Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (53 μέλη και 340 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΣΤΑ @@ τι φοβοσουνα και τι οχι....κατεβα να δεις.....!!!

Κυκλοφορουσα με φουτερ ST PAULI...και περισσοτερο ανησυχουσα μη με δουνε χρυσα αυγα και εχω κανα παρατραγουδο παρα οτιδηποτε αλλο....

Σορι για τον εκνευρισμο αλλα εγραφα ενημερωση για το μεταξι,τη τελειωνω τη στελνω και βλεπω οτι ηδη εχει δημοσιευτει ενα μηνυμα και αν θελω να αναθεωρησω την απαντηση...το ξαναστελνω κολαει το σαιτ,,,, :headbang: :headbang: :headbang:

Εχω σοβαρο προβλημα αφου ειναι η μονη ιστοσελιδα που κολλαει...απο εξπλορερ δε κολαει αλλα δε μου εχει πουθενα την ενδειξη απαντηση....Ας με βοηθησει καποιος μοντ....

οπως καταλαβες gt1212,,gia to ηλιθιο μηνυμα σου χαθηκε η ενημερωση απο 20 ντελα του μεταξιου τις μεταμεσονυχτιες ωρες που δε γραφει κανεις...

Επισκέπτης
spiderdom όταν γράφεις μεγάλα κείμενα πρέπει να κάνεις ένα αντίγραφο σε έναν επεξεργαστή κειμένου.Την έχω πατήσει κι εγώ με το παρών φόρουμ.

Επισκέπτης
ΣΤΑ @@ τι φοβοσουνα και τι οχι....κατεβα να δεις.....!!!

Κυκλοφορουσα με φουτερ ST PAULI...και περισσοτερο ανησυχουσα μη με δουνε χρυσα αυγα και εχω κανα παρατραγουδο παρα οτιδηποτε αλλο....

Σορι για τον εκνευρισμο αλλα εγραφα ενημερωση για το μεταξι,τη τελειωνω τη στελνω και βλεπω οτι ηδη εχει δημοσιευτει ενα μηνυμα και αν θελω να αναθεωρησω την απαντηση...το ξαναστελνω κολαει το σαιτ,,,, :headbang: :headbang: :headbang:

Εχω σοβαρο προβλημα αφου ειναι η μονη ιστοσελιδα που κολλαει...απο εξπλορερ δε κολαει αλλα δε μου εχει πουθενα την ενδειξη απαντηση....Ας με βοηθησει καποιος μοντ....

οπως καταλαβες gt1212,,gia to ηλιθιο μηνυμα σου χαθηκε η ενημερωση απο 20 ντελα του μεταξιου τις μεταμεσονυχτιες ωρες που δε γραφει κανεις...

Παρά το σκληρό ύφος σου, δέχομαι τη συγγνώμη σου. Δε μπορούσα να ξέρω τι γράφεις και ότι θα σε κολλούσε.
1. Για να μη σου ξανατύχει πήγαινε προφιλ-ρυθμισεις εμφανισης-Να μην εμφανίζεται προειδοποίηση για νέες απαντήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια αποστολής μηνύματος.
2. Όταν γράφεις μεγάλα ποστ (γενικά για ολα τα forum) κάνε ένα copy πριν το στειλεις

Επισκέπτης
Και για να σου πω την αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση, από δω και πέρα πιο πολύ θα ενδιαφέρει τον κόσμο η απάντηση στο ερώτημά μου, δυστυχώς, παρά ποια δούλευε σε ποιο ντέλο, τι φορούσε ή πως συμπεριφέρθηκε. Δυστυχώς, αλλά είναι η αλήθεια.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
spiderdom όταν γράφεις μεγάλα κείμενα πρέπει να κάνεις ένα αντίγραφο σε έναν επεξεργαστή κειμένου.Την έχω πατήσει κι εγώ με το παρών φόρουμ.

συνεχεια κολαει....!!!........ :headbang: :headbang: :headbang:......παω για υπνο..θα τα ξαναγραψω μολις ξυπνησω....για οσους βεβαια εχουν σκοπο να πανε σημερα στο μεταξι μετα τις 12 τη νυχτα....και δε φοβουνται τις συμοριες των αλλοδαπων,αλλοθρησκων κλπ/////

ΡΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.....

οκ gt 1212....ευχαριστω για την οδηγια στις ρυθμισεις,....ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ....Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ 1 Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ οχι του παλιου φορουμ...απο τοτε συναγωνιστες μιλαγανε για σπασμενα αμαξια,φωνες,τσακωμους,ληστεις κλπ....

Επισκέπτης
ήμουν έτοιμος κι εγώ για τσάρκα χτες αλλά μ έκοψε το σκηνικό με τη δολοφονία του 44χρονου.
πως ηταν η κινηση από συμμορίες αλλοδαπών;
Δεν πρέπει να κάνεις παράθεση ολόκληρο το μήνυμα χωρίς λόγο.Κρατάς την πρώτη φράση ενδεικτικά για να δείξεις σε ποιον απευθύνεσαι και διαγράφεις όλο το υπόλοιπο.

spiderdom, γράφεις από ΙΕ;
Αν ναι, κακώς.Χρησιμοποίησε Google Chrome.Aκόμα και η σύνδεση να χαθεί την στιγμή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, πατάς το αριστερό βέλος πάνω-αριστερά στην οθόνη και ανακτά αυτούσια την απάντησή σου με το κείμενό σου.

Χθες κόλλησε το PC και εξαφανίστηκε το βέλος του ποντικιού την στιγμή που είχα γράψει απάντηση για να την στείλω.Έκλεισα το PC από τον διακόπτη και μπήκα πάλι στον Google Chrome.Αμέσως έβγαλε μήνυμα και ρωτούσε αν θέλω να κάνει επαναφορά από την προσωρινή μνήμη των τελευταίων σελίδων κατά το βίαιο κλείσιμο.Τις επανέφερε και τις δύο αυτούσια.

Κάπου στο προφίλ σου, ψάξε για απενεργοποίηση της αναστολής αποστολής του μηνύματος προκειμένου να διαβάσεις το τελευταίο μήνυμα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
σε google chrome eime....ο ie δε κολλαει αλλα κατω δε βλεπω τις ενδειξεις για γραφη και αποστολη μηνυματος.

Ειναι το μονο φορουμ που μου κολλαει δε ξερω τι να πω...

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, αν και παρακολουθώ το site εδώ και αρκετά χρόνια. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας που βρίσκεται μια ξανθιά νταρντάνα που δούλευε Λιοσίων 73Α, έδινε και κώλο και γενικά ήταν καλή υπηρεσία. Κάτι άκουσα για Ιάσονος 30 (Α ή Β δε ξέρω) αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο.... Ευχαριστώ

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Για σήμερα 15/5/2011 ώρα 11.30’ περιληπτική αναφορά για Φυλής/Φωκαίας

Χρησιμοποιήσιμες πληροφορίες για σήμερα έως 17.00’ – 18.00’

Φυλής 40
Αναστασία μεγαλοκοπέλα με κυτταρίτιδα και με αφάνα μαλλιά

Φυλής 74 δεξιά
Τάνια με τον υπερ-τεντωμένο αχλαδωτό κώ(ο)λο

Φυλής 80
Μόνικα με το ποστίς

Φυλής 59 ισόγειο
Σιμόνα το μελαχρινό τσιριμπί-τσιριμπό 20χρονο πορνίδιο

Φυλής 84 ισόγειο
Ειρήνη με τα μακριά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λοπεριφέρειας

Φυλής 84 όροφος
Αλέσια η «Σπανιόλα» με τον πεταχτό κώ(ο)λο και τα μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση
Δοκιμή
Απλά δεν σε απογοητεύει και δεν κλαις το εικοσάρικο (λεπτομέρειες αργότερα)

Φυλής 86 ισόγειο
Σαμπρίνα με το καλοστημένο σώμα, τα μικρά βυζιά και το κακοστημένο ύφος

Φυλής 69 όροφος
Άννα η μελαχρινή «Τσέχα»

Φωκαίας 17 όροφος
Αγάπη «Ρωσίδα» με κοντά ξανθά μαλλιά και περπάτημα 35 χρόνων

Φωκαίας 25 ισόγειο
Λάουρα το καυλοειδές λεπτό πορνο-κόριτσο με διχτυωτές κάλτσες (την μια σκισμένη)

Φωκαίας 22 υπόγειο
Άννα με αχανές χαμόγελο και κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση

Αναλυτικότερη ενημέρωση αργότερα  

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με την μαλακία που τον δέρνει τον βλέπω από λιοντάρι

images

να καταλήγει κάπως έτσι ...

images

:2funny:  :2funny:  :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μάλλον για την Τάνια θα λες, με τον τεράστιο κόλο...

ναι τανια τη λενε...την εχει παρει κανεις?...μου αρεσει το σωμα της,οχι τοσο πολυ το προσωπο...

ΜΕΤΑΞΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 3....

Κολο και Κυνθους 63...Βανια απο καλ 33..καστανη μετριου αναστηματος βουλγαρα,συμπαθητικο προσωπο μικρο στηθος,αδυατο σωμα...ευγενεστατη και συνεργασιμη με παραμονη στο δωματιο γυρω στα 15 λεπτα..ακα το οποιο δε πηρα αλλα με εγλυψε σε ολο το υπολοιπο σωμα,αλλαγη τριων στασεων με καταθεση σε ημιπλαγιαστη σταση και το στομα της να πιπιλαει τις ρωγες μου...!!!ειναι στο σπιτι στο βαθος,στο 1ο οπως μπαινουμε η τσα2 τοφαλος απο αχ 48 μαζι με μια κακασχημη ελληνιδα,αφιξη νεαρης αθιγγανης που δεχτηκε δριμυτατες συστασεις απο την γεροντοτερη εταιρα επειδη σαχλαμαριζε με πιτσιρικαδες στο δωματιο....προσβλητικη η τσα2-τοφαλος με πιτσιρικαδες αλβανικης καταγωγης...
Μαραθωνος 59..Νικη ο χαρντκορας εχει να πει περισσοτερα.
Κολωνου 30 η Κατ 69...Αννα μιλφ ρουμανα σταθερα.
Κολωνου 30 Αννα Ματαρες...αδυνατη ρουμανα με καρε μαυρο μαλλι με αφελειες...HC ριξε μια ματια.
Κολωνου 32 Δυο κοπελες η γνωστη αθιγγανη γυρολογος νομιζω Αννα απο φωκ 22,κων 166,Φ 92,ΑΧ40 και δε ξερω και γω που αλλου μαζι με ενα μελαχροινο αδυνατο ΒΛΚΠ.
Ιασ 1α Εσμεραλντα ΒΛΚΠ με ξανθο μαλλακι,ασπρες μποτες,μικροκαμωμενη με πονηρο βλεμα,κανονικο προγραμμα,,τα υπολοιπα στο πρεζοσημειο κλειστα.
Ιασ 19 κατω..Αννιτα μελαχροινη με μακρια εκστενσιον,σωμα μοντελε,,μικρο στηθος,ωραια ματια αλλα εντονο βαψιμο...ετιμηθει πριν 15 μερες,,,δεν απογοητευσε,δεν πολυενθουσιασε.
Ιασ 30 πανω Αλεξια αδυνατη με πρασινα ματια και καστανο μαλι...ωραια παρουσια,αλλα αγνωστες σε ποιοτητα υπηρεσιες.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι να πω...παλι τα ιδια θα λεμε...σταθερη αξια η νικη...
ρε μαλακα,αυτη η εσμεραλντα (ιασ.1) μ'αρεσει πολυ τελικα αλλα δε στο'χα πει τοτε...
επισης τοτε ειχα γαμησει και εκεινη στο λεωνιδου 28 πανω αλλα ντρεπομουν να στο πω,χα χα...ελεος ε...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τι να πω...παλι τα ιδια θα λεμε...σταθερη αξια η νικη...
ρε μαλακα,αυτη η εσμεραλντα (ιασ.1) μ'αρεσει πολυ τελικα αλλα δε στο'χα πει τοτε...
επισης τοτε ειχα γαμησει και εκεινη στο λεωνιδου 28 πανω αλλα ντρεπομουν να στο πω,χα χα...ελεος ε...
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....δε πειραζει,ρε συ πολλες φορες καποιες που δε γεμιζουν το ματι,βγαινουν διαμαντακια...τουλαχιστον ηταν 10 ευρο..αξιζε??..ξαναπηγες απο τοτε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom