Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (26 μέλη και 315 επισκέπτες)

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
ρε παιδια να κανς μια προταση;για καποιον που εχει καιρο να μπει στο site ειναι λιγο πακετο να κατσει να διαβαζει ολα τα posts για να βρει κατι που να τον ενδιαφερει οποτε προτεινω την περιοχη-μπουρδελο και την κοπελα να την γραφουμε με bold ωστε να πεφτει ευκολ ατο ματι!νομιζω οτι ειναι κατι ευκολο και λογικο και θα εξυπηρετησει ολους μας!επισης θα βοηθουσε να γραφουμε και τις κριτικες μας στον καταλογο ωστε να υπαρχεικαι συνεχης ενημερωση γιατι μερικα μαγαζια εχουν ενημερωση πολυ καιρο πριν οποτε ειναι αχρηστα!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ακριβώς όπως τα λες.Είναι όμως όντως 100% φυσικό?Πριν καιρό που πήγαινα έλεγε να το πιανω προσεχτικά γιατί την πόναγε.Τώρα πια όχι. Μήπως είχε κανεί καμιά προσθετική επέμβαση?[/size]

Δεν έκανε προσθετική επέμβαση. Έκανε ανόρθωση. Το συζήτησα μαζί της.
(πιάσε-πιάσε της το κρεμάσαμε το βυζί. Είναι και μεγάλο!)
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.646
Πόντοι
7.195
Πήγα στο γνωστό μου Ρεμούνδου 21Α κατά τις 2 και ήταν πάλι άλλη κοπέλλα, χάνεις τη μπάλλα εκεί μέσα. Νεαρούλι ξανθό πολύ ωραίο σώμα και φάτσα, όνομα Έλλη. Μού φάνηκε κρύα, έβγαινε απ το δωμάτιο και δε μου ριξε ματιά, έφυγα. Τελικά κατέθεσα στο Έλλης 3 (κοίτα σύμπτωση), ήταν κι εκεί μια καινούργια όνομα Αγγελικούλα 3 στάσεις πιασιματάκια 69 καλούτσικη. 25 ε για κόλο δε ρώτησα.
 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Εχθές ήταν μία ακόμα από τις φορές που έκλαψα τα λεφτά μου. Κατά τις 23:30 βγήκα για "βόλτα". Όπως καταλαβαίνετε, πολλά από τα "μαγαζιά" ήταν κλειστά. Τελικά κατέληξα στην Αχιλλέως 51 (σε αυτό με την μπλε πόρτα). Ήταν η Αννούλα. Ρωσίδα, μεγάλη σε ηλικία, που έδινε κώλο. Την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν και ήταν απαράδεκτη. Ήλπιζα να έχει βελτιωθεί. Δυστυχώς, ήταν ακόμη χειρότερη. Με το που μπήκε στο δωμάτιο, άρχισε να μου λέει ότι είναι από το πρωί καί ότι νυστάζει πολύ. Έκανε και το κουφό:επεσε πάνω μου κι έκλεισε τα μάτια της. Όταν με τα χίλια ζόρια το πήρε στο στόμα της, αυτό ήταν για λίγα μόνο δευτερόλεπτα (κυριολεκτώ). Στη συνέχεια, μου βάζει ένα τόνο κρέμα στον πούτσο, και άλλο τόσο στο μουνί της, και μου λέε "έλα". Δεν ένιωθα τίποτα. Πρίν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, άρχισε να μου λέει "χύσε", "άντε, τελείωνε" κτλ. Γυρνάει από την άλλη και αρχίζει "αργείς?, γιατί με τσούζει" και άλλα τέτοια (δεν την πήρα από τον κώλο γιατί θα μου έβγαζε την πίστη). Δεν την συνιστώ με τίποτα. Πεταμένα λεφτά. Τσαντίζεσαι με τον εαυτό σου που τα πέταξες. Και δεν είναι και λίγα: 20 Ε.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=7pt]Καλημέρα σε όλους. Εχθές ήταν μία ακόμα από τις φορές που έκλαψα τα λεφτά μου. Κατά τις 23:30 βγήκα για "βόλτα". Όπως καταλαβαίνετε, πολλά από τα "μαγαζιά" ήταν κλειστά. Τελικά κατέληξα στην Αχιλλέως 51 (σε αυτό με την μπλε πόρτα). Ήταν η Αννούλα. Ρωσίδα, μεγάλη σε ηλικία, που έδινε κώλο. Την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν και ήταν απαράδεκτη. Ήλπιζα να έχει βελτιωθεί. Δυστυχώς, ήταν ακόμη χειρότερη. Με το που μπήκε στο δωμάτιο, άρχισε να μου λέει ότι είναι από το πρωί καί ότι νυστάζει πολύ. Έκανε και το κουφό:επεσε πάνω μου κι έκλεισε τα μάτια της. Όταν με τα χίλια ζόρια το πήρε στο στόμα της, αυτό ήταν για λίγα μόνο δευτερόλεπτα (κυριολεκτώ). Στη συνέχεια, μου βάζει ένα τόνο κρέμα στον πούτσο, και άλλο τόσο στο μουνί της, και μου λέε "έλα". Δεν ένιωθα τίποτα. Πρίν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, άρχισε να μου λέει "χύσε", "άντε, τελείωνε" κτλ. Γυρνάει από την άλλη και αρχίζει "αργείς?, γιατί με τσούζει" και άλλα τέτοια (δεν την πήρα από τον κώλο γιατί θα μου έβγαζε την πίστη). Δεν την συνιστώ με τίποτα. Πεταμένα λεφτά. Τσαντίζεσαι με τον εαυτό σου που τα πέταξες. Και δεν είναι και λίγα: 20 Ε.[/size]

Φίλε, γιατί δε μπαίνεις στον κατάλογο των σπιτιών να ρίξεις ένα θάψιμο (κριτική) μπας και σωθεί κανένας συνάδελφος?
 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Stavros51, δεν μπορώ να μπω και να γράψω, ούτε να δω τις κριτικές των μελών. Δεν ξέρω γιατί.
Να σας πω για τη χθεσινή αποτυχία. Πήγα μία βόλτα από Διδίμου. Μπήκα στο δεύτερο κάτω από την Αχαρνών (στο διπλανό από το υπόγειο). Ήταν η ʼτζελα. Την είχα "πάρει" παλιότερα στην Αλκμένου (εκεί που είναι η γνωστή Ζάνα), και είχα μείνει ευχαριστημένος. Είναι ωραίο milfάκι. Όμως, η τσατσόγρια φώναζε "γρήγορα" και "γρήγορα", άγχωνε την άλλη, μου έλεγε κι εμένα να τελειώνω, αγχώθηκα κι εγώ. Μου έσπασε τ' αρχίδια, μέχρι που ξεκαύλωσα και της είπα να φύγει. Με τσάτισε τόσο πολύ. Δε σέβονται οι μαλακισμένες, ούτε αυτές, ούτε οι τσατσάδες, τα λεφτά που παίρνουν, και ότι αφενός, είναι πολλά (20Ε στην καλύτερη περίπτωση), και αφεταίρου, ότι δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο. Θα πρέπει να "θάβουμε" τέτοια μπουρδέλα. Το πιο χρήσιμο thread είναι αυτό της "μαύρης λίστας", που όμως έχει ατονίσει. Σε αυτό πρέπει να γράφουμε όλοι και να το συμβουλευόμαστε όλοι.
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.646
Πόντοι
7.195
Προφανως το εκανε αφου εγραψε τον αριθμο.

Μάγκες το 69 για γλύψιμο το λέμε για τις γκόμενες μας.
Στις πουτάνες  εννοούμε να σου τουρλώνει την πανοραμική θέα και να παίζεις μουνοδάχτυλο.
Ξυπνάτε. Πόσων χρονών είστε;
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αποτελεσματα μπουρδελοτσαρκας  σημερα το απογευμα
Ξεκιναω απο το σπιτι της Αντελλας . Δεν ηταν εκει(ξερει κανεις γιατί?). Συνεχιζω Φυλης 66Δ ηταν μια σχετικα καλη, αλλα με υφος 40 καρδιναλιων. Συνεχιζω στο Φυλης 71 Β (το παλαι ποτε σπιτι της Μαριας),οπου δουλευε μια Ρωσιδουλα 19 χρονη με το καλυτερο στοματικο ,οπως ελεγε η τσατσα(τί θα?λεγε...) Εχοντας βαρεθει περναω απο το σπιτι στη Διδυμου 18 ,αυτο που ειναι υπογειο...Βλεπω μια 40+ Ρωσιδα ονοματι Αλεξανδρα. Για την ηλικια της καλη ηταν απο εμφανιση. Ξανθια,Οχι ιδιαιτερα μεγαλο στηθος...Δε γαμιεται λεω...ας μπω..βαριεμαι να γυρναω τα σπιτια...Μαγκες επαθα πλακα.Μακραν η καλυτερη MILF εμπειρια που ειχα ποτε μου. Πολυ ανωτερη της Ολγας. Μπαινει μεσα και με αρχιζει στα ρουφηχτα φιλια και γλειψιματα απο προσωπο(οχι στομα) μεχρι αρχιδια. Στη συνεχεια αρχιζει ενα γλειψιμο στα αρχιδια που ούτε η Σονια δεν κανει. Μετα πιπα  και ολες τις στασεις (και 69).Καθε τοσο σταματαγε την πιπα και ξαναρχιζε τρελο γλειψιμο στα αρχιδια :cheesy: . Λιγο πριν τελειωσω το πηρε στο στομα της , αχριζε να τον παιζει και να γλειφει τα φλόκια(με προφυλακτικο παντα) . Επαθα πλακα...Τί λυσσάρα ηταν αυτη?Μες στο δωματιο σου εδινε την εντυπωση (σε συνδυασμο με την ηλικια της) μιας στερημενης 45αρας συζυγου που ο αντρας της εχει να τη γαμησει 6 μηνες και ψαρευει νεαρους σε διαφορα στεκια ..για τετοια λυσσα μιλάμε. Η γυναικα λεγεται Αλεξανδρα και δουλευει τα πρωινα στο σπιτι Διδυμου 18 (υπογειο). Σημερα δουλευε απογευμα εκτακτως...Προτιμηστε την!! Απο εμφανιση δεν θα κερδιζε και καλλιστεια αλλα στο δωματιο ειναι βομβα. Βουρ!
Στο τελος μου εμαθε και κατι λεξεις Ρωσικες(ετσι σου δημιουργειται και η εντυπωση οτι πηδας την καθηγητρια σου :grin:)
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Για όσους ενδιαφέρονται, η εν λόγω «κυρία» με δωράκι εντός δωματίου κάνει και «ξεσκούφωτο»... Η επιλογή δική σας...
 

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
162
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Και πόσο πάει το μαλλί για την Αλεξάνδρα? sas1977 οταν λες δωράκι περίπου πόσο μεγάλο? Σε αφήνει να τελειώσεις και χωρίς σκουφάκι?
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Και πόσο πάει το μαλλί για την Αλεξάνδρα? sas1977 οταν λες δωράκι περίπου πόσο μεγάλο? Σε αφήνει να τελειώσεις και χωρίς σκουφάκι?

Φίλε μου όταν δούλευε στο ακριβώς δίπλα «μαγαζί» από το υπόγειο που δουλεύει τώρα (πριν από κανένα μήνα περίπου) το δωράκι ήταν 5-10 Ε... σου έλεγε αυτή το ποσό.

Όσον αφορά το τελείωμα, ναι μπορούσες να τελειώσεις στο στόμα της χωρίς σκουφάκι... 

 

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Μηνύματα
135
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση η Διδυμου 18
Πρέπει να τσεκάρω
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πραγματι η καζακστανη ήταν πολύ καλή στη διδύμου 18,με 5 ευρώ την έχ...α στο στόμα.
 

Επισκέπτης
Παιδες πηγα εχτες σε αυτο που ειναι ξανθιπης απεναντι απο την αττικη και μια και οι αλλοι φιλοι μου περασαν ειπα να καταθεσω και εγω (μεγα λαθος!!!!)

μπαινει μεσα η κυρια(!!!!!!!!!!) μου κανει 10" πιπα (ο θεος να την κανει ισα που τον ακουμπαγε με τα χειλια) και μετα μου λεει κουραστηκα και στηνεται στα 4 δεν λεω καλο μωρο αλλα μετα απο 1 λεπτο μου λεει 'σε παρακαλω τελειωνε' και αρχιζει να μου τον παιζει και σαν να μην εφτανε αυτο μου λεει 'βαρεθηκα εσυ δεν ξερεις να το κανεις' και εφυγε!!!!!

παιδια για 2λεπτα δουλεια εσκασα 20ευρω.... παιδες μακρια μιλαμε για πολυ ξενερα ηταν η πιο γρηγο ρη πουτανα που μου εχει τυχει....
 

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Μηνύματα
135
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Περνούσα από Φυλής σήμερα απόγευμα και μετά από μια μίνι-τσάρκα είπα να κάνω μια επίσκεψη, στο 71 νομίζω-βιαζόμουν κι'ολας.
Η κοπέλα made in Hungary.Χωρίς να είναι Η κούκλα,Καλό σώμα με +5 κιλά.
Φίφα καλή,ενεργή συμμετοχή στο σεξ.ΌΛΕΣ τις στάσεις με πιασίματα (καλό βυζί μπορώ να πώ)Μόνο κώλο δεν έδινε, γμτ είχε κ πισινό ότι πρέπει για αυτό. Με 20? φυσικά!
(ήμουν κ τυχερός γιατί μπήκα σε δωμάτιο με καθρέφτη-πωπω έχω παχύνει τελευταία χαχαχαχαχα)
Α!Και γαμώ τις συμπεριφορές παιδιά! Πολύ ευγενική και-μεταξύ μας-δε βιαζόταν καθόλου.το έβλεπες!
Καααλούλα μπορώ να πώ.
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
το βραδυ παω ντανα στη φυλης 2οο.  το πηδημα με τα ψιλοτακουνα να σημαδευουν το ταβανι λεει πολλα, καλο μου πηδημα...
Υ.Γ.  αχ ρε μαρακι, παρε με μακρια απο τις πουτανες, βαρεθηκα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom