθη "Αλβανίδα οικοκυρά" κανονικού πάχους Χριστίνα.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
πως ειναι η τανια του 74 εμφανισιακα και τι προγραμμα κανει ; αξιζει ;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
πως ειναι η τανια του 74 εμφανισιακα και τι προγραμμα κανει ; αξιζει ;

Είναι μέτρια σε ύψος, βυζάκια μυτερά, κοντά ξανθά μαλλιά και τεράστια κολάρα. Δεν έχω προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες της, αλλά συναγωνιστές δεν λένε και τα καλύτερα...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Πρόκειται για την λεπτή μακροσφονδυλάτη με ασιατική όψη;

Eιναι ψιλη γυρω στο 1.80 χωρις τακουνια,με τα τακουνια με εφτανε σχεδον...κασστανο μαλλι με λιγες ξανθες ανταυγες,μικρο στηθος απολυτα ταιριαστο με το αψεγαδιαστο σωμα της που θυμιζει τοπ μοντελ...καστανα ματια,οχι συνηθισμενα ουκρανικα χαρακτηριστικα αλλα σε καμια περιπτωση ασσιατικα...ταρταροφερνει λιγο αλλα καμια σχεση με καζακσταν,κιργισταν,κλπ οπου οι κοπελες εχουν εντελως κινεζικα ματια.

Προφανως ειναι η ιδια Σαμπρινα που ειχες παει και συ...αρχιζει να ξεφοβαται αλλα θα ξαναπαω αυριο ισως για πιο ασφαλη συμπερασματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Boldemort στις: σήμερα στις 17:21 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------

γεια σου φιλε μου...ηθελα απλα να σε ρωτησω....για τωρα το απογευμα ξερεις καμια καλη γκομενα σε μπουρδελο να ειναι πολυ τολμηρη μεσα ?? δηλαδη να κανει πολλα παιχνιδια με τον πελατη...?? ασχετα αν στο σαλονι δεν τα λεει....εχεις κατι υποψην σου ?? εχω και εγω να προτεινω καποιες αν ενδιαφερεσε....συναγωνιστη !
Αναφορά στον Διαχειριστή

LIONTARI28
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Boldemort στις: σήμερα στις 18:39 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------

pesmoy ayth sthn liosion onoma? bardia ? ktl kai ua soy po kai ego file moy.

Π.Σ ας Εεπιληφθουν οι συντονιστες για αυτον τον παλιομαλακα. Πηγα να τον δελεασω να μας πει αλλα μετα βαρεθηκα και τον διαολοστειλα.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom