Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (28 μέλη και 250 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Κατέβηκα το πρωί (13:00) για να επισκεφθώ την Άννα (Μολδάβα) στο Φυλής 71Β. Απογοητεύτηκα που την είδα, έχει σπάσει πολύ με παχάκια και ψιλοκυυταρίτιδες. Αφού είδα και έπαθα να την γνωρίσω, εξ άλλου μου φάνηκε πολύ βιαριεστημένη. Σηκώθηκα και έφυγα και πήγα απέναντι στο Φυλής 92 Α στη Λάουρα, όπου εκεί έφαγα κανονική φόλα από το βλαχορουμανάκι, τσάμπα το 20άρικο. Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έχω ανεβάσει κριτική για τη Βλάχα (Φυλής 92 Α)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η φλορίντα που ειχε δουλεψει στο φυλης65 ανω, ειχε πολυ μακριά μαλλιά τελευταία φορά που την ειχα δει.

Η Φλωρεντινα ειναι άλλη.
...
Σωστός!

Η Φλορίντα που δούλευε Φυλής 65 όροφος δούλεψε και Φωκαίας 19  (συνήθως βράδυ)  ;)

Ο Jockerx αναφέρεται σε άλλη κοπέλα ...  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για να μην το κουραζουμε το θεμα δεν νομιζω να υπαρχει ιεροδουλος χωρις εστω ενα ΣΜΝ.hpv σχεδον ολες και παει λεγοντας

Και αν εχουν ολες τοτε γιατι εγω δεν εχω κολλησει τιποτα φιλε?

ΣΕβομαι την επιλογη καποιων να ειναι ακραιοι και να μην προσεχουν τοσο οσο προσεχουν αλλοι

αλλα μην υπαινισσομαστε το κλασσικο "Σιγα καποια μερα ολοι θα πεθανουμε οποτε προσεχεις - δεν προσεχεις ολες εχουν"  :grin:

αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση .

Επισκέπτης
Και αν εχουν ολες τοτε γιατι εγω δεν εχω κολλησει τιποτα φιλε?

ΣΕβομαι την επιλογη καποιων να ειναι ακραιοι και να μην προσεχουν τοσο οσο προσεχουν αλλοι

αλλα μην υπαινισσομαστε το κλασσικο "Σιγα καποια μερα ολοι θα πεθανουμε οποτε προσεχεις - δεν προσεχεις ολες εχουν"  :grin:

αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση .
ειναι θεμα τυχης και προφυλαξεων

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
o boldemort το εθεσε πολυ σωστα..για οποιον το πιασε.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Όποιος συναγωνιστής έχει υπόνοιες ότι κόλλησε από τις πουτάνες με ΣΜΝ γιατί δεν πάει να κάνει αμέσως καταγγελία στην αστυνομία/αστίατρο/ και στο Συγγρού και τότε να δούμε τι θα γίνει. Τι πανικός έχει πέσει εδώ μέσα με τα ΣΜΝ.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Όποιος συναγωνιστής έχει υπόνοιες ότι κόλλησε από τις πουτάνες με ΣΜΝ γιατί δεν πάει να κάνει αμέσως καταγγελία στην αστυνομία/αστίατρο/ και στο Συγγρού και τότε να δούμε τι θα γίνει. Τι πανικός έχει πέσει εδώ μέσα με τα ΣΜΝ.
ακριβως..στο τελος τελος,παιρνουμε κι εμεις τα μετρα μας..δεν ειμαστε χαιβανια..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
για να μην το κουραζουμε το θεμα δεν νομιζω να υπαρχει ιεροδουλος χωρις εστω ενα ΣΜΝ.hpv σχεδον ολες και παει λεγοντας

Τύπε έρευνες έχουν δείξει ότι HPV μπορεί να έχει μέχρι και το 85% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού, τα κορίτσια δεν θα έχουν;

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
στο Σισμανογλειο ειναι ολες λαμπικο.. :2funny: :2funny: :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Τι τα θέλετε, όταν μια κοπέλα κάνει 20-30 ακάποτα την ημέρα, παίρνει στο στόμα φλόκια και είναι συνέχεια στα γλωσσόφιλα και μάλιστα με άτομα που ανήκουν σε κατηγορία υψηλής επικινδυνότητας, στην οποία ανήκουν/με όλοι όσοι κάνουν/με ακάποτα κ.λπ., οι πιθανότητες να αρπάξει κάτι είναι μεγάλες. Βόλτα στο Μεταξουργείο σήμερα το απόγευμα και κατάθεση στο Ιάσωνος 46, στο αριστερό, στην Τζοάνα, ομορφούλα πιτσιρίκα από τη Ρουμανία, η οποία εντάσσεται στην κατηγορία που αναφέρω πιο πάνω. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική  :boobies:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια μας 1.014 !
Όσο μπορούμε να περιορίσουμε τα "εξτραδάκια" και να ελέγχουμε την παρτενέρ για τυχόν ύποπτα σημάδια.
Δυστυχώς, πολλά ΣΜΝ μεταδίδονται δια της αφής και το προφυλακτικό δεν σε καλύπτει. :woldman:

Είναι επικίνδυνο σπόρ, αλλά μας αρέσουν τα extrem !  :priest:

Επισκέπτης
Αισιοδοξία χρειάζεται  :)

Συνημμένα

• haroulis.jpg
    haroulis.jpg
    123,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αισιοδοξία χρειάζεται  :)

πλακα πλακα τυπε... απο οσο εχω διαβασει...

λενε πως το αγχος και ο πονος ειναι μεχρι την στιγμη που θα πεθανεις

απο εκεινο το δευτερολεπτο και μετα νιωθεις μια ανακουφιση αλλο πραγμα δεν θες να ξαναγυρισεις και ολα στα αρχιδια σου πλεον :2funny: :2funny: :2funny:

λιγο μακαβριος ο τονος μου αλλα οι ρισκαδοροι απο οσο δειχνουν και με τις πραξεις τους δεν χαμπαριαζουν απο τετοια  :grin:

σορρυ για το οφφτοπικ.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
APOGEYMATINI ENIMEROSI AFTER 21,00

Φωκαιας 27 υπογειο:Επεστρεψε η ΕΜΑ....αρκετοι θα τη θυμουνται απο το περσινο περασμα της απο την Ιασωνος 19 πανω και Ιασ 1β αριστερα.
Φωκαιας 27 πανω...Αλμπινα...με υφος 50 καρδιναλιων...!!!....ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ..!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος...ενα αδυνατο τσιγγανακι που το εχω δει και κολωνου 11 πανω.
Φωκαιας 19...το στηθος της μου φερνει στο μυαλο καποιες γυναικες απο αφρικανικες η πολυνησσιες φυλες....φυσικα ανηκει στη Ρωξαννη.
Φωκαιας 25 πανω...Αδριαννα,ΒΛΚΠ με μαυρο μαλλι φουλ προγραμμα...τιποτα το ξεχωριστο εμφανισιακα.
Φυλής 67...Αλεξανδρα προφανως η γυρολογος...
Φυλης 65 πανω..Αννα-Μαρια..ετιμηθει και αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...ομως εβγαλε τα εχτενσιον..κριμα.
Φυλης 71...Ελιζα την εχω πολυ καιρο στα υποψιν αλλα με αυτη τη τσα2 δε περναω...ΠΑΡΑΛΑΙΖΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΟ....
Φυλης 59...κατω ΣΟΡΕΝΑ,,ΒΛΚΠ με εμφανιση μοντελου αλλα ψυχρη εκφραση...
Φυλης 74 αριστερα...η νταρντανα ξανθια ρωσσιδα με φουλ και δεξια μια ΒΛΚΠ με ασχημο προσωπο αλλα καλο σωμα.
Φυλης 84 πανω...μια πολυ ψιλη με μαυρο μαλλι...αυτη ειναι η Μικαελλα??
Φυλης 86 πανω,,,η κλασσικη αθιγγανη που ειναι εκει τις απογευματινες ωρες.
Φυλης 80...Μαρια με καλα ελληνικα,καλο παρουσιαστικο...δε μου γεμισε το ματι,,,ας ενημερωσουν οσοι εχουν συνευρεθει μαζι της.
Φυλης 69 πανω...περασανε τα χρονια και το χριστινακι εγινε Χριστιναρα...εχει φουσκωσει αρκετα...νταρνανεψε..ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ,ΤΙΜΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ...!!!
Φυλης 69 κατω...Αλινα ,,,μια φορα θα το πεταξω το 20αρικο παρολα τα τοσα αρνητικα που εχω διαβασει,,κατι μου βγαζει...θα παω ομως λιωμα για να τη τρελλανω.
Αλκιβιαδου 16 γ...μια μιλφ ελληνιδα,,φαντασμα απο τη μαυρη εποχη 99,2000,2001.
Αλκιβιαδου 16 α,,,Ευτραφης προφανως ΒΛΚΠ  με φουλ προγραμμα,ονομα Αλινα.

ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΙ....

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΜΕΤΑΧΙ....23,00 το βραδυ....

Εφτασα περπατωντας μονος μου απο αχαρνων,χαλκοκοκονδυλη,σωκρατους,αγ κωσταντινου,ακομινατου,λεωνιδου.....το τι ειδανε τα ματακια μου δε περιγραφεται... :headbang: :headbang:,,,,,,

Εφτασα στην ιασωνος και ηρεμησα,ξεανχωθηκα...χαλαρωσα.

Ιασ 30 πανω....Βικυ ισπανιδα ΒΛΚΠ...στα 15 ΕΥΡΟ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ 15 ΕΥΡΩ...πολυ καλη για τα γουστα μου αλλα δυστηχως εργαζεται σε αυτα τα βρωμοσπιτα...κανονικο προγραμμα.
Ιασ 37 κατω...Αδριαννα,γυρω στα 30 με ωραιο σωμα,κοντο ξανθο μαλλι με ανταυγες...μετριες υπηρεσσιες χωρις να θεωρηθει ξεπετα..μια φορα βαρια δευτερη.
Ιασ 1α...Η βρωμο τσα2 απο φυλης 40...ΒΛΚΠ αδυνατη,κοντη,με ξανθο μαλλακι...Εσμεραλντα ειπε η μαλακογρια...
Ιασ 1β δεξια..Φωτεινη κοντουλα,αδιαφορη.
Ιασ 1β αριστερα Ρουσλανα,,συμπαθητικη αλλα δεν αξιζει και πολλα....μια απο τις πολλες κοπι-πειστ ιεροδουλες.
Ιασ 1γ..Ντανα..μικροκαμωμενη συμπαθητικη νομιζω με ακα αλλα χωρις κουλουρι.
Ιασ 19 πανω....2 αθιγγανες παντελως αδιαφορες,,,,
Ιασ 19 κατω...Αννιτα ΒΛΚΠ με μακρυ μαυρο μαλλι,εντονο βαψιμο,γυρω στο 1.70....μικρο αλλα ωραιο στηθος,αδυνατο μοντελε σωμα με στρογγυλο κολαρακι...Ετιμηθει...αν και συνεργασιμη και χωρις βιασυνες με αντοχη στο σφυροκοπημα και στα χτυπηματα στα κολομερια δε με ενθουσιασε....σε καμια περιπτωση δεν ειναι ξεπετα αλλα οχι κατι που θα επαναλαμβανα...
Καλλεργη 33...ΒΑΝΙΑ,,,,,εδωσα μαχη με το εγω μου για να μη περασω στο δωματιο...23 χρονων ωραια σε εμφανιση...με κερδισε με την ευγενεια της στο σαλονι,,,δουλευει εδω και 3 μερες..κανει ακα...οχι κολο...ειναι απο φιλιπουπολη...(πλοβντβιφ)....πολυ καιρο ειχα να δω νορμαλ εργαζομενη σε αυτο το σπιτι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom