Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (14 μέλη και 124 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΣΚ πρωι δουλευε στο Συγγρου 144!
Σημερα στο Ισμηνης 2 κ παει λεγοντας..
απο οτι βλεπω εγεινε και αυτη στουντιοκοριτσο, κριμας.....

δλδ απο φυλης την χασαμε....  :jerking: :jerking:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλησπέρα πριν απο λίγο επίσκεψη στο φωκαίας 19 και συνέρευση με μία συμπαθητική παρουσία η οποία παρουσίαστηκε ως Κάρμεν από Ρουμανία , μελαχρινή με μικρό στήθος ,ωραίο πρόσωπο άπεχτο αλλά επικίνδυνο ελεύθερο στωματικό και πρωκτικό.Δεν ξέρω εάν οι συναγωνιστές αναφέρονται στην ίδια αλλά είχε και η συγκεκριμένη διακοσμίσει το σώμα της με αρκετά τατουάζ και δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά και πολύ λίγα εώς καθόλου Αγγλικά!

Αν αναφέρεσαι στην Κάρμεν από το βαπόρι, μιλάει μια χαρά ελληνικά και δεν κάνει ακά και πρωκτικό. Για το τελευταίο της έχω προσφέρει αρκετά χρήματα, κατά καιρούς, οπότε το θεωρώ μάλλον απίθανο να το κάνει, πόσο μάλλον ελεύθερο πρωκτικό αν κατάλαβα καλά.

Σημείωση: το βυζί της Κάρμεν είναι όντως προβληματικό, όχι τόσο μικρό (μέγεθος παλάμης) όσο πέσμενο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιστευω ειναι μεγαλη αδικια.....

τοσες ωραιες εχουν στα στουντιο και της δυο τρεςι που ειχαμε απο φυλης μερια θα πας της παρουνε?

δλδ τι να πω..... ουτε την αννα εχω δει..... η μαρια η βουλγαρα την εχει κανει απο καιρο.... την κανει και αυτη σιγα σιγα....

αιντε περιουσιες πλεον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
πιστευω ειναι μεγαλη αδικια.....

τοσες ωραιες εχουν στα στουντιο και της δυο τρεςι που ειχαμε απο φυλης μερια θα πας της παρουνε?

δλδ τι να πω..... ουτε την αννα εχω δει..... η μαρια η βουλγαρα την εχει κανει απο καιρο.... την κανει και αυτη σιγα σιγα....

αιντε περιουσιες πλεον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σταμ μην κανεις ετσι, ουδεις αναντικαταστατος! αλλα ειδικα για την Ντανιελα, την γνωρισα με 50ρου, πριν καιρο στο Βριλησσου 57. Απογοητευση, περαν του μηδενικου τοτε στηθους, ηταν μια ρουμανα ακομη. Ηταν και δεν ηταν παρουσα, ουτε η παραμικρη ψευδαισθηση οτι συμμετεχει, εκανε διαδικαστικα την σεξουαλικη της γυμναστικη και στο τελος κομπασε "δεν ειμαι καλη"?
Πηγε στην αλυσιδα που της ταιριαζει!
Εχω βρει σε ντελα πολυ καλυτερες, τι της βρισκετε δεν καταλαβαινω?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμ μην κανεις ετσι, ουδεις αναντικαταστατος! αλλα ειδικα για την Ντανιελα, την γνωρισα με 50ρου, πριν καιρο στο Βριλησσου 57. Απογοητευση, περαν του μηδενικου τοτε στηθους, ηταν μια ρουμανα ακομη. Ηταν και δεν ηταν παρουσα, ουτε η παραμικρη ψευδαισθηση οτι συμμετεχει, εκανε διαδικαστικα την σεξουαλικη της γυμναστικη και στο τελος κομπασε "δεν ειμαι καλη"?
Πηγε στην αλυσιδα που της ταιριαζει!
Εχω βρει σε ντελα πολυ καλυτερες, τι της βρισκετε δεν καταλαβαινω?

κοιτα εχω γραψει κριτικες και εχω μαυρισει πολλες κοπελες μονο και μονο για θεμα χημειας, πολλες κοπελες που δεν εχω περασει εγω καλα εχουν περασει αλλα ατομα εδω μεσα....
;) ;) ;)
Απλα ειναι να γουσταρει η αλλη ρε φιλε τι ψαχνουμε τωρα, και οχι δεν κανω ετσι μονο για αυτην αλλα για πολλες που πηγενα παλια και πλεον ειναι σε στουντιο.....  ;) ;)

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Χτες το βραδυ κατα τη 1,

Φυλής 92 παλιο-Μελαχρινι κατσαρομαλα, μετρια
Φυλής και Προδρομου υπογειο-Το γυφτακι με το μεγαλο στηθος
Φυλής 66 νεο- Ντενισα, ωραιο χαζοχαρουμενο μωρο με λιγη κοιλιτσα, η τσατσα παρακαλαγε να περασουμε αλλα μετα οταν πλακοσε κοσμος ελεγε οτι ειναι μονο για 10 λεπτα
Φυλής 65 κατω - μετρια ψηλη
Φώκαιας 22 υπόγειο- αγωνιστης μιλησε για σκιαχτρο, εγω δεν κατεβηκα
Φώκαιας 22 ανω - Μελαχρινο κοριτσακι, πολυ αδυνατο

καποιο βραδυ νομιζω οτι ειδα την Ελενα (Φ200, Περγαμου 1) να πηγαινει-φευγει απο την περιοχη, ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα?

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Μαγκες...μεχρι πριν 1,5-2 χρονια στο σπιτακι Κωνσταντινουπόλεως 166Α,τα πρωινα ειχα πετυχει 3-4 φορες τις πρωινες ωρες 10-12 περιπου,μια κοπελα απο βουλγαρια,συμπαθητικη φατσουλα,30-35 χρονων? μελαχροινη στο δερμα,μαυρο μαλλι ισιο,μαλλον μακρυ,κοντουλα,γεματουλα αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να λες ''μπλιαξ τι χοντρη'' με πολυ μεγαλο στηθος....πεσμενο πολυ αλλα τεραστιο,να το βλεπεις και να καβλωνεις αγρια!!! περιπου σαν κι αυτα στην παρακατω φωτο...

http://[URL unfurl="true"]www.wacky-jugs.com/fhg/19_WackyJugs/wj_pix01/angela02/1568356-,,1,,/media/DSCF7925.jpg[/img[/URL]]

[b]Ειχα ευχαριστηθει κατι ισπανικες....καλυτερες και απο  :knockinb:...ξερει κανεις τι απεγινε αυτο το μωρο?[/b]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυροβολια στην καυλα σημερα μια μερα πριν την γιορτη της πουτανας

λιοσιων 91 μια προμιλφ που δεν την ειχα ξαναδει στα περιξ,καλο σωμα σχετικα
η τσατσα βαριοταν να πει υπηρεσιες οποτε δεν ξερω τι εκανε στο δωματιο
λιοσιων 76 στο πανω μια πουρή αφροδιτη τιποτα το ενδιαφερον
στο κατω μια νεαρα ψηλη με το βασικο προγραμμα
φωκαιας 24 λαβυρινθος μια κοντυλο που πηγαινε δεν πηγαινε
πρεπει να ειναι αυτη που κατα καιρους κανει και πρωκτικο χωρις καποτα
αν και σημερα δεν ειπε κατι τετοιο
φωκαιας 27α η μαρινα,μιλφ μπαζοειδες που παιζει και δροσοπουλου 98 και καμια φορα και αγκυρας 12
κανει ακαποτη πιπα και τα λοιπα
καλλεργη 33 πηγα με την ελπιδα μπας και βρω το μουτσουνι λινα αλλα ηταν η κοντυλο με τα ταττου,η γυφτισσα
κωλο-κυνθους 38α μια κοντοχοντρη ξανθια την εχω δει και αλλες φορες εκει
κωλο-κυνθους 38 β ο σουγκλακος σε γυναικεια εκδοση
μονο για λατρεις της γυναικας του bbwlover  :2funny:
κωλο-κυνθους 63 στο ενα αυτο με την κουτσαυλα τσατσα μια ρουμανα με ακαποτη πιπα
στο αλλο με την τσατσα που καπνιζει σαν αραπης μια μαυριδερη που κανει ακαποτη πιπα μονο σε ελληνες(στο μπουρδελο εκεινη την στιγμη ημουν εγω και 4 πακιστανοι) :2funny:
απογοητευμενος απτο χαμηλο επιπεδο πηγα ομονοια και επαιξα με freelancer
πηρα μια γκραννυ απτην ουκρανια,δεν την ειχα ξαναδει στα περιξ,νεο αιμα
αφου την γαμησα αρκετη ωρα εβγαλα την καποτα και της τα πεταξα στην μαπα ωστε να γιορτασει καλα την αυριανη γιορτη της :2funny:
γυρισα σπιτι επαιξα soul calibur για καμια ωρα και αφου ξεκοιλιασα καμια 20αρια χαρακτηρες την επαιξα και 2 φορες...
ετσι για να ηρεμησω

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

φωκαιας 27α η μαρινα,μιλφ μπαζοειδες που παιζει και δροσοπουλου 98 και καμια φορα και αγκυρας 12
καλλεργη 33 πηγα με την ελπιδα μπας και βρω το μουτσουνι λινα αλλα ηταν η κοντυλο με τα ταττου,η γυφτισσα
μονο για λατρεις της γυναικας του bbwlover  :2funny:
κωλο-κυνθους 63 στο ενα αυτο με την κουτσαυλα τσατσα μια ρουμανα με ακαποτη πιπα
στο αλλο με την τσατσα που καπνιζει σαν αραπης μια μαυριδερη που κανει ακαποτη πιπα μονο σε ελληνες(στο μπουρδελο εκεινη την στιγμη ημουν εγω και 4 πακιστανοι) :2funny:
αφου την γαμησα αρκετη ωρα εβγαλα την καποτα και της τα πεταξα στην μαπα ωστε να γιορτασει καλα την αυριανη γιορτη της :2funny:
γυρισα σπιτι επαιξα soul calibur για καμια ωρα και αφου ξεκοιλιασα καμια 20αρια χαρακτηρες την επαιξα και 2 φορες...
ετσι για να ηρεμησω
:2funny: :2funny: :2funny:
και δεν μας λες ρε τύπε, τελικά ηρέμισες καθόλου?
:2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

μονο για λατρεις της γυναικας του bbwlover  :2funny:
ετσι για να ηρεμησω

RESPEKT!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
καποιο βραδυ νομιζω οτι ειδα την Ελενα (Φ200, Περγαμου 1) να πηγαινει-φευγει απο την περιοχη, ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα?

Φίλε konet, η τρελοκαμπέρω Ελενα εθεάθη το Σάββατο 5/3, πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 17Α, με ανανεωμένη κόμμωση.  :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
απογευματινο περασμα απο τα υγρα μονοπατια Φυλης κ περιξ
Στο Αγκυρας 12 η Ρωσιδα Ελενα
Αγκυρας 12α το μιλφονι Ναταλι(για ενα τρομπονιασμα κ φουσκωμα για μια φορα καλα ειναι)
Στο Φυλης 73 το νεο ενα μελαχροινο
Απεναντι στο 92 το νεο ενα ξανθο με λευκη επιδερμιδα
Στο παλιο 92 ή αλλιως σφηκοφωλιά ειδα μια εκ των 2 νυμφιδιων,μια μελαχροινη Κατια με εκφραστικα ματια κ χαμογελαστη κ ειπα να δω τι φρουτο ειναι,καλη γευση,δεν πηρα ακα που δινει,η παρασταση ελαβε γενικα σε καλα επιπεδα(στησιματα,δεν βιαζοταν,φιναλε στα βυζια)
Συνεχισα τη βολτα στο Μονης Προδρομου επανω μια αδυνατη με ισια μαλλια που συστηθηκε ως Καρμεν,η μοναδικη Καρμεν που γνωριζα ηταν η Βουλγαρα με την κωλαρα κ το σγουρο μαλλι που ηταν στο 59κατω,στο 109,στο 84,τελικα αυτη πρωτη φορα την εβλεπα.
Στο κατω Μονης μια αδιαφορη κ στα της σειρας 84πανω-κατω κ διπλα κατι σε τουμπανατο.
Στο Φωκ17 το κατω η Αλινα που μια φορα ειχα παρει στο 71 επανω,φουλ τα δωματια κ στο
Φωκ17 επανω μια μελαχροινη γυφτοπουλέ με βυζια τερατα,Σελενα μου ειπε,στα καπακια απο το ΄΄Γεια σου'' λεει ΄΄Bye!''πηγαινοντας με τα μωρομαντιλα ανα χειρας για το επομενο καυλι.Στα της Φωκαιας ανω-κατω δεν παταω αλλα σημερα η εξαιρεση
Φωκ19 κατω η τσατσα τεσταρε τα αποσμητικα γ`κατηγοριας που της πασαρε ενας πλανοδιος πακις,το γκομενετο του οικου εδινε κ λωκο κ ακα μεσα στο 20αρι,φανηκε υποσχομενη μαπα,αλλη φορα ισως
Μετα ανηφορισα προς τα 136 οπου ηταν μια Ρωξανα(οχι η πρωην στριπερ του ''εροτικα΄΄),τιμηθεισα στο μακρινο παρελθον,απαραδεκτη εντος
Στο 134 την υπογα η δεσμευση της τσατσας για χρονο συν τη Μαριαννα με οδηγησαν για 2η καταθεση,παιχνιδιαρικο με προκαταρκτικα το καυλετο,χαλαρα απο θεμα χρονου καθως στο συγκεκριμενο βαραγε μυγες απ`οτι καταλαβα,γενικα περιορισμενη η κινηση σημερα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά από μακρόχρονη απουσία, αποφάσισα να κατέβω μαι βόλτα στα στενά της αμαρτίας.

Ελέω κρύου, βροχόπτωσης, αλλά και 2 νέων δοκιμών, περιορίστηκα στα μεγάλα νούμερα της Φυλής (αν και γενικώς τα αποφεύγω).

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Φυλ. 134 υπ.: Μαριάννα, ευχάριστος τύπος, γλυκιά φατσούλα, καλό σωματάκι (όχι αδύνατο όπως μου αρέσει). Δεν ψωνίζω από εκεί λόγω ένοχου παρελθόν & παρών του οίκου με Πάκια . . . .  .
Φυλ. 134 ισ.: Η Ελένη μια καλύγραμμη ξανθιά (καρέ μαλλάκι) Μολδαβο/Ουζμπεκι/Καζακτσανο-βλαχάκι, με καλό μικρό στήθος, άσχημη οδοντοστοιχία. Ετιμήθη. Μιλάει πολύ (πριν - κατά - μετά) και λέει αρλούμπες, ολίγον φέσι & κατά ομολογία της το "τσούζει" λιγάκι. Δεν θα ξαναπήγαινα.
Φυλ. 134 άνω: Η Μαρία, λεπτή Ρουμάνα με τα χαρακτηριστικά σκουλαρίκια κρίκους (σήμα κατατεθέν των Ρουμανοτσιγγάνων). Μαύρο μαλλί πιασμένο κοτσίδα. Μικρό βυζάκι ευαίσθητο στην περιποίηση, καυλώνει η ρόγα αλλά γαργαλιέται (& γαμώ τους συνδυασμούς)!  Χαμογελαστή και φιλική στα ενδότερα. Άνεση χρόνου από την ίδια & την γηραιά υπηρεσία. Ούτε κρύο - ούτε ζέστη. Δέν θα ξαναπήγαινα.
Φυλ. 109 κάτω: Η Άννα - Πίτσος
Φυλ. 109 άνω: Η Σάντρα. Μια χυμώδες με σφριγηλό σώμα ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Όση ώρα περίμενα στο σαλόνι ακούγονταν αρκετά κωλλοσκάμπιλα από την "αρένα".

Καλά κάνω τελικα και δεν πολυ συχνάζω εδώ. Η ποιότητα των υπηρεσιών κάτω του μετρίου.

Και από ότι μόλις διάβασα, έχασα μορφές όπως Κάρμεν, Άννα, Κάμελ, κ.α.

Καλή εβδομάδα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 .
Φυλ. 134 ισ.: Η Ελένη μια καλύγραμμη ξανθιά (καρέ μαλλάκι) Μολδαβο/Ουζμπεκι/Καζακτσανο-βλαχάκι, με καλό μικρό στήθος, άσχημη οδοντοστοιχία. Ετιμήθη. Μιλάει πολύ (πριν - κατά - μετά) και λέει αρλούμπες, ολίγον φέσι & κατά ομολογία της το "τσούζει" λιγάκι. Δεν θα ξαναπήγαινα.
αυτη θαναι μορφη τυπε :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αν πας, πάρε και ένα φλασκί μαζί σου . .  . . .  :crazy:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε το μουτσουνι στη καλλεργη ειναι μετα τις 12...βγαινει μαζι με τα φαντασματα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom