Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (6 μέλη και 123 επισκέπτες)

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Παιδιά, με το μπουρδέλο στη Λιοσίων 73Α τι παίζει; μια ανοίγει μια κλείνει... είχε μια ξανθιά (που προσωπικά θα ήθελα να τη ξαναπάρω) που έλεγε ότι είναι από Σουηδία, μετά έκλεισε για κάποιους μήνες και κατά τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο νομίζω είχε μια μελαχρινή Ιταλίδα και από τη τελευταία φορά που πήγα δε το ξαναπέτυχα ανοικτό...  Το μόνο σταθερό εκεί είναι πως ότι κοπέλα και να φέρει δίνει κώλο με 20€ και θα μου πεις βρίσκεις και αλλού κώλο με 20€ αλλά εκεί δέρνει καλές περιτπώσεις σε γενικές γραμμές και βολεύει και το μέρος :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά, με το μπουρδέλο στη Λιοσίων 73Α τι παίζει; μια ανοίγει μια κλείνει... είχε μια ξανθιά (που προσωπικά θα ήθελα να τη ξαναπάρω) που έλεγε ότι είναι από Σουηδία, μετά έκλεισε για κάποιους μήνες και κατά τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο νομίζω είχε μια μελαχρινή Ιταλίδα και από τη τελευταία φορά που πήγα δε το ξαναπέτυχα ανοικτό...  Το μόνο σταθερό εκεί είναι πως ότι κοπέλα και να φέρει δίνει κώλο με 20€ και θα μου πεις βρίσκεις και αλλού κώλο με 20€ αλλά εκεί δέρνει καλές περιτπώσεις σε γενικές γραμμές και βολεύει και το μέρος :cheesy:
σουηδεζα και ιταλιδα τυπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Ναι, όσο η Ελλάδα δεν είναι σε κρίση άλλο τόσο ήταν Σουηδέζες και Ιταλίδες αυτές που έφερνε :P χαχαχαχα αν και δε με νοιάζει, αφού πέρασα καλά... :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι, όσο η Ελλάδα δεν είναι σε κρίση άλλο τόσο ήταν Σουηδέζες και Ιταλίδες αυτές που έφερνε :P χαχαχαχα αν και δε με νοιάζει, αφού πέρασα καλά... :P
ρομουνα και αλβανιδα ηταν τυπε :grin:

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
βρε ας ήταν το θέμα είναι να τη ξαναπετύχω πουθενά :P

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
ναι τανια τη λενε...την εχει παρει κανεις?...μου αρεσει το σωμα της,οχι τοσο πολυ το προσωπο...

Την είχα πάρει στο 71 ισογειο όταν την είχα πρωτοδεί, με κλειστά μάτια τότε γιατί εμφανισιακά είναι ακριβώς όπως μου αρέσει μια γυναίκα (κωλάρα, όμορφο πρόσωπο και κοντό ξανθό μαλλί). Ομως έφαγα χοντρή ήττα βλ. ().
Επειδή ήταν τελείως φόλα είπα ότι δεν θα της έδινα 2η ευκαιρία.
Κι όμως η καύλα με οδήγησε πάλι σε αυτήν πριν κανα μήνα στο Φ92 το καινούργιο.
Το μουνί της τίγκα στην κρέμα (έβαλε στην αρχή και μέτα ξανά όταν αλλάξαμε στάση  :S.  Τσίμεντο μπήκε, μπάμια βγήκε ο πούτσος μου... Και δεν ξέρει να γαμιέται και σε ξενερώνει με διάφορες άσχετες μαλακίες που λέει περι ανέμων και υδάτων, κατα τη διάρκεια του σεξ. Το μόνο κάλο πάνω της, εκτός απ' την εμφάνιση, είναι ότι είναι καθαρή, ευγενική και δεν κάνει ακάποτα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Σημερινή βραδινή τσάρκα στην Φυλής που άρχισε κατά τις 10 το βράδυ. Τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ. Όπως κατέβαινα την Αχαρνών, αλλοδαποί είχαν γεμίσει όλα τα πεζοδρόμια, ήταν εκατοντάδες μαζεμένοι για άγνωστους λόγους. Επίσης πολλά περιπολικά μαζεμένα μίλαγαν με τους περασικούς.

Φυλής:

66 δεξιά: Μελαχρινό όμορφο κορίτσι με μεγάλο στήθος και ωραίο σώμα, εμφανίστηκε ολόγυμνη και είχε κάνει ένα ωραίο σχεδιάκι με τις τριχούλες στο μουνάκι της.
66 αριστερά: Μελαχρινό αδύνατο με κουλουράκι, αδιάφορο.
74 δεξιά: 2 κοπέλες. Μία ξανθιά με κοντό μαλλί όπως η Τάνια, αλλά δεν ήταν αυτή και μία όμορφη μελαχρινή με piercing πάνω απο τα χείλια.
59 κάτω: Σορένα, μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος, όμορφη παρουσία.
59 πάνω: Σακίρα, η γνωστή αλόγα.
61: Μία αδύνατη αδιάφορη.
80: Αλεξάνδρα, μελαχρινή αδύνατη αδιάφορη.
65 πάνω. Κάρμεν, μελαχρινή κοντούλα με γλυκό πρόσωπο και πολλά τατουάζ στο κορμάκι της.
65 κάτω. Μελαχρινή ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ!!!!!
67. Καστανή 30αρα με πολύ ωραίο σώμα.
69 κάτω: Καστανόξανθη milf έντονα βαμμένη.
84 κάτω. Μελαχρινή με μεγάλα βυζιά, λέγοντας μου ότι είναι νταρντάνα και ότι η τσατσά της έχει πει ότι νταρντάνα σημαίνει όμορφο κορίτσι.
84 πάνω. Μιχαέλα, ψηλή μελαχρινή με μοντελέ σώμα και μικρό στήθος.
86 κάτω. Μελαχρινή πολύ όμορφη με πολύ ωραίο στήθος. Είχε και άλλη κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν περίμενα να βγεί.
71 πάνω: Ξανθιά πολύ όμορφη, μου θυμίζει στριπτιτζού. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
71 υπόγειο: Νατάσσα από Φωκαίας 22, ψηλή ξανθιά ανοιχτόχρωμη με λίγα κιλά παραπάνω.
92 δεξιά: 2 κοπέλες, Τζούλια, μελαχρινή ψηλή πανέμορφη, πρώην Τζάνα απο Κασσάνδρας, μπήκε στο δωμάτιο με πακιστανό και η Λάουρα, μελαχρινή ομορφούλα με πανέμορφο κόλο.
92 δεξιά: Κλειστό.

Μονής Προδρόμου πάνω κάτω κλειστά.

Φωκαίας:

17: Η γριά κακιασμένη τσατσά με έδιοξε λέγοντας ότι δεν έχει κοπέλα, αλλα εγώ άκουγα την φωνή της από μέσα. ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19: 2 κοπέλες, η Ροξάνη, μελαχρινή με μεγάλα πεσμένα βυζιά, και η Άννα Μαρία από Φυλής 65 πάνω.
25 πάνω. Μελαχρινό, κοντό, όμορφο μωρό με κουλουράκι, λέγοντας ότι κάνει πίπα σαν να τρώει μπανάνα.
22 πάνω: Ξανθό καλούτσικο κορίτσι με κουλούρι.
22 κάτω. Μελαχρινό με μαλλιά μέχρι τους όμους με κολαράκι στο μενού, ωραίο σώμα με μικρό στήθος και πολύ ωραίο κορμί και γλυκιά φατσούλα. Η τσατσά είπε ότι είναι καινούρια. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.
24: Μελαχρινό αδύνατο αδιάφορο.

Φεύγοντας, διαδηλωτές είχαν κλείσει την 3η Σεπτεμβρίου, κρατόντας Ελληνικές σημαίες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σημερινή βραδινή τσάρκα στην Φυλής που άρχισε κατά τις 10 το βράδυ. Τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ. Όπως κατέβαινα την Αχαρνών, αλλοδαποί είχαν γεμίσει όλα τα πεζοδρόμια, ήταν εκατοντάδες μαζεμένοι για άγνωστους λόγους. Επίσης πολλά περιπολικά μαζεμένα μίλαγαν με τους περασικούς.

Φεύγοντας, διαδηλωτές είχαν κλείσει την 3η Σεπτεμβρίου, κρατόντας Ελληνικές σημαίες.
τι εγινε παλι
τα κωλοσαιτ δεν γραφουν
ωραιοι δημοσιογραφοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι εγινε παλι
τα κωλοσαιτ δεν γραφουν
ωραιοι δημοσιογραφοι

δεν τους πληρωνουν τυπε.
Εσενα αμα δεν σε πληρωναν θα δουλευες?  :grin:
μαλλον θα τους δουλευες! Εχω να κατεβω κανα 2μηνο στα μπουρδελα
και με αυτα που ακουω εχω αρχισει να ανησυχω... μια τσαρκα καναμε
θα μας την κοψουν και αυτη.  :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν τους πληρωνουν τυπε.
Εσενα αμα δεν σε πληρωναν θα δουλευες?  :grin:
μαλλον θα τους δουλευες! Εχω να κατεβω κανα 2μηνο στα μπουρδελα
και με αυτα που ακουω εχω αρχισει να ανησυχω... μια τσαρκα καναμε
θα μας την κοψουν και αυτη.  :headbang: :headbang:
και για ολα τα υπολοιπα θεματα πως γραφουν τυπε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σ' έχει άχτι από παλιά; :-
Μάλλον έχει κάψει φλάντζα και θα κάψει και το μαγαζί.
Εγώ, που μάλλον συγκαταλέγομαι στους τακτικούς πελάτες των μπουρδέλων, έχω να μπω σε αυτό το μπουρδέλο έστω για να δω  πάνω από χρόνο. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν με τον PIATSAS που μας είπε τα ίδια, δηλαδή ότι δεν είχε κοπέλα ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε Πάκιδες.

Απλά περνάω και είναι σαν να μην υπάρχει μπουρδέλο στο Φωκαίας 17 ισόγειο ... 

Επισκέπτης
Απλά περνάω και είναι σαν να μην υπάρχει μπουρδέλο στο Φωκαίας 17 ισόγειο ... 
:thumbsup:
Και σε μένα το ίδιο είχε πει:"Δεν έχω κοπέλα". Ενώ είχε.Νευρική και ειρωνική.Πολύ σωστά, δεν  υπάρχει Φώκαιας 17 ισόγειο.

Μία άλλη Ελληνίδα βαμμένη καστανή, πιο ψηλή και λιγότερο παχιά από την γριά του κάτω, περίπου στα 60 έτη δουλεύει στο Φώκαιας 17 άνω αλλά και στο ισόγειο.Η τσατσά της Λάουρας-εκκολαφθείσας-επανεξετασθείσας και απορριφθείσας που κτυπά πόρτα και φωνάζει την κοπέλα στα 7 λεπτά.
Βγήκε η μεσήλικη χαριτωμένη Τατιάννα, ευγενέστατη και γλυκομίλητη απευθυνόμενη προς εμάς:"Να  σας πω τα προγράμματά μου;"
Τσατσά:"Όχι να μην τα πεις, κάθε μέρα εδώ είναι"
Η Τατιάννα σοβάρεψε απότομα και έφυγε.Ήδη είχαμε φύγει εμείς.Δεν πρόκειται για την κοντή παχουλή νευρωτική βαμμένη καστανόξανθη Ελληνίδα που επίσης κτυπά πόρτα και φωνάζει την κοπέλα στα 7 λεπτά.

Είχα έναν μήνα να επισκεφθώ το Φώκαιας 17 άνω!
                              [size=16pt] Μαύρο και στα δύο:Φώκαιας 17 ισόγειο & όροφος! [/size]

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρωκτικό δεν κάνει στο Διδύμου 8, είπε.
Ακάποτο όπως έκανε παλιά σε STUDIO ?(όπου έκανε και πρωκτικό) Γιατί έχει αλλάξει κατηγορία η εν λόγω και δεν ξερω αν έχουν αλλάξει και οι υπηρεσίες της προς το πιο τυπικό.

Επισκέπτης
Δεν ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό.Πήγαινε, μάθε και ενημέρωσέ μας.

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες..οποιος φιλος εχει να προτεινη κατι καλο για μεταξουργειο πρωινη βαρδια ας στηλη πριβε..εχω κ εγω προτασεις καλες. :s&m_1:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom