ευχαριστω φιλαρακιμια ειναι μια μαυρουλα πολυ καλη που δουλευε στην φωκαιας τερμα κατω προς αχαρνων,νομιζω την λεγανε μπιανκα.Η αλλη ειναι η σαμπρινα απο την ερασιτεχνικη ταινια,η ξανθια.ξερετε να μου πειτε αν δουλευουν καπου?ειδικα η μαυρουλα.ευχαριστω
---
Φιλε paok- μαυρη εννοεις μαλλον την Κλαρα- με τα γκλιττερ--- χρυσοσκονη-- λογικα εξαφανισμενη απο τριετίας
για την Σαμπρινα- (που παλια ήταν στην Λιοσιων στου Κωστη που εκλεισε λογω περιοικων)--
έχει αναφερθει οτι η κοπελα εχει πολλα προσωπικα προβλήματα-και τελευταία φορα την είδαν στην Πατρα-- πολυ αδυνατισμενη κλπ
οποιος ξερει και θελει - ας πει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παιδια ενα πρωι στο Μ. Προδρομου στο υπογειο ηταν μια κουκλαρα με καστανοξανθο μακρι μαλλι και απιστευτες ματαρες. Κορμι επισης σουπερ, απο τα καλυτερα που εχω δει. Ξερει κανεις πως λενε τη κοπελα και που την βρισκουμε?
Φωκαίας 25 επάνω Πάλι από το κράτος του Τσαουσέσκου. Η μία είναι ένα πιπίνι που δε θυμάμαι το όνομα της, πολύ μοντελέ αδύνατο με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά. Δούλευε πριν ένα χρόνο στο φυλής 17 και στο 25 όπου το είχα πηδήξει μια φορά τσάμπα γατί ξεχάσανε να κάνουνε ταμείο από εμένα. Έκτοτε είχε εξαφανιστεί και τώρα ξαναήρθε στην γη της επαγγελίας. Από υπηρεσίες τότε ήταν στο πολύ μέτριο προς το κακό.
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω για την συγκεκριμένη. Την πέτυχα σήμερα το πρωί, η τσατσά είπε ότι τη λένε Άννα-Μαρία, θυμάμαι και εγώ ότι έχει ξαναπαίξει παλιότερα στη Φωκαίας. Δεν την είχα δοκιμάσει τότε, πάντως δείχνει πολύ όμορφη με μάτια που σε "κολλάνε", έχει κάποιος άλλος πρόσφατη εμπειρία από τη συγκεκριμένη ;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι λεει αυτος ρε παιδια?Φιλοι προσοχη! Κολλησα παρασημο απο τη γνωστη Μπαρμπορα του φ71. Η κοπελα ειναι γνωστη για τα ακαποτα που κανει κ πηγα να τη δοκιμασω εχοντας δει καλες κριτικες εδω. Μου εκανε ακαποτο και εναμησι μηνα αργοτερα εμφανισα ενα μικρο σπυρακι στη βαση του πεους. Πηγα στο συγγρο και μου ειπαν οτι ειναι αυτο
τωρα παιρνω αντιβιοση για να μου περασει!
Η κοπελα καλη ειναι στο σωμα εκτος απο τα βυζια της που εχει κατι φλεβες που πεταγονται κ ειναι απαισια ενω στο προσωπο ειναι πολυ σκυλι πηγα να δοκιμασω τις υπηρεσιες της μονο κ βγηκα με παρασημο. Ειμαι σιγουρος οτι το κολλησα απο αυτην αφου δεν ειχα παει με αλλη προσφατα κ γενικα σπανια παω σε μπουρδελο!
Παιζει ακομα στο φ71? Ευχομαι να μη συμβει κ σε κανεναν αλλο!
απο ακαποτο τσιμπουκι κολλας τετοια πραγματα?κονδυλωματα ειναι αυτο?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
παρε τηλεφωνο στο μαγαζι να ρωτησεις.ναι κολωνου 30αΠαιδια ξερει κανεις που και ποτε δουλευει η Κατερινα69? Κολωνου30Α ειναι ακομα?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
φιλε,αν μου επιτρεπεις,το 2ο πιο βρωμικο σημειο του σωματος ειναι η γλωσσα.τι λεει αυτος ρε παιδια?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
:S :S :S :S :Sφιλε,αν μου επιτρεπεις,το 2ο πιο βρωμικο σημειο του σωματος ειναι η γλωσσα.
Φιλος για τη γνωστη Ελενη μιλας του Φ200 που την ειχε κανει για κανα χρονο στη Καρδιτσα?
Ακριβώς για αυτή! Την πέτυχα το προηγούμενο Σάββατο, πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 17Α.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ετσι ειναι! Και το πιο βρωμικο σημειο του σωματος ειναι τα χερια!!
Προφανως κολλαει και με τσιμπουκι αλλα ετσι κ αλλιως το προφυλακτικο δε σε προστατευει απο τα παντα ολα! Υπαρχουν κ αρρωστιες στη γυρω περιοχη των γεννητικων οργανων οπως τα κονδυλωματα που ειπε ο φιλος πιο πανω.. Σε τετοιες αρρωστιες δεν εισαι 100% καλυμενος με το προφυλακτικο γιαυτο προσοχη!
Προφανως κολλαει και με τσιμπουκι αλλα ετσι κ αλλιως το προφυλακτικο δε σε προστατευει απο τα παντα ολα! Υπαρχουν κ αρρωστιες στη γυρω περιοχη των γεννητικων οργανων οπως τα κονδυλωματα που ειπε ο φιλος πιο πανω.. Σε τετοιες αρρωστιες δεν εισαι 100% καλυμενος με το προφυλακτικο γιαυτο προσοχη!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Έχει γίνει ένα ψιλομπέρδεμα γι΄ αυτήν που έγραψα στο Φωκαίας 25 1ος όροφος. Θα πρέπει να πάω να ρωτήσω όνομα (να της ρίξω και ένα για να δω άμα έχει βελτιωθεί στις υπηρεσίες της) και να σας ενημερώσω για ποια μιλάμε ακριβώς. Εγώ τη θυμάμαι πάντως πέρυσι με το όνομα Μπάρμπαρα (δούλευε πρώτα στη Φυλής 66 Α μετά Φωκαίας 17 ισόγειο και Φωκαίας 25 όροφος). Αναμένετε για νεότερα.Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω για την συγκεκριμένη. Την πέτυχα σήμερα το πρωί, η τσατσά είπε ότι τη λένε Άννα-Μαρία, θυμάμαι και εγώ ότι έχει ξαναπαίξει παλιότερα στη Φωκαίας. Δεν την είχα δοκιμάσει τότε, πάντως δείχνει πολύ όμορφη με μάτια που σε "κολλάνε", έχει κάποιος άλλος πρόσφατη εμπειρία από τη συγκεκριμένη ;
Επισκέπτης
Σχεδόν τα πάντα μπορούν να κολληθούν από το στόμα. Το συγκεκριμένο που κόλλησε ο φίλος, απ' ό,τι διάβασα, μπορεί να κολληθεί γενικά με την επαφή και αν δεν προσεχθεί μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα...τι λεει αυτος ρε παιδια?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
...
Μεταξουργείο 9/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 19.30’
Την μοναχική μπουρδελότσαρκα την έκανε το κρύο περισσότερο μοναχική. Δεν είχε πετρώσει μόνο το σπέρμα αλλά και το κάτουρο δεν ήθελε να βγει στην παγωμένη πορνο-γειτονιά. Οπότε δεν κατουρήσαμε κάποια από τις γνωστές γωνιές όχι πλέον λόγω της καλής συμπεριφοράς αλλά λόγω της καιρικής κατάστασης
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άντζελα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση πιασμένα ψηλά σε κοτσίδα, βουνίσιο βλέμμα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με υπερμεγέθη βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο νυχτικό
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17
Μαρίνα εμμηνοπαθογενής μεγαλοκοπέλα με πορνικό λαϊκό προφίλ, πρόσωπο καθημερινής περιπέτειας, κοντά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια προς κοντή, σώμα διανθισμένο με κυτταρίτιδα, αποδεκτά βυζιά και κώ(ο)λο σε χαμηλή τοποθέτηση ως κλασσική Ελληνίδα
Στα 10e οι παρεχόμενες υπηρεσίες (δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτές και το πρωκτικό)
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Ελληνίδα κοπέλα 25-30 ετών (δεν θυμάμαι το όνομα της) με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους από Ιάσωνος 44, συμπαθητικό πρόσωπο χαμογελαστή με αθώο βλέμμα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με καμπυλοειδές σώμα, υπερμεγέθη βυζιά και υπερ-φουσκωτό κω(ο)λο σε πεταχτή θέση
ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Δυο κοπέλες
Σαμπρίνα από Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά, μέτρια προς ψηλή, μάλλον αδύνατη με καλοστημένο σώμα, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Η άλλη κοπέλα ήταν μια μελαχρινή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον κοντή, αναξιοπρόσεκτη
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
Σίσσυ με πολύ κοντά μαλλιά, φασιστικό και αποφασιστικό βλέμμα, μάλλον κοντή, αδύνατη με μικρά βυζιά και "συμπαθητικό" κώ(ο)λο
Στα 10e οι παρεχόμενες υπηρεσίες και στα 15e το πρωκτικό
ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Ελένη με φράντζα ως κλεοπάτρα, σταθερή αξία για το Μεταξουργείο, μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αξιοπρόσεκτες καμπύλες, αποδεκτά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε προτεταμένη θέση
ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Σόνια από Ιάσωνος 37 και Ιάσωνος 30 όροφος, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΥΠΟΓΕΙΟ
Δυο κοπέλες
Καστανή συμπαθητική με χαμογελαστό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κάπως γεματούλα
Αντελίνα από το Βελιγράδι της Ρουμανίας, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, μάλλον κοντή με ευθυτενές λεπτό σώμα, μικρά βυζιά και τσαμπουκαλεμένο κώ(ο)λο
Μεταξουργείο 9/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 19.30’
Την μοναχική μπουρδελότσαρκα την έκανε το κρύο περισσότερο μοναχική. Δεν είχε πετρώσει μόνο το σπέρμα αλλά και το κάτουρο δεν ήθελε να βγει στην παγωμένη πορνο-γειτονιά. Οπότε δεν κατουρήσαμε κάποια από τις γνωστές γωνιές όχι πλέον λόγω της καλής συμπεριφοράς αλλά λόγω της καιρικής κατάστασης
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άντζελα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση πιασμένα ψηλά σε κοτσίδα, βουνίσιο βλέμμα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με υπερμεγέθη βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο νυχτικό
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17
Μαρίνα εμμηνοπαθογενής μεγαλοκοπέλα με πορνικό λαϊκό προφίλ, πρόσωπο καθημερινής περιπέτειας, κοντά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια προς κοντή, σώμα διανθισμένο με κυτταρίτιδα, αποδεκτά βυζιά και κώ(ο)λο σε χαμηλή τοποθέτηση ως κλασσική Ελληνίδα
Στα 10e οι παρεχόμενες υπηρεσίες (δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτές και το πρωκτικό)
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Ελληνίδα κοπέλα 25-30 ετών (δεν θυμάμαι το όνομα της) με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους από Ιάσωνος 44, συμπαθητικό πρόσωπο χαμογελαστή με αθώο βλέμμα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με καμπυλοειδές σώμα, υπερμεγέθη βυζιά και υπερ-φουσκωτό κω(ο)λο σε πεταχτή θέση
ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Δυο κοπέλες
Σαμπρίνα από Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά, μέτρια προς ψηλή, μάλλον αδύνατη με καλοστημένο σώμα, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Η άλλη κοπέλα ήταν μια μελαχρινή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον κοντή, αναξιοπρόσεκτη
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
Σίσσυ με πολύ κοντά μαλλιά, φασιστικό και αποφασιστικό βλέμμα, μάλλον κοντή, αδύνατη με μικρά βυζιά και "συμπαθητικό" κώ(ο)λο
Στα 10e οι παρεχόμενες υπηρεσίες και στα 15e το πρωκτικό
ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Ελένη με φράντζα ως κλεοπάτρα, σταθερή αξία για το Μεταξουργείο, μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αξιοπρόσεκτες καμπύλες, αποδεκτά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε προτεταμένη θέση
ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Σόνια από Ιάσωνος 37 και Ιάσωνος 30 όροφος, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΥΠΟΓΕΙΟ
Δυο κοπέλες
Καστανή συμπαθητική με χαμογελαστό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κάπως γεματούλα
Αντελίνα από το Βελιγράδι της Ρουμανίας, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, μάλλον κοντή με ευθυτενές λεπτό σώμα, μικρά βυζιά και τσαμπουκαλεμένο κώ(ο)λο
1.Επισκεψη σημερα γυρω στις 14.00 αν και δεν ειμαι φαν του μεταξουργιου λογο δουλειων
και καιρου κατεληξα στο εν λογο σπιτακι.η κοπελα ρουμανα γυρω στο 1.70 λεπτη με 2αρακι
βυζι χαμογελαστη μου εκανε κλικ κ περασα.αρχισε να με φιλαει σε λαιμο και στηθος ενω εγω της
εβαζα δαχτυλο στο πεντακαθαρο μουνακι της και δεν αργυσε να καυλωσει και να πιεζει το χερι μου
ποιο μεσα, δαχτυλο δεχεται οχι ομως γλυψιμο,πιπα καλη χωρις προφυλακτικο και χερι για κανα 4λεπτο
μετα απο πανω κ τελειωμα στα τεσσερα,μια χαρα η μικρη χωρις βιασυνες και καλη συμμετοχη.....
ΟΔΟΣ;αριθμος; μηπως ηταν ξανθια;αννα;
2.η αννα-πιτσος τι ειναι ρουμανα;γιατι τι λετε ετσι;
και καιρου κατεληξα στο εν λογο σπιτακι.η κοπελα ρουμανα γυρω στο 1.70 λεπτη με 2αρακι
βυζι χαμογελαστη μου εκανε κλικ κ περασα.αρχισε να με φιλαει σε λαιμο και στηθος ενω εγω της
εβαζα δαχτυλο στο πεντακαθαρο μουνακι της και δεν αργυσε να καυλωσει και να πιεζει το χερι μου
ποιο μεσα, δαχτυλο δεχεται οχι ομως γλυψιμο,πιπα καλη χωρις προφυλακτικο και χερι για κανα 4λεπτο
μετα απο πανω κ τελειωμα στα τεσσερα,μια χαρα η μικρη χωρις βιασυνες και καλη συμμετοχη.....
ΟΔΟΣ;αριθμος; μηπως ηταν ξανθια;αννα;
2.η αννα-πιτσος τι ειναι ρουμανα;γιατι τι λετε ετσι;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...αν είναι η Αντριάννα που ηταν χθες πρωινη στο 86α προκειται για τη γνωστη πιτσιρικά που δουλεψε Φωκ.22,25 κλπ. και για ενα διάστημα εδωσε και κώλο.Εβαλε κιλάκια και αν και παρεμένει ωραίο μωρό με βυζάρες μέσα εξακολουθεί να είναι ενα διεκπαιρεωτικό έπιπλο86α,δυο κοπελες,η γνωστη μικαελα και η [size=14pt]αντριαννα[/size],φοβερο μωρο,ωραιο στηθος,καστανοξανθη,θηλυκο κορμι.Αν γνωριζουμε κατι ας ενημερωσει καποιος,ετσι και αλλιως παντως αυριο θα εξεταστει καθως σημερα δεν ειχα τη ψυχολογια για πειραματα
επιβεβαιώνω και εγώ για την Έλενα.
Ακριβώς για αυτή! Την πέτυχα το προηγούμενο Σάββατο, πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 17Α.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Στα υπόψη άμεσα ... ;)
ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ξανθιά υπολογίσιμη με πουτανίσιο βλέμμα και υπερ-προκλητικό βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο με στριπερ χορευτική εμφάνιση στο σαλόνι
ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ξανθιά υπολογίσιμη με πουτανίσιο βλέμμα και υπερ-προκλητικό βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο με στριπερ χορευτική εμφάνιση στο σαλόνι
Επισκέπτης
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Επειτα απο πιομα με φιλους, εκανα τουρ στη Φυλης μετα την μια το πρωι. Αναθεμα κι αν θυμαμαι τιποτα σωστα, ονοματα, διευθυνσεις, νουμερα, σπιτια, κωλοι, βυζια εγιναν μιξερ στο μυαλο και θα τα πω στο περιπου και με κριτηριο την εντυπωση που μου αφησαν.
Φυλης 71? η Ναταλυ, Ρωσιδα ειπε, ψηλη μελαχροινη με μαλλι στους ωμους ισιο, μικρο στηθος, γαμησιμη, δεν κανει εξτρα μου ειπε δυο φορες η κυρα δασκαλα. Οκ της ειπα, μοιαζω να θελω?
Μ. Προδρομου δυο λεπτα πιπινια μαυρομαλλικα, ισως αθιγγανορουμανακια, με το ονομα Σεξουαλα και Ξεσκουαλα. Χαρηκα.
Φυλης 54? Ντενιζα? ξανθια ρωσιδα, ψηλη με καλο σωμα, ισως λιγα κιλα παραπανω, στρογγυλο προσωπο, αλλα ομορφη κι ευδιαθετη με χιουμορ.
Φυλης 109 πανω η Μαρια, ρωσιδα ειπε, πιτσιρικα με μετριο κορμακι, καλο προσωπακι, μακρια μαυρα μαλλια. Ορμησε που εκανε κεφαλοκλειδωμα στο πουλι, με ακινητοποιησε , με φιλησε, με τραβηξε απο το μπουφαν, κολλησε πανω μου, ευτυχως ειχα κανει γυμναστηριο παλιοτερα κι απεφυγα τον βιασμο με λαβη μπραντεφερ στα ορθια και μετα επιθεση προς τον καναπε, οπου μου εκανε το κολακευτικο σχολιο. Εισαι δυνατος. Και γρηγορος απαντησα και προλαβα να την κανω. Κακια συμφορα!
Φωκαιας 25 ενα καυλοραπανο η Τερεζα? μελαχροινη λεπτη γαμησιμη.
Φωκαιας πιο πριν η Κλαουντια? απο ισπανια (της ρουμανιας?), μελαχροινη, μακρια μαλλια, ομορφη, ισως ντροπαλη, ισως βαριοταν.
Μετα πηγα σε στουντιο...(τι διαλα ηθελα κι επινα 3 εσπρεσο το απογευμα? ρεταλι θα μαι αυριο)
Φυλης 71? η Ναταλυ, Ρωσιδα ειπε, ψηλη μελαχροινη με μαλλι στους ωμους ισιο, μικρο στηθος, γαμησιμη, δεν κανει εξτρα μου ειπε δυο φορες η κυρα δασκαλα. Οκ της ειπα, μοιαζω να θελω?
Μ. Προδρομου δυο λεπτα πιπινια μαυρομαλλικα, ισως αθιγγανορουμανακια, με το ονομα Σεξουαλα και Ξεσκουαλα. Χαρηκα.
Φυλης 54? Ντενιζα? ξανθια ρωσιδα, ψηλη με καλο σωμα, ισως λιγα κιλα παραπανω, στρογγυλο προσωπο, αλλα ομορφη κι ευδιαθετη με χιουμορ.
Φυλης 109 πανω η Μαρια, ρωσιδα ειπε, πιτσιρικα με μετριο κορμακι, καλο προσωπακι, μακρια μαυρα μαλλια. Ορμησε που εκανε κεφαλοκλειδωμα στο πουλι, με ακινητοποιησε , με φιλησε, με τραβηξε απο το μπουφαν, κολλησε πανω μου, ευτυχως ειχα κανει γυμναστηριο παλιοτερα κι απεφυγα τον βιασμο με λαβη μπραντεφερ στα ορθια και μετα επιθεση προς τον καναπε, οπου μου εκανε το κολακευτικο σχολιο. Εισαι δυνατος. Και γρηγορος απαντησα και προλαβα να την κανω. Κακια συμφορα!
Φωκαιας 25 ενα καυλοραπανο η Τερεζα? μελαχροινη λεπτη γαμησιμη.
Φωκαιας πιο πριν η Κλαουντια? απο ισπανια (της ρουμανιας?), μελαχροινη, μακρια μαλλια, ομορφη, ισως ντροπαλη, ισως βαριοταν.
Μετα πηγα σε στουντιο...(τι διαλα ηθελα κι επινα 3 εσπρεσο το απογευμα? ρεταλι θα μαι αυριο)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις