Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (28 μέλη και 276 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
Γεία σας Συναγωνιστές, Μερικός έλεγχος στη Φυλής σήμερα το βράδυ (21:00-22:00)

Φυλής 59 επάνω  Στελλίνα ή Σελένα (ξεπέτα). Κατά τους ισχυρισμούς της γριάς τσατσάς καινούργια, μόλις πέντε εργάσιμων ημερών κατ΄ ευθείαν απεσταλμένη από το φάντασμα  του Τσαουσέσκου στην Ελλάδα. Την έχω δει όμως και παλαιότερα σε κάποιο δέλο της περιοχής. Φέρει τάτου πάνω από τα  κωλομέρια,  έχει μαύρα  κάπως σγουρά μακριά μαλλιά και αδύνατο γυμνασμένο σώμα. Κάνει ελεύθερο στοματικό των 10΄΄ με το ρολόι  στη συνέχεια προφυλακτικό, δεν αφήνει πάνω από 15΄΄ να την χαϊδέψεις όπου έχει ωραία βυζόμπαλα αλλά τι να το κάνεις. Στο ιεραποστολικό πλήρης απάθεια αγναντεύοντας τον καθρέπτη δίπλα στο κρεβάτι για επιβεβαίωση της ομορφιάς της (μεγάλη ψωνάρα). Βαρέθηκα την όλη ιστορία και στα 4 λεπτά όλα είχαν τελειώσει. Δε καταλαβαίνει γρή ελληνικά-αγγλικά οπότε από συνένωση χέστα. Κατατάσσεται ανετότατα  στον όμιλο των ρουμανοξεπέτων. Στο ίδιο δέλο εργάζεται και η Σακίρα ρουμανοειδές τεμάχιο όμορφο αλλά αυτή πρέπει να δασκαλεύει και τις άλλες κοπέλες στον οίκο πώς να γίνονται ξεπετατζούδες.

Φυλής 71 Β ισόγειο. Η  Άννα με τα μαύρα μαλλιά,  βλαχορουμάνα. Στο σαλόνι πιάνει όλων των πελατών τα @@ σε κάποιους άλλους, μάλλον συμπατριώτες της  δίνει κάτι ψευτογλωσσόφιλα. Κάνει απλό πρόγραμμα με χύσιμο στα μικρά της βυζόμπαλα. Η Άννα η ξανθιά από Ρωσία είναι άφαντη εδώ και καιρό.

Φωκαίας 25 επάνω Πάλι από το κράτος του Τσαουσέσκου. Η μία είναι ένα πιπίνι που δε θυμάμαι το όνομα της, πολύ μοντελέ αδύνατο με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά. Δούλευε πριν ένα χρόνο στο φυλής 17 και στο 25 όπου το είχα πηδήξει μια φορά τσάμπα γατί ξεχάσανε να κάνουνε ταμείο από εμένα. Έκτοτε είχε εξαφανιστεί και τώρα ξαναήρθε στην γη της επαγγελίας.  Από υπηρεσίες τότε ήταν στο πολύ μέτριο προς το κακό. Η άλλη κοπέλα πιο ψηλή καστανή βαμμένη στο πολύ πουτανέ  και μου ήταν άγνωστη.

Προσοχή στις ξεπέτες

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Εφόρμηση στην Φυλής μόνο και μόνο για να δώ την Κάρμεν απο Μον. Προδρόμου, αετοφωλιά.

Δεν την ήξερα την κοπέλα, απλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον οι αναφορές των Συναγωνιστών.

Δεν είναι μικρή σε ηλικία, μάλλον γύρω στα 30. Αδύνατο ωραίο κορμάκι με λαχταριστό περήφανο ποπάκι. Μαύρα μακριά μαλλιά. Πρόσωπο όχι τόσο όμορφο, είναι λίγο τραχύ, αλλά έχει μια άγρια ομορφιά. Μοιάζει με Ισπανίδα. Μάλλον έχει κάποιες ρίζες (δεν είμαι και ανθρωπολόγος).

Στα του "αγώνα" τώρα. Από χρόνο άνετη. Μας ενόχλησε η τσα2, μετά από κανά 12-15 λεπτο. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο δωμάτιο χαμογελαστή, ομιλητική αρκετά για να σπάσει ο πάγος. Πίπα φιλότιμη, αλλά λόγω ψύχους (έξω) και του παραθύρου που έτριζε (λόγω συντονισμού με τον κλιματισμό, στο πρώτο δωμάτιο αριστερά) το στρουμφάκι μου δεν μπορούσε να γίνει Δρακουμέλ, οπότε επιδόθηκα σε κάτι πιο δημιουργικό: τα ταξίδια. Έχει ωραίο δερματάκι, ελαφρός πεσμένο μικρό βυζάκι, και κορμί θανατηφόρο. Αφού λοιπόν λαχάνιασα στο πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά και εξερεύνησα κάθε σπιθαμή του κορμιού της, ήμουν πλέον έτοιμος να αντεπεξέλθω. Αρκετά στενή μου φάνηκε, οπότε παρέδωσα γρήγορα. Καλή περίπτωση για στανταράκι.

Αυτά. . . . .  .

Καλή συνέχεια στην ανεύρεση νέων αστεριών.    

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Φίλε konet, η τρελοκαμπέρω Ελενα εθεάθη το Σάββατο 5/3, πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 17Α, με ανανεωμένη κόμμωση.  :grin:

Φιλος για τη γνωστη Ελενη μιλας του Φ200 που την ειχε κανει για κανα χρονο στη Καρδιτσα?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Σημερα περασα απο Ντενιζα. Πως ειναι οι Ρουμανες? αμετοχες, απουσες και ψευτικες? καμια σχεση!
Εδωσα λιαν καλως και υποσχεθηκα να ξαναγυρισω.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Παίδες,
ΑΝ ξέρει κανείς μου απαντάει:
Η "Κάρλα η καύλα" που δούλευε στο Φωκ 25Β (ισόγειο) μεταμεσονύκτιες ώρες έχει εμφανιστεί αλλού πουθενά; Άλλο μπουρδέλο ή στούντιο?

Είδα και άλλος ρώτησε, αλλά δεν υπάρχει απάντηση.

epikos1

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kanontas mia volta apo Fulhs shmera meta apo poly kairo kai afou den vrhka tpt axiologo eipa na paw ekei pou htan h Barbara na thymithw ta palia gt h typissa htan kai gamw!.
Pros ekplhxh vrhka thn Bikh h opoia douleue ta vradia. Exei allaxei h Barbara?exei paei kapou allou? opoios xerei kati as pei.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
Γεία σας Συναγωνιστές, Μερικός έλεγχος στη Φυλής σήμερα το βράδυ (21:00-22:00)

Φωκαίας 25 επάνω Πάλι από το κράτος του Τσαουσέσκου. Η μία είναι ένα πιπίνι που δε θυμάμαι το όνομα της, πολύ μοντελέ αδύνατο με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά. Δούλευε πριν ένα χρόνο στο φυλής 17 και στο 25 όπου το είχα πηδήξει μια φορά τσάμπα γατί ξεχάσανε να κάνουνε ταμείο από εμένα. Έκτοτε είχε εξαφανιστεί και τώρα ξαναήρθε στην γη της επαγγελίας.  Από υπηρεσίες τότε ήταν στο πολύ μέτριο προς το κακό. Η άλλη κοπέλα πιο ψηλή καστανή βαμμένη στο πολύ πουτανέ  και μου ήταν άγνωστη.

Προσοχή στις ξεπέτες

Να διορθώσω. Το φυλής 17, 25 είναι λάθος και το σωστό είναι  Φωκαίας 17 ισόγειο και Φωκαίας 25 1ος όροφος

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Kanontas mia volta apo Fulhs shmera meta apo poly kairo kai afou den vrhka tpt axiologo eipa na paw ekei pou htan h Barbara na thymithw ta palia gt h typissa htan kai gamw!.
Pros ekplhxh vrhka thn Bikh h opoia douleue ta vradia. Exei allaxei h Barbara?exei paei kapou allou? opoios xerei kati as pei.

φωκαιας 25 υπογα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να διορθώσω. Το φυλής 17, 25 είναι λάθος και το σωστό είναι  Φωκαίας 17 ισόγειο και Φωκαίας 25 1ος όροφος

H τσιγαννο-τσαουσεσκισίνα είχε την αναγκαία πουτανιά τουλάχιστον στο ύφος ;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
H τσιγαννο-τσαουσεσκισίνα είχε την αναγκαία πουτανιά τουλάχιστον στο ύφος ;

Όχι, είναι έπιπλο η γκόμενα και για έναν καινούργιο συναγωνιστή  που δε τη γνωρίζει μπορεί να πέσει στη λούμπα εύκολα λόγο του νεανικού ελκυστικού σώματος της.

Επισκέπτης
Φίλε η Μπάρμπορα δουλεύει πλέον στο Φωκαίας 27Α. Πρόσεχε όμως! Ένας συναγωνιστής αναφέρει ότι κόλλησε αφροδίσιο απ' αυτήν...

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φιλοι προσοχη! Κολλησα παρασημο απο τη γνωστη Μπαρμπορα του φ71. Η κοπελα ειναι γνωστη για τα ακαποτα που κανει κ πηγα να τη δοκιμασω εχοντας δει καλες κριτικες εδω. Μου εκανε ακαποτο και εναμησι μηνα αργοτερα εμφανισα ενα μικρο σπυρακι στη βαση του πεους. Πηγα στο συγγρο και μου ειπαν οτι ειναι αυτο
τωρα παιρνω αντιβιοση για να μου περασει!
Η κοπελα καλη ειναι στο σωμα εκτος απο τα βυζια της που εχει κατι φλεβες που πεταγονται κ ειναι απαισια ενω στο προσωπο ειναι πολυ σκυλι πηγα να δοκιμασω τις υπηρεσιες της μονο κ βγηκα με παρασημο. Ειμαι σιγουρος οτι το κολλησα απο αυτην αφου δεν ειχα παει με αλλη προσφατα κ γενικα σπανια παω σε μπουρδελο!
Παιζει ακομα στο φ71? Ευχομαι να μη συμβει κ σε κανεναν αλλο!

δικε μου λυπαμαι για το παρασημο,δεν ειναι κατι ανησυχητικο, σθμβαινουν αυτα ειδκα αν σαρεσει να ρισκαρεις

παρολαυατα ρωτας αν ειναι ακομα στη φυλης στι ιδιο σπιτακι :2funny: :2funny:ελπιζω να εβαλες μυαλο

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια ξερει κανεις που και ποτε δουλευει η Κατερινα69? Κολωνου30Α ειναι ακομα?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
109α  μαρια
109β αννα μου ειπε η υπηρεσια,πιθανον η pitsos
134α αλινα
134β μαριανα,για τις παραπανω δεν περιγραφω καθως υπαρχουν προσφατες περιγραφες στις ενημερωσεις μου
Δυο νεα κομματια ειχαμε,πρωτον
134(πανω) χριστινα,καστανη κοπελα κανονικου υψους με τα ωραιοτερα στηθη που ειδα σημερα στη φυλης,δευτερον
136 νταιζη,λεπτη ξανθια κοπελα με κοκκινα εσωρουχα κανονικου υψους επισης,που στην αρχη μου φανηκε νεα κοπελα αλλα από κοντα διαπιστωσα πως προκειται για εμπειρη γυναικα
80 αντινα,το λεπτο μελαγχροινο mlf με το κοντο μαλλι,το αξιοπρεπεστατο σωματακι και το φουλ προγραμμα
84α δυο κοπελες,η γνωστη μαργαριτα με το πρωκτικο και η ζωη,πανεμορφο καστανοξανθο μωρο που μ εντυπωσιασε,φοβερο σωμα και σεξ απηλ
84β η γνωστη ιρενα με το πρωκτικο
86α,δυο κοπελες,η γνωστη μικαελα και η αντριαννα,φοβερο μωρο,ωραιο στηθος,καστανοξανθη,θηλυκο κορμι.Αν γνωριζουμε κατι ας ενημερωσει καποιος,ετσι και αλλιως παντως αυριο θα εξεταστει καθως σημερα δεν ειχα τη ψυχολογια για πειραματα
86β,δυο κοπελες,η σελενα λεπτη μελαγχροινη με καλο στηθακι και καλο σωμα,φουλ προγραμμα και η ξενια γνωστη στη φυλης πια
59 κατω η αννα με τα ωραιο στηθος και την ψυχρη συμμετοχη,στανταρ εκει πανω ή κατω
59 πανω,σακιρα,ο συναγωνιστης που ανεφερε ότι πηρε κιλακια μαλλον πρεπει να ειχε να την δει πολλους μηνες,σταθερο το βαρος της και η ομορφια της αλλα όταν μια κοπελα σου λεει ότι καβλωνει και μελαγχολει –δυσανασχετει που της συνεβη αυτό με πελατη τι προοπτικη να υπαρχει για επαναληψη…κριμα γιατι αν η συμπεριφορα της ηταν πιο σταθερη θα ηταν από τις πολύ αγαπημενες μου καθως σαν γυναικα κυριολεκτικα με τρελαινει
65β η νελι
67 η  δικαιωση του hardcora,μαρια,προκειται για την αννα την γυρολογο για την οποια εγραψα κριτικη στο 71,λεπτη μελαγχροινη με tatoo στα πλευρα και αφελειες στο μετωπο
69β η γλυκια μπιανκα,μπηκε ένας ξενος μεσα και του λεει η υπηρεσια με ρωσικη προφορα..αγκορι μου φυγε ,δεν κανει αυτή η κοπελα για σενα,χα χα
71α στασα,σγουρομαλλικο μελαγχροινο χαμηλοκωλικο mlf με φουλ προγραμμα
71β η σεξι αντριαννα,κρητικος που βγηκε από το δωματιο ειπε τα καλυτερα στην αντριαννα για το κοπελι
Μονης προδρομου,δυο κοριτσια,η ρωξανα και ένα κοντουλικο γυφτακι με καλο στηθακι
Φωκαιας
19 φλοριντα
25α,δυο κοριτσια,η κλαουντια,ψηλη λεπτη μελαγχροινη με ωραιο προσωπο,ισως  το πιο ομορφο κοριτσι στη φυλης και η τερεζα,το μελαγχροινο πιπινι που δουλευε τα πρωινα στο 86β,τελος
25α,δυο κοριτσια επισης,η  γνωστη μονικα και η μιχαελα λεπτη ψιλη μελαγχροινη με πρωκτικο,η γνησια μιχαελα δουλευε σημερα το απογευμα όπως ειπα στο 86 πανω

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Δικαιως σε τρελαινει η Σακιρα,xlink...το ιδιο θα παθαινε καθε γνησιο αρσενικο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom