Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (26 μέλη και 330 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το μουτσουνι στη καλλεργη ειναι μετα τις 12...βγαινει μαζι με τα φαντασματα
ναι τυπε το ξερω αλλα επειδη παντα στις γιορτες εχουν ρεπο πολλες πουτανες και γινονται αλλαγες ειπα μπας και την πετυχω

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στο 134 η  Μαριαννα με το μεγαλο στηθος ειναι?

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν αναφέρεσαι στην Κάρμεν από το βαπόρι, μιλάει μια χαρά ελληνικά και δεν κάνει ακά και πρωκτικό. Για το τελευταίο της έχω προσφέρει αρκετά χρήματα, κατά καιρούς, οπότε το θεωρώ μάλλον απίθανο να το κάνει, πόσο μάλλον ελεύθερο πρωκτικό αν κατάλαβα καλά.

Σημείωση: το βυζί της Κάρμεν είναι όντως προβληματικό, όχι τόσο μικρό (μέγεθος παλάμης) όσο πέσμενο.
Συγνώμη αλλά δεν ήμουν σαφής το ελεύθερο πήγαινε μόνο στο στωματικό και όχι στο πρωκτικό!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να συμπληρώσουμε ότι (επιπλέον) βρήκαμε να δουλεύουν οι παρακάτω κοπέλες :

ΦΥΛΗΣ 66 ΔΕΞΙΑ ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια από Φωκαίας 17 όροφος, πολύ κοντά καστανά μαλλιά με ανταύγειες ενώ παλαιότερα είχε μελαχρινά μέχρι την μέση, χαμογελαστό πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα αλλά όσο απαιτείται με ικανοποιητικά βυζιά και τρυφερό στρουμπουλό κώ(ο)λο

52142165109229193651.jpg

ΔΙΔΥΜΟΥ 16
Βαλέρια με πολύ κοντά μαλλιά, πορνίσιο βλέμμα με αχόρταγα χείλια, μέτρια προς ψηλή, λίγο γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΥΠΟΓΕΙΟ
Καυλιάρα εμμηνο-παθογεννής μεγαλοκοπέλα με κοντά μαλλιά περιποιημένα από κομμωτήριο, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και τυπικό κώ(ο)λο νοικοκυράς σε απόγνωση που αποτελεί ιδανική αφορμή για πετυχημένη μαλακία 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συγνώμη αλλά δεν ήμουν σαφής το ελεύθερο πήγαινε μόνο στο στωματικό και όχι στο πρωκτικό!

Εντάξει, παρανόηση. Ο τρόπος γραφής και ο συνδυασμός με την λέξη επικίνδυνο με ώθησε στο συμπέρασμα ότι το ελεύθερο πήγαινε στο πρωκτικό.
Ελεύθερο στοματικό είναι μια σύνηθης υπηρεσία της εποχής. Και ελεύθερο πρωκτικό έχει εμφανιστεί κατά καιρούς, βέβαια...  :o

Η άποψη μου είναι ότι μιλάμε για άλλη Κάρμεν.

Επισκέπτης
Κεραμικού 13 υπόγειο ξανθό με καρε μαλλί καυλοράπανο λεπτό και αεράτο με φινέτσα.Πρωκτικό.Γεμάτο το σαλόνι αλλά κανένας δεν μπήκε και μου έκανε εντύπωση λες να ήταν καμία ξεπέτα;;
Τελευταία εργάζεται εκεί σταθερά τα απογεύματα η Ντιάνα, ξανθιά, "Ρουμάνα" με την στραβή μύτη και τα ελαφρώς εξέχοντα δόντια όταν χαμογελάει.Την είχα δοκιμάσει στο Κεραμεικού 13 1ος.Πρωκτικό μόνο για Ελληνες.Φιλιά και γλυψίματα σε αυτιά-λαιμό και αμέσως κίνησή της για να φορέσει καπότα.Την απέτρεψα και συνεχίσαμε.Πίπα αδιάφορη αλλά στην κυρίως πράξη (πισοκολλητό στήθηκε καλά και δεν εκβίασε τους ρυθμούς με τα γνωστά κόλπα.Αξίζει μία δοκιμή για 15 ευρώ με πρωκτικό.
Χρόνος πράξης 8,5 λεπτά χωρίς ενόχληση από την υπηρέτρια.

Νικήτας_2

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10

Φυλ. 109 άνω: Η Σάντρα. Μια χυμώδες με σφριγηλό σώμα ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Όση ώρα περίμενα στο σαλόνι ακούγονταν αρκετά κωλλοσκάμπιλα από την "αρένα".

Είναι εύκολο να περιγράψεις την Σάντρα?

Επισκέπτης
H Άννα είναι μία καινούρια ψηλή κοπέλα απο Βουλγαρία.Είναι λίγο μελαμψή ,στον ένα ώμο φέρει τατού,και απο την μέση και κάτω είναι πιο φαρδιά και έχει μεγάλη κωλάρα.Είναι κανονικών κιλών αλλά έχει φαρδιά κωλάρα χωρίς να θεωρείται χονδρή.Προσοχή όμως συναγωνιστές μην περάσετε μέσα στο δωμάτιο γιατί το εικοσάρικο που έδωσα ακόμα το κλαίω!!
Σε ποιο κατάστημα ήταν και ποια βάρδια;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
περασα σημερα το πρωι μια βολτα απο μεταξι
και μου κανε εντυπωση μια τσατσα στο κεραμεικου στο 15 ισογειο ,που δηλωνε γιαγια 70χρονων
ρε παιδια πραγματικα ειχε μακρυ μαυρο μαλλι μεχρι τους ωμους , μουστακι μαγκικο "εντε λα μαγκεν ντε βοτανικ" , εκανε μερικες τζουρες μ'ενα στυλακι ρεμπετη παλιας κοπης...και μας ελεγε ποσο τη ζηλευει ο/η συζυγος της... :2funny:
ρε πουστη μου τι φατσες υπαρχουν  :2funny: 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Για την τυπισσα που ανεφερα 2 σελιδες πριν με τα μασταρια?..... :helpplea:
Καμια πληροφορια?  :huh:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλ. 109 άνω: Η Σάντρα. Μια χυμώδες με σφριγηλό σώμα ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Όση ώρα περίμενα στο σαλόνι ακούγονταν αρκετά κωλλοσκάμπιλα από την "αρένα".

Είναι εύκολο να περιγράψεις την Σάντρα?

Προ-Μιλφ, σφριγηλο-καμπηλόγραμμη γλυκιά κοπέλα με μικρό (μάλλον) στήθος και μαλλιά ίσια μαύρα λίγο πιο κάτω από τους ώμους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Επισκεψη σημερα γυρω στις 14.00 αν και δεν ειμαι φαν του μεταξουργιου λογο δουλειων
και καιρου κατεληξα στο εν λογο σπιτακι.η κοπελα ρουμανα γυρω στο 1.70 λεπτη με 2αρακι
βυζι χαμογελαστη μου εκανε κλικ κ περασα.αρχισε να με φιλαει σε λαιμο και στηθος ενω εγω της
εβαζα δαχτυλο στο πεντακαθαρο μουνακι της και δεν αργυσε να καυλωσει και να πιεζει το χερι μου
ποιο μεσα, δαχτυλο δεχεται οχι ομως γλυψιμο,πιπα καλη χωρις προφυλακτικο και χερι για κανα 4λεπτο
μετα απο πανω κ τελειωμα στα τεσσερα,μια χαρα η μικρη χωρις βιασυνες και καλη συμμετοχη.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ρε παιδες, βγηκε κανεις για βολτα, να μας πει, οι κοπελες σαλοναρουν με γουνα σημερα?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης
109α η μαρια, η κοπελα που ειναι κλασσικα εκει,καστανη κοπελα με συμπαθητικο προσωπο,καπως ανοικτη περιφερεια για την μικρη της ηλικια με ειδικοτητα στα γλωσσοφιλα και το χαμουρεμα στο σαλονι
134α η αλινα,μελαγχροινη κοπελα με γλυκο προσωπο και θηλυκο σωμα απολυτα θελκτικο
Καλυμνου
48 κατω ,μαρινα ξανθο αξιοπρεπες mlf που μολις για λιγο δεν ξεπερνα τα ορια της κατηγοριας  
48 πανω,μαρινα η γκεισα,εδω σταση και καταθεση,ειναι φοβερη η θεα του κορμιου της πανω στις ψιλοτακουνες γοβες,για αλλη μια φορα υπεροχα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χθες, καθαροδευτέρα βράδυ με χειμωνιάτικο καιρό..
διδύμου 16 - κλειστό 
διδύμου 18 υπόγειο - άννα η βουλγάρα καινούρια μάλλον, 
νταρντάνα υπέρ του δέοντος με γλυκό πρόσωπο, μαυρα μπουκλωτά
μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, βυζί στο μεγαλύτερο μέγεθος και φυσιογνωμία
από ελληνική ταινία του 50-60. :cheesy: φουλ πρόγραμμα..
διδύμου 18 (αντριαννόσπιτο) - τι άλλο.. αντριάννα  :)   
διδύμου 20 - η λίλιαν από αγκύρας 12.. συμπαθής παρουσία
αν και το σώμα της είναι κάπως περίεργο
στα υπ'όψιν.. 
διδύμου 8 όροφος - το ξανθό χριστινάκι που δούλευε παλιά αγαθουπόλεως
διδύμου 8 ισόγειο - αλεξάνδρα
ιουλιανού - η γιαγιά ζάνα με τα φουλ προγράμματά της
για ιδιαίτερα μερακλήδες και ριψοκίνδυνους επίσης..  :pipa1: 
το πρόγραμμα στα 20 από 25 που ήταν παλιότερα. οι ώριμες και
δυνατές στο δωμάτιο μπέτυ, άντζελα, λίνα που πήγαν ? . .
:sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom