You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επιπρόσθετα για χθες το απόγευμα:
Βέργας 6 κάτω-Ρίτα από Αγκύρας 12 και Διδύμου 16,20.Ξανθιά μεσήλικη με baby doll.Έχει κριτικές.
Βέργας 6 άνω-Η σκατοκαργιόλα ΦΟΛΑ Μαρίνα από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν χρόνια.
Ιωαννίνων 3-Αδιάφορη μελαμψή λατίνα.
Στούντιο των 30 ευρώ.Εκ ...παραδρομής και...διαδρομής, το αναγράφω εδώ.
Βέργας 6 κάτω-Ρίτα από Αγκύρας 12 και Διδύμου 16,20.Ξανθιά μεσήλικη με baby doll.Έχει κριτικές.
Άρχοντα της πιατσας, γνωριζεις την φλωρεντινα απο φυλης22 κατω τα χριστουγεννα που μας περασαν?Επιπρόσθετα για χθες το απόγευμα:
Πώς θα γινει να την βρω γαμώ την πουτάνα μου
Επισκέπτης
Καστανή με καρέ μαλλί, χαριτωμένο προσωπάκι, υποσχόμενο βλέμμα, λευκή επιδερμίδα, κανονικού πάχους που έτυχε να εργαστεί και στα Φυλής 65άνω, Μ.Προδρόμου 16υπ;Άρχοντα της πιατσας, γνωριζεις την φλωρεντινα απο φυλης22 κατω τα χριστουγεννα που μας περασαν?
Πώς θα γινει να την βρω γαμώ την πουτάνα μου
Η περιγραφή που παρέθεσα αντιστοιχεί στο όνομα Φλορίντα η Φλορεντίνα.
Την συγκεκριμένη έχω καιρό να την δω.
Η φλορίντα που ειχε δουλεψει στο φυλης65 ανω, ειχε πολυ μακριά μαλλιά τελευταία φορά που την ειχα δει.Καστανή με καρέ μαλλί, χαριτωμένο προσωπάκι, υποσχόμενο βλέμμα, λευκή επιδερμίδα, κανονικού πάχους που έτυχε να εργαστεί και στα Φυλής 65άνω, Μ.Προδρόμου 16υπ;
Η περιγραφή που παρέθεσα αντιστοιχεί στο όνομα Φλορίντα η Φλορεντίνα.
Την συγκεκριμένη έχω καιρό να την δω.
Η Φλωρεντινα ειναι άλλη. Την ειχα πετυχει μονο φωκαιας22 και εδινε και κώλο.Εχει πολυ χαριτωμενο προσωπο, ειναι λεπτη με μεγάλα βυζια για το σωματότυπό της και μαλιστα φοραει μικροτερο σουτιεν για να φαινονται μεγαλυτερα και ειναι τούμπανο.
Τοτε που την ειχα πετυχει δουλευε ντουετο με την ξανθογυφτορουμάνα Ελβίρα.
Επαιζε μια Φλώρα στο φυλης134 με τα χαρακτηριστικά της, που παίζει να ειναι η ίδια. Αμα ξερεις κάτι
Μινιόν ενημέρωση..πολυ επιλεκτικά
Κωνστ. 166ημιυπόγειο. Έπαθα πλάκα μελανούρι αδυνατούλι ίσως από τα ποιο ωραία που έχω δει τα τελευταία έτη. Όνομα Σαμπίνα κάτι τέτοιο...Αλλά μου μύριζε οχι ξεπέτα αλλά απειρία..Έχει κανείς άποψη??
Φυλής 134 ισ. ΗμιΝταρντανοειδές ξανθό για τους λάτρεις
Ρεμούνδου 21ισ. Αρκετά καλό μελαχροινο μελαμψό με ωραίο σωματάκι φουλ στα υπόψην.
Τα άλλα άνευ σημασίας
Κωνστ. 166ημιυπόγειο. Έπαθα πλάκα μελανούρι αδυνατούλι ίσως από τα ποιο ωραία που έχω δει τα τελευταία έτη. Όνομα Σαμπίνα κάτι τέτοιο...Αλλά μου μύριζε οχι ξεπέτα αλλά απειρία..Έχει κανείς άποψη??
Φυλής 134 ισ. ΗμιΝταρντανοειδές ξανθό για τους λάτρεις
Ρεμούνδου 21ισ. Αρκετά καλό μελαχροινο μελαμψό με ωραίο σωματάκι φουλ στα υπόψην.
Τα άλλα άνευ σημασίας
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.602
- Πόντοι
- 42.697
ΟΧΙ στα θρεντ της ενημερωσης
τα οφφ τοπικ διεγραφησαν
τα οφφ τοπικ διεγραφησαν
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μινιόν ενημέρωση..πολυ επιλεκτικά
Τύπε τι ώρα το πέτυχες; Αν είναι να περάσω αύριο για τεστ ντράιβ.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
το πορνιδιο η αννα στο 71 γνωριζει κανεις ηταν πρωι η θα ειναι απογευμα να παμε να την χυσουμε;
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Πολλες αρνητικες κριτικες για την Σαμπρινα στο κων 166,,,,!!!!
Οκ, ευχαριστώ.
ποτε ακουστηκε για ντορα τυπε..???μαλλον παραπληροφορηση...Η ντόρα δεν ειχε ακουστεί πριν δίμηνο για ΣΜΝ νομίζω???????
salapoutsanidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε συναγωνιστες,ο saroumann που χαθηκε?μας λειπουν οι κριτικες του..
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν χαθηκε πουθενα.πριν απο λιγο ηταν μεσα ;)Ρε συναγωνιστες,ο saroumann που χαθηκε?μας λειπουν οι κριτικες του..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις