Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (32 μέλη και 198 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:
Συγνωμη για το  :offtopic:
Καλα και εγω ειμαι φαν ελληνικων ταινιων αλλα εσυ δεν παιζεσαι ρε τυπε...
Ποσες φορες τις εχεις δει και θυμασαι καθε σκηνη?
πολλες φορες τυπε
τωρα που ο λιονταρης εχει προκαλεσει πανικο με τα εξτραδακια του το θυμηθηκα :2funny:

Επισκέπτης
[size=10pt][size=14pt][glow=red,2,300]"Λιονταράκι", θα στο πω ΜΙΑ φορά και τελευταία:
Επειδή είσαι επικίνδυνος για την Δημόσια Υγεία, αν σε ξαναδώ να ρωτάς ή να γράφεις σχετικά με "παράνομα εξτραδάκια"
θα δημοσιεύσω το PM που μου έστειλες ! ! !

Κρίμα που δεν μπορώ να σε καταδόσω στην Αστυνομία.
Είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου, τις εργαζόμενες, τους πελάτες τους και τις κοπέλες σου/μας.
Δηλαδή, για όλον τον κόσμο ! ! ![/glow][/size]

[size=14pt]Πήγαινε στο "Συγγρός" και αν πάρεις εξιτήριο, πήγαινε στο Δαφνή 
Είσαι για τα σίδερα . . .  . .
[/size]   :police:   :uzi:   :ak:   :uglystupid:
:thumbsup:

Αντισθένη πρέπει να ασκήσεις καθήκοντα θηριοδαμαστή... :s&m_2:
Ο LIONTARI28 είναι για πολλά  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι μεσημβρινή τσάρκα στην Φυλής επιλεγμένα.
Θα κοίτα γα περισσότερα σπιτάκια, αλλά έχασα χρόνο με έναν αλλοδαπό που τον κυνήγαγα στα γύρω στενά για ξύλο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Λόγω πορείας και ΜΑΤ στον Αγ. Παντελεήμονα, η Τροχαία είχε κόψει την κάθοδο της Πιπίνου & Κορδικτώνος.
Οπότε είπα να στρίψω από Μ. Πρ.
Εκεί, όμως, ένας αλλοδαπός μάλλον Κουρδο-Πακιστανός (δεν έμοπιαζε με Αλβανός) είχε παρκάρει στην μέση του δρόμου και έπλενε το μπλέ Seat Ibiza του, χαλαρός και ξέγνοιαστος. Σταματάω πίσω του και αυτός με κοιτάει περίεργα.
- Μεγάλε, να περάσουμε ?
- Τώρα το πλένω.
- Δεν είναι χώρος εδώ για πλύσιμο. Εδώ είναι δρόμος.
- Θα περιμένεις κανά 5-λεπτο (και συνεχίζει το καθάρισμα)
- Κανένα πρόβλημα, τόσο θα κάνει και η Αστυνομία να έρθει, τώρα που έχει γεμίσει ο τόπος. (και φυσικά παίρνω το 100)
Βλέποντας αυτός ότι δίνω λεπτομέρειες για το συμβάν και την Οδό, μου ρωτάει τι κάνω και βάζει μπρος να μετακινήσει το αμάξι.
- όπα στάσου. Τώρα χρεώθηκα να πάρω τηνλ. και εσύ φεύγεις? Κάτσε να τα πείς στην Αστυνομία . .  . . .
Πήγα να βγάλω φωτό το αμάξι, αλλά δεν πρόλαβα.
Παρκάρω πιο μακρυά, για ευνόητους λόγους και γυρίζω πίσω με τα πόδια. Αυτός πάλι εκεί, εμποδίζοντας άλλο αμάξι & ένα μηχανάκι.
Εγώ επιδεκτικά πλησιάζω και βγάζω φωτό τις πινακίδες του αμαξιού του.
- Εεε, τι κάνεις? Ένα λεπτό δεν μπορούσες να περιμένεις?
- όταν έκανες τον μαγκα και συνέχιζες να καθαρίζεις, λέγοντας να περιμένω 5-λεπτο, ήταν καλά? Να φερόσουν ευγενικά.
- Μα , μου, σου , του, . .  .
- Άσε, τα λές αργότερα στους αρμόδιους. Απλά άν δεν θα είσαι εδώ, έχω τα στοιχεία που χρειάζομαι . . .  .
Και πάω στα σπιτάκια που με ενδιαφέρανε. Σε μια στιγμή πηγαίνοντας στα Φ.66 τον βλέπω να ανεβαίνει την Φωκ., να έχει σταματήσει στην Φυλής και να με κοιτάει. Παίρνω λοιπόν φόρα και περπατάω προς το μέρος του. Ένα αμάξι κορνάρει από πίσω του και φεύγει. Πάω προς την Χέυδεν, μπας και θελήσει να γυρίσει, αλλά δεν τον ξαναείδα.

Όπως καταλαβαίνεται θα μας πηδήξουν οι αλλοδαποί. Αν ερχόμασταν στα χέρια (μιας και η Αστυνομία ούτε που συγκινήθηκε) ποιος Έλληνας θα μας χώριζε ? ? ?  Αντίθετα, θα πλακώνανε καμιά 10αριά από δαύτους και θα με κλαίγανε οι ρέγγες . . .  . . . .  . Ξένοι & απροστάτευτοι στον τόπο μας.

Στην ουσία τώρα: Φ. 80: Χριστινάκι σε διάλειμμα για φαγητό
                Φ. 66δ: η Αλέξια μετά φούλ.
                Φ. 66α: η Τάνια (που συνήθως παίζει απόγευμα) εμφανίσιμη γλυκιά "Ρωσσίδα", με ωραία μπλε ματάκια, ωραίο χαμόγελο, ντροπαλό πιπινάκι. Δεν ήταν άσχημα.
                Φ. 71β: Άννα η Μολδαβέζα, η επιστροφή. Έχει πάρει μερικά κιλάκια, αλλά παραμένει εντυπωσιακή. Αν και ο τσατσος ανήγγειλε ελεύθερο στοματικό, σε εμένα δεν προέβηκε. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο. Αλλά πολύ ζέστη και η μακριά μαλλούρα της δεν βοηθούσε. Για ένα καλοσόρισμα δεν ήταν και άσχημα.

Καλό μήνα, παίδες . . .  .. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
καλο μηνα ρε mozart  ;)
οντως εχουν αποθρασυνθει εντελως τα πακια , κατι πρεπει να γινει μ'αυτο το θεμα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.637
Πόντοι
5.097
καλο μηνα ρε mozart  ;)
οντως εχουν αποθρασυνθει εντελως τα πακια , κατι πρεπει να γινει μ'αυτο το θεμα...
εχω τη λυση να μαζευτουμε 5-6 να σηκωσουμε το ιμπιζα και να το βαλουμε στη μεση του δρομου
καπακι φωναζουμε τη τροχαια και το σηκωνει ο γφερανος και στον μετα να κλαει μερες :2funny:
ουτε καν να λερωσουμε τα χερια μας :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εχω τη λυση να μαζευτουμε 5-6 να σηκωσουμε το ιμπιζα και να το βαλουμε στη μεση του δρομου
καπακι φωναζουμε τη τροχαια και το σηκωνει ο γφερανος και στον μετα να κλαει μερες :2funny:
ουτε καν να λερωσουμε τα χερια μας :grin:
...αντιπροτεινω να το αναποδογυρισουμε αναποδα στη μεση του δρομου , οποτε παλι θα αναγκαστει να ερθει ο γερανος και θα ειναι πιο εντυπωσιακο το θεαμα  ;)
ρε πουστη μου που ακουστηκε ο πακης να χει ibiza και να γραφει στα μαυρα @@ του, τον αλλο που προσπαθουσε να περασει, ελεησον  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Μίνι μεσημβρινή τσάρκα στην Φυλής επιλεγμένα.
Θα κοίτα γα περισσότερα σπιτάκια, αλλά έχασα χρόνο με έναν αλλοδαπό που τον κυνήγαγα στα γύρω στενά για ξύλο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Λόγω πορείας και ΜΑΤ στον Αγ. Παντελεήμονα, η Τροχαία είχε κόψει την κάθοδο της Πιπίνου & Κορδικτώνος.
Οπότε είπα να στρίψω από Μ. Πρ.
Εκεί, όμως, ένας αλλοδαπός μάλλον Κουρδο-Πακιστανός (δεν έμοπιαζε με Αλβανός) είχε παρκάρει στην μέση του δρόμου και έπλενε το μπλέ Seat Ibiza του, χαλαρός και ξέγνοιαστος. Σταματάω πίσω του και αυτός με κοιτάει περίεργα.
- Μεγάλε, να περάσουμε ?
- Τώρα το πλένω.
- Δεν είναι χώρος εδώ για πλύσιμο. Εδώ είναι δρόμος.
- Θα περιμένεις κανά 5-λεπτο (και συνεχίζει το καθάρισμα)
- Κανένα πρόβλημα, τόσο θα κάνει και η Αστυνομία να έρθει, τώρα που έχει γεμίσει ο τόπος. (και φυσικά παίρνω το 100)
Βλέποντας αυτός ότι δίνω λεπτομέρειες για το συμβάν και την Οδό, μου ρωτάει τι κάνω και βάζει μπρος να μετακινήσει το αμάξι.
- όπα στάσου. Τώρα χρεώθηκα να πάρω τηνλ. και εσύ φεύγεις? Κάτσε να τα πείς στην Αστυνομία . .  . . .
Πήγα να βγάλω φωτό το αμάξι, αλλά δεν πρόλαβα.
Παρκάρω πιο μακρυά, για ευνόητους λόγους και γυρίζω πίσω με τα πόδια. Αυτός πάλι εκεί, εμποδίζοντας άλλο αμάξι & ένα μηχανάκι.
Εγώ επιδεκτικά πλησιάζω και βγάζω φωτό τις πινακίδες του αμαξιού του.
- Εεε, τι κάνεις? Ένα λεπτό δεν μπορούσες να περιμένεις?
- όταν έκανες τον μαγκα και συνέχιζες να καθαρίζεις, λέγοντας να περιμένω 5-λεπτο, ήταν καλά? Να φερόσουν ευγενικά.
- Μα , μου, σου , του, . .  .
- Άσε, τα λές αργότερα στους αρμόδιους. Απλά άν δεν θα είσαι εδώ, έχω τα στοιχεία που χρειάζομαι . . .  .
Και πάω στα σπιτάκια που με ενδιαφέρανε. Σε μια στιγμή πηγαίνοντας στα Φ.66 τον βλέπω να ανεβαίνει την Φωκ., να έχει σταματήσει στην Φυλής και να με κοιτάει. Παίρνω λοιπόν φόρα και περπατάω προς το μέρος του. Ένα αμάξι κορνάρει από πίσω του και φεύγει. Πάω προς την Χέυδεν, μπας και θελήσει να γυρίσει, αλλά δεν τον ξαναείδα.

Όπως καταλαβαίνεται θα μας πηδήξουν οι αλλοδαποί. Αν ερχόμασταν στα χέρια (μιας και η Αστυνομία ούτε που συγκινήθηκε) ποιος Έλληνας θα μας χώριζε ? ? ?  Αντίθετα, θα πλακώνανε καμιά 10αριά από δαύτους και θα με κλαίγανε οι ρέγγες . . .  . . . .  . Ξένοι & απροστάτευτοι στον τόπο μας.

Στην ουσία τώρα: Φ. 80: Χριστινάκι σε διάλειμμα για φαγητό
                 Φ. 66δ: η Αλέξια μετά φούλ.
                 Φ. 66α: η Τάνια (που συνήθως παίζει απόγευμα) εμφανίσιμη γλυκιά "Ρωσσίδα", με ωραία μπλε ματάκια, ωραίο χαμόγελο, ντροπαλό πιπινάκι. Δεν ήταν άσχημα.
                 Φ. 71β: Άννα η Μολδαβέζα, η επιστροφή. Έχει πάρει μερικά κιλάκια, αλλά παραμένει εντυπωσιακή. Αν και ο τσατσος ανήγγειλε ελεύθερο στοματικό, σε εμένα δεν προέβηκε. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο. Αλλά πολύ ζέστη και η μακριά μαλλούρα της δεν βοηθούσε. Για ένα καλοσόρισμα δεν ήταν και άσχημα.

εχει ξεφυγει τελειος η κατασταση με ολα τα γαμιδια που μαζευτηκαν

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τπτ για Φ99 σημερα?

fackiris

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Ιάσωνος 30α: η Ιονέλα από Φ.71/67. Η τσα2 δεν ανέφερε ακά & πρωκτικό όπως στην Φυλής. Επειδή την είχα τιμήσει τότε, είπα να την ξαναπάρω, έτσι κι αλλιώς έκανε μόνο 10€. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο, που αν υπήρχε και άνεση στο κρεβάτι θα ήταν ακόμα καλύτερα. Εννοώ ότι τα ελατήρια του στρώματος είχαν σπάσει και είχαν βγεί πάνω από το στρώμα, με αποτέλεσμα να τρυπούν τα σώματα μας, ώστε έπρεπε να στεκόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία για να αποφύγουμε τον "βελονισμό".

τυπε μου εχει τυχει και εμενα
σε αλλο μπουρδελο ομως
πρεπει να εισαι φακιρης για να κανεις τετοια stunts
ουτε οι jackass θα το ειχαν σκεφτει αυτο

Καλά τα λες ούτε φακίρης....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Εκεί, όμως, ένας αλλοδαπός μάλλον Κουρδο-Πακιστανός (δεν έμοπιαζε με Αλβανός)
...
Καλό μήνα, παίδες
...
Μάλλον Πακιστανός πρέπει να ήταν. Νομίζω ότι οι Πάκηδες (γενικότερα) είναι μουρόχαβλοι και μαλθακοί...
Μιας και το έφερε η κουβέντα :
Αυτή η Αννούλα η Μολδαβέζα αξίζει το 20άρικο; Δεν μου έχει κάνει "κλικ" να την τιμήσω ...

Καλό μήνα συνάδελφοι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.637
Πόντοι
5.097
Μάλλον Πακιστανός πρέπει να ήταν. Νομίζω ότι οι Πάκηδες (γενικότερα) είναι μουρόχαβλοι και μαλθακοί...
Αυτή η Αννούλα η Μολδαβέζα αξίζει το 20άρικο; Δεν μου έχει κάνει "κλικ" να την τιμήσω ...

Καλό μήνα συνάδελφοι
να δοκιμασεις :sunglasses:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μην τον ακους τον μπαρο φαρκελι ειναι προμότορας της Αννουλας  :2funny: :2funny:
Ποιος ξερει τί παρανομα εξτραδακια του κανει που λεει κι ο λιονταρις και του εχει παρει την καρδια  :zfuck: :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.637
Πόντοι
5.097
Μην τον ακους τον μπαρο φαρκελι ειναι προμότορας της Αννουλας  :2funny: :2funny:
Ποιος ξερει τί παρανομα εξτραδακια του κανει που λεει κι ο λιονταρις και του εχει παρει την καρδια  :zfuck: :zfuck:
:tickedoff: :tickedoff:
μπορει να μην ειμαι τιμημενος αλλα τα λογια μου εχουν αξια :birdman:

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Καλό μήνα συνάδελφοι
οι Ινδοί επειδή δουλεύω μαζί τους είναι όντως μαλθακοί και χαϊβάνια, οι πακιστανοί είναι και αυτοί αλλά κάπως ποιό τσαμπουκαλίδες, ειδικά με τις γυναίκες (λογο θρησκείας)
Η Αννα είναι ευδιάθετη, ευγενική και με πολύ ωραία βογγητά. Αν δεν δούλευε με την ψυχαναγκαστική
τσατσομούμια Εύα θα μου είχε φάει μπόλικα 20αρια

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Θα κανω μια οφφ τοπικ παραθεση και θα αναφερθω στη κατασταση των ελληνικων γηπεδων. και θα ρωτησω??Βλεπωντας την χθεσινη εικονα και τοσες αλλες μες τη χρονια πιστευεται οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους κουρδο-πακηδες,λιβυους,αλγερινους,αφρικανους κλπ??

Δυστηχως μας εχουν κανει να ντρεπομαστε οχι μονο οι πολιτικοι μας αλλα και οι συμπολιτες ημεδαποι...απο οποια ομαδα η παραταξη προερχονται...!!!

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε..
ουτε να πανηγυρίσουμε δεν μας κόβει..
κρίμα την ιστορία μας, που έχουμε και το θράσος να την επικαλούμαστε  :headbang:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Φλαμανδομούνα πού βρίσκεται??

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
πρωινη βαρδια στο 71 ηταν η Αννα η Μολδαβη που απο ξανθια εγινε μελαχροινη καυλα,ετιμηθη.
Σε μια βδομαδα αναχωρει παλι για Σαλονικα οπου ειναι στριππερ εκει.Ετσι μου ειπε οταν ρωτησα.Πριν ειχε προηγηθει περασμα σε μπριζολαδικο-μασαζ .
:rockon:

:rockon: :rockon:

Καλό μήνα συνάδελφοι
:s&m_2: :2funny:

Ωραία μουνίτσα και πολυ έκφυλη στο κρεβάτι. Αξίζει 1000%, τουλάχιστον για μια δοκιμή. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom