Μίνι επιδρομή στην Φωκαίας.
Φωκ. 17 κάτω: Η Αλίνα το παπάκι
Φωκ. 17 άνω: η Σελένα
Φωκ. 19: Δύο Τουρκαλβανές, έκανα μεταβολή και έφυγα.
Φωκ. 22 κάτω: μια καλλίγραμμη ΜΙΛΦ ποντικόφατσα. Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι ήταν η καλλίγραμμη γεροντοκοριασμένη γειτόνισσα που θα θέλατε να σας ξεπαρθενιάσει.
Φωκ. 22 άνω: Μια Κατερίνα. Ένα κοντό, καμπυλόγραμμο, ξανθό (καρέ) ζουμπουρλούδικο.
Φωκ. 27 υπ.: δεν μπήκα
Φωκ. 27 Ισ.: Ντοκιμαντέρ του Ζακ Υβ Κουστό με 2 φάλαινες όρκες. Η μία γνωστή με τα γυαλιά από την αετοφωλιά στο Μ. Πρ. :S
Φωκ. 25 άνω: 2 τσαούσες. Η μία το Τερεζουλίνη, απλά γλυκήτατο & η κουφάλα
Κλαούντια του Φ.86 άνω σε Κλεό κουπ-λούκ. Γιαυτό [glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow] ! ! ! !
Φωκ. 25 κάτω: 2 μωράκια: Η καστανόξανθη Μόνικα και η πρωινή (συνήθως) Λάουρα. Εδοκίμασα την Λάουρα λοιπόν.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή. Ξάπλωσε πάνω μου οριζόντια & με αγκάλιασε. Την προειδοποίησα ότι τα χέρια μου είναι παγωμένα και δεν θα ήθελα να την κρυώσω. Με αφοπλιστική ευγένεια και γλυκύτητα με παρότρυνε ψιθυρίζοντας στο αυτί μου & φιλώντας με στο λαιμό να τοποθετήσω τα χέρια μου στο υπέροχο βελούδινο σφριγηλό κωλαράκι της για να ζεσταθώ! Μόνο με αυτό, άξιζε το 20ρικο. Άρχισα λοιπόν τα μπαλαμουτιάσματα & τα αγαπημένα μου ταξίδια στο υπέροχο κορμάκι της. Με το πάσο μας, με τα γελάκια μας, με την χημεία μας κάναμε μια υπέροχη επαφή. Η υπηρεσία, παρόλο που συνήθως είναι μουντρούχο & σπασαρχίδο, μας άφησε στον "έρωτά μας". Δεν μας ενόχλησε καθόλου. Εύγε.
Ευχαριστώ.