μιας και ο spider τωρα θα κοιμαται και εχω λιγο χρονο...ολα τα παρακατω συνεβησαν στο μεταξι μετα τις 12 τα μεσανυχτα μεσα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ,τονιζω ξανα...ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ...πλειοψηφια ελληνων μοναχικων και τσουρμων πιτισιρικαδων,πολυ λιγοι μεταναστες,μαλιστα ενας μαυριδερος μας φωναζε να μην μπουμε σε μια στο ιασ.20 γιατι ηταν "φολα"...η ενημερωση ειναι αφιερωμενη στο συναδελφο "μαρουλιας"
-ιασ.46 μεσαιο...αμαλια και μιραντα...η αμαλια ψηλη νταρντανα ρουμανα (ερωτευτηκε το spider ο οποιος χουφτωνε στο σαλονι σα τελος,χα χα...),η μιραντα πιο μινιον και πιο ομορφη,εχει παιξει και λεωνιδου 28 πανω και ιασ.19 πανω,εχει δοκιμαστει και δε λεει και πολλα,κουλουρι δε μπορεσα να την παρω τοτε...30 ευρω και οι δυο,φουλ προγραμμα
-ιασ.37 πανω,μπιανκα,εκφυλο μελαχροινο,κλωνος δημητρας...εχει δοκιμαστει και ειναι καλο (οχι σα τη δημητρα παντως)...15 ευρω,φουλ προγραμμα
-ιασ.37 κατω,δημητρα...για μια ακομα φορα περασα...οτι και να πω δε θα ειμαι αντικειμενικος μιας και μ'αρεσει παρα πολυ...
-ιασ.33,ενα τσιγγανακι παχουλο,μετα διακτινηστηκε στο ιασ.30 κατω...
-ιασ.30 πανω,ιονελλα,η γνωστη...
-ιασ.19 κατω,αννιτα,ωραια ματια,πληροφοριες spider...
-ιασ.19 πανω,ενα μελαχροινο (αδιαφορο μου φανηκε) παρολο που ο τσατσος μας εψηνε
-ιασ.27,αδιαφορο μελαχροινο επισης
-ιασ.1,ενα αδυνατο ξανθο μινιον...εμενα μ'αρεσε...εσμεραλντα ειπε ο σπαιντερ
-λεωνιδου 28 πανω,ενα μιλφ μελαχροινο,οχι χοντρη,10 ευρω το φουλ,το σκεφτομουνα,χα χα...ο σπαιντερ ειχε φρικαρει...
-λεωνιδου 28 κατω,ενα μελαχροινο με κοντα μαλλακια,γλυκουλι και χουφτιαρικο...
-κολωνου 27 πανω,η λιλυ,εχει ασχημηνει πολυ...πολλοι μαυροι κυκλοι στα ματια,σα φαντασμα ηταν...
-κολωνου 27 υπογειο,ενα μελαχροινο ομορφο με πολυ μακρυ μαλλι που μιλουσε πολυ καλα ελληνικα...εμενα μ'αρεσε πολυ...ξερει κανεις τιποτα?
-κολωνου 32 ισογειο,ενα που το ειχε πιασει παροξυσμος...τρελα λεμε...
συμπληρωσε ρε οταν ξυπνησεις...
οταν εφτασα σπιτι,ενα περιτυλιγμα απο προφυλακτικο επεσε στο πατωμα καθως εβγαζα το παντελονι μου (ειχε κολλησει πανω μου)...για καλη μου τυχη ημουν μονος εκεινη την ωρα...