Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (27 μέλη και 253 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Συναγωνιστές επειδή είμαι άσχετος στο θέμα μπουρδέλα οικοι ανοχής studio μήπως ξέρετε κάποια Φωτεινή (Ρωσίδα) να δουλεύει σε κάποιο απο αυτά ?

Μια Φωτεινη (ρωσιδα?) με καρε καστανο μαλλι, ψηλη με καποια κιλα, ειναι συνηθως στο διδυμου 18 η 20? απογευμα την εχω πετυχει, μαλλον νωρις.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Στα υπόψη άμεσα ...  ;)

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)

Ξανθιά υπολογίσιμη με πουτανίσιο βλέμμα και υπερ-προκλητικό βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο με στριπερ χορευτική εμφάνιση στο σαλόνι

Απο τις σταθερες αξιες του μεταξιου η Μονικα...χαρακτηριστικο το τατου με γραμματα πισω στη ραχοκοκαλια..πολυ καλες υπηρεσσιες και αρκετη ωρα στο δωματιο,,,,ειναι γυρω στα 35 και εχει προυπηρεσσια στο μεγ αλεξανδρου 22 κατω και χωματιανου 11 επισης κατω,,,,,η τηλεοραση με προβολη εκπαιδευτικων ταινιων και τα ψιλα σταντς αλλα μπαρακι ειναι η διακοσμηση του σαλονιου σε αυτο το ψιλοταβανο αθηναικο σπιτι.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Χθεσινή στοχευμένη περιήγηση στην Φυλής.

[size=14pt]Φώκαιας 17 κάτω-Έλενα η επιστροφή:[/size]

Απο μενα εχει φαει μεγαλο ακυρο η Τρελλο ελενα...δε θα της ξαναδινα β ευκαιρια και ουτε η εμφανιση της μου αρεσει.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ξεχασα στα χθεσινα να πω οτι περασα κι απο Λιοσιων, νουμερα δεν θυμαμαι, στο ενα μια σκουρα ευσωμη με χαβαλε πολυ, απεναντι λιγο πιο περα, στο ενα μια ψηλη με ασυμετρο σωμα και παραλογα λεπτη φωνη που εσπαγε και διπλα ανεβαινοντας, μια Αναστασια, βουλγαρα ειπε, μικρη, καλο προσωπο και σωμα, λεπτη, με καλο βυζακι, μαυρο ολοσωμο με σεξυ σκισιματα εδω κι εκει.
Μπορει να περνουσα, αλλα μου την εσπασε ο τροπος της. Λιγο ειρωνικο βλεμα, εξυπναδιστικες απαντησεις-ατακες, δυσπιστια και αρνητικοτητα. Απο την αλλη, ποιος ξερει τι εχει ακουσει...αλλα εγω τι σχεση εχω?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερινη  μεσημεριανη ενημερωση από φυλης
80 η γλυκια μπιανκα που δουλευει απογευματα στο 69β
84α δυο κοριτσια,η ιρενα που δουλευε χτες το απογευμα στο 84 πανω και η γνωστη μαρινελα,πολύ σεξι και τα δυο με διαφορετικους αλλα θελκτικους σωματοτυπους
84β δυο κοριτσια,η αλισια ,η γνωστη σεξι μελαγχροινη που δουλευε και στο 86α μαζι με τη μαρινελα πριν λιγο καιρο και η αννιτα,η ξανθια χυμωδης κοπελα που εχω γραψει κριτικη με αρνητικες εντυπωσεις όταν δουλευε στη μονης προδρομου
86α η αντριαννα από χτες το απογευμα,δεν μπηκα καθως διαβασα την ενημερωση του συναγωνιστη poppop που μ απετρεψε και η ναντια λεπτη μελαγχροινη κοπελα ,κοντουλα με σοκολατενια επιδερμιδα
86β η μιχαελα,η ψηλη κοπελα που δουλευει  σταθερα στο 86 πανω
92 υπογειο,δυο κοριτσια,η καιτη ξανθια νεα κοπελα με ωραιο θηλυκο κορμι με καμπυλες και ομορφο στηθος και η λαουρα,λεπτο κοντουλικο μελαγχροινο πιπινι
65β η νελι
67 η αντριαννα με το πρωκτικο
71β αννα,η κοπελα που ειχα δει στο 92 το υπογειο αρκετες φορες,ωραιο σωμα,γλυκο προσωπο και ομορφα πρασινα ματια, καταθεση ,ακολουθει κριτικη,το κοριτσι το χει..
109α μαρια στανταρ
134α αντρε,μελαγχροινο κοριτσι με πιασιματακια αλλα λιγο παραπανω απ ότι θα πρεπε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
οχι κοντούλα καστανή
Μήπως λες την Φωτεινούλα με τα περίεργα πεταχτά μπροστινά δόντια στο Ιάσωνος 33 με την πολύ επικίνδυνη στριφογυριστή σκάλα;

Απο τις σταθερες αξιες του μεταξιου η Μονικα...χαρακτηριστικο το τατου με γραμματα πισω στη ραχοκοκαλια..πολυ καλες υπηρεσσιες και αρκετη ωρα στο δωματιο,,,,ειναι γυρω στα 35 και εχει προυπηρεσσια στο μεγ αλεξανδρου 22 κατω και χωματιανου 11 επισης κατω,,,,,η τηλεοραση με προβολη εκπαιδευτικων ταινιων και τα ψιλα σταντς αλλα μπαρακι ειναι η διακοσμηση του σαλονιου σε αυτο το ψιλοταβανο αθηναικο σπιτι.
Α! Μπράβο!
Και έλεγα που την ξέρω και δεν θυμόμουν το όνομα ;
Όμως,
τόσα χρόνια επι τόσα μπουρδέλα επι τόσες γκόμενες επι δυο-τρεις βάρδιες ...
Κράτησε αν θέλεις λογαριασμό και τάξη ...  

:cheesy:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδιά αυτό το παράσημο το Granuloma inguinale που λέει ο συναγωνιστής ότι τον κόλλησε εκδιδόμενη,
μεταφράζεται στα Ελληνικά ως ''Βουβωνική κοκκίωση'' τι σόι πράμα είναι?

πραγματικά δεν την έχω ξαναακούσει και δεν είμαι ασχετίδης..μήπως έχει άλλο όνομα στα Ελληνικά?

Επισκέπτης
ρε παιδιά αυτό το παράσημο το Granuloma inguinale που λέει ο συναγωνιστής ότι τον κόλλησε εκδιδόμενη,
μεταφράζεται στα Ελληνικά ως ''Βουβωνική κοκκίωση'' τι σόι πράμα είναι?

πραγματικά δεν την έχω ξαναακούσει και δεν είμαι ασχετίδης..μήπως έχει άλλο όνομα στα Ελληνικά?
Δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στον δυτικό κόσμο γι' αυτό δεν είναι γνωστό. Με άλλα λόγια, είναι περισσότερο διαδεδομένο στους μαύρους... Μεταφέρεται εύκολα απ' ό,τι διάβασα και εξαπλώνεται στο υπόλοιπο σώμα σιγά, σιγά καταστρέφοντας τον ιστό. Μπορεί να αφήσει ουλές και σημάδια στο πέος.
Αυτό που με παραξένεψε, είναι ότι μπορεί λέει να μεταδοθεί από τον γονέα στο παιδί χωρίς αυτό να σημαίνει σεξουαλική παρενόχληση... αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω... εκτός αν εννοεί ότι μπορεί να το πάθεις και στα χέρια φερ' ειπείν και να το μεταδώσεις με το άγγιγμα...
1048885-1052617-69.jpg

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι επιδρομή στην Φωκαίας.

Φωκ. 17 κάτω: Η Αλίνα το παπάκι  :birdman:
Φωκ. 17 άνω: η Σελένα  :tits:
Φωκ. 19: Δύο Τουρκαλβανές, έκανα μεταβολή και έφυγα.  :badair:
Φωκ. 22 κάτω: μια καλλίγραμμη ΜΙΛΦ ποντικόφατσα. Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι ήταν η καλλίγραμμη γεροντοκοριασμένη γειτόνισσα που θα θέλατε να σας ξεπαρθενιάσει.  :pipa1:
Φωκ. 22 άνω: Μια Κατερίνα. Ένα κοντό, καμπυλόγραμμο, ξανθό (καρέ) ζουμπουρλούδικο.
Φωκ. 27 υπ.: δεν μπήκα
Φωκ. 27 Ισ.: Ντοκιμαντέρ του Ζακ Υβ Κουστό με 2 φάλαινες όρκες. Η μία γνωστή με τα γυαλιά από την αετοφωλιά στο Μ. Πρ.  :S
Φωκ. 25 άνω: 2 τσαούσες. Η μία το Τερεζουλίνη, απλά γλυκήτατο & η κουφάλα Κλαούντια του Φ.86 άνω σε Κλεό κουπ-λούκ. Γιαυτό [glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow] ! ! ! !
Φωκ. 25 κάτω: 2 μωράκια: Η καστανόξανθη Μόνικα και η πρωινή (συνήθως) Λάουρα. Εδοκίμασα την Λάουρα λοιπόν.  :kissass:
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή. Ξάπλωσε πάνω μου οριζόντια & με αγκάλιασε. Την προειδοποίησα ότι τα χέρια μου είναι παγωμένα και δεν θα ήθελα να την κρυώσω. Με αφοπλιστική ευγένεια και γλυκύτητα με παρότρυνε ψιθυρίζοντας στο αυτί μου & φιλώντας με στο λαιμό να τοποθετήσω τα χέρια μου στο υπέροχο βελούδινο σφριγηλό κωλαράκι της για να ζεσταθώ! Μόνο με αυτό, άξιζε το 20ρικο. Άρχισα λοιπόν τα μπαλαμουτιάσματα & τα αγαπημένα μου ταξίδια στο υπέροχο κορμάκι της. Με το πάσο μας, με τα γελάκια μας, με την χημεία μας κάναμε μια υπέροχη επαφή. Η υπηρεσία, παρόλο που συνήθως είναι μουντρούχο & σπασαρχίδο, μας άφησε στον "έρωτά μας". Δεν μας ενόχλησε καθόλου. Εύγε.

Ευχαριστώ.  

Επισκέπτης
Εξέταση της κορασίδας Μόνικας-(Στάσου Άναμπελ!...Μύγδαλα!!..Άναμπελ!!...μύγδαλα!!!) στο Φυλής 71 άνω, ένα πρόσφατο απόγευμα.Η ξανθιά σουηδίζουσα Μόνικα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Καλή πίπα κατά την οποία επιχείρησε να με τελειώσει, δεν γλύφει αρχίδια-αρνήθηκε και τυπικά υπάκουη κατά τα άλλα.Χρήζει επανεξέτασης.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Φωκ. 25 άνω: 2 τσαούσες. Η μία το Τερεζουλίνη, απλά γλυκήτατο & η κουφάλα Κλαούντια του Φ.86 άνω σε Κλεό κουπ-λούκ. Γιαυτό [glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow] ! ! !   

Για πες, γιατι κουφαλα?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μίνι επιδρομή στην Φωκαίας.

Φωκ. 17 κάτω: Η Αλίνα το παπάκι  :birdman:
Φωκ. 17 άνω: η Σελένα   :tits:
Φωκ. 19: Δύο Τουρκαλβανές, έκανα μεταβολή και έφυγα.  :badair:
Φωκ. 22 κάτω: μια καλλίγραμμη ΜΙΛΦ ποντικόφατσα. Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι ήταν η καλλίγραμμη γεροντοκοριασμένη γειτόνισσα που θα θέλατε να σας ξεπαρθενιάσει.  :pipa1:
Φωκ. 22 άνω: Μια Κατερίνα. Ένα κοντό, καμπυλόγραμμο, ξανθό (καρέ) ζουμπουρλούδικο.
Φωκ. 27 υπ.: δεν μπήκα
Φωκ. 27 Ισ.: Ντοκιμαντέρ του Ζακ Υβ Κουστό με 2 φάλαινες όρκες. Η μία γνωστή με τα γυαλιά από την αετοφωλιά στο Μ. Πρ.   :S
Φωκ. 25 άνω: 2 τσαούσες. Η μία το Τερεζουλίνη, απλά γλυκήτατο & η κουφάλα Κλαούντια του Φ.86 άνω σε Κλεό κουπ-λούκ. Γιαυτό [glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow] ! ! ! !
Φωκ. 25 κάτω: 2 μωράκια: Η καστανόξανθη Μόνικα και η πρωινή (συνήθως) Λάουρα. Εδοκίμασα την Λάουρα λοιπόν.   :kissass:
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή. Ξάπλωσε πάνω μου οριζόντια & με αγκάλιασε. Την προειδοποίησα ότι τα χέρια μου είναι παγωμένα και δεν θα ήθελα να την κρυώσω. Με αφοπλιστική ευγένεια και γλυκύτητα με παρότρυνε ψιθυρίζοντας στο αυτί μου & φιλώντας με στο λαιμό να τοποθετήσω τα χέρια μου στο υπέροχο βελούδινο σφριγηλό κωλαράκι της για να ζεσταθώ! Μόνο με αυτό, άξιζε το 20ρικο. Άρχισα λοιπόν τα μπαλαμουτιάσματα & τα αγαπημένα μου ταξίδια στο υπέροχο κορμάκι της. Με το πάσο μας, με τα γελάκια μας, με την χημεία μας κάναμε μια υπέροχη επαφή. Η υπηρεσία, παρόλο που συνήθως είναι μουντρούχο & σπασαρχίδο, μας άφησε στον "έρωτά μας". Δεν μας ενόχλησε καθόλου. Εύγε.

Ευχαριστώ.  
ατιμε αμαντεους σε ζηλεψα ρε αλήτη με την Λάουρα, αν και είμαι σίγουρος σε εσένα προσποιήτε γιατί εμένα θέλει πραγματικά  :2funny:
είσαι τυχερός αν δεν είχε αρχίσει τα ακάποτα τώρα θα μεκελευόμασταν για τα μάτια της  :uzi: :uzi: :2funny:
Κατά τα αλλα συμφωνώ με την ενημέρωση σου ειχα βγει και εγω τσάρκα σήμερα. Να προσθέσω πως κατέθεσα φυλ-80 σε μια Παολα που είπε πως δουλεύει στο 134 (μην το πεις στην Λαουρα  :2funny:) ωραιο πιπινακι απο βουλγαρία με μπούκλα μαλάκι μελαχρινο και αδύνατο οσο πρέπει κορμάκι. Απο υπηρεσίες τα βασικα, ικανοποιητικη σχετικα. φυλ-92 (αυτο με την μπάρα) δυο πιπινες η μια πιο μινιόν και με στρογγυλά όλα (βυζακια, κωλαρακι) στα υπόψην. Στα υπολοιπα αδιάφορες ή πολυπαιγμένες

ΥΓ πετυχα συναγωνιστη που τον βλέπω συνέχεια (φοραμε ιδια παπουτσια και τον θυμάμαι) και του το είπα  :2funny:
αν γραφει εδω μέσα ας δωσει παρων να λέμε καμιά καλησπέρα  :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ατιμε αμαντεους σε ζηλεψα ρε αλήτη με την Λάουρα, αν και είμαι σίγουρος σε εσένα προσποιήτε γιατί εμένα θέλει πραγματικά  :2funny:
είσαι τυχερός αν δεν είχε αρχίσει τα ακάποτα τώρα θα μεκελευόμασταν για τα μάτια της  :uzi: :uzi: :2funny:

Φίλε μου, αν και η υπηρεσία ανακοίνωσε "ακά", στο δωμάτιο δεν με ρώτησε καν. Το στοματικό ήταν με προφύλαξη. Είσαι σίγουρος???
Η Μόνικα σίγουρα κάνει.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για πες, γιατι κουφαλα?

Όλοι ξέρουν πια ότι η δίδα αυτή είναι απαράδεκτη. Μπορεί από εμφάνιση να σκίζει, αλλά από υπηρεσίες καλύτερα να τον βάλεις σε καμιά μπρίζα.
Δες σχόλια στο Φ.86 άνω.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][glow=red,2,300]Μακριά ! ! ![/glow][/size][/size][/size][/size][/size]

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε μου, αν και η υπηρεσία ανακοίνωσε "ακά", στο δωμάτιο δεν με ρώτησε καν. Το στοματικό ήταν με προφύλαξη. Είσαι σίγουρος???
Η Μόνικα σίγουρα κάνει.
μην μου μιλας δεν γουσταρω παρτίδες με την πάρτη σου  :2funny:
ειμαι σίγουρος φιλε και ξενέρωσα τρελά γιατι χαμουρευόμασταν ωραια πριν την πράξη, η πιτσιρικα το έχει  :thumbsup:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Φίλτατε ΠΥΡΑΥΛΕ

μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις για το που βρίσκεται το "ινστιτουτο μασαζ Κ85" γιατι με εχει φάει η περιέργεια για το κινεζάκι που περιγράφεις...
Ααααα...και τι ώρα το επισκέφθηκες...

Ευχαριστώ

Λιλι
Στο ινστιτούτο μασάζ Κ85, όταν παρήλασε η κινέζα Λιλι, άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια και οι μύξες.
Στο δωμάτιο σωματικών επαφών, δεν είχα καν αποθέσει το ρουχισμό μου, όταν εισήλθε η νεαρή ασιάτισσα.
«Νι-χάο; Εσί, ντουσσς…»
Κύριοι, πως την έχετε μάθει έτσι την κοπέλα! Δεν είχα προκάμει να της τον βάλω καλά - καλά, όταν άρχισε να με παρακινεί: «γκώλο, τέλις γκώλο;». Δεν έφτανε αυτό, μετά ήθελε να παραχώσει τον μέσο δάκτυλό της στον πρωκτό μου…
Αυτές είναι οι επιλογές σας κύριοι; Τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τις κωλοτρυπίδες;
Κωλοκαταστάσεις;
Αφού τη σοδόμησα αρκετά, στη συνέχεια αφαιρέσαμε την περικαυλίδα και επιδόθηκε σε αχαλίνωτο πεοθηλασμό και οσχεολειχία.
Μετά, με άλλη περικαυλίδα, περί τις εκατό παλινδρομήσεις στον κόλπο της.
Μετά από ενθουσιώδη σπερματέγχυση, επιδόθηκε σε μαλάξεις του υπόλοιπου σώματός μου.
Προς το τέλος, χοροπήδαγε όρθια στην πλάτη μου.
«Σέι-σέι»
«Πάιου σέι-σέι, εσί ντουσσς…»».

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Όλοι ξέρουν πια ότι η δίδα αυτή είναι απαράδεκτη. Μπορεί από εμφάνιση να σκίζει, αλλά από υπηρεσίες καλύτερα να τον βάλεις σε καμιά μπρίζα.
Δες σχόλια στο Φ.86 άνω.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][glow=red,2,300]Μακριά ! ! ![/glow][/size][/size][/size][/size][/size]

Thank you αδερφε, οντως ειναι πανεμορφο το μικρο και κλονιστηκα οταν την ειδα, αλλα με τετοιες επιδοσεις, αστο. Ισως Λαουρα, χαααααααα

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ξερει κανεις συναγωνιστης αν και που παιζει η ΕΛΕΝΑ Η ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΩ σημερα το απογευμα?
Εχω ακουσει τοσα πολλα (οχι ολα καλα βεβαιως βεβαιως- αλλα η περιεργεια βλεπετε) που θελω να της κανω μια επισκεψη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom