Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (6 μέλη και 303 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΜΕΤΑΧΙ....23,00 το βραδυ....
Εφτασα περπατωντας μονος μου απο αχαρνων,χαλκοκοκονδυλη,σωκρατους,αγ κωσταντινου,ακομινατου,λεωνιδου
[size=16pt]Κακώς[/size]

Ιασ 1α...Η βρωμο τσα2 απο φυλης 40...ΒΛΚΠ αδυνατη,κοντη,με ξανθο μαλλακι...Εσμεραλντα ειπε η μαλακογρια...
Η σπαστικιά, υστερικιά, ψυχοπαθής βαμμένη ξανθιά κωλόγρια που εργαζόταν στο Φυλής 40 μαζί με την UNISEF Αντριάννα-Φ67 πριν 1,5-2 έτη;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σπαιντερ...πως την ειδες την εμμα τη ξανθια,γιατι σιγουρα ειναι αξιολογη περιπτωση...εχει ακομα
το υφος?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Καλημερα παιδια να σας ρωτησω εσας τους πιο ψαγμενους!Ξερει κανεις που παιζει καμια μαυρουλα σε κανα σπιτι??Εχω να δω πολυ καιρο σε σπιτι μαυρη μονο σε πιατσες βλεπω..

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Περισσοτερο με την ελενη λουκα μοιαζει παρα με την αννα παναγιωτοπουλου....

Νομιζω οτι στο 74 δεν ακουσα για πρωκτικο παρα μονο για ακα...ειναι στρουμπουλη κοπελα κλασσικη ρωσοφατσα,,,

Μαρια απο 80...σχετικα ψιλη με ζουμερο σωμα,μακρυ μαλλι μεχρι τη πλατη...δεν θυμαμαι να ακουσα για κολο.

Η Εμμα εχει το υφος που εχουν οι περισσοτερες ρωσσιδες,ουκρανες κλπ...ηταν καποτε υπερδυναμη...αυτοι και οι σερβοι συμπεριφερονται σαν ξεπεσμενοι αριστοκρατες.

Ιασωνος 31,33,32..εχει συνηθως μαυρουλες...!!

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
παιδια θελω βοηθεια γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και θα παω φυλης αυτες της μερες να μου πειτε πια κανει της καλητερες πιπες αυτη τιν εποχη με σκουφακι η χωρις?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια να σας ρωτησω εσας τους πιο ψαγμενους!Ξερει κανεις που παιζει καμια μαυρουλα σε κανα σπιτι??Εχω να δω πολυ καιρο σε σπιτι μαυρη μονο σε πιατσες βλεπω..
Κολωνού 47 κατω πρωινα,Ιάσωνος 36 απογευμα,και Μενάνδρου 45 σχεδον οτι ωρα και να πας  ;)

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
538
Πόντοι
290
Και αν εχουν ολες τοτε γιατι εγω δεν εχω κολλησει τιποτα φιλε?

ΣΕβομαι την επιλογη καποιων να ειναι ακραιοι και να μην προσεχουν τοσο οσο προσεχουν αλλοι

αλλα μην υπαινισσομαστε το κλασσικο "Σιγα καποια μερα ολοι θα πεθανουμε οποτε προσεχεις - δεν προσεχεις ολες εχουν"  :grin:

αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση .

Το οτι δεν έχεις παρουσιάσει συμπτώματα δεν σημαίνει οτι δεν έχεις κολλήσεις τον hpv. Περίπου το 50% των ανδρών έχουν προσβληθεί απο τον ιό.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Φίλε spiderdom τι είναι το ΒΛΚΠ???

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
BΛΚΠ,,,,,συντομογραφια της λεξης βαλκανιαπορνη...!!!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
το πορνιδιο η αννα στο 71 γνωριζει κανεις ηταν πρωι η θα ειναι απογευμα να παμε να την χυσουμε;

Χτες το απόγευμα κατά τις 17:30 δεν ήταν εκεί.
Είχε μια ρουμάνα, καλό μουνάκι νεαρή μελαχροινά μακρυά ίσια μαλλια, αδύνατη με μικρό βυζί, στητό κωλί, ταττου στη μέση και καλό πρόσωπο. Η τσατσά διαφήμιζε ακάποτο τσιμπούκι και ότι η κοπέλα είχε χαρτιά από γιατρό  :uglystupid:

Στο 65 πήγα μπας και δοκιμάσω την Κάρμεν αλλά έλλειπε και αυτή. Στη θέση της μια πολύ αδύνατη petite νεαρή με μαύρο κοντό μαλλι. Δεν μου έκανε κλικ.

Τελικά η βόλτα διεκόπει άδοξα καθώς έπεσε τηλέφωνο για δουλειά.  :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το οτι δεν έχεις παρουσιάσει συμπτώματα δεν σημαίνει οτι δεν έχεις κολλήσεις τον hpv. Περίπου το 50% των ανδρών έχουν προσβληθεί απο τον ιό.

Δυστυχως ειναι σωστο αυτο που λες.

αλλα τοσα χρονια τωρα κατι θα ειχε εμφανιστει.... Βεβαια για τις τελευταιες φορες που πηγα κανεις δεν εγγυαται τιποτα. Θελει προσοχη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε τι ώρα το πέτυχες; Αν είναι να περάσω αύριο για τεστ ντράιβ.

Πέρασα σήμερα να δοκιμάσω, παρά την υπενθύμιση του spider.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Κατ' αρχάς, η φάτσα της δεν είναι ασιατική αλλά ταταρική/κοζακική τι στο πούτσο φυλές έχουν εκεί.
Φέρνει δηλαδή σε ασιατική, αλλά δεν είναι. Στο σώμα τσολιάς τελείως (βοηθάνε και οι ψηλές μπότες).
Σκούρο δέρμα, μικρό βυζί (εφηβικό) και χυτός κώλος.

Μέσα παραδόξως δεν ήταν ξυνή, ίσως γιατί πριν έρθει γελούσε με την υπηρεσία.
Φόρεσε αμέσως σκουφάκι (δεν με ενοχλεί αυτό), και στήθηκε σωστά απέναντι μου για πίπα.
Πίπα μέτρια βέβαια, κλασσική με μπούκωμα και τίποτα παραπάνω.
Ανέβασμα από πάνω και μετά από δική της πρωτοβουλία έπεσε στα τέσσερα.
Πιστονάρισμα άγριο, την κατέβασα στο πισομπρούμυτο που συμπεριφέρθηκε πολύ καλά.
Τελείωμα ιεραποστολικά.

Συνολικός χρόνος >10', αλλά δεν με ενόχλησε κανείς.
Αυτή έλεγε κάτι δικά της που δεν τα καταλάβαινα, αλλά έδειχνε χαμογελαστή.
Η εκτίμηση μου είναι ότι κατέχει και γουστάρει να γαμιέται στα τέσσερα/μπρούμυτα.

Ίσως ξαναπάω.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Δυστυχως ειναι σωστο αυτο που λες.

αλλα τοσα χρονια τωρα κατι θα ειχε εμφανιστει.... Βεβαια για τις τελευταιες φορες που πηγα κανεις δεν εγγυαται τιποτα. Θελει προσοχη.
οντως ισχυει μπορει να εχεις και να μην το γνωριζεις υπαρχουν χοντρικα μεχρι 200 περιπου τυπου ελαχιστοι απο αυτους ειναι επικυνδυνοι κ κυριως για τις γυναικες.Για αυτο η προνοητικη και σωστη γυναικα που σεβεται την υγεια της κανει το εμβολιο.Οπως εχω ξαναφερει βαλτε στο google hpv k 50%.Δεν υπαρχει λογος για πανικο μπορει καποιον τυπο να ειχε ο πατερας μας η ο παπους μας και να μην το γνωριζαν..παντα σωστη προφυλαξη ενημερωση and life goes on..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα
54α τατιανα,μελαγχροινη mlf με σκουρα επιδερμιδα μαυρα μαλια και γαλαζοπρασινα ματια που κανουν αντιθεση.με ολο τον ρουχικο εξοπλισμο,καλτσοδετες,κορμακι..λιγο παρηκμασμενο όμως σαν εμφανιση
54β σταθερα η πληθωρικη mlf μαιρη
80 η χριστινα από το 69α
84β η αννιτα,ξανθια ρωσιδα χαμηλης όμως ιπποδυναμης και ας εχει θηλυκο κορμι με καμπυλες
86α  αλισια η μελαγχροινη με τα γατισια ματια
86β ντιανα ,η ξανθια λεπτη  χαριτωμενη κοντουλα κοπελιτσα που εχω δει εκει αλλα και στο 84α απογευμα προσφατα
71α βικυ η πολωνεζα
71β αννα η μολδαβη,μελαγχροινη πια από ξανθια
109α μαρια η ξανθια λεπτη σχετικα ψιλη κοπελα από φωκαιας 22
Φωκαιας 19 αντριαννα και ρωξανη
Διδυμου
8α αννα η μπεμπεκα-mlf με το καστανο καρε μαλλι από αλκαμενους 113 επισης
8β κατερινα

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
και συνεχίζω
Φ 136 σταθερά η Αννα με το τσιμπούκι μέλι
Φ 134 υπ αδιάφορη
Φ 134 ισ. κλειστό
Ρεμούνδου 20 (δν θυμάμαι από τα δύο κολλητά το κάτω - ντουζιέρες
Ντόρα (έγινε συζήτηση χθες) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μέσα. Ακολουθεί κριτική.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΔΥΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς  xilnik kai spiderdom εκφραζουν δυο διαφορετικες αποψεις για την ΕΥΑ απο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 166....

ο μεν προωτος τι βρισκει πολυ ενδιαφερουσα ο δε δευτερος καπως ψυχρη....
και οι δυο σοβαροι στισ περιγραφες τους.... ποιον να πιστεψεις? θα μοπυ πειτε αυτα ειναι γουστα και υποκειμενικα....
Θα δοκιμασω μονος μου μου φαινεται και θα σας ενημερωσω ..
για αλλη μια υποκειμενικη αποψη
:P :P :P :P

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Φιλε snow 19 η κοπελα ειναι αρκετα καλη στη δουλεια της αλλα καπως ρομποτικη και ψυχρη...δε μου εβγαλε θερμη..τα κανει ολα σωστα και καλα αλλα δεν ειναι αυτο που με τραβαει να παω πολλες φορες μαζι της.Να τη δοκιμασεις οποσδηποτε σε καμια περιπτωση δε θα μετανιωσεις..ισως να μη ταιριαζει τοσο πολυ η χημεια μας...αλλο παραδειγμα η Ελενα που δουλευε το πρωι συο ιδιο σπιτι...την εβρισκα σουπερ και περναγα πολυ καλα μαζι της...ο συναγωνιστης ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 76 δε του αρεσε τοσο αλλα περναγε πολυ καλα με την ΕΥΑ...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Φυλής 59 χθές, μεταμεσονύκτιες ώρες, νομίζω ότι είχε τα καλύτερα εμφανισιακά κομμάτια, την Σακίρα πάνω και την Αφροδίτη κάτω.
Δεν έχω πάρει καμία. Τι γνωρίζουμε?

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Φιλε snow 19 η κοπελα ειναι αρκετα καλη στη δουλεια της αλλα καπως ρομποτικη και ψυχρη...δε μου εβγαλε θερμη..τα κανει ολα σωστα και καλα αλλα δεν ειναι αυτο που με τραβαει να παω πολλες φορες μαζι της.Να τη δοκιμασεις οποσδηποτε σε καμια περιπτωση δε θα μετανιωσεις..ισως να μη ταιριαζει τοσο πολυ η χημεια μας...αλλο παραδειγμα η Ελενα που δουλευε το πρωι συο ιδιο σπιτι...την εβρισκα σουπερ και περναγα πολυ καλα μαζι της...ο συναγωνιστης ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 76 δε του αρεσε τοσο αλλα περναγε πολυ καλα με την ΕΥΑ...

φιλε ου συμφωνω απολυτα... οπως ειπα και γω τα παντα ειναι θεμα προσωπικης αποψησ και υποκειμενικα....
παντως το σιγουρο ειναι οτι μια φορα θα την δοκιμασω...ισως και παραπανω γιατι οπως λεγανε και οι παλιοι μια=καμμια
σημερα το βραδυ θα περασω μια βολτα... δουλευει σημερα ξερουμε?

αν και γω ειμαι μαλλον κοντα στα δικα σου φγουστα... δεν ειναι οτι θελω να κανω και σχεση με την γκομενα αλλα το ρομποτικο οσο σωστο και ναναι (που μπορει να ειναι textbook και με το γραμμα του νομου απολυτα σωστο) αν δεν βγαζει και ια θερμη να το πω πουτανια να το πω? δεν μου κολαει... οπως η μαρινα απο καλυμνου ας πουμε ειμαι της ιδιας  αποψης καιγιαυτη... απολυτα σωστη αλλα μηχανη...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom